Sziasztok!
Czinkeb,
nekem amikor minden nap UH követésre kellett mennem és a hormonjaim nem voltak renben (nagyon alacsony volt a progeszteronom) akkor pém volt, de a tüsző nem repedt ki, hanem eldeformálódott és ciszta lett belőle ami felszívódott. Ez az én tapasztalatom, ha ez segít valamit
Ebből okulva szeretnék legközelebb mindenképp tüszőrepesztő szurit kapni, mert attól félek, hogy esetleg most sem bírtak kirepedni a tüszőim, bár a progeszteronomn tökéletes.
Desviki,
köszi az aggódást, mostmár megmaradok, a mensim is lement 2,5 nap alatt, mostmár várom, hogy kezdhessem szedni a Clostit és kezdődkön a következő inszem.
Évi,
nagyon aranyos vagy, én is bíztam magamban, hátha a következő sikerül majd!
Lehet, hogy akkora bennem az empátia irántatok, hogy csak akkor leszek terhes, ha mindenki más is a topikból, tehát a feladat, hogy mindenki szíveskedjen megterhesedni!
Jó lenne, ha egy bizonyos valaki jó példát mutatna és elmúlna ez a sikertelen sorozat! (ennek a valakinek B-vel kezdődik a neve, de nem írom le, nehogy megtudja, hogy kibeszéljük a háta mögött
)
Anyooka,
nagyon aranyos a pici, köszi hozzá az útmutatást, mert én sem értek egyenlőre az UH-khoz, de talán majd egyszer ha nekem is lesz ilyen képem...
Szezso,
nyugodj meg, lesznek ott tüszők! Aztán meg baba, vagy babák! Majd meglátod!
A dokimat továbbra sem tudom elérni, nagyon mérges vagyok rá