Sziasztok!
Engem is érdekelne a Balogh doktornő holléte!
Képzeljétek!
Olyan f@sza éjszakánk volt, hogy csak na. Lilinek péntek óta van hasmenése. Tegnap este 7 körül Attila (férjem) rosszul lett, és 9 felé már a wc-ről sem tudott leszállni. Hol hányni, hogy fosni járt szegénykém. Nagggyon kikészült. Elkapta valahol (gyanítjuk hogy a pénteki nst alkalmával a kh-ban) a calici vírust megint. Anyósomékkal meg meg volt beszélve, hogy ha éjszaka kell mennünk szülni, akkor hívjuk őket, hogy jöjjenek át Lilihez. Hát most még nem szülni indultunk, de jó lett volna ha tudjuk őket riasztani, hogy elmenjenek az ügyeletes gyógyszertárba. Próbálgattam hívni őket a mobilokon, az otthoni vezetékes telefonon is, de semmi. Aztán választás elé állítottam Apócát, hogy akkor vagy kihívom az ügyeletet (már 38,7 volt a láza), vagy elmegyek én kocsival az éppen ügyeletes gyógyszertárba. Mondanom sem kell, hogy nagyon régen nem vezettem, főleg nem ekkora pocakkal! Aztán mivel tavalyról nagyon rossz emlékei maradtak arról amikor ugyanígy járt, és ki kellett hívni az ügyeletet, inkább azt választotta, hogy akkor menjek el én. Na, hajnali 2-3 felé be a kocsiba, el a patikába. Marha jó volt vezetni, senki fia nem volt az utakon, és tökre ügyi is voltam. Csak egyszer fulladt le a kocsi... Aztán kb 4 felé elaludtunk végre. Lili meg reggel fél 8 felé keltett. Bementem hozzá, hát látom, hogy tiszta hányás a pizsamája. Aztán délelőtt megint hányt, és a hasmenése azóta is katasztrofális. Aztán még délelőtt el kellett mennünk (babakocsival) a zöldségeshez, mert semmi gyümölcs, ződség nem volt itthon. Aztán délután meg el a dokinénihez. Ide már megint kocsival mentem, mert nem voltam hajlandó babakocsiba tenni és egy órát sétálni vele, plusz haza is. Hála az égnek megitta most a Smectát a teájával. Remélem, hogy hatni fog neki.
De amilyen hulla én most vagyok... Remélem jól fogok aludni az este, és természetesen azt remélem a legjobban, hogy a csaj meg a férjecském jól alszanak majd! Szegény Attila egész nap ágyban van. Semmi ereje nincs. Lili meg fel alá mászkál, rajta annyira nem látszik meg az egész, de hát ő gyerek, neki nem lehet mondani, hogy pihenj kicsi szívem. Ja, és hát neki láza sem volt.
Jó, mi? Azon imádkoztunk este, hogy csak ne most jöjjön ránk a szülhetnék...