Új privát üzeneted érkezett!

Én a szecsuáni csirkét szoktam enni, meg zöldséges sült tésztát (de nem üveg) HMMMMMM fincsike

Apa most ért haza, nővéréktől. Már éhes, pedig csak délbe lesz ebéd. Nem értem komolyan, tegnap nem is reggelizet és du. 3-ig bírta.

madiani

Sziasztok, bocs hogy idepofátlankodok, én a "megint megjött"-be szoktam írogatni, csak Krixtának szeretnék részvétet nyilvánítani a malac miatt :(
Én ismertem a malackádat :cry: (a Vicuska asszisztense vagyok), 2x is találkoztunk.

Üdvözöllek Téged is Jeges Maci :) (Plaza tető)
Vendég

Melus, gyere ide is! :) Elvégre fehérvári vagy, nem? :D
Vendég

Shellcat, én várpalotai vagyok, de Fehérváron dolgozom.
Dokihoz is szerettem volna Fvárra járni, de én Veszprémhez tartozom, és bonyolult lenne elintézni :(
Vendég

Márti!
Én is Aventes mellszívot vettem,és tényleg nagyon jo,bár szinte már nem is használom!
A neten vettem 6ezer forintért,amugy kb 14 ezer körül van,még a tescoba is lehet venni!
Bimbo kiemelőt is vettem,azt a tescoba 2500ért,és tényleg abba gyüjtöm a tejcit,amíg szopik Bence!

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Nagyon jok a cuccok! :D
Lányok!
Hallot valaki arról,hogy 10.-én bababörze lesz a Továrosi ált.suliba?!

KépKép
KépKép
andesz78

Melus!
Én Palotán dolgoztam a babo elött! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi Andesz! Azért nem használod, mert nem kell fejned?
Melus, én Veszprémbe járok suliba, lehet, hogy már láttalak a buszon :D
Alexa, Neked volt mellszívód? Megvan még? Mert ha esetleg nem kell már, szívesen megvenném! :) picit sok ez a 14 rongy... :roll: :oops: :shock:
Vendég

nem tudtam erről a bababörzéről, csak a Vörösmarty ált. sulisról, ami 1 nappal később lesz.
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Melus

De aranyos vagy,köszönöm szépen!Sajnos már az örök vadászmezőkön ugrálgat a kicsi malackám..
Ha van kedved csatlakozz hozzánk!Én nagyon örülök neked!!!
És tényleg köszönöm hogy megpróbáltátok megmenteni a picikét..és hogy ide is írtál nekem...

Ani
Szerintem sincs gond azzal hogy feltetted amiket sikerült megvennetek,egyáltalán nem kell magyarázkodnod..jó hogy megosztod velünk klassz lehet az a babyoutlet de azt mondta a párom hogy a benzin miatt annyira nem érné meg nekünk..a nagyobb dolgokat Krisztiéktől megkaptuk szerencsére a kisebb dolgokért meg nem érdemes sajnos.De nagyon tetszenek amiket vettetetek és tedd csak fel!

Márti

A mc-ben nem nézik jó szemmel ha csak pisilni mész...amúgy tojd le nagy ívben csak pesten pl.csak úgy használhatod a wc-t ha veszel valamit és a blokkot bemutatod a wc-s néninek vagy 100ft-ba kerül..de én sem foglalkozok ezzel..amúgy meg ha itt jártok a piactérnél hozzánk fel lehet ugrani pisilni:))

A listához még annyi hogy mellbimbóvédő krém is kell..nekem ezt is a Kriszti mondta és adott is..neki nem kellett de van egy ismerős akinek nagyon kisebesedett a mellbimbója...nem tudom hogy írta-e valaki amúgy.

Képzeljétek...
Ma olyan dolog történt ami annyira meghatott...elment a párom reggel dolgozni és nemrég jött haza..de nem egyedül jött hanem a Krisztiékkel...az egész kis család..és hoztak nekem a Krisztiék egy fagyis dobozt amiben meglepi volt...egy icipici kisfiú malacka..hihetetlen hogy ennyire aranyosak nem tudom szavakkal leírni...mikor elmentek csak kibuggyant a könnyem...itt is Köszönöm nekik! :oops:

Egész nap görcsölget a pocakom...alig várom már a hétfőt mert megyünk a Csnk-ba Schwarzihoz majd kérem hogy vizsgáljon meg.. :roll:

Szép hétvégét mindenkinek!!
Vendég

Márti!
Nem fejek,mert Bence kiszopizza,mind tejcimet,eltenni meg raktam már el egy csomót!
Meg így is tudok eltenni,hogy gyüjtöm ebbe a bimbokiemelőbe!
Gondolkozom rajta,hogy én is eladom!
Csajok!
Bencusom ma 2 honapos! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kriszta!
Örülök,hogy kaptál másik malackát!
Biztos Őt is imádni fogod! :D
Azért vigyázz Magatokra,pihizz sokat! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Köszönöm:)
Gratula a kis 2hónapos Bencéhez..olyan mintha most szültél volna...hihetetlen hogy megy az idő..
Vendég

Andesz,b ocs h nem vettem észre, gratulálok a Nagyfiúnak! :D Szerintem simán add el, állítólag fedezi a havi pelenka árát, ha rendszeresen adod.

Krixta, hát ez tök édi! :D Én is egész nap húzódok, tegnap este óta többször is keményedtem. Szerintem front van. Pihenjünk... :? Hol laksz? (privi...) :D még a végén tényleg felugrok.
Vendég

Márti!
Nem a tejre gondoltam,hanem a mellszívóra! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Boldog hófordulót Bencusnak! Tényleg most szültél és már ekkora a kisfiad!

Nekem is kézi Avent-es mellszívóm van. Én egy hónapig fejtem, el van rakva 1.7liternyi, néha szoktam szopi után fejni kiváncsiságból, hogy mennyit hagy benne, de egész nap össz-vissz kb 20ml-t. Ő is nagyon jól kiszívja mindkettőt!

Ani! Nekem is tetszenek a cuccok, amiket vettetek!

Kriszta! Örülök, hogy örömet tudtunk okozni nektek, de elsősorban neked drága barátnőm!!!

Szilvi! Nagyon cuki a kis Titababa!

Márti! Jó pihenést!

Bocsi, akinek most nem írtam, megyek főzni, meg anyu is nemsokára jön.

Itt van Kriszta új malackája!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Melus, gyere nyugodtan hozzánk is!

Andesz, engem érdekelne a mellszívó, ha tényleg eladod. Boldog 2. hónapfordulót a kicsi Bencének. Hihetetlen, most született.

Kriszta, nagyon édes a kis malacka. :) Chrissyék meg apácskád nagyon figyelmesek. Teljesen igazad van az apróságokért az utiköltség miatt már nem éri meg felmenni Budapestre. Lehet hétfőn szültök? :)

madiani

Kriszta, örülök az új malackának, nagyon édi :)
Vigyázzatok rá, meg magatokra is! :)
Vendég

Krixta!!!!!!!!!!!!!

nagyon-nagyon sajnálom Malackát :( :( :( :( :( :(
őszintén szólva én már láttam csüt-ön,hogy lehet nagy baj lesz,próbáltam célozgatni rá,hogy készülj föl lelkileg... :( :( :(
szegény már nagyon le volt gyengülve. :(
szomorú vagyok,hogy nem tudtam rajta segíteni.....remélem nem haragszol nagyon rám.... :?
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Ani
Szupi cuccokat vettetek! Nagyon tetszik minden.

Krixta
Ari a kis malackád! Tényleg nagyon aranyosak Chrissyék! :D

Melus
Szia! Biztos tudod ki vagyok... Vicuska bizti mondta :wink: Írj ide is!
Hogy vagy? Veletek mi újság?

Andesz
Én palotai lány vagyok. Hol dolgoztál?

Vicuska
Nem írtad, mi újság a tüszőiddel !? Mikor lesz a nagy esemény??? Nem győzöm írni, hogy nagyon szorítok!!! :wink:
Köszi a drukkokat hétfőre!
bessy76

Vicuska
Köszönöm szépen..
Dehogy haragszom rád sőőt nagyon köszönöm azt is amit eddig tettél érte...igazából magamra haragszom hogy nem vettem észre időben hogy nagy baj van..Azért reménykedtem benne hogy hátha mégis kibírja,Csabi egész este etetgette meg próbált bele lelket önteni..aztán már reggelre nem élt szegénykém.
Vicuska,Melus
Tényleg nagyon aranyosak voltatok/vagytok és remélem tudom majd viszonozni nektek!

Az új malacka tényleg nagyon aranyos persze nem helyettesíti a másikat de őt is nagyon fogom szeretni..azért nem is hinné az ember hogy egy ilyen kis szőrös állatka mennyire szeretet tud adni...

Vicuska amúgy van valami hír tüszőkkel?Dokinál mi volt????

Lányok bocsánat hogy teleírtam a fórumot az állatkáimmal..
Vendég

Krixta! :lol:

örülök,hogy az új malacka vigasztal egy kicsit :P (én is nagy tengerimalac bolond vagyok,volt is mindíg,míg anyunál laktam,és majd szeretnék is még,csak már kicsit sok az állatállományunk(4 kutya,1 macka,halak... :roll: )

köszi kérdésed,holnap reggel lesz az inszem 1/2 7-kor :shock: :wink: 8)
Vendég

Vicuska
Én régen macskás voltam inkább aztán kaptam 1x egy tengerimalacot és azóta imádom őket.....nálunk is vannak halak is..nagy állatrajongó vagyok,ezért is csodálom az állatorvosokat és az állatvédőket...

Akkor holnap drukkolni kell reggel?:)

Szép álmokat nektek lassan mászok az ágyba egész nap görcsöltam,remélem még nem kell mennünk szülni a jövőhéten.. :roll:
Vendég

Na kicsit hülyén fogalmaztam..szóval reggel gondolok rád!!

Jó éjt,szép álmokat!
Vendég

Vicuska! Reggelre millió drukkot küldünk mi is Martin babával! Örülök, hogy téged is megismerhettelek!

Kriszta! Írtam vissza e-mailt! Puszillak!

Megyek csicsikálni, Martinka már régóta húzza a lóbőrt!

Szép babás álmokat mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!! :lol:

Krixta, sajnálom a malackádat! :cry: Remélem az új jövevény kárpótol, ha helyettesíteni nem is tudja a "régit".

Chrissy, nagyon aranyosak vagytok, hogy így vigasztaljátok Krixtát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vicuska, ezek szerint már meg isvagy inszeminálódva!! :lol: :lol: Remélem ez lesz a végső!!!!!!!! :lol:

Én már 4 óra óta fent vagyok, nem tudok aludni. 5 óra óta szinte folyamatosan fájdogálok, 2-3 percenként.... :shock: Nem tudom, ez AZ-e?? :roll: MAjd kiderül. Kb. 10-15 másodpercig tartanak, fájnak, de azért elviselhető!!
Apával felkeltünk olyan fél 6-6 felé, még az uccsó cuccokat összepakoltuk, hátha.... De nem tudom, el kéne-e indulnunk.... Még itt a barátnőm, 10-kor megy el. Meg ma ünnepeljük a sógornőm szülinapját...

Mindegy, meglátjuk, mi lesz.... Majd üzenek, ha lesz valami. Csak gondoltam, leírom, hátha pár napig nem jövök... Bár fogggalmam sincs, ez már a szülés előjele-e, vagy csak a szervezetem készít fel, hogy majd mire számíthatok...

na puszi mindenkinek, akármikor is jövök!! :wink:

Judy?? Egyben még?? Krixta, rád is kíváncsi vagyok, előbb jön-e a babátok?? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata

Aranyos vagy,köszi :)

Remélem azért nem szülünk előbb mint te és a Judy..

A fájásaid érdekesek lehet hogy tényleg Az lenne?Ebben csak valamelyik tapasztalt lány tud segíteni...nagyon kiváncsi vagyok mi lesz veletek! :wink:
Vendég

:shock: Kata, olyan kíváncsi vagyok, otthon vagy-e még :D nagyon drukkolok, bármi is ez! (ha nem a szülés, akkor azért, hogy ne fájjon :) ha meg Geri baba kíváncsiskodik, háát.) Végülis már jöhet! izgulok értetek! :lol:

Ani, most lecsaptál a mellszívóra... :lol: pedig én akartam.... :roll: :lol: (nem félreérteni!!!)

Malacka, tök édi kis fejed van. 8)

Ma rendezzük át a szobát, nagy pakolás vár ránk :?
Vendég

Vicuska!
Gratula az uccso inszemhez! :D
Drukkolok,nagyon-nagyon!!!!!! :lol:
Bessy!
A ruhagyárban dolgoztam meosként!
KATA!!!!!!!! :lol:
Nekem is így kezdődött!!!!! :lol: :lol: :lol:
Izgulok Értetek! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Hello csajok. Na, itthon vagyok. Fájások múlóban.... Beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, ha csak 10-15 másodpercig tart, akkor csak jóslófájás. Ezzel még ne akarjak bemenni a kórházba, mert akkor csak annyit érnék el, hogy utána elmondhatnám, hogy 2 napig vajúdtam :lol: .

Szóval csak akkor kell "figyelni", ha 40-60 mp-ig tart a fájás. Addig csak élvezkedek... :lol:

Köszi az izgulást, de eddig vaklárma. Azt is mondta még a sz.nő, hogy ha szeretek fürcsizni, feküdjek be a kellemesen meleg kádba, az vízválasztó lehet. Vagy tényleg felerősödnek a fájdalmak, és beindul a szülés, vagy abbamarad.

Ja, Andesz, grat a 2 hónaphoz!! Tényleg most szültél.... :roll:

Chrissy, nem semmi, Martinka is majdnem 4 hónapos!!!

na, ma csak délután-este jövök. Így legalább eszem fincsi ebédet: én csináltam a sógornőm szülinapjára tejszínes, tárkonyos vadragulevest!! Nyami-nyami... És egy ilyet szülés miatt kihagyni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Tényleg nagyon nehéz eldönteni,hogy tényleg EZ már az-e?! :roll:
Én is így voltam,aztán forro zuhany,és még erősebbek voltak!!! :wink:
Ja,és a fájás hosszuságárol annyit,hogy nekem szülés elött másfél órával,a 2 perces fájásaim 15-20 másodpercig tartottak!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jó reggelt!

Hu mirre kell jöjjek.

Vicuska, ma reggel elindultak az ikrek a céljuk felé :)

Kata, te meg lehet ma megszülsz... azért én nem mernék mérget venni arra hogy ma még eszel abból a levesből.

azta......

Bessy, már csak egyet kell aludni. :)

Márti, bocsi, nem akartam. Csak óvatossan a pakolással!!! Majd kérünk képeket!

Andesz, nem írtál semmit a mellszívóra.

madiani

Márti
Jó pakolást de csak óvatosan pihenve közben!:)

Kata
Még bárhogy alakulhat ez a nap..azért ha tudsz értesíts minket mi van veletek... :wink:
Vendég

Csajok, tök elmúltak a fájások. Bár az előbb bebújtam apa mellé, kicsit megint kezdődött, de kiszálltam az ágyból, így semmi. Szerintem nem lesz szülés ma. Most így gondolom... :wink:

Márti, csak finoman pakolgass, gondolom még nem akarsz megszülni!!

Krixta, nálatok sincs már sok hátraa a 36. héthez.... Mit tudni, mekkora súlyú most a babátok?? Névügyileg mi a helyzet???? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ani!
Eladom,ha jó neked 6 ezerért!
Van hozzá aventes cuclisüveg,ami hozzá csatlakoztatható,és abba fejsz!
Meg adok hozzá Via tejtárolo poharakat!
Márti!
Esetleg Gabitól kérdezd meg!
Neki is ilyen van! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, megbeszéltük :)

Mikor, hol vegyem át?

Most megyünk ebcsizni a szüleimhez. Pusz du. jövök.

madiani

Sziasztok!

Gyorsan írok,mert viszem fel a párom a reptérre. Elutazik Dániába 2 hétre. :(

Krixta! Hát lehet az angyalka folyásolta be a dolgokat, hogy lett egy új kismalac. Nagyon édes egyébként. Nevet találtatok már?

Bessy, Madiani! privi ment!

Ne haragudjon akinek nem írtam.
Gondolok mindenkire! Azokra főleg, akik közel vannak már a babázáshoz, azokra is, akik középtájon vannak, és sokat gondolok azokra akik szeretnének babásak lenni!

Puszi
n.k.ildi

Kata
Nekem össze vissza vannak a görcsök,olyanok mint amikor meg akar jönni a mensi..én még nem szeretnék szülni annyira,még a táskámból is hiányzik ez az,meg a 36.hetet megvárhatnánk..dokinál rég voltam 3hete azt hiszem (akkor volt 2kiló körül a baba) de holnap megyünk majd kérem hogy nézzen meg.. :roll: Holnap is csak igazolásért kéne menni az apaságihoz de ha már úgyis ott várok egy csomót akkor megnézetem magam...névügyileg meg..tudom ciki de sehol semmi...nem tudom miért olyan nehéz ez nekünk :oops:
Azért pakolj össze mindent mert a jövő hét a tietek lesz..szerintem :wink:

Ani

Tök olcsó Andesztól a mellszívó,jól jártál!:)
Még nem szeretnék szülni,az apaságink sincs meg, mondogatom is a kiscsajszinak hogy várjon még másfél hetet aztán jöhet ha akar:)

Ildi

Köszi szerintem is nagyon aranyos a kismalac..a nevét még neki se tudom (ezzel nagyon bajban vagyok folyton) egyenlőre pindurka meg ilyenek..gondoltam fagyi lesz a neve mert Kriszti amikor felhozta úgy adta ide hogy "Hoztunk neked egy kis fagyit" és egy fagyis dobozban volt a picike...
Veled minden rendben van?
Vendég

Ja Ildi sajnálom hogy ilyen messze és ilyen sokáig elmegy a párod..hamar elmegy az a két hét..majd gyere sokat és gyorsabban telik az idő :wink:
Vendég

Kata! De izgi, kiváncsi vagyok hogyan alakul a napod! Izgulunk értetek, és várjuk a fejleményeket!
Bizony, Martinka nemsokára 4 hónapos lesz, pedig ő is most született!

