Új privát üzeneted érkezett!

Thymi!
Te meg vigyázz már Magatokra!!!!
Még ki kell bírnod azt a 6 napot!

Roz!!!!
Halihó, írtam :(

Kép
adrienn021

Bepa!
2: én a vaterán vettem!!!! vagy teszvesz, csak oda előre kell regisztrálni, mert levélben küldik a kódot :?
de nézd meg a budai kapunál a bababoltban! ott is van használt is, de alkudni kell nála, mert amúgy kicsit drága sztem(ahhoz képest, hogy használt)

na eldugultam(remélem)

Kép
adrienn021

Ser

A t. ill.hiv.-on. Szerintük havi 58 (ennyi marad ha minden számlát kifizetünk- ja és ebből jön még le a munkábajárás, kaja meg ilyen apróságok) túl sok ahhoz h éhen dögöljünk (bocs a kifejezésért, de tegnap már törni-zúzni tudtam volna). Szerintük ebből be tudjuk fizetni a 2*75 illetéket kapásból....de h miből azt nem tudom. Még ha meg is adják a részletfizetést, akkor is havi 12,5-öt kellene ebből kifizetni....

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
nyugi-nyugi. 6 napot még ki kell bírni! És a kedves állambácsi hülyeségeit próbáld kikapcsolni a fejedből. HA felhúzod magad akkor sem tudsz ellene tenni.

Bepa,
Én is a vaterát mondanám. Ha szerencséd van kifoghatsz Kecskemétit is! Nagyon sok autósülés szokott eladó lenni.

Adrienn,
Fel a fejjel, jön a tavasz! Én is mindig ezt mondogatom magamnak.

Kép

Kép
nyhk

oks, köszi lányok a tesz-veszen nézem én is
de szívesebben veszek ismerőstől (vagy akiket ismertek, értitek:)
Majd keresek, holnap Szegedelek egy kisit majd meglátom ott is:)
JÓÉJT

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Ser!

Ha így belegondolok,lehet,hogy tényleg rá hasonlítasz :D De nekem a két pasi? :shock: Mindig azt mondták ifjabb lánykoromban,hogy Julia Robertsre nagyon hasonlítok,itt egyszer se jött be :lol: Meggyógyultatok?Apa?

Nyhk!

El se képzelj ilyet,hogy sznobnak tartana bárki is a magánovi miatt!!!Barbi is magánba járt anno,Katontelepen volt,egy olyan ovi,hogy csak regéket tudnék írni róla!Nagyon kár érte,hogy megszűnt,iszonyú jó óvoda volt.

Óvoda:Még mindig kiver a víz,ha eszembe jut,hogy mindjárt beíratás,s nem sokára vinnem kell Donátot.Hogy oldom meg,még rejtély :shock: Nagyon szorítsatok,hogy addig vissza tudjunk költözni a Széchenyibe!

Lina!

Nagyon kíváncsi vagyok édi bocicára! :D

Kazi!

Mózi babáról nincs még kép?Jobban vagytok?
Vendég

Donoé,
ígérem lesz bocica :lol: Csak lemerültek az elemek a fényképezőben, a nyomtatón keresztül a memóriakártyát elérjük, csak ahhoz apa laptopja kell, mert az enyém céges, és nem tudok rá nyomtatót telepíteni... most meg rohanunk, ma kapjuk meg az új autónkat.

Nyhk,
köszi, így már tudom, kire hasonlítok.

Lili,
ha nagyon nem kell a tápszer, nekünk jó lesz. Lili még tejet nem ihat, csak tápszert, de abból mindegy milyet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A tápszer a barátnőmé. Az ő kisfia pár nap óta nem kéri, ezért ő mondta, h. próbáljam meg vkinek eladni. De Adri írta előbb, hogy kell neki, Lina, ha Adrinak kell, ne haragudj, akkor neki adom. Remélem nem baj.
birolili

Lina, hogy ment a felöltöztetés farsangra? Tűrte a kisasszony? Képet teszel?

