Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Ez a lakáshelyzet nem könnyű. Mi egy udvaron, de külön házrészben lakunk anyóséktól, van hogy napokig nem is találkozunk, de néha ez is sok :oops: .

Kike, más megoldás hiretelen nem nagyon van, mint hogy Anyósod költözzön a Papához :? . És a Papa örülne neki, ha lemenne hozzá Anyósod. Ő is megpróbálhatna a lelkére beszélni. Hátha...

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Manomama :D Csillala :D
Köszönöm a vonalzós segítségeteket!
Most már azt is látjátok, hány éves a kislányom :D

Kike :D
Nehéz ügy.
Mi is egy házban, bár külön lakrészben lakunk Anyuékkal. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, de apróbb nézeteltérések az együtt élésből azért mindig adódnak. Főleg a párom és Anyu között. Én mindkettőjüket imádom, így nehéz sokszor hallani, ha összevitáznak valamin.
Sok erőt kívánok neked! Öntsd ki máskor is a szíved. Látod, itt mindenki szívesen meghallgatja :wink:
ÉS: a baba mozgásával kapcsolatban ugyanazt érzem, mint Te. A kislányom olyan finoman mozgott, inkább csak "rezgett" ilyen idősen. Ez a Picurka pedig kifejezetten erősen rúg, nyom néha. Vagy csak máshogy helyezkedik, nem tudom :roll:

Véda
Vendég

Kike! Hát örülök ha segíítségedre volt amit írtam. Miben erősítettelek meg?

Végül meggylevest és túrósderelyét főztem. Úgy belaktam!!

Dobok egy táblit.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Hát ezek tényleg nem könnyű dolgok. :(
Mi meg ikerházban lakunk anyósékkal. Nem vészes, de még csak kb 8 hónapja. Nagyon jó arc az anyósom, csak szeret mindenbe belebeszélni. Sokszor inkább a párom bírja nehezen.
Amivel gondok lesznek, az a terjeszkedés, mert ikerháznál azért eléggé meg van kötve az ember keze. Két szobánk van és 3 gyereket szeretnénk. Szóval lesz agyalnivaló! :roll: De amúgy imádom ezt a házat! És nagyon szépre megcsináltuk!!! :lol:

Kike, azzal szerintem sem vesztetek semmit, ha meghirdetitek. Legalább látjátok, hogy mennyire van rá kereslet.

Mia, ne is hagyjátok magatokat!!! :twisted:

Kép
sziszka82

Köszönöm mindenkinek a segítségét,sok erőt öntöttetek belém:Puszi mindenkinek érte :D

Véda:akkor meg vagyok nyugodva,hogy nem csak nekem ilyen más rugású a babám.

néztem már a neten lakásokat,a tévétoronynál van egy-régi,két szobás,szép helyen-biztos lehetne belőle még egy szobát csinálni-2,2mill. nem is drága-de hát ugye előbb erre kéne vevőt találnunk.Majd összeülünk,megbeszáljük,meghirdetjük,aztán meglátjuk mi lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, én a jelenlegi helyzetben a két nagyobb gyereket tenném össze, és Verusnak jövőre csinálnék a másik szobában egy békés tanulósarkot. Amúgy kitartás, nem könnyű pillanatok ezek, de hosszútávon általűban megoldódnak.

potyka

Sziasztok!
Látom megint írtatok sokat.
Kike:Kitartást,majd csak elrendeződik ez az ügy,de szerintem is a párodnak kéne beszélnie az anyukájával.Hátha jobb belátásra bírja őt.Addig is te próbálj meg nem idegeskedni.

ma volt a farsangi bál az oviban,Domika nagyon élvezte.
A boltban meg leltároztunk,most jól kifáradtam de jó hangulatban telt és az volt a lényeg!!! :lol:

Most nem is írok többet megyek pihenni.Puszka mindenkinek!!!!

