Új privát üzeneted érkezett!

Május
Útólag is boldog hófordulót Kelének!!! :oops: Ugye jól láttam?

Bella merre van?

KépKép
KépKép
dana 1

Jó reggelt!

Hát borzalmas éjszakán vagyunk túl... Hajnal 1-kor kitalálta, hogy ő játszani akar! :? én ezt nem értem eddig semmi gond nem volt az éjszakákkal! :roll: Tulképpen az világos, hogy csak nyafog. Hajnal 6-kor még a mi ágyunkba is sírt. A férjem nagyon mérges lett, felkapta és betette a kiságyába és rázárta az ajtót! :roll: Tök kuss volt! :roll: Egy hang se volt. Negyed 8-kor arra ébredtünk, hogy dumál. Nyoma se volt a hisztinek! Szerintetek mitől lehet ez??? Ja és éjjel is csak az volt a jó ha álltam és ringatóztam(újszülött korába csináltuk ezt utóljára) :(

Dana! Ne aggódj Laura miatt!!! Tökéletes a kartámasza! Hamarosan elindul!!! Most már tudom milyen a babáknál a helyes testartás! Klassz a jelmez. Hasonlítanak egymásra a gyerkőcök! :D

Férjem ma is dolgozik! Tegnap is és tegnap elött is dolgozott! A hétvégéket nem bírom!!! :evil: Az vígasztal, hogy most 3 nap szabadnapja lesz! :D
Holnap megyünk a Pető után az uncsimhoz! A keresztlányomnak holnap lesz az első szülinapja!!! :D

Jön ma a hugom, ha ilyen gyönyörü idő marad elnézünk végre a játszótérre(ahova végülis oda találtam :lol: ) csak nem volt idő kipróbálni! 8)

KépKép
csongria

Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért! Eredeti GAP ruhák baby-től a felnőttig. Ha érdekel a következő linken, megtalálod: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdvözlettel: rubin
rubin

Csongria

Valami lehet a levegőben 2 napja Tomi is esténként az ölemben alszik el, a kiságyban nyöszörög csak, de napközben simán elalszik a kiságyban. :wink:

Gratula a régi felhasználósághoz !! :P

Kitartás a hétvégére !!!!

Dana

Igen van PCO-m is és 4 évet vártunk Tomira, és azért kellett majdnem a terhesség végéig hormont szednem, (lehet, hogy ez váltotta ki a mostani göböket ?) kórházba szerencsére nem kellett maradnom minden ambulánsan oldottunk meg. Köszi ararnyos vagy nagyon remélem én is hogy csak valami semmiség avagy csak a munkahelyi stressz okozta és el ismúlik !!!!

Nagyon erősen gondolkodom, hogy Pestről váltok valami közelebbi nyugis vidéki orvosi rendelőbe gyerek vagy felnőtt mindegy, de ami odabennt nálunk megy az örület.(recepciós, 2 körzeti nővér stb.).
Az utóbbi másfél évben megbolondult a világ teljesen, régen úgy szerettem ott dolgozni, de mindenkit meghülyít ez a pénzvadászat meg az irigység !!!! :cry:

Azért hülye dolog , hogy másfél évig voltam itthon veszélyeztetett terhesség utána GYED (béke nyugalom, babázás) és mihelyt visszamegyek másfél hét alatt kialakul ez a valami !!!!!! :o

Nagyon édes a két lurkó ! Dani nagy szívtipró lesz biztos nagyon szép a pofija !(Nem látszik semmi rajta csak a huncutság)

Kép
kditke

Szabi produkálja az összes fogzó tünetet, csak épp fog nincs a láthatáron sem. Nyáladzik össze-vissza, csorog az orra, kipirosodott a popsi, nem enged a szájába nézni, láthatólag fáj is neki. Éjjel ráadásul vagy horkolt vagy nyüszizett, így mindegy volt, mint csinált, aludni nemigazán tudtam. Szerencsére nem igényelt partnert, magában szenvedett, engem csak rugdalt. Nem nagy előny, de ha aludni már nem tudtam, legalább csinálnom sem kellett semmit. Ráadásul valamikor az éjjel folyamán átpisilte a ruháját. Olyan régen csinált ilyent, hogy amikor reggel észrevettem, már majdnem megszáradt. :oops: Eszembe se jutott leellenőrizni, pedig vszínűleg egy jó adag nyüszizést megspórolhattam volna neki.
F8kor apa karjaiba nyomtam, még szerencse, hogy hétvége van. Remek volt f11ig aludni. :lol: Máris megérte a nyügis éjszaka. :twisted: Délelőtt is folytatta, annyira, hogy amikor abbahagyta a sírást, még hüppögött is, nem tudta rögtön befejezni. Ilyen még nem is volt.

Kditke,
Nekem nem esett volna le magamtól :oops: Sajnálom. Valószínű, hogy van összefüggés a jelen gondok és a nem épp jó orvosi leletek között. :? Nem mondom, hogy ugyan arról van szó, de barátnőm évekig küzdött PM gondokkal, egész addig, amíg el nem vált. Miután otthagyta idióta férjét, érdekes módon az addig kezelhetetlen betegség tünetmentes lett. A nyugi nagyon sokat megér. :roll:

Csongria,
Fog? :wink:
Szerintem a fejlődés minden egyes fokán újra visszatér a természetes igénye, hogy ne legyen egyedül. Ilyenkor nagyon erőteljesen robban be az anyát akarom, jobban, mint monjuk Szabinak, pedig nála én megvárom, hogy majd magától mondjon le rólam. (Nem mondom, hogy nem várom :twisted: ) Most lehet, hogy egy ilyent él. :wink: Ami jó, hogy most még nem képes változtatni, később lehet, hogy majd nehezebb lesz. Ahogy megszokja ismét, valószínűleg visszatér a régi Beni.

Dana,
Szabi a hajtépést tűri rosszul, de elég hevesen tiltakozik, úgyhogy mostanában az ritka. Amikor Nati jobbra-balra cipeli, szépen felemeli a lábait és kivárja, amíg elfárad és leteszi. Ahol földetér, szépen folytatja, amit abbahagyott, esetleg visszamászik. Sírás egyre ritkább, de még ha erőteljes is, egy percig se tart. Ez meg sztem belefér, más baba is sír annyit, pedig tesó sincs, aki szadizza. Meg nem csak egy utas a dolog, van, amikor Szabi kapaszkodik bele Nati hajába segítségképpen, hogy állásba húzza fel magát. Nekik szerintem úgy jobb, ha egymást kitapasztalva találják meg a határvonalakat, mert nem lehetek ott mindig, hogy megvédjem a gyengébbet, aki akkor nagyobbakat kapna, mint így, a szemem előtt. Remélem. 8)
Én nagyon jó kislány voltam. Egy vidám játszótéri kaland során, amikor egy árok felett betondarabokkal dobáltunk egymást, egy az arcomon csattant. Remekül néztem ki, a doki még azt sem tudta megmondani, hogy látok-e vagy sérült-e egyáltalán a szemem. Még iskolába se akartam menni, mert olyan rondán néztem ki. Évekig megmaradt a helye a szemem alatt, de most már semmi nem látszik. Ha csak felszíni a sérülés vagy zúzódás, az valószínűleg elmúlik, még ha nagyobb is. Amikor egy drótdarabbal hasítottam végig az arcomat, meg amikor egy kakas mászott a képembe, az megmaradt, mert elég éles volt és mély. De túlságosan az sem látszik, eléggé nyomozni kell, ha meg akarom találni a nyomát. Dani meg még nagyon pici, így sztem ne aggódj. Meg max markánsabb lesz az arca. :lol:

Kép KépKép
lorca

Barátnőkkel beszélgetve, akiknek szintén hasonló gyerkőceik vannak, rájöttem, hogy nem is jártunk olyan rosszul a betegségekkel. Az egyik (2 és 3 éves) 1-1 hetet töltött kórházban, mert a nagy hazahozott a kórházból valami nyavalyát, amivel retúrjeggyel repült vissza a kórházba, második körre, egy szintén majdnem kiszáradt gyerekkel. A másik (3 és 1 éves) szintén nem mászik ki a betegségekből, az eddigi két hónap oviból 1et töltött otthon a nagyobb betegen, az influenza végigsöpört a gyerekeken, a nagyobb pötyinek volt 42!!! fokos láza. :shock: Ehhez képest az a 40,7 még csak nem is komoly.

A délelőtti nagy séta annyira kiütötte az aprónépet, hogy nem is tudom, mit csináljak a szabadidőmmel. :lol:

Kép KépKép
lorca

Egyedül vagyok!

Azt hiszem hosszú lesz ez a hét, apa most ment el Szombathelyre suli, majd csak pénteken jön haza.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ria
Ez nagyon fogacskának hangzik! Ha szerencséd van, kibírja még ezt a majd 2 hetet! (Persze lehet jobban járnátok, ha mégis hamarabb kinőne! :wink: :lol:)
Gratula a régi felhasználóhoz! Jól belehúztál mostanság! :lol:

Lorca
Nem semmi sérüléseid voltak! :lol: Asszem a te anyukád is aggódhatott érted rendesen!
A gyerekek terén egyet értek veled. Jó hogy hagyod lejátszani egymás között a vitákat. Persze nem biztos hogy én képes leszek rá, majd egyszer...

Kelemackónak utólag is boldog hófordulót! :D

Kditke
Brigike köszöni Tomitól a pusszanóst, bezsebelte szépen :lol: , de a névnapja okt. 11-én volt. Van egy Brigitta névnap most is?
Ne aggódj a göbök miatt. A stressz elég sok fizikai tünetet tud produkálni sajnos. Egyszer munkahelyi gondok miatt naponta hánytam, már attól féltem, hogy gyomorfekélyem lesz. :?

Dana
Tőletek is köszi a névnapot. A többit lásd fent. :lol:
Nagyon helyesek a gyerekek! Dani biztos szívtipró lesz! De a kis Laura is helyes. És tényleg szép a kartámasza, ügyi kislány. :D

Nálunk is lehet új fogacska lesz, mert csüt. óta nem alszik éjjel. 3-4x ébred sírva. Pont mint amikor az előzőeket növesztette. És nagyon nyáladzik. :roll: Remélem hamar kinöveszti őket.
lora7

Szabi folytatta a látványos szenvedést, délutánra megérett egy Nurofen. Kb 10 perccel később visszajött a kis életvidám lurkó, akit le lehet tenni az ölemből és még apával is bohóckodik. Micsoda varázslatra képes 2,5 ml édes szirup. :?

Lora,
Nem túl hihető a bevezető után, de egy nagyon nyugis, kifejezetten bamba gyerek voltam. A nyugis jelző valahol elszállt időközben. 8) A családban nálunk nővérem jelentette a katasztrófát. :lol:
Azért én sem bírok mindent, pontosabban nem hagyom Szabit teljeesn legyilkolni. Elég jól tudom, hogy egy 13 kilós gyereket egy kézzel is fel lehet emelni a ruhájánál fogva. Nagyon tetszett neki. :twisted: Az arcomhoz emelt vigyorgó képe mentette meg tőle, hogy leüvöltsem a parókáját.

Linda,
Remélem, azért a nagyszülői gárda segít egy kicsit. :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Köszi a könyves ötleteket. A szótárt megnézem, de valószínű maradok a magyarnál.

Ria,
Sajnos nem fogunk találkozni többet tornán. Botond annyira rosszalkodott pénteken, hogy kitették a szűrét. Megyünk a haladó csoportba. Majd azért átkukkolunk a szomszéd szobából. De egyébként is kihagyunk két hetet.

Helga,
Az Alnatura kölespelyhet használod? Én szoktam használni szinte minden nap. Ahogy már írtam Nanicának ha krumplit vagy rizset főzök a kicsinek a végén amikor kész beleszórok kölespelyhet, lefedve a tűzről levéve egy kicsit hagyom puhulni. Aztán turmix. Ez az alapja két napi főzeléknek. De reggelire is nagyon jó. 2-3 percre beáztatom forró vízbe, aztán leszűröm és üveges gyümivel keverem. A kecskeméti szilvával imádja. Bálintnak meg magunknak a fasírtba is szoktam tenni, egész jó az íze.

Pankaa,
Pont én is most akartam átállni a fogszabályzós cumira. A szokásosnál is többször kelt éjszaka, így rögtön visszatértem a hagyományosra.

Cumi,
Akkor most nem értem melyik a jó. A fogszabályozósnak árult cumi csapott végű. Itt meg azt olvasom, hogy a szimmetrikus cumi a jó. A gyógyszertári hagyományos a lehető legszimmetrikusabb. Akkor mitől jobbak az újfajta cumik? Segítség!

Kérdés
Szerintetek hol lehet kapni uzsonásdobozt? Ráadásul valami menőt pl. pókemberest. Mondjuk más menőt nem is ismerek. Ötletem sincs hol árulnak ilyesmit. A 7 éves korosztállyal még nem vagyok képben.

Nyúzás,
Na az nálunk is megy ezerrel. Reggel egy 15-20 percet magukra szoktam hagyni őket, míg rendbe teszem magam és a reggeli utáni csatateret. Azért fülelek van e nagyobb sírás. Ilyenkor egész jól elvannak. Bezzeg ha én is ott vagyok!
Így lesz a vidámkodásból sírás!

Kép Kép

Kép Kép

mmónika

Jóreggelt! :)

Nálunk az éjszakák továbbra is sokszorébredősek, úgyhogy elhatároztam, veszek ma tápszert és kap vacsira a gyermek, hátha jobban alszik (milyen naív vagyok) :lol:
Viszont kinőtt a negyedik fogunk is, a két kis lapát most már ott figyel Lillus szájában! :) :)
Hétvége szuper volt, voltunk állatkertben, nagybevásárolni stb. :)

Mónika!
Helyesek együtt a fiaid! Bálint olyan nagynak tűnik, mintha nem is csak 2,5 éves lenne. :roll:
Én is azt olvastam, hogy a szimmetrikus cumi a jó, nekünk olyan van, Aventes. Lillus éjjel az ágyban is simán megtalálja és beteszi. :) :)

Lorca!
Hajráá fogacska! Hányadik is lesz pontosan?
Ja, és gratula az évfordulóhoz, szép kerek szám a 10! :) Még két év, és mi is elérjük! :)

Lorca!
Nem semmi, nem is gondoltam volna rólad, hogy milyen kislány voltál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy kakassal nekem is volt kalandom, felrepült a vállamra és belecsípett a fejembe! :shock: Azóta nem merek csak bottal menni a baromfikertbe anyáéknál! (pedig ez cirka 20 éve történt kábé)
Szasza és Nati! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ria!
Részvétem az éjszakák miatt! Szerintem is a foga lehet! :wink:

Dana!
Milyen helyes a kis pókember! Kölcsönzős a jelmez vagy te varrtad?
:wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Boldog hófordulót utólag KM-nek és Sebi úrnak is! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt!

Tegnap este fele megerkeztunk Szegedrol! Nagyon jol ereztuk magunkat! A ferjem egeszen ugyesen vezetett, odafele pihenovel 2,5ora alatt megtette az utat haztol-hazig, vissza mar nem is pihenozott, igy csupan 2 ora alatt megjartuk. Eleg sok volt a kamion, amiket elozgetni kellett, azt hittem, van kamionstop. :x

Szegeden voltunk kis osszejovetelen a baratnekkel, ket kisfiu volt ott meg az en Aronom kivul, az egyikojuk 10 nappal fiatalabb Aronnal, es nagyon ugyes gyerkocke. A formakirakoba szepen dobalta be a formakat, nekunk ez nem igazan megy, es mar setalt is az anyukaja kezet fogva. Aron egybol behajlitja a terdet, ahogy lerakjuk.
A masik kisfiu most 7 honapos, O viszont kis lusti baba, neha forgolodik, de altalaban meg ahhoz is lusta, altalaban az anyukajanak kell megforditani :)

Ditke,
Ugy latszik kicsi a vilag, hiszen foldik vagyunk! :lol: En is Szegeden szulettem es eltem 18 evig, aztan az egyetem miatt jottem Bp-re, es aztan itt ragadtam. A szulok termeszetesen maradtak Szegeden. Mostanaban annyira hianyzik a varos, sajnos, nem tudtam megszeretni Bp-t, pedig mar tobb mint 10 eve itt elek.
Ti Szeged melyik reszen laktatok? Mi a Tescohoz kozel, Rokuson.

Na, majd visszaolvasok, mert elegge el vagyok maradva!

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt mindenkinek!

Élünk, csak a Linus új szokást vett fel: 6:30kor kel, akármikor alszik is el este, így minden eddigi megszokott menetrendünk borul. Álmos, amikor reggelizni szoktunk, játszana amikor a séta idő van, akkor enne, mikor aludni szokott...

Zsemlén,jobban mondva az üres zsemlén kívül nem hajlandó mást enni. Pedig én minig próbálkozok valami mással is. Pépes, nem pépes, főtt nem főtt, zöldség, gyümölcs, hús... :( Kérek valami jó tippet!!! Ugye nem evési sztrájk!!! Még jó, hogy szopizik... az bármikor jöhet, csak nem tudom az mire lesz elég!

nanica

Borzasztó volt az éjszakánk kb 22.-23.30- ig aludt, majd fél kettőig negyed óránként felsírt, bevittem a nagyágyba ahol ugyanezt folytatta fél háromig, reggel 7-kor pedig kukorékolt. :twisted:

Úgy látom minden gyerkőc éber azt hittem lesz még egy kis pihi a következő fogakig, én momentán ezzel a 6-al is meglennék ami jelenleg van Tominak !!!!! :lol:

Álmos vagyok aludni szeretnék !!! :evil:

Szerdán megyek szövettanra !!!! :o

Helga

Én kertvárosban laktam Hattyas-telepen, az anyósom lakik a Hont Ferenc utcában a Tescohoz közel ! Először nehezen ment nekem is Pestet megszokni, minden hétvégén otthon voltunk, (a gatyánk ráment az üzemanyagra) de mikor kész lett a családiházunk és kiköltöztünk ide Biára azóta sokkal jobb, most már nem mennék haza semmi pénzért. 8)

Bár néha nagyon hiányoznak a mamák és a tesómék, de akkor vonatra ültetem őket és jönnek.(főleg ha nincs vasutas sztrájk)

Kép
kditke

Sziasztok!

Utolag is boldog hofordulot Sebinek!
Boldog nevnapot Briginek!

Agiboldi,
Hat igen, vonattal eleg maceras volt. Legalabb 4,5 orahossza mindennel egyutt, pedig Szegedre a vonatut csak 2,5ora, es akkor meg nem is emlitem a rengeteg cipekedest! Igy sokkal jobb volt. Egyebkent Aron szuletese ota voltunk mar vagy 5x Szegeden vonattal. Eloszor meg 3 honapos koraban, akkor szoptatni is kellett.
Ja, es tok jo, hogy irtad ezt az aerobik dolgot, mert en is az ugra-bugrasat szeretem, sot szeretnem kiprobalni a kangoo-t is. Valaki probalta mar?

Labszag: Aronnak is van. Ugy tunik befulled a laba a zokniba.

Ria,
Valoszinuleg a foga nyilalhatott bele, ezert sirt igy fel.
Aronnal is elofordul, hogy velotrazo sikoltassal kel, en eddig valami rossz alomra gyanakodtam, de R.Jeno szerint 2-3eves korukig nem almodnak. Az ejszakai sima keleseknel nem velotrazoan sir.
Kivancsi vagyok a quelles takaritogepedre! Majd irj a tapasztalatokrol!

Lorca,
A Ria altal javasolt tisztito kendorol en is hallottam mar, csak en sem emlekszem, milyen fajta volt.

Ditke,
PM: Remelem, nem lesz gond!!!

Dana,
Nagyon aranyosak a gyerkocok a kepeken! 8 pokember?
Tok jo lehetett a babszinhaz! Es Laura igy elvezte?!

Na ezt elkudom, majd folytatom az olvasast!

KépKépKépKép
thelga

Boldog hofordulot KM-nek!

Lorca,
Okosan teszed, hogy hagyod Oket, hogy Ok jatszak le a sajat koruket, de gondolom, azert benned van a felsz, hogy az erosebb nagyon nagyot adhat a gyengebbnek!

Lora,
Na Ditke eliditotta a lavinat, pedig en is okt kozepi datumra emlekszem, a szulinapom kornyeken van Brigi nap. :lol:

Ugy latszik, mostanaban sok babo sir sokat az ejszaka! Mi lehet ez??? :shock:

Monika,
Igen, azt a kolespelyhet hasznalom! Koszi szepen a tippeket, kiprobalom oket! Jo lenne, ha nem ugy kellene kidobnom a zacskot, hogy meg teljesen tele van. Elvileg csak keves ideig lehet felhasznalni, ha mar kibontotta az ember.
Nagyon aranyosak a gyerkocok, ahogy jatszanak! Mi az kulonben? Valami var feleseg???? A gyerekszobaban van???

Nanica,
Sajnallak a korai ebredes miatt, bar nalunk a 6:30 mar eleg jonak szamit! Ma 5:45-kor kelt, es mar le is tudta a delelotti alvasat!
Nem semmi a maceratok az evessel! Sajnos, nincs otletem, de majd gondolkozok rajta! Pedig mar olyan jol kitalaltad az eheto evoeszkozt!!! :shock:

Ditke,
Hattyas az tok jo hely!!! Anyuek panelban laknak, igy kicsit nehez elferni a csaladnak, ha megyunk! Azert nagyon tud hianyozni a szegedi belvaros, anyuek, meg a baratnoim.
Mi eddig vonattal jartunk, az egyetem alatt hetente, a munka mellett kethetente, ugyhogy ez most nagyon nagy valatas, hogy havonta egyszer latjuk egymast a szuleimmel.

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt!

Az éjszakai ébredés mit jelent nálatok? mert Boldi is felsír 2-3-szor, teát iszik, cumi be, és alszik tovább, de még így is szörnyű, h nem lehet egyhuzamban átaludni az éjszakát. De azért asszem még így is szerencsés vagyok, nem merek éjszaka témában panaszkodni mert Lorca lecsap :lol: vagy a teáról is le kéne szoktatni, és akkor nem kelne fel?

Helga, én Debrecennel vagyok így, munka mellett kéthetente jártam, most meg szinte soha mert nincs autónk, viszont a szüleim jönnek szerencsére gyakran. Pont most mentek el :( annyi energiájuk van Boldival játszani, nekem nincs.. De jönnek 3 hét múlva Boldi-szülinapra :lol:

Ja, Helga, Kangoo-t kipróbáltam, nekem nagggyon tetszett!! Csak pont korai időpontban volt és a munka mellett csak néha tudtam olyanra menni. Borzasztó fárasztó, még úgy is, h én is a legpörgősebb steppet szeretem, de nagyon élvezetes, mindenképp próbáld ki!! Jó melltartó a szopi miatt és nyomás!

Kelemackó, Sebi, boldog hófordulót!! :P

Mónika nagyon jók a fiúk a képen, Bálint tényleg nagyobbnak tűnik.

Timi, Lillus értékelte az állatkertet??

Kép
Kép
agiboldi

Küldtem a közös mailre egy kis videót, jótanács hisztire! :D
lora7

Képzeljétek! Nyertem az Ergo honlapján! Fotót kellett beküldeni amin látszik vmelyik termékük használat közben. Fent van a fotó is a honlapon: http://www.happy-baby.hu/information_st ... info_id=-5
Üröm az örömben, hogy amikor elküldtem még nyeremény utalványról volt szó és nem ajándékcsomagról. De mindegy, még sosem nyertem, max. 2-est a lottón. :D Bár sztem itt egyedül voltunk, mint pályázók! :lol: Azért kíváncsi vagyok, hogy mit küldenek és hogy mikor.
lora7

Hali!

7végén páromé volt a gép, így nem is tudtam benézni,most próbálok pótolni, amig Emilka húzza a pacibőrt. 8)

Na a múltkori bevásárlókocsi kiesésről:mondtam, hogy Emilinek eszébe sem jut!Hát most mégiscsak eszébe jutott!Persze nem sett ki, csak tekerdett benne jobbra-balra. :twisted: Aztán megkapta a kiflijét, utánna nem volt gond. :lol:

Lorca!
Köszia linket, de angolul van, így nem értem. :oops: :D
Én most popsitörlővel mostam le az erkélyajtót.Azt nem mondom, hogy csillog, de tisztább lett.E is vegyszer ugyan, de evés után is ezzel törlöm meg a pofiját, ugyhogy talán ennyi még belefér, bár az ecetes abalk lehet már nem olyan vonzó nyalakodni!

Sno!
Én már régóta mondogatom Emilinek, hogy büdi tappancs :lol: De nem igazán büdi, csak ha beizzad akkor a lábujjai alatt egy kicsit savanykás szagú. :lol: De ez még messze van a penetráns tornacipőtől. :lol: Szerintem ezt nem gomba okozza, hanem csak simán az izzadság és a hámsejtek csinálják, talán ez a minimum szag,aminek lennie kell.:)
Emiili is adakozó, nyújt nekem mindent, ha kérem akkor is.És ő is mindig minenre tbetűvel kezdődő gatyogással reagál.
:roll: Ez lehet vmi életkor sajátosság?Hinta, apa, stb, minden te-te, vagy vmi hasonló. :roll:
Sebinek boldog hófordulót!

Ditke!
Gratula Tominak a járáshoz!
Remélem nem lesz gond a csomóval!Mit mondtak mi lehet?
Emiliről is készültek most víz alatti videók, meg klpek, de majd csak 1 hónap múlva lezsnek kész, akkor hozzák a fotósok.:(
Egyébként most Emili sem fáradt ki a pancsiba, alig akart aludni ebéd után is!

Ria!
Beninél szepa jelentkezik?Azóta alszik az ágyában?Nappal?Vag ycsak éjszaka megy a műsor?Remélem hamar visszaszkik a saját ágyacskájába!Lehet hogy csak nálad próbálgatja a határokat, meddig ehet elmenni!Apánál meg egyértelmű volt neki, hogy ezt vele nem lehet eljátszani.Én erre tippelek.

Dana!
Nem, 3 éve leszünk házasok a nyáron.
Milyen MAM-os cuccaid vannak?Estleg engem érdekelne a cumija.
:roll:
Nagyon jó a jelmez! :D
És miylen édesek ketten!!!!

Móni!
Jók a képek :lol: !Én sem tudom már hgy melyik cumi lenne akkor ajó, de Emili már el is fogadta a fogszabályozósat, és eddig jól láttam a szájában.Rgyébként volt egy kis hátsó szándék is, ui. ha éjszak kiköpi mert nem jól van a szájában, akkor talán megunja ezt az egészet, és leszokik a cumiról. :lol: Hát nem jött be.

Timi!
Éjszakákat sajnálom, de legalább a hétvége nálatok is jól telt!
Gratula a4. fogacskához, Emili a nyomotokban van! :lol:
Kakas engem is csípett meg, rámugrot, a combomba mélyesztette a karvalyait, és csipkedte ahasamat!Én remegtem a félelelmtől, és üvöltöttem(tizenéves volta, a barátnőm meg a fűben fetrengett a röhögéstől), én meg beszaladtam az ólba, becsuktam az ajtót, de még annak is nekiugrott a dög!Alig bírtam kiosonni!Azóta semmilyen szárnyast nem tűrök magam mellett, félek is tőlük. :(

Május!
Kelének is bolodg hófordulót!

Ágiboldi!
Milyen teát adsz neki?Én mondjuk csak vizet, nappal főzök neki citromfüvet.Én jól elvagyok a 2-3 ébredéssel, bár a 3 már sok nekm is, általában 1-2 jut nekem.Férjem éjfél felé fexik, ha addig felkel, akkor ő megy be hozzá, utánna én már csak 1x vagy 2x. :wink:

Mi voltunk a Coraban, vettem is pár dolgot az akciósból, és képzeljétek milyen rendesek voltak(velünk legalábbis), mert vettem 1 Nestlés desszertet,ami akciós volt, 300 vmennyi, meg 2 doboz kompótot, ami úgy volt akciós, hogy rá volt ragasztva a dobozára, 3at fizet, 4et kap.Na a blokkon látjuk, hogy 509 ftot fizettünk mindegyikért! :shock: Irány a vevőszolglat, ahol mutatjuk az eltérést,majd a nő telefonál, és mondja, hogy igazunk van, de mivel a compót nem akciós, viszont nics is kint az ára a polcokon!, ezért azt is megkaptuk 300 akármennyiért!!!Nahát ilyen rendes bótot sem láttam, de gyanítom hogy aki nem néz utánna attól simán lenyúlják az 500 pénzt!
Másik sztorim:venni akartam Fantát, de nem jutott eszembe a neve.Monom aférjemnek, hogy vegyünk már olyan narancsos üdítőt, tudod azt a szódás narancsot! :lol: Na azé ennyire nem vagyok gumicsizmás, de olyan ritkán veszünk ilyesmit, hogy nem is jutott eszembe hirtelen a neve. :lol:
Aztán hazáig röhögtem hangosan magamon.
:mrgreen:

Babauszi jó volt, csináltak videót és képeket is, majd 1 hónap múlva felteszem. 8)

Szombaton voltam de. műkörmösnél, addig apa vigyázott Emilkára, ügyesen megebédeltette, lefektette aludni, és még nekem is előkészítette az ebédhez valókat, krumplit, hagymát pucolt, káposztát aprított, emosogatott!!!!!Nekem már csak főznöm kellett!
Azért 1x felhívott telón, hogy ő pucolja akrumplit, Emili meg áll mellette, néz rá, és bömböl. :lol: És gépezni sem hagyja.Hát igen, velem is ezt csinálja, most legalább látja hogy miért is nem tudok főzni mellette. :lol:

Na fel is ébredt, f12 óta aludt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lora!
Videó tényleg jó, de azért nem fogom kipróbálni. :lol:
Gratulálok a nyereményhez!!!Én is csak 1x nyertem kmolyabbat mint lottó 2s. :lol:

Kép
pankaa

Azt meg nem is mondtam, hogy Emili szétrágta az ágyát!Azzal a 3 kis fogával összekaristolta a felső részét a rácsoknak, vhol hiányoznai is picike darabok belőle!És a lakkozás is hiányos! :twisted: :lol:
Na eldugulok. 8)

Kép
pankaa

Lora,
Gratula a nyeremenyhez! :lol:
Nagyon jo a hisztis video! :lol:

Agiboldi,
Koszi az infot kangoo ugyben, azt hiszem, akkor egyenlore a nem letezo allokepessegemet kellene visszahozni, inkabb csak steppet vallalok be :)
Jo, hogy anyukadek bevallaljak az utat. autoval jonnek? Nalunk, sajnos ok is vonatozasra vannak kenyszeritve, es csak neha tudnak jonni. Nalunk is a szulinap lesz a kovetkezo latogatas! :)

Panka,
Aranyos lehet Emili, ahogy karistolja a butorokat :)
A Nestle-s desszert joghurtos?

KépKépKépKép
thelga

Panka
Videó: pont azon gondolkodtam, hogy tök ciki lenne, ha megteszed, de nem hatásos és a gyerek uúgy hisztizik tovább. :lol: :lol: :lol:
Mi is voltunk a Corában. Vettünk egy pár bodyt, meg néhány akciós kaját.

Mmóni
Nagyon jók a képek! Te már előre tudtad mi lesz a vége, és gonoszanyu módjára ottmaradtál fotózni? :lol: :lol:
Hogyhogy kirakták Botit? Mit csinált? Vagy túl ügyes már ahhoz a csoporthoz?

Helga
Ti előre tudtatok a sztrájkról, azért mentetek most kocsival? Vagy szimplán mázli?
Egyszer jártam Szegeden, nekem nagyon tetszett. Osztálykiránduláson voltunk és olyan feladatokat kaptunk, hogy pl. hány gombja van az x szobornak az y téren. Csoportokra osztottak minket és kaptunk térképet. Így önállóan fedezhettük fel a várost. Én nagyon élveztem. Azóta is úgy gondolom, hogy Bp-en kívül talán még Szegeden érezném jól magam.

Timi
Gondolom az első Lorca én akartam lenni? :lol:
Ha kibújik egy fogacska, az az 5. lesz. Talán felül vmelyik 2-es lesz, de nem tudom rendesen megnézni. Meg már ez beljebb is van. Remélem a foga, mert már enni sem akar rendesen. Úhogy most megint rengeteget szopizunk. Vajon minden fognál így lesz? Mert akkor a 20. fogig még szopizni fogunk! :shock:

Házasság
Már nem emlékszem ki kérdezte (talán Dana) :oops: , mi még nem vagyunk házasok. 10 éve ismerkedtünk meg és azóta együtt is vagyunk. És 7 éve élünk együtt.