Tényleg Kazi, mi van Éviékkel? Beszéltél vele mostanában? Hogy érzi magát? Milyen az anyaság? Kép?
birolili

Lili,
dehogy baj, igazából mi nem eszünk ilyet, csak azt hittem, hogy a tied, és nagyon nem kell, mert akkor átvettem volna. Nekünk van még 90%-ra Pepti Junior dobozonként 300Ft-ért, úgyhogy annyira nem hiányzik. Azt, hogy Adri kérte nem is láttam...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nyhk
nem rossz dolog a magánovi,meg kell próbálni.Hátha jó lesz Ádámnak is neked is.

Lina
milyen autót vettetek?No meg a bocica is érdekel! :lol:

Kazi
láttad már Mózikát?De jó lenne már megnézni! :wink: :lol:

Erszényes?

Thymi
kár idegesíteni magad,a babának nem jó,de neked sem.Hátha megoldódik hamarosan!Csak türelem ,oké?Várja meg a dokibácsit!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, most beszéltem Adrival, nem kell neki a tápszer. Neked kell? El tudsz esetleg jönni érte? Vagy megadjam a barátnőm számát? Ő Hetény felé lakik.
birolili

Sziasztok!

Estelle és Mózes jól vannak.Együtt vannak,ma indult be a tej.És Mózi egy csoda!!!-Évi írta így :D Képet sajnos én sem kaptam,sőt az iwiwen sincs fenn :(

Don:
Mi jobban vagyunk,köszi kérdésed :wink: Végül nekem a hőemelked. mellett hasmenésem lett(ma már talán nem olyan vészes).Ilyen lapos hasam talán még Mirabel után volt...legalább valami jó is volt a rosszban....a baj,hogy nem marad így :roll:
mégvalami:
Az örökbefogadásnál miért nem nézitek meg a bölcső alapítványt,v. a ?Gólyahír? egyesületet?Ott sokkal előbb lehet babát kapni!
Költözés mitől függ?

Gabi:
A Petőfi S.u. mögött a Kincsem bababoltban is sokszor van használt,jó állapotú ülés,meg a Széchenyiben a babakocsiszervízesnél is!
kazi

Lina!

Majd feltöltöd,ha lesz apa gépe:-)Új autó?Céges,vagy nektek?Milyen?Ha nektek,akkor gratulálok hozzá!

Thymi!

Miért várod,hogy még 6 napot bírjon ki Nimó bent?Már betöltötted a 37 hetet.Hú,szaladnak ám a napok lefelé :D Pár nap,aztán babázhatsz megint,de irigyellek! :lol:
Vendég

Kazi!

Pont egyszerre írtunk :D
Bölcsőnél,a főnökasszony nem szereti a többgyerekeseket,elég lekezelő tud lenni,a gyermekteleneket részesíti előnyben.
Gólyahírnél feltétel legfeljebb 1 gyermek.

Igen,olvastalak,hogy hasmenésed lett,nekem régen a Klacidtól lett olyan hasmenésem,hogy csak na.
Vendég

Bepagabi,nem ismerek senkit aki eladná..érdemes lenne kinézned a Baba expo-ra.Hátha...

Thymi,ne bosszansd magad,nem éri meg..

Nyhk,szerintem sincs semmi sznobság a magánoviba,van mikor sajnos,nem sajnos nincs más megoldás.

Estelléről tud vki vmit??Kazi? :wink:

Alit is nagyobbnak mérték 4cm-rel,mi itthon hiába húztuk,nem lett akkora,mint a papiron. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Nahát enyémeket nemhiszem,hogy nagyobbnak mérték :lol: :Mira:49cm volt,Lari meg 48 :lol:

Don:
Sajnálom :( mondjuk kicsit meg is értem,nekik tényleg sürgetőbb lehet :roll:
kazi

Kép

Ezt most találtam,hihetetlen!Szerintetek valós,de nagyon annak tűnik!
Vendég

úúúú,de durva :shock:

Tesóméknak is van hasonló,de az videófelvétel-teljesen látszik,hogy kinyomja az alsó lábszárát,térdét,az is elég furi :lol:
kazi

Ez tényleg hihetetlen,még a talp boltozata is kivehető :lol:

Babás dolog,valóban van akinek sürgetőbb,de várunk,idő van :lol:
Vendég

Sziasztok!

Don
nekem is tetszik a kép,hát nem hiszem hogy ennyire ki lehet amúgy venni.Bár ki tudja. :lol:
Nekem is hasmenésem lett a Klacidtól annó.Jó erös gyógyi lehet.