Márti! Jó pakolást, de ne vidd túlzásba, Kisati az első!

Ildi! Én is sajnálom, hogy ilyen "hosszú" időre elutazik a párod, de gyere sokat és elrepül az idő!

Vicuska! Mi újság? Hogy sikerült az inszem? Várunk ám!!!

Judy!!! Merre vagy? Csak nem Barbi babázol már? Adj valami jelet magadról!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk aztán megyek ebédelni.

Márti még nem írt vissza az anyuka :( , szólok ha van hír.

Krixta, gratulálok a kis malackádhoz :D , nagyon aranyosak Chrissyy-ék :D , igazi jó barátnő!

Andesz, Bencének is gratulálok a két hónapjához :D !

Vicuska, útban vannak a babák :) , nagyon nagyon szorítok, gyere majd, hogy mi volt!

Kata, nagyon izgi :D , ma egész nap rád fogok gondolni és lesem a netet :D !

Mellszívó: ha esetleg valaki venni akar én ajánlom a Pesztonka mellszívót, a kórházban volt ilyen a szobatársamnak és nagyon szuper szerintem, valamint elfogatható áron van. Én biztos olyat veszek legközelebb.

No egyenlőre ennyi, megyek ebédelni.
Ja még valami, vettünk tegnap Levinek kis asztalt két székkel, nagyon cuki ahogy ül rajta, majd teszek fel képeket. Pusza mindenkinek!

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
Kép

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!!!!!!!

köszi mindenkinek,aki drukkolt nekem :lol:
jól sikerült szerintem :lol:
reggel 1/2 7-re mentünk,apácska megint meg lett dícsérve,millyen tenyész katonái vannak :oops: :P ,aztán vártuk,míg előkészítik a kis gazfickókat,addig RL meguh-ozott,és még ott volt a szép kis 26 mm-s tüszőm,a méhnyhm is jó,9,5 mm,azt mondta kb.1-2 óra múlva megreped :wink: pont mire apácska katonái odaérnek.aztán megcsináltuk az inszemet,és holnap reggel 7-re megyek ujra,UH,hogy megrepedt-e,ha nem,holnap reggel is inszem :shock: :D
holnaptól 3x1 utro(progipótás) :lol:
mondtam RL-nek,hogy úgy csinálja hogy kislányt szeretnénk,azt mondta pont jó az időzítés egy csajszihoz :P ja,és hogy egypetéjű ikrek még lehetnek 8)

bocsi,hogy ilyen önző voltam,de most nem írok senkinek :oops:

csak:

Kata!
BB az ügyeletes!mehetsz szülni :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vicuska!
Megy a drukk ezerrel,hogy a katonák célba találjanak! :lol:
Kérdezhetek párat?!
De ha nem akarsz ne válaszolj!Csak kiváncsi vagyok,hogy ez hogy zajlik! :roll: :oops:
Amikor mentek ,akkor viszitek apa katonáit,megvizslatja a doki,és valami "szerszámmal "küldi Őket a helyükre?
Bocsi a hülye kérdésekért,de tényleg fogalmam sincs rola! :roll: :lol: És kiváncsi vagyok! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska
De jó hírek!!Megy a drukk ezerrel továbbra is!

Vikike
Majd akkor rakj fel képeket :wink:

Jó étvágyat az ebédhez! :)
Vendég

Vicuska! Ezek tényleg jó hírek, továbbra is millió drukk nektek és a kiskatonáknak is!

Vikike! Várjuk a képeket!

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez! Martinka már megette az ebédi cicafröccsét, most én is eszem valamit!

Kata! Neked is megy a drukk, kiváncsi vagyok hogy alakul a mai napod!
Vendég

Akkor a képek :D :

Kép

Kép nagyfiú:)

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike! Még mindig imádnivaló kis szívtipród van!!! Gyönyörű Levi baba és nagyon cuki a kis szett is!
Vendég

Judy! Te merre vagy? Balázskáidnak SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK Martinkával!
Vendég

Upsz, ezt jól el...

Inkább megyek ebédelni! :D :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?