Sziasztok!
Nnna, talán elalszik a kiskirálylány és tudok Nektek írni. Nem mintha bármi izgi lenne, de nehogy azt higgyjétek (de gáz, ezt így kell írni????) már, hogy örökre eltűntem
.
Szandra,
így nagyon utólag mi is bódog szülinapot kívánunk a párodnak. Te figyi! Ez a torta csúcs!!! Ha én ilyet bírnék csinálni, elmennék cukrásznak. Hátha biztosabb jövő lenne, mint a bölcsész-tanár diplomámmal az egyetemi helyem...
A csajok tündériek, jajj, nagyon jó képek! Jó lehetett az állatkert. Edó is élvezte???
Ildi,
ezek a montázsok!
Nagyon szuperek! A Cosmo címlapot simán bevenném! Én is, én is énis!!!!
Dejó lehetett, Nektek is az állatkertben! Kérdés ugyanaz, mint Szandrának! Réka is élvezte?
Buli
Mindig csak buliztok. Nem is értem, hogy bírod ezt a mondén életet?
Jó, hogy tettél táblát... bár megint rájöttem, hogy milyen kevesen maradtunk. Remélem nem azóta fogyatkoztunk meg, hogy én jövök???
Ja, és gyógypuszik ideértek, ma reggel végre nem fájt a fejem
Évi,
Milyen volt a hétvége? Sikerült anyagot vennetek? Milyet? Hol? Ne dolgozz már ennyit, még a végén megárt. Nekünk biztosan, mert olyan vagy, mint a mesében: hol vagy, hol nem
Szuper a kocsi, gondoltam, hogy ilyen lesz! Azért azt javaslom, hogy már most gyúrjál egy kicsit karra. Csak lazán
Nagyon jók a 4D-s felvételek, ilyenkor mindig meghatódom. Nagyon szép kisfiatok van!
Gyöngyi,
Egyébként árt ez a fajta sárgaság a gyereknek??? Mármint a sütőtökös? Szerintem nem fehéredett egy cseppet sem, pedig már egy hete szigorúan le van tiltva a répáról meg a tökről.
Jaj, nagyon várom már, hogy vége legyen ennek a vizsgálatsorozatnak. Most írnom kell, hogy miből mennyit eszik, és nagyon gáz. Tényleg keveset eszik. Állítólag egy ennyi idős kalóriaszükséglete 830 kcal. Ancsi max 600-at eszik.
Fejre is állhatnék, akkor sem enne többet. Ez van. Nem is értem miért kell írnom???
Ja, nagyon jó Marietta kabija! Meg a kép is.
Adrienn,
köszi-köszi a mélt, megkaptam végre. Nna, megint gondolkodhatom, hogy mi legyen velem... Azért egy kis időm van még
Figyelj! Az jutott eszembe, hogy a legdrágább cucc a babavárásban a gyerekruha. Ha nem viszolyogsz a turiktól, börzéktől, érdemes ott beszerezni a cuccokat töredékárért. VAgy pedig úgy, mint mi: a neten találtunk egy lányt, aki a kislánya ruháit árulta darabonként. Anyósom felhívta, hogy minket az egész ruhatár érdekel, és azóta már 3-szor vettünk tőle ruhákat. Mondjuk iszonyú szerencse kellett ahhoz, hogy minden passzoljon. A lány ruhamániás és nem ad használt cuccot a gyerekre. Viszont hihetetlen mennyiségű ruhát vesz neki, vannak külön elmenős és otthoni ruhái. Az elmenőseket szoktuk megvenni, olyanok, mintha újak lennének. Szóval érdemes kicsit körülnézni ilyen téren is. Meg persze áll az ajánlat Neked is, ha van valamire szükséged. Végülis kábé 1 év lesz a két csaj között, elvoileg jók lesznek rá Ancsi ruhái. Csak már látszik rajtuk, hogy nem újak. De ha van kedved, egyszer átjössz, megnézed őket és kölcsönadom, amit kérsz.
És a pénzt, amit a ruhákon megspórolsz, elköltheted játékra
Szerintem egy felhúzós aranyosat érdemes venni (IKEA-ban is vannak aranyosak, 1300 körül).
Meg Gyöngyi is ajánlgatta a csajok játékait, nem tudom él e még az ajánlat???
Ibolya,
Tündérke vagy az ajánlatoddal, de szerdán apósom délutános, anyósom nem dolgozik, úgyhogy mamás-papás nap lesz! Csak a Nyugatiig kell beküzdenem magam 9-re! Szóval jó korán. Ilyenkor csúcsforgalom van, meg minden, szóval nem terhelnélek. De ha máskor kell, pofátlanul szólok majd! Légyszíves mondd meg Lajosnak, hogy sajnos bejött amitől féltem, nagyon sok nekünk ez a pénz. Szegény, megértem, hogy nem lehet kevesebből kihozni, bazi drága az anyag. Úgyhogy a kompromisszum körvonalazódik, kevésbé egyedi lesz a szoba. De talán marad pénzünk kajára
Szóval még egyszer bocs, és nagyon örültem, hogy találkoztunk egyszerre mind a négyetekkel, tök ari család vagytok! (Encsi annnyira nő!)
Andi!!!!
Hooool vagy???? Ugye minden oké?????
Kata!
Drukkokat küldjük továbbra is, Csengének remélem jól megünnepeltétek a névnapját, fejéshez sok kitartást, rengeteg puszit küldünk!!!!
Anett!
Milyen fesztivál????
Anikó,
azért remélem nem csak fél pillanatra ugrotok be a farsangra...
Képzeljétek, a kiscsajszi belehúzott! Szombat óta fel tud mászni a kanapéra, na, azóta a földön játszani derogál. Én meg így nehezen bírok bármit is csinálni, mert a lemászásnál nem mindig jut eszébe a mottó: popót előre, lábikókat le! Hosszas rábeszélés szükségeltetik, hogy jöjjön ki a konyhába a fiókjával játszani...
Valamint teljes a felső fogsora. Mármint a középső négy. De nincs nyugalom, alul készülődik a többi (az egész ínye tiszta göb....), folyik a nyála ezerrel és mindent tömköd. Néha nagyon gusztusos, mondhatom
ÉÉÉs, tegnap tapsolt először nyitott tenyérrel! Halász Jutka ment, és táncolt és tapsolt. Megzabálom
Tegnap jött az a lány, akitől ruhákat szoktunk venni Ancsinak (sztori az Adriennek írt kisregényben) és ollyan ééédes ruhákat hozott, hogy csak nna! Ma is már háromszor átnéztem őket
Na, megpróbálok valamit kezdeni a kéróval, remélem hagy egy kicsit sertepertélni...
Délután bemegyek a munkahelyemre. Az igazat megvallva nincs sok kedvem, de muszáj képben maradnom.
No, lépek