Sziasztok!
Mire péntektől visszaolvastam, elszaladt az idő, írni már nem nagyon tudok
Hitelhez csak annyit, mi is jól megszívtuk vele, most marad a rokonoktól kunyerálós játék
Heppi, a
veszter2@axelero.hu-ra elküldhetnéd a mobilszámod, majd hívlak, ha egyik csaj se visít a fülembe
Ja, és a párom a vasútállomásnál lévő nagy silótelepen dolgozik, úgyhogy akkor nem is vagytok messze
Gratula az évfordulóhoz!
Norka, én nem bíbelődnék rántással vagy habarással, egy gyereket nem lehet átrázni
Timi 1,5 évig az üveges cuccokat szerette és nem azért, mert házikosztot nem is látott. Viszont a bébikaját mindíg utánfüszerezéssel ette csak meg...na most légy okos
Kb 4-5 hónapja szokott át a rendes kosztra, azóta viszont mindenevő a lelkem. Szóval, szerintem türelem
Ellimami, örülök, hogy Kevinnel nincs semmi gond, tényleg nagyon jó hír ez egy anya lelkének
Andi, neked legalább van mit elemezni
Szegény Zsebi már egy hete nem kakilt és eddig minden praktikának ellenállt
Eszi, nem eszi, ma csak sárgabarit kap
Myssnia, jobbulást nektek, Szilárd továbbra is nagggyon helyes kiskrapek
Leszter, addig örülj a fogacskának, amíg szopi közben ki nem próbálja Petra, hogy mire való
Franyó, széket megrendeltem, köszi az infót. Remélem, Timinek is teccik majd.
Lyányom még nem tart szónoklatot, csak szavakat mond, persze, csak ha kedve van
Hétvégén "apuci"-tól volt hangos a ház
Zulu, férjem egyelőre nem alkoholizál, a gólyafelhő eltűnt az égről, mégis "csak" allergiás vagyok
...azért én se bánom a dolgot
Csucsuka, ez a migrén szörnyen hangzott, én csak egyszer voltam ilyen állapotban, de senki nem mondta, hogy ez az
Táblázat nekem se jött az utolsó leveledhez.
Toffi, üdv újra itt
Fránya kórság hess-hess!
Zsuzsi, a férjem is előnyben részesíti Timi kinőtt ruháit, valahogy mindíg ilyet ad rá, ha nem csomagolom el elég gyorsan...pedig a lányom még tiltakozik is az öltöztetésnél
Viszont múltkor meg én erőszakoltam Timire Zsebi pelusát, mert az a hülye Libero egyenmintát tett a pelus elejére és a felirat is csak rejtve van az oldalán
Nem tudtam, miért huzigálja a gyerek olyan gyakran a fenekén a pelust
Mi a gond a hangulatoddal a fáradtságon kívül? Tessék helyrejönni, mert szükségünk van a régi Zsuzsira!
Urszila, Zsebinek is vannak ilyen kitudjamibaja periódusai, de aztán egyik napról a másikra elmúlik...és aztán jön valami más
Nálunk még egyébként is divat a hajnali kelés, és ilyenkor torkaszakadtából sír, mert nem vagyok ott azonnalderögtön
Ildi, nem semmi méretei vannak Ancsinak, te aztán jól kitanultad a hízlalást
Az iskolakezdésért viszont nem irigyellek.
Anita, az én Zsebim is ezt művelte kb. 1 hónapig, hidd el utána le tudod róla szoktatni némi következetességgel
De most még olyan pici, kényeztesd nyugodtan, a te lelked is kisimul tőle...persze, ha közben valaki nem hánytorgatja fel az elmaradt házimunkalistát
Na most nem bírok többet írni, pedig még mindíg alszik a két csaj, de akkor mi lesz az esti szunyával????
pááá
Momo és a durmolók