Kazi
na ,Annát sem mérték el szerintem,a maga 45 centijével. :lol:
Az biztos hogy minden baba egy csoda!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé, Hajny,
mi vettünk új autót, sajnos nem céges, pedig a napi Pestre járáshoz hasznosabb lenne.... Ugyanolyan, mint volt, csak abba már 1.5 év alatt túl sok kilómétert tettünk, és lecseréltük egy dízelre meg feketére.

Lili,
annyira nekünk sem kell a tápszer amúgy, most vettem 5 dobozzal. Most, hogy dolgozok, már nem úgy megyek, mint eddig.

Na és lekicsinyítettem a bocicákat...
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Nagyon aranyos Lili ebben a jelmezben, és hogy pózol, illetve tűri a fényképezést! :) Nagyon jó lett a jelmez. Na és látom még nálatok is megy a kiskendő. Adri is hurcolja mindenhova, sokszor koszos, és nem egyszerű elvenni és kimosni.

Don

Én már láttam ezt a képet. Én is csináltam Adriról képet a telómmal hanyatt fekvés közben. Nagyon mókásan nézett ki a hasam, nade így nem látszott a lábacskája. És azt a képet láttad, amikor méhen belüli műtét közben a pici kinyúlt, és megfogta a doktorbácsi ujját?

Andi
Kép
cukkker

Donoé,de jó ez a kép.....bár szerintem nem igazi. :wink: Meglepődtem mikor olvastam,h a Bölcsős lekezelő is tud lenni...biztos sok szörnyűséget élt meg,de azt én is nagyon utálom amikor vki nem tud normálisan viselkedni. :?

Nagyon ari a Bocica!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lili,mi nem tápszerezünk. :wink: A tandem szopira hajtunk,Alit nem érdekli,hogy kevesebb,hogy más az íze..elég kitartó. :lol:
Hogy vagytok??

gadevi

Sziasztok :)

Lina
nagyon ééédes lett Lili :) Jók a coffik is :)

Adri
próbáltam vissza keresni hogy mikor irtál de nem találom egyszer én is irtam neked hogy a héten hogy dolgoztam és hogy fussunk össze arra válaszoltál ? Nem találom ne hari leirnád mégegyszer köszi .

Katic
Örülök hogy megismeretelek Titeket :) Nándi egy kis ééédes :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina!

De édes pici Bocica!Nagyon jól áll neki! :lol:

Cuki!

Igen,mélben küldték azt a képet,húúú,iszonyat megható,még a könnyem is kicsordult!S 24 hetes volt akkor a picúr,csodaszép volt a kép,az bizti!

Gadevi!

Én is mástól hallottam,hogy soknak nagyon negatív tapasztalata van vele kapcsolatban,ahhoz nincs elég lelkierőm,hogy a sárba tiporjon,mert 3 saját után eszünkbe jut gyarló módon az örökbefogadás.De az is lehet,hogy aranyos lenne velünk,nem tudom. :?

Most 1-2 hétig bizti nem fogunk bele,most érzelmileg leginkább hozom a jegyem sajátosságát,oroszlán vagyok,s napok óta csak morgok,ugatós vagyok mindenért,párom már mondta.kár is lenne kutya nekünk,ugyanazt kreálom én is :lol:
Vendég

Sziasztok!

Don
ne is aggódj,én szoktam morgós lenni,mensi elött pár nappal.Ha ilyen vaok,apa már mondja hogy tán mensi lesz? :lol:

Lina
jó a bocica,tündéri! :lol: Ügyik vagytok!Te az ötletért,Lili meg hogy felvette és türte. :lol:

Roz
mutittad a tüdöröntgenes papírod dokinak?Mit mondott rá?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
Nagyon aranyos a bocicád!

Donoé
Dokibácsim szabin van azért várom hteljenek a napok....pénteken megyek hozzá, akkor már itthon lesz.
A kép amit feltettél egy kicsit grafikáva van- ezt egy grafikus barátnőm mondta....

Nosztalgiázom picit:

Kép
Gyopi szülés után, felöltöztetve...nincs 1 órás

Kép
Ez meg nem sokkal később, amikor a kezembe adták már.

Kép
51 cm-vel született és ez a body volt a legkisebb otthon, ez is 56-os volt. Hosszú, vékony imádni való......

Már tegnap előtt éjjel a kezemben tartottam Nimót és szoptattam...

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi!

Ja,tényleg írtad már,elfelejtettem :oops: Jaj,de édi volt Gyopi,de sokáig nem kell nosztalgiáznod,pár nap múlva újból átéled ezeket a csodás napokat :D
A fotó grafikázva van?Pedig olyan élethűnek tűnt,a pocija is,meg sima kötött pulcsi rajta,tényleg valósnak látszott.Na,azért aranyos fotó így is :D

Hajni!

Nekem még odébb van a mensim,nem tudom mi van velem,hogy ilyen vagyok,semmi nem jó,ahogy van,még a tányért se jó helyre rakja szegény az asztalon :? Majd elmúlik,Zoli is ebben bízik :lol:
Vendég

Donoé,
majd jön a tavasz, és biztos jobb lesz, de legalább rendi férjed van, és tűri...

Ma én is rendesen kiakadtam... Voltunk az Auchan üzletsorán a Leonardo-ban, a Szlávának akartunk cipőt venni, találtunk is szépet. Közben Lilinek is láttam egy nagyon aranyost, meg is lepődtem, hogy csak 1180 Ft-ba kerül... Persze, a pénztárig. Ott közölték, hogy 4000 valamennyi. Én meg mondtam, hogy már bocs, de nem annyiért van kiírva. Szerintem ilyenkor az a minimum, hogy odaadják annyiért, amennyiért ki van írva, aztán majd kijavítják. Az eladó közölte, hogy nem jó helyen volt a cipő, biztos valamelyik vevő összekeverte (persze, megmutattam egy másik eladónak, és ő hozott ki a raktárból méretet, a párját kivette a kirakatból és ezalatt sem sikerült említeni...), és ha én megnézem az árcimke hátoldalát, és összehasonlítom a cipőn lévő kóddal, akkor én is láthatom, hogy ez nem az a cipő. Persze, szerintem egyszerű vevőként semmi más dolgom nincs, mint forgassam az ártáblákat, és kódokat hasonlítgassak. Ja, és még hozzátette, hogy az Auchanban árak sincsenek kiírva... én meg mondtam, hogy de vannak, sőt van néhány árellenőrző is, hogy ha valamiben nem vagyok biztos, vagy esetleg nem egyértelmű. De az, hogy beismerje, hogy tévedtek... Na mindegy, oda sem megyek többet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Thimi:
csak a képeket néztem,azt hittem megszültél :lol: Én is néztem múltkor a képeiteket,nagyon szép kisbaba volt Gyopi :)

És itt van Mózes Mór: :D
Kép
kazi

Gyönyörű baba Mózi! :) Én is beszéltem Évivel, ma azt hiszem, h.mentek haza. Jó sok teje van Évinek szerencsére. :) Kérdezte is, hogy ugye nem mindig lesz ennyi? Egyfolytában fej. :)
Nagyon várta már a hazamenetelt.
birolili

Sziasztok!

Jaj de gyönyörü kisfiú Mózika!Kis vasgyúró!Édes naon! :lol:

Thymi
már készül a cipö!Azt várd meg,vagy majd ha szültél kapja meg Gyopi! :lol:

Mindenki :!: Hol vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Van 1 másik képem is,de azt nem merem feltenni,mert Évi anyukája is rajta van,nehogy baj legyen!Pedig azon jobban látszik a picifiú,de majd hazajönnek és Estelle bizti rak minden félét :)

Lili:
Majd holnap mennek haza Éviék!Tegnap nagyon bedurrant a cicije,de mára már jobban van. :)

Hajni:
Én itt vagyok :wink:
kazi

De szép picibaba Mózi, nekem is kell egy kisfiú!!!
Na nem mintha a lányomba nem lennék szerelmes :lol:

Képzeljétek ma délután is volt a biliben kaki, sikerült elcsípni, mikor láttuk rajta, hogy készül...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kecsone, szepek a lanyok es milyen nagyok mar!:)

Linacska, bocica nagyon bajos :D cumi :lol: munkahelyed :twisted:

Thymi, tenyleg milyen vekonyka volt Gyopi!:) Hany grammal szuletett? Mennyire becsulik Nimrodot?

Estelle Mozi gyonyoru baba, biztos olyan jokepu lesz mint az apukaja! :wink: :D

Mi takonykorbol kilabaltunk, helyette Katinak megy a hasa. Mar sokadik napja, de semmi mas tunete nincs. :roll: Azert a jovo heten mar felkeressuk a dokinenit.

Ez tortent, mig kiszaladtam pisilni (egyebkent nem szoktam oket magukra hagyni!) :lol:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

thymi: a szívbajt hoztad rám is.... már azt hittem.... :lol: :lol: :lol:
Húú már nem sok van hátra!! Ne idegeskedj! Ha úgysem tudtok rajta változtatni akkor kár aggódni, ez van sajnos... :cry:

Estelle: gyönyörű Mózika!! Annyira éédi!! Ilyenkor én is mindig kedvet kapok!! :D Nagyon jó, hogy sok a tejed, majd úgyis beáll akkor tuti nem kell ennyit fejni, az első 1-2 hét nekem csak abból állt... :roll:

Dóra: nagyon cuki Andris, olyan mintha nézné, hogy mi van az orrán.... :lol: :lol:

hajny: holnap megyek!! Sztem 9-fél 10 között. Janát most le akarom tenni előtte. :wink:

Lina: nagyon nagylány már Lili: Most nagyon rácsodálkoztam!! :shock: :lol: Drukkolok a munka miatt!! Meg a köv. baba miatt is!! :wink:
Na az ilyen dolgokat én se szeretem, annyiszor jártunk már mi is így mint ti a cipőboltban... :roll:

don: sztem az a kép Photoshop-pal készült....nem kétezik, hogy így látszódjon.... :shock: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Még épp február 1-én (éjfél előtt nem sokkal) megszületett bátyámék kisfia is. Apás szülést szerettek volna, de őgye zárlat van így bátyám nem mehetett be... mi is csak egy képet láttunk a kis Marcellról. Olyan rossz ez a várakozás....:( :( (bár megértem h ez fontos az influenzajárvány kiatt....)

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Dóri, ez eszméletlen jóóóóó! :lol: Édes Andris, csak lesi az orra hegyét :lol:
Katinak nem lehet gyógyszertől a hasmenés?

Lina, nagyon aranyos Lili a jelmezben. Nagyon profik a pom-pom-ok (vagy hogy is kell írni :oops: )

Kazi, de szép baba Mózes. "Jó" ez a tejes dolog. Az is baj ha kevés van, az is ha sok. Majd beálla kereslet-kínálat idővel.
Köszi a képet.

Donoé, miért lesz nektek jobb a Széchényiben?

Thymi, olyan jó ezeket a pirinyó babákat nézegetni! Az én lányaim hasonló cinga-bingák voltak. :D

Nyhk, ugyan ne írj már ilyet. Senki nem ítél elhet el az ovi miatt!!
Jó éjszaka nem ismétlődött azóta?

Seriff, a kártya nem a klasszikus, hanem Bambini Solo. Nem ismertem, hirtelen felindulásból vettem, de nagyon bejött.

Cukker, már az is jó, hogy ilyen rövid bölcsibe járás után ott alszik sztem. Sógornőmnek allergiára az akupunktúra jött be. Nem tudom, hogy gyerekeknél alkalmazzák-e. Hetente szúrták fülcimpájába a tűt, kis tapasszal volt leragsztva, alig látszott.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Estelle:nagyon szép a Kisfiad:)

Lina! Boci-cica ügyes is volt? mert cuki, de nagyon:)

Dóra! Kati milyen cseles, megvárta amíg kilépsz, de legalább gyógyította a tesót:) Amúgy nagyon édi pofija van Andrisnak matricák nélkül is :lol:

én nagyon le vagyok ülve, semmi kedvem és ... biztos pms:(
(sikerült vennem Szegeden ülést újonnan nagyon jó árban...pedig be se akartam menni abba a boltba :wink: )

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Jaj,de gyönyörű baba Mózi!De örülök,hogy tettél fel képet Kazi,köszi! :D

Erszényke!

Akkor babázhatsz most te is,gratulálok bátyádéknak,meg neked is a nagynéniséghez! :D

Dóra!

