Sziasztok!
Nos, Toncsi szemüveget kapott
. 3 hónap múlva kell visszamennünk, addig figyelni, hogy még mindig sokat kancsalít-e. Ha igen, akkor jöhet a letakarás. De az biztos, hogy még ilyen kis korban javulhat tőle a szeme. Mindenesetre azt nem tudom, mit látott a doktornő, mert Toncsó végig ordította és rángatta a fejét (bár érthető is abban a tök sötét szobában belevilágítanak a szemedbe, látszik, hogy nem gyerekgyógyász
).
Én meg naívan bementem a kórházba egy gyors uh-ra, aztán dobtam egy hátast a 20 ember láttán és sarkon fordultam. Talán holnap
. Végül Gyöngyösre megyünk jövő kedden 4d-re (pont a szülinapomon
), remélem szép kis ajándékot kapok, bár addig a 18. hetes genetikai uh-ot csak el kéne intézni.
Henka, gondolhatod mi is nagyon élvezzük ezeket a csacsogós anya-napokat
. A Torkos csütörtök most csütörtökön lesz, országszerte nagyon sok étteremben lehet ilyenkor féláron enni. Tavaly is voltunk, bár ahová készültünk már pár hete egész nap teltház van. De az is jó lesz, ahová idén megyünk. Neten keress rá az éttermekre, hátha torkoskodhatsz egy jót Te is
!
Szly, boldog félidőt
! Te is tehetnél föl pocifotót.
Évi, nagyon szép kislány Violka!
Inerke, én sem tudom, hogy a négyes tesztet kinek csinálják, mert elvileg mindent megcsináltak hozzá, akkor már ki is számolhatnák! De ez tényleg érdekes, hogy pl. nálunk alapból csinlják mindenkinek a tripla tesztet is, máshol meg nem
? Az AFP Toncsival 1,59 MoM volt, most meg 2,01 MoM
. De rájöttem teljesen fölösleges idegeskednem, úgy sem tudok semmit tenni, csak emésztem magunkat a picurival, inkább próbálkozom pozitívkodni
.
Inerke, és neked a magas érték mennyi volt?
Nekem már Toncsival is viszonylag korán nőtt a pocim, volt hogy boltban is kérdezték, hogy most szülök a napokban, amikor voltam kb. 28. hetes
.
De most az elején nőtt hirtelen, aztán kb. 13. héttől nem nagyon vettem észre változást
. Úgy hogy most már türelmetlen is vagyok.
Most a fülembe tettétek a bogarat ezzel a négyes teszttel kapcsolatban. Lehet bemegyek megkérdezni, hogy mi a módja, ha megvan hozzá az összes adatom
. Lehet, körberöhög, hogy mit képzelek
, de egy próbát megér.
Ó, kint hagytam a babakocsit és mintha csöpörögne az eső!
Sziasztok
Csilla