Mennyi agresszív kakassal találkoztatok! Én "csak" egy rózsabokorba estem a telken a terasz korlátjáról. Háttal. Egyenként szedték ki a hátamból a tüskéket. :oops: :lol:
lora7

Ja és Sebinek is boldog hófordulót!!!! :oops: :D
lora7

Lora,
Iszony lelkes ofőd lehetett :o Mindig is akartam egy ilyen jól szervezett osztálykirándulást összehozni, de max arra vállalkoztam, hogy kiosszam a feladatokat és utána leellenőrizzem. Nekem már az is elég lelki terror volt, hogy el kellett mennem. 8) Négy év alatt a hét kiránduláson elég sokat öregedtem. :lol:
Természetesen bokorba is estem, de ott sk kellett kizúzni magamból a tüskéket. Azóta sem értem, hogy játszótér/bicikliző gyerekek környékén miért kedvelik azokat a hosszú tüskés szúrós bokrokat.
Nemigazán ismerem fel Brigit. :lol:

Panka,
Bocsi. :oops:
Ha nem nyalja végig a tükröt a gyerkőc az ecet miatt, akkor külön aranyérem jár annak, aki kitalálta. :lol:
Én kisebb voltam a kakastámadásnál, nem sikerült elriasztania az állatoktól. Tavaly nyárig még madaraim is voltak. (amíg vszínűleg éhen nem halasztottam őket egy hosszú hétvégén. :oops: )

Ágiboldi,
:lol:
Nem azért kel fel, mert teázni akar, hanem azért teázik, mert felkel. :lol:
Nálunk most egy éjfél körüli ébredés van csak normál esetben, de azt mindig megvárom. Így ha 5kor kelnék, még jobban is állnánk. :lol: De azt hiszem, az elmúlt egy évet már nem lehet behozni. :wink:
Energiában én is irigylem anyóst. 8)

Helga,
Nem véletlen, hogy Szabi napi több órát tölt a kezemben. Azt hiszem, ezzel csoportelső vagyok. :wink: Erről az elsőségről azért szívesen lemondanék. :twisted: Nem olyan veszélyes, Szabi közelében eszközhasználat nem megengedett. Csupán szeretetből kap nagyokat Szöszim.
Tegnapi:
Szasza felvisít, füle vörös, pont nem néztem oda.
Nati, meghúztad Szabi fülé?
Neeem.
Megcsavartad Szasza fülét?
Nem.
???
Megszeretgettem! (Szeme csillog, szája boldog vigyorra áll. 8) )
Nati még nincs 3, de egy ideje már biztosan álmodik. Felébred és amit mond, biztos az álom folytatása.

Sebi:
Ha olvasnád..Boldog hófordulót!

Nanica,
Nem mondom, hogy nálunk olyan tisztaság van, hogy a padlóról lehet enni, de muszáj. Ha Natival kell foglalkoznom, lerakok pár répát, almát vagy hasonlót és Szabi azt felszedegeti. Meg amikor csak téblábol, akkor is a leesett maradékot kutatja. (esküszöm, nem éheztetjük)
Amikor én eszek, az ölembe kéreckedik és szinte mindenből hajlandó enni. Meglepő módon kedveli a fűszeres kajákat.
DE: az etetőszékében nem akar enni. :twisted:
Séta közben próbáltad etetni? Ha van valami plázaszerűség közelben, ott elmajszolna egy banánt esetleg? Hamarosan amúgy is jön a játszizás.

Kép KépKép
lorca

Köszönjük a köszöntéseket, és viszontkívánjuk Kelemackónak!

A mikroszálas rongyok alkalmasak vegyszer nélküli tisztításra, ilyen a HA-RA, de a viledának is van, hasonló elven működő (mi ezt használjuk, az ára kedvezőbb).

Orsi
Kép Kép
sno

Panka, HIPP málna-csipkebogyó tea a kedvenc, vizet sajna nem issza. Annak is van valami citromfüves verziója, majd kipróbálom.
Hehe, a Fanta az a szőkekóla, majd így legközelebb eszedbe jut! :wink:

Helga, anyáék is vonatoznak, bár jöhetnének autóval, de az apukám utál pesten vezetni, vonatozni viszont imád :D

Még olvasok tovább..

Kép
Kép
agiboldi

Lora, konkrétan ugyanilyen módszerrel estem csipkebokorba!

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Ria
Férjed hol dolgozik hogy ilyen munkarendbe van?Azért az jó ha 2 nap után otthon van 3-at.
Igazából a kezeit nagyon jól használja Laura,de ha megnézed a képet akkor észreveszed a lábai picit szétállnak,és azt nem akarja mozgatni.De ma egyfolytába az gyakorolta,hogy négykézlábállásból hátra megy és felül a lábai meg kifele állnak.Mikor kész megtapsolja magát és nekünk is meg kell. :D Utána rájött ez jó móka és előre vetül és újból kezdi.Mutatjuk neki ne ezt csinálja hanem z ülésből feküdjön le.Ahogy most halad úgy nézem elöbb feláll,mint mászna.Pedig jó lenne,ha mászna,sokkal hamarabb érne oda ahová akar.
Látom Beni már megy születés buliba.Milyen volt?Élvezte?

Kditke
Sajna tényleg az idegességtől kialakulhat.Igazad van a mostani világba csak a pénz a domináns.
Azért kérdeztem a PCOD-t mivel nekem az orvosomnak ez a szakterülete és akinek van sajna hajlmosabb rá és a cukorbetegségre is,meg ami velejár.
Mikor Laurával a cukorterhelésem pozitív lett/itt meg kell inni a löttyöt és óránként veszik a vért ha pozitív akkor havonta kórház/
Az orvos mondta,hogy gondolta mivel PCod-s vagyok.MIkor megszültem akkor meg begennyesedett a sebem és szétnyílt akkor meg a cukorra fogta. :cry:
Nem tudom,hogy igaz-e de szerintem Ria a szakmád miatt megtudod mondani?
Sajnálom az éjszakátokat.Kéz és lábtörést /ezt kell mondani ilyenkor?/a szövettan miatt.

Lorca
Nem gondoltam volna ilyen jó kis gyerekkorod volt. :lol:
Tényleg ahogy írod idomul a két gyerköc.Kiváncsi leszek nálunk mi lesz.MOst csak az nem tetszik Laurának ha Dani egyfolytába puszílgatja.Szerintem az igazi ludas nálunk Laura lesz,mert Dani mindent eltűr tőle.Oviba is ez a gond.Most kezdem mondani neki,ha valaki bánt,vagy olyat mond te is üss.Erre azt mondja Anya nem szabad verekedni.Erre mondom neki akkor szólj vissza ,erre ő miért?És inkább félremegy mással játszani. :shock: Túl jó szíve van az a gond vele.
Szeretnék én is egy ilyen vasárnapot!
Szaszának nincs még foga?

Blin
Én is szombathelyi vagyok.HOl tanul a férjed,És mit?

Lora
Hát a hisztis videon történteket bizti nem merném megcsinálni.Főleg úgy,hogy minden 4 embert ismered. :lol:
Gratula a nyereményhez!
Igen én kérdeztem a házasságot.Látom pont most vagytok a hirhedt 7-dik évbe.Nekünk a rossz nem jött be,nektek is ezt kívánom.
Egyenként kiszedni a tűskét. :shock: Hogy bírtad?

Mmóni
Jók a képek!Ilyenkor melyiket vigasztalod elöször?
Tényleg a felfújható várat otthon a szobába rakjátok?Szeret bálint ugrálni benne?
valamelyik játék honlapon láttam már pókemberes uzsonnás dobozt.nézd meg,mert bizti Pesten van boltjuk.De lehet nagyobb játékboltba is kapsz.Ha jól tudom még fürdőhabb is van ilyen alakzatba.

Timi
Gratula az új fogacskához!
Lillát érdekelte az állatok?Képeket nem raksz fel róla?
Danin kölcsön jelmez volt,de 2 nappal elöbb kiderült lehet venni és csak 400ft-vel volt több, csak már elfogyott.Nagyon sajnálom,mert Dani most azt a korszakát éli,hogy beöltözik.

Helga
Ügyik vagytok az uttal.Én végig dariztam volna,főleg egy ekkora gyerköccel.
Igen Laurának nagyon tetszett,igazából ez nem a klasszikus bábszínház volt,hanem a pasi mindig kijött és beöltöztette a gyerekeket valaminek s úgy mesélt nekik.Meg volt egy tapsifüles nagy tapsolója amit mindig húzogatott.Ez nagyon bejött neki.
Gondolom Áront a Nagyszülök végig babusgatták. :lol: Ha ritkán lát valakit nem ijjed meg elöször?

Körkérdés:
Tényleg a többiek gyerköcei,hogy viszonyulnak az idegenekhez vagy a régen látottakhoz?

Nanica
Nem lehet véletlenül,hogy még elég neki a tejed?A barátnőm kisfia 11 hósan kezdett el enni,mert addig semmit se fogadott el.Szerintem ne erőltesd úgyis ha éhes szól,meg látja mikor eszted és lehet majd megkivánja.De kérdezd meg Rokicát ő bizti tud erre valami jó ötletet.Meg Lorca is jót mondott.
Köszi a tv műsort meg fogom nézni.Kár,hogy délután nem tudtam jönni,mert megnéztem volna a mozgás rész.Remélem ismétlik majd.

Sno
Boldog hófordulót Sebinek!

Panka
Megnézem a cumikat holnap és leírom mik maradtak,mert próbálom odaadni valakinek.
Uszi képekre kiváncsi vagyok.
Látom te se vagy egy elveszett bárányka a boltba. :lol: Én úgyanezt megcsinálom,de a férjemnek nem tetszik.Inkább megveszi drágábban. :twisted:
Nálunk ez miatt a férjem nem lakkal kente az kiságyat hanem mézgyantával/remélem ez a neve/mivel ezt megeheti és nyalhatja is.Az antik bútorjain is ezzel van lekenve,és nagyon jó illata van meg szerintem természetesebb fényű.

Ágiboldi
Te milyen fitt vagy!Rólad kéne példát vennem,hogy elmenjek tornázni.
Én se szeretek nem egyhuzamba aludni,de sajna Laura mindig akkor kel fel mikor én nagyon álmos vagyok.

Képzeljétek Laura annyira hiányolja Danit a délutáni alvásnál,hogy negyed óra üvöltés után tudott csak elaludni.Ha itthon van Dani akkor du.alvásnál még 1 órát játszanak és fogják egymás kezét,úgy alszanak el.Reggel/nekem hajnalba/meg Laura mindig felébreszti Danit és elkezdenek beszélgetni.Remélem ez éjszaka nem lesz divat.

KépKép
KépKép
dana 1

na a kép lemaradt.
Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok! :)

Először is felírom a hiányzókat:

-Sági
-Pann
-Május
-Rokica
-Mazsi
-Bozotka
-Bella

Más nem jut eszembe. Tessék máááá jelentkezni!

Timi
Kép Kép
timocska

Dana!
De aranyosak a gyerekek együtt az ágyban! :) :)
Lillus tök barátságos mindenkivel, boldog-boldogtalannak mosolyog, aki kedvesen szól hozzá. Nyoma sincs az idegenektől való félelemnek!
:roll:

Nanica!
Én pont ezen gondolkodtam, hgoy mennyi kenyeret/zsömlét lehet adni egy ilyen bébinek, mert Lillus is szinte csak ilyet enne. Sinlac, tejpép elmehet a sunyiba! :shock: :shock:
De szerintem se erőltesd az evést, előbb-utóbb rájön az ízére és menni fog neki. Amíg neked nem teher és fáradtságos a szoptatás, addig nincs baj! :)

Lora!
Igen, te lennél az első Lorca! :oops: :oops: Bocsánat! :oops: :oops: Bokora ugyan nem estem, de csalánosba igen! :roll: :roll: Huh, felemelő érzés volt! :) :)

Panka!
Milyen rendi férjed van! Gyerekre vigyáz, altat és még főzéselőkészít is! :) :) Az enyém férj egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni! :lol: :lol: :lol:

Éjjel Lilla felébredt 23:30-kor. Megnéztem az órát nagy kómásan, látom 03:30. Örülök, át a gyerekhez, ki az ágybó, cicire fel. Nem akar enni. Jó, vissza az ágyba. Ekkor néztem meg jobban az órát és látom, hogy csak fél 12 van! :oops: :shock: Tiszta lökött vagyok!
Amúgy tegnap estére kapott tápszert, kemény 100 ml-t evett meg belőle úgy, hogy előtte csak fél 4-kor evett egy kis tejpépet meg szopizott. De a fél 12-es ébredést leszámítva csak 4-kor kelt.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Megvagyunk még, csak olvasó üzemmódban próbálom tartani a tempót, mert n sok minden van még hátra indulásig (vasárnap). Pl. zöld kártya a kocsinak, biztosítások, mosás, főzés, csomagolás + Ádám ragaszkodott hozzá, h Gergő 1. szülinapját hazaérkezésünk utáni napon tartsuk. Így (gyerekekkel együtt) 22 fős ebédet kell levezényelnünk, amitől már előre feláll a hátamon a szőr. Szóval arra is próbálok előre dolgozni, főzök, aprítok, darabolok előre, amit lehet, úh bocs ha most nem nagyon leszek. :( :(
Vendég

Dana,
Szaszának van két foga. Az almától a rántotthúsig mindent le tud darálni, de ideje lenne már egy kis továbblépésnek. :lol:

Timocska,
Lehet, hogy a tápit még szokni kell. Szabi eleinte olyan 30-40ml-t ivott, és már amellett sem akart szopizni. Most, hetekkel később, 200 körül készítek oda és már többször fogy el, mint nem.

Idegen:
Tök mindegy, ki van a közelünkben, vagy van-e egyáltalán. Szabi egyet akar, a kezemben lenni. Nem látom, hogy félne. Simán érdektelenek az idegenek. Hajlandó vigyorogni, incselkedni, főleg, ha az ölemben van, de az nem érti, miért is kéne még jobban barátkoznia.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Dana! Beniapu az Aréna bevközpontban dolgozik és olyankor reggel 7-21-ig, negyed 11-re ér haza. Ezt nagyon nehezen viselem. :cry: Van, hogy 3 napot se látjuk éppen megbirom este várni. Az, hogy három napot itthon van az egy évben egyszer van. Nagy ritkán 2 napot de inkább egy-egy nap szabadja van. Nálunk a fejlesztőbe a Z ülést úgy tanulják hogy négykézlábból kell Z-be menni és onnan visza négykézlábara!

Panka! Most már szinte biztos hogy szepa, egész egyszerüen nem lehet visszatenni a kiságyba sír, ordít toporzékol. Akkor nyugszik meg ha belém csimpaszkodik. Ha beteszem az ágyunba akkor is csak úgy alszik el, ha átölel, megfog vagy rámfekszik! :roll: Mindegy majd csak túl leszünk rajta!

Körkérdés! Hát ez érdekes Beninél, mert a Petőbe túlságosan barátkozó a többi babával(elveszi a játékukat, kiveszi a cumit a szájukból) Viszont az uncsiéknál félt tegnap mindkét gyerektől. Csak közelítettek felé már sírt és Ana, Ana kéredzkedett az ölembe! Viszonylag hamar el is jöttünk a tortát meg se vártuk mert fáradt volt Beni és nem tudott ott elaludni! :(

Olyan álmosító ez az idő alig látok ki a fejemből! :roll:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Tényleg mindenki el van tűnve, köztük én is.

Körkérdés: Nálunk nincs vele semmi gond, mindenkivel rögtön megbarátkozik, sokszor már egy pár pillanat után a kezükbe is megy.

Dana: A Pécsi Főiskolára, de szombathelyi kihelyezett karra és mentőtisztnek készül.
Éppen az előbb beszéltünk, eddig úgy volt pénteken jön, utána csütörtök délután, most már csütörtök reggel. Ráadásul vonattal járna elvileg, de most nem tudom a buszra fel fog-e férni??

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Megvolt a torna, megint volt nagy jelenet, de azét csinálta a gyakorlatokat.
Körkérdésre reagálva:eddig elvolt mindenkivel, nagyszülőkkel is elvan, ha odaadom amezükbe, ki is mehetek a szobából.Idegenek ugye nem fogdossák, de a babakocsiból mosolyog rájuk ha rávigyorognak. :wink: Ma a tornán viszont csak belémcsimpaszkodott, a tornanéni nem tetezsett neki. :? De majd csak megbarátkozik vele is.Szerintem Emilinél ez a szepa.

Egyébként csak 1x ébredt éjjel, és f8ig aludt!Hozzátartozik, hogy csak 9 után kerükt este ágyba, mert nem volt álmos előbb.
És már majdnem áttört a 4. fogacska is, bal felső 2es.:)

Dana!
Nagyon édesek együtt az ágyban, jó hogy Laura ilyen ragaszkodó!
A kiságyat készen vettük, így nem tudom miylen lakk van rajta, de gondolom vmi egyszerű, vagy természetes anyagú, mivel gyerekágy. :roll:

Helga!
Igen, a nestlének van egy Yogo nevű joghurtja is, de most desszertet is vettünk, az csak sima gyümi,mint a Frutapura.

Kép
pankaa

Tényleg hol vannak a hiányzók???

Lin
Akkor már lehet, hogy holnap otthon lesz a férjed! :lol: :lol:
De jó, mentős lesz! Nem ismerek mentőst. Igaz, a férjed sem ismerem. :roll:

Timi
:lol: Én ma fordítva voltam. Éjjel 3-kor azt hittem, hogy 23 óra. Egy ideje Brigi felébred éjfélig 1x és akkor csak visszasimizem. Ma ez az ébredés elmaradt, és csak 3-kor kelt, én meg automatikusan próbáltam visszaaltatni, de nem jött össze. :lol: :lol:

Körkérdés
Briginél ez épp hangulat kérdése. Van hogy még az ölemben is sírva fakad egy számára idegentől, de van olyan is, hogy egyből vigyorog. De egyre sűrűbb a sírás emiatt. Olyankor bújik. Aztán eltelik pár perc és vigyorog mindenkire. :D

Pann
22 fős ebédet főzől? Én nem tudnám a mennyiségeket. Biztos minden sós, vagy sótlan lenne, vagy éhesen maradnának, vagy ránk rohadna a sok kaja, stb... És hol lesz ez a nagy ebéd? Tudtommal nem egy palotában laktok! :shock: :shock: :shock:
Amúgy ha nem jelentkeznél, akkor jó utat!!!!

Ma voltunk játszóterezni. Olyan jó lett az idő így du-ra! Szegény Briginek gyakorolni kell még cipőben való járást. A játszótéren néha belehasalt a homokba! :lol: Persze az okos anyukája hófehér kabátban vitte le a játszóra! :oops: :lol: Itthon már gyakorolta a cipős járást, ma először kint is. Azért egész jól ment. :D
Viszont itt most az összes játszira tettek táblát, hogy cigizni és alkoholt fogyasztani tilos. Ez mind szép és jó, de a kukát meg elvitték (legalábbis, ahol ma voltunk, nincs). :shock: És a hozzátartozók úgy gondolják, hogy biztos csak a homokozóba tilos, mert a padoknál tele van csikkel. És kuka híján ha akarnák se tudnák kidobni! :evil: :evil: :evil:
lora7

Lekenyereztem a gyerekem, (szó szerint kenyeret nyomtam a kezébe) így tudok egy kicsit írni, egyébként állandóan sétálnom kell vele, már beleszédülök a körözgetésbe !!!!!

Lora

Bocsi de az egyik koleganő mondta, hogy hivatalosak Brigi napra, mint utóbb kiderült szüli napja volt az illető Briginek !! Bocsi a puszik maradnak.

Dana

Nagyon édes a két gyerkőc és olyan aranyos volt amit írtál Lauráról ilyenkor sajnálom, hogy nem lesz Tominak testvére, mert nagyon jó dolog azért a testvéri szeretet, nem pótolhatja semmi !!!

Szoktam mondani más milliókat örököl én meg ilyen hülye betegségeket !! Egyik betegség sem jó, de ezek a hormonálisak egyenesen borzasztóak, kezdve a tetsúlyingadozástól (ami persze inkább felfele megy, mint lefele). Neked is nem ez (PCO) befolyásolja a súlyodat ??? :o

Körkérdés:

Nem fél senkitől, csak méregeti az idegeneket !Akiket igazán szeret: szakállasokat, szemüvegeseket, nagy ciciseket, fiatal lányokat. Szóval az ízlése még nem az igazi. :lol:

Pankaa

Gratula a 4. fogacskához, mi most kínlodunk a 7.-8-al szemfog be van duzzadva és viszkethet, fájhat, mert nagyon nyügike szegény.
Éjjel pedig csak mellettünk hajlandó aludni, rettegek, hogy mi lesz ha megint beszokik az ágyunkba, megint 1 hét üvöltésbe (sírásba)telik, mire kiszokik.

Sno

Boldog hófordulót Sebinek, baráti kézfogás Tomitól ! :P

Timi

Jobb későn mint soha node ilyen korán, szegény picilányt összezavarod, de nem csodálom, az ember félálomban azt sem tudja fiú e vagy lány ? :wink:

Lorca

Javaslom örülj, hogy mostanában megálltak a fogai Szaszának, bár Tominak is annál 6-nál tartanánk Tominak most jönnek a felsőszemfogai egy rémálom csak annyit mondok !

Tényleg rántott huson él az a szegény babóca ? :lol:

Kép
kditke

Sziasztok!

Ma delelott bent voltam a munkahelyemen, resztvettem egy szakmai konferencian! Nagyon jol ereztem magam, jo volt szakmai dolgokrol hallani, talalkozni a hazai es kulfoldi kollegakkal, angolt gyakorolni.

Dana,
Hihetetlen aranyosak a gyerkocok egyutt! Nem semmi, hogy mar hogy ragaszkodnak egymashoz, pedig annyira kicsikek meg!
A szegedi uton en is elegge paraztam, de probaltam nem mutatni a ferjem elott. Inkabb probaltam batoritani, hogy milyen ugyes :)

A nagyszulok korulajnaroztak Aront, nagyon nagy volt a szerelem! :) Egyatalan nem tartott toluk, sot ugy tunt, felismerte Oket.

Lora,
Pont igy jott ki a lepes! A vasutas sztrajktol fuggetlenul mostanra lett megbeszelve a szegedi utazas haza. A ferjem decemberben kapta meg a jogsit, es gyakorolnia kellett, csak most merte bevallalni az utat.
Orulok, hogy tetszett Szeged! Tok jo, hogy ilyen trukkos modon ismertetek meg a varost! Ugyes a tanarod!

Panka,
Vettem hámot az etetőszékhez. Valamit ér, de nem tul sokat. Koszi a netsles infot, feltankolok en is azt hiszem :)

Korkerdes: Aron mindenkire mosolyog, szerencsere nem fel az idegenektol.

KépKépKépKép
thelga

Köszönjük a kösziket!

Dana,
Itt, nálunk a kínaiban még láttam ilyen pókember jelmezt. Vegyek? 16-án lehet, hogy találkozom a szhelyi uncsitesómmal, akkor el is tudnám vele küldeni.
Sebi elég bizalmatlan, de ő kicsinek sem volt haverkodós, a nők még csak hagyján, de a férfiaktól sírva fakad.
Ugyanilyen moncsicsis ágyneműnk volt kiskorunkban.

Pann,
Nálunk csak 17 fő lenne a szűk családi kör, de úgy döntöttünk, hogy nem tartunk egy kisebb lagzit, amikor a gyerek amúgy is fél a ritkán látottaktól, szóval inkább több menetben oldjuk meg.

Sebinek lepattant egy darab a jobb metsző fogából, de hogy mikor???

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

SNO: hogy kiszúrtad, az ágyneműt! Én csak a gyerkőcökre koncentráltam... Nekünk is volr ilyen ágynemű... már csak a párnahuzat van meg.

Timo: köszi a biztató szavakat az evéssel kapcsolatban. Már kezdtem kicsit aggódni, de végül kipróbáltam, hogy nem az etetőszékben ettem, hanem az ölemben. Így végre evett mást is, de a zsemle még mindig favorit...

Thelga! Még nem is üdvözöltelek, pont akkor jöttél, amikor nem voltam. A szakmai konferencia alatt nem hiányzott a kisfiad?

Kakis kérdés: ha nem felismerhető az elsfogyasztott étel, akkor általában milyen a normális kaki? (gondolok arra, hogy az anyatejes kaki mustár színű, állagú, a sütötökös, sütőtökszínű... stb)

nanica

Sziasztok!

Utólag is boldogságos hófordulót Kelemacinak és Sebinek!!! :D

Lorca,
Befogom a szám és nem parázok többet az esések miatt. Szaszának amit ki kell állnia és ahogy ezt te leírtad... :D

Ditke,
A PM göbök szerintem is simán kijöhetnek a stressztől. Remélem semmi komoly!!!

Dana,
Nagyon aranyosak a gyerkőcök együtt!!! Főleg a kiságyas tetszik!!! :D
Peti a férfiakat nem fogadja kitörő lelekesedéssel, de amíg nem akarják olbe venni addig nem sír, de utána... Viszont a csini csajokért odavan! :lol: Természetesen a babakocsiból nézve mindenki jóbarát. :lol:

Nanica,
Semmi jó ötletem nincs a hozzátápihoz. Szerintem szopizzon amíg az kell neki. Szopi előtt szoktad neki adni a kajcsit?

Ria,
Fogacska???

Lora,
Tök jó a videó, de én azt hiszem kihagynám. :lol: Gratula a nyereményhez!!! Oda már én is küldtem képet, de nem volt szerencsénk.
játszótér kuka nélkül? :shock: Na bagózó anyukák a ligeti játszin is van bőven! :evil:

Sno,
Petinek is büdi a lába. Konkrétan pannónia sajt szaga van. :? :lol:

Panka,
Nálunk is frankón ott van Peti fogainak a nyoma a kiságy szélén, végig ahogy sétál rágcsikál. Az asztalt is rágja, de az keményebb fából faragták. :lol:
Gratula a sok fogacskához!!!

Móni,
Klassz a vár! Uzsidoboz passz, de majd nézelődök.

Mi hosszú hétvégéztünk, a párom szabin volt. Jelentem Peti nagy játszis lett, minden nap voltunk kint csak ma nem. Egyszer még a Pannékkal is taliztunk. Képzeljétek sehol nem lehet kapni homokozó szettet, mert még nincs jó idő. :evil:
Aztán még olyan is történt Petivel, hogy egyedül meg tesz pár lépést a lakásban. Ez attól függ mennyire van elfoglalva saját magával és a kezében tartott tárgyakkal. Ahogy célba ér még meg is tapsolja magát. Ez érvényes az önálló állásra is. :D
Megtanult puszit adni ha szépen kérjük és ugatni is ha lát egy kutyust vagy megkérdezzük, hogy csinál a kutyus. :lol:
Na és még nincs vége. Vasárnap reggelre egy foggal gazdagabbak lettünk. Teljesen észrevétlenül bújt ki. Na jó volt egy kis popsi pirosság, de semmi nyüszi, álmatlanság. :D Éljen a borostyán lánc!
Na eldugulok.
Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Életjel! :)

Tegnap fejeztem be a 40 órás szopis tanfolyamot, OLYAN NAGYON JÓ VOLT HOGY AZT ELMONDANI NEM TUDOM! :)

Felmerül a kérdés gondolom többetekben, hogy mi a fenéről tudnak 40 órát beszélni a szoptatásról: hát annyit, hogy teljesen erőltetett menet volt, minden nap csúsztunk, mert annyi információt próbáltak a fejünkbe dönteni, hogy nem fért bele az időbe. Volt szó a mell anatómiájáról, élettanáról, fejlődéséről, a tejtermelés stádiumairól, a tej tartalmáról, a szoptatás élettanáról, a kisbaba szájának az anatómiájáról, a szoptatás ideális menetéről, és hogy minden egyes lépésének milyen egészségügyi és más előnyei vannak, a lehetséges problémákról és azok felismeréséről, az anyuka vagy a kisbaba betegségeiről amik esetleg a szoptatást befolyásolják, a gyógyszerszedésről, a szoptatásról és a szexualitásról, a párkapcsolatról, az alvásról, a szoptatott kisbaba normális viselkedéséről és súlygyarapodásáról, volt kommunikációs gyakorlat, volt hordozókendő tanfolyam, szóval iiiiszonyat mennyi mindenről volt szó és előadás. Előadók voltak orvosok, védőnők, pszichológusok és természetesen mindannyian szoptatási tanácsadók maguk is.

Egy darab férfi nem volt. :( Pedig ez eü-söknek szóló tanfolyam igazából. És 20 résztvevő közül csak 2 orvos.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bocsi utólag Boldog Hófordulót Kelének !! :lol:

Sno

Most már én is kezdek félni, mert Tomi is rág minden keményet, járókaszéle körberágva stb. hát ilyen könnyen le tud törni a kis foguk ??? Eddig azt gondoltam, hogy azért kell hozzá valami kis baleset vagy valami, de hogy észrevétlenül ??? :o

Szülinappal kapcsolatban én sem vagyok ilyenre hajlandó a nagy rokonság meghívására, (ez rengeteg munkával jár) nálunk csak a nagymamák keresztszülők lesznek meghíva ! A kaját meg megpróbálom minél egyszerűbbre fogni !
Tomi úgysem ért szerintem az egészből semmit, és akik a legközelebbiek azok itt lesznek, a többiekkel úgysem találkozik minden nap !! Csak én akadnék ki teljesen az elő és utó készületektől !

Pann

Minden elismerésem a tied a szülinappal, ilyen nagy családi bulit bevállalni ?!!!(Hozzáteszem nekem pont elég volt családi bulinak a 40 személyes szűk eljegyzési bulink otthon 11 éve, azóta ember nem tud rávenni ilyen tipusú dolgokra!!!)

Rókica

Érdekes lehet az ilyen fejtágító (bocsi), nekem csak a tömény ismeretanyaggal van ezeknél a továbbképzéseken problémám !

Nem a lényegre hagyatkoznak hanem a mellékes dolgokat is ecsetelik benne !Vagy ha csak a lényeget is mondja az nagyon száraz, tömény nekem legalábbis !

Terhességem előtt volt a Váci uti ÁNTSZ-nél egy továbbképzésünk ahol azzal kezdtek, (körzeti nővéri továbbképzés) hogy mi kell a mosdatáshoz, mire megjegyeztük, hogy nem mi mosdatunk, hanem a szociális gondozó, azt mondták az lényegtelen ez van a tanrendben, és folytatta a kancsóval és a tálcával, no akkor többen felálltunk és eljöttünk ! Azóta valahogy averzióim vannak a továbbképzésekkel ! :oops:

Sági

Üdvözöllek az ugató gyermekek anyukái sorába !!!!
Gratula a fogacskához, hol bujt ki és hanyadik már ???
Irigy-irigy , hogy észrevétlen kibujt !!! :lol:

A borostyán nyakláncot mióta hordja Peti és állandóan rajta van, nem félsz, hogy megfullad? Én is gondolkodtam rajta, de amilyen égetni való az én fiam biztos megfulladna benne !!! :oops:

Lépéseknél 5-6-nál tartunk nagyon édes, mert néha magától elindul aztán pár lépés (3-4) után letottyan !!

Tegnap levette lábáról a kerimamit adott neki 2 nyitott szájas nyálas puszit, mikor kért tőle, azt modta a keri, hogy most kb. 2 hétig nem fürdik az bizti !!! :wink:

Kép
kditke

Itthon zajlanak az események. Szabinak megjött a felső 1-es. Nem volt véletlen a fogzási tünetek tömkelege. 8) Sikerült megtennie egy egész lépés. A gond az, hogy oldalra :lol: , de sebaj, minden maraton egy lépéssel kezdődik.
Ami már a rossz, hogy egy kicsit tele van a hócipőm a magán-nyelvtanárkodással. Abszolút megbízhatatlan kereseti forrás. A hétfői tanítvány, aki az első rendes órára jött volna, 10 perccel az óra kezdete után felhavott, hogy elfelejtkezett az óráról és Csepelen van. :? Óra ugrott. A mai tegnap hívott, hogy náthás, az orvos azt ajánlotta, hogy gyerek közelébe ne jöjjön. Az óra ugrott. :? Hiába van elvben most heti 7 órám és négy tanítványom, pénzt azt szinte nem látok. Ráadásul ha akar valaki jönni, akkor tuti csak későn ér rá, ha jönek, 8kor fejezem be a tanítást. Robival beszélgettünk mostanában, valamit lépni kell, mert sokkal kevesebből, mint a két gyerek előtt elég rossz megélni.
De legalább megyünk májusban Angliába.

Kép KépKép
lorca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?