Ez nagyon édi,biztos sok bibis volt Andrison :lol: Donát a macis tapaszt ragasztaná mindig Noémire,persze a hajánál kezdi :shock: Ilyenkor olyan üvöltés van,hogy alig bírok velük :lol:

Pille!

Onnan költöztünk ebbe a csodaszép belvárosba,annak is a legközepébe,s uuuuuuutálok itt lakni!A Széchenyiben meg imádtam,így most megint kezembe vettem a dolgokat,aztán menni akarok vissza szerelmes városrészembe :lol:
Vendég

Lina,

Tündéri a cicamicád! És tényleg tud már pózolni!

Pillle,
Sajna azóta csak rossz éjszakáink voltak, meg mégrosszabbak. De lesz még biztosan jó is :) , már fel sem veszem.

Pille, Gadévi, Hajny, Donoé,
Azért is írtam kisbetűvel, mert én sem úgy gondolom, egy apró megjegyzésnek írtam oda. Egyébként mint Ser-nek írtam, sajnos sokan nem így gondolkodnak. Otthon nálunk ezért kinéznének a faluból. Főleg azért mert ott egy anno 60 fős ovi, most meg évente 3 gyerek születik. Így lassan se ovi, se suli nem lesz. És ha még el is viszed be a városba ....

A héten döntenem kell ovi ügyben, szóval még van egy kérdésem:
Városföldi oviról tud valaki infókat?

Erszényes,
Én abba bele sem gondoltam, hogy a zárlat miatt nem lehet apás szülés. (ez szerintem eszméletlen rossz, én biztosan kiakadtam volna). Egyébként miben más az ha az apuka ott van legalább a szülés alatt? AZ anyuka is lehet influenzás, de őt mégiscsak beengedik. Megértem én a zárlatot a látogatásra vonatkozóan, de azért ez egy kicsit más. Ennyi erővel az ott dolgozók is bevihetik.

Dóra,
Először megilyedtem, hogy bárányhimlőtök van és Katika letapasztotta (tényleg az ugrott be először), de látom "csak" szereti nagyon és sok sok szivecskét rakott rá! Nagyon aranyos !!!! Féltékenység nincs?

Estelle,
Mózi nagyon formás baba! És olyan nyugottnak néz ki!

Kép

Kép
nyhk

dora- :lol: hejes kis csajszid lehet,biztosan elbabazna O meg jobban a kis ocsikevel. :wink:

erszenyes-gratula a nagyneniseghez.

estelle-gyonyoru kisfiad van!!!!GRATULALUNK!!!Sok turelmet,egeszseget es tejcsit kivanunk!mikor lesz idod,tegy fol par kepet.

Kozben az en fiambol sztar lett,mar most csipik a nok. :lol: Ime

Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
ez bizti valami csíny mi?De azért tutti jó! :lol:

Erszényes
várunk ám,vagyis várlak!

Dora
annyira naon édes a kisfiad!Hát még a matricákkal! :lol:

Kazi
azt tom hogy te mindig jössz,még jó! :lol: Lányok jól vannak?

Nyhk
remélem hamarosan jobb lesz minden éjszakátok,és el is felejtheted hogy ilyen is volt.

Pille
ti jó alvók vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
soxor én is így járok,ha nincs kedvem bemenni valahová,és mégis betévedek,akkor ott mindig találok valami tuttit.

Megleplek egy kis fotóval én is benneteket,két hete készült.

Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny-ahhhh nehogy!Mondom star az en kisfiam. :wink: 8) :lol: Meg mutilok star fotot. :wink:

Anna kesz no!Es az unokateso,mek :wink: orat not,nem semmi. :wink:

Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni!

De gyönyörűek!!!Anna annyira csodaszép napról-napra!A kisfiú(Ő Ricsi?)megszólalásig úgy néz ki,mint barátnőm fia,még meg is lepődtem hirtelen :D

Nyhk!

Ezt tényleg olyan apró betűvel írtad,hogy rendesen neki kellett feküdnöm,mire kiolvastam :lol:
De!Senki az égvilágon nem ítélne el,még ha a faludban igen is,mert magánoviba járatod!Főleg,ha választásod nem sok van!Erre ne is gondolj,hogy rossz lenne a véleményünk!

Lina!

Tényleg jó lenne a tavasz,de nem vagyok depis abszolút,csak szerintem valami nincs rendben,több bogyó kellene,vagy valami.Apa tűri szegény,más választása nincs,tudod,vagy megszoksz,vagy megszöksz :lol: Ő inkább szokja,mert ilyenkor hideg van a híd alatt :lol: :lol: :lol:
Na,ez csak poén volt,ennyire nem gáz azért a helyzet.
Vendég

Fúúú,megőrülök néha tőlük,úgy tudnak veszekedni :? Noémi kis haramia,húzza Donát haját,most levágtam jó rövidre neki,verekedik,hogy honnan látja :shock: Ég és föld a kettő,Donát fiú létére sokkal szelídebb,mint Noémi.Ő firkálja a falat,amit pár hónapja tapétáztunk,eldob mindent,ami nem jó neki,most is "ölik" egymást,néha már kiakadok rendesen :?
Vendég

Thymi,édes volt Gyopi nagyon,a közös képetek nagyon szép...annyi érzés van benne. :)

Lina,sajnos ne egyedi a storyd.. :? tényleg bosszantó,h hülyének nézik az embert.

Donoé,akarsz beszélni róla?????? :lol: :lol: :lol:
Ali még csak 2x volt "rossz" nem tudom mi lenne a jó szó..szóval nem úgy viselkedett,mint ahogy szokott..de én teljesen kiakadtam,nem is tudom kezelni az ilyen helyzeteket.És mi lesz még???? :lol:

Nyhk,érthető az aggodalmad.Nagyon nehéz lehet,de akkor se dönts másképp csak azért, mert h mit szólnak mások.....Szerintem mindenkinek volt már itt harca.Ne hagyd magad és főleg ne érezd emiatt rosszul magad!

Erszényes,gratulálok én!!Azt viszont nagyon sajnálom,h nem lehetett ott az Apuka.Egyszeri megismételhetetlen élményről maradtak le mindannyian. :( Én ezt nem is értem.....kis akarással sokmindent meglehet oldani.

Dóra, :lol: :lol:

Bepa,jó h találtál ülést.

Hajny,nagyon szép Anna!Komoly nagylány.. :lol:
Én is itt vagyok,már jól..nagyon beteg voltam..és olyankor jobb ha kerülöm a társaságot. :lol:

ERSTELLE,gyönyörűséges a Kisfiad!!Remélem ma már otthon vagytok!!A sok tejcsi meg külön öröm!!!!!

gadevi

Estelle
Nagyon szép Mózi!!!!

Hajni
Cipő ráér ám…úgyis nagy lesz még neki. Azért nagyon kíváncsi vagyok rá. Végülis akkor csak megcsinálják? Nagyon örülök ám neki :wink:
Amúgy kerestelek msn-en és nem válaszoltál 1x sem…azt hittem haragszol valamiért…

Dora
Gyopi 2900g-mal született, Nomót nem tudom h mennyi, de majd pénteken ha módomban áll még akkor rákérdezek, ha meg nem akkor a pontos súlyát fogjátok tudni.
Katika felmatricázta Andrist?

Nyhk
Egyetértek veled zárlat ügyben…Remélem az uramat beengedik…Ennyi erővel akkor ne is dolgozzon a szentem. :roll: Gyopinál nagy segítség volt, egyedül nem tudtam volna végigcsinálni…Ő is elfáradt. Masszírozta a derekamat, olyan erősen ahogy csak bírta szegény, mert olyan erős fájásaim voltak h alig éreztem….bezzeg másnap….kérdeztem h miért fáj a derekam annyira? Hát két jó nagy lila folt volt rajta a masszírozástól, de akkor nagyon jó volt és alig éreztem…Meg hát a doki nem ült ott végig, csak időnként benézett h mi újság. Annyira nem voltam magamnál h a fájásidőket is a férjem nézte, én képtelen lettem volna. A legvégén a kitolásnál, meg ő is segített. Egyik oldalon a doki csinálta a dolgát, ő meg a másik oldalon ugyanazt. Ő volt a szülésznő :lol: :lol: :lol:
Hát egyedül nem tudom h végig tudom-e csinálni….
:oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?