KépKép
henka76

na helló csajok. pár este nem bírtam magam rászánni arra hogy bekaőpcsoljam a gépet... hétfőn férjem elvitt vacsizni. kedden megnéztük az operaház fantomját (amennyire vártam, annyira csalódást okozott) tegnap meg férjem főnökééknél voltunk...
most meg mire visszaolvastam...
a lakáskérdés tényleg nem egyszerű, de mi azért vártunk eddig a gyerekkel hogy saját házba szülessen és legyen hely a tesóknak. nekem anyám négy éves koromban lett beteg (sclerosis) és akkor a testvérei (9-en vannak) vettek egy 27 nm2-es lakást hogy majd ha felnövök legyen hol laknom. A gond csak ott volt, hogy amikor anyám gyámság alá került, nem lett elintézve hogy a nevemre kerüljön a lakás és innentől kezdve arról is a gyámhivatal dönt. férjem sem örökölt sehonnan és a szülei (akik elváltak) panelban laknak. úgyhogy mindenféle segítség nélkül vágtunk bele a dologba de megérte. most van egy kertes házunk, aminek a földszintjét nagyon szépen rendbe tettük, a tetőtérbe pedig lesz majd három gyerekszoba meg egy fürdő. úgyhogy igyekeztünk előrelátók lenni. de hogy a tetőteret mikor és hogyan tudjuk beépíteni, azt még nem tudom... majd egyszercsak sikerül.
a mai napomról meg csak annyit hogy egy rohadt parkolóőr megbüntetett a suli előtt, hiába kiabáltam neki hogy jövök mondta hogy már késő lejárt az öt perc türelmi idő. mondhattam neki hogy itt dolgozom a suliban és van úgy hogy a gyerekektől nem tudok percre leérni.. de nem hatotta meg. erre mondtam neki hogy jó, akkor ma már nem fizetek parkolót. erre mikor jöttem ki a nap végén a suliból mégegyszer megbüntetett...
aztán majdnem belémjött egy barom terepjárós és még csak bocsánatot sem kért, hanem tapló módon nagy vigyorogva ment tovább pedig csikorgó kerekekkel kellett kicsúsznom egy úttorkolatba csak mert ő úgy döntött hogy átvág elém...
ezek után mehettem a bankba hogy megszüntessem a számlámat, mert tegnap egy olyan sötét nővel beszéltem egy másik fiókban hogy szerintem a fekete lyuk az ő fejében kezdődik. kérdeztem hogy meg lehet e szüntetni számlát más fiókban is mint a számlavezető. mondta hogy igen. mondom akkor oké. hozzákezdünk, mondom, hogy itt a kártya is bár már lejárt. erre megkérdezte hogy van-e át nem vett kártyám. mondtam van. erre ő hogy akkor nem tudja megszüntetni. hiába magyaráztam neki, hogy ha nem vettem át, akkor nem is tudom leadni. mondom nézze meg a gépben. válaszolta hogy látja hogy egy kártya van nálam. mondom igen, itt is van. a lejárt. de ő ezt így nem tudja. mondom mit nem tud. amikor az új kártyát átveszem, akkor a régit le kell adni. azt mondja nem feltétlen... már kezdtem tépni a hajam de próbáltam nyugodt lenni szegény hülye fejével. erre mondja hogy akkor le kell hogy tiltsa azt a kártyát de az 5000 Ft. mondom hogy tilt le egy kártyát ami aktiválva sincs??? aztán magyarázott tovább és amikor kérdeztem tőle hogy akkor ezt most úgy értsem, hogy mégis el kell mennem a számlavezető bankfiókba, átvenni a kártyát és utána rögtön leadni? erre azt válaszolta, hogy nem kell átvenni. akkor mondtam neki, hogy akkor inlább most elmennék mert azt hiszem mi nem értjük egymást. úgyhogy ma bementem a számlavezető bankfiókba és megerősítették az érzésemet hogy az a hülye bankos volt a segg. nem tudom érthető volt-e a sztori de ez a két nap elég volt. most megyek is inkább aludni.
mindenkinek szép álmokat.
hétfőn végre megyek megint uh-ra. :)

KépKép
muffin

ja és még annyi hogy tegnap elkészült az unokatesóm a nacimmal és holnapra lesz egy szoknyám is! :) majd teszek fel képet is, csak már nagyon álmos vagyok. úