sziasztok, hó jó sokat írtatok
)))
Adri üdv közöttünk, én Szekszárdon szültem, de ha van időd és visszaolvasgatod akkor Heni elég sok mindent leírt a kalocsai kórházról. Nekünk ismerős szült ott még novemberben szinténa doktornőnél és meg volt vele elégedve és egyáltalán mindennel, mondjuk neki a 3. gyerkőc volt és mind a hárman itt születtek, szóval... lehet itt is szülni, Nekem sincs majd kedvem a másodikkal elrohangászni innen én is itt szeretnék MAJD szülni
Heni, Zorin gyönyörű!!!! A torna szerintem is többet ér mint a terpeszpelus, de a hiedelmekkel ellentétben nem fáj nekik és nem is kellemetlen még a szíj sem, szerintem egyébként a terpeszpelusnáj jobb a szíj szóval nem kell megijedni nem kényszeríted őt olyan tartásra ami fájdalmas, a tornát pedig mindenkinek javasolják, nekünk nem mutatott eltérést az UH de a gyerekorvos így is mondta hogy tornáztassam, és szeret is tonázni!!!
Az egy éves vérképünk szuper úgyhogy István ép és egészséges hála a jó Istennek!
Túl vagyok a nyelvvizsgán is, hát ez a csapat nem álla helyzet magaslatán szervezésügyileg... de et hagyjuk, kész vagyok ez a lényeg, kicsit kilógtam a gimnazisták közül
))
Edit!
Telelni Sikondán voltunk Komló mellett van egy szuper kid wellness szálloda, már voltunk ott két éve és beleszerettem és azóta szerettem volna visszamenni, kicsi szálló nagy vízfelület, és szerintem mindennek megfelel amit a "nagy" gyerekbarát szállodák si írnak magukról. Adtak kiságyat, kiskádat, még wc szkítőt is tettek be, gyerekágyneműt, a medencébe kaptunk úszógumit tele van gyerekjátékkal, az étteremben etetőszék, szóval nekem nagyon tetszik és bármikor szívesen visszamennék, a leggtöbbször szinte csak mi hárman voltunk a nagy élménymedencében ami jó meleg volt Istvánnak is a levegő hőmérséklete is 31-31 fok körül szóval nem fáztunk ha vízből kijöttünk, ja tényleg csak jót tudok mondani, tényleg így hét közben szuper volt.
na megyek mert István követel
üdv Mindenkinek!!!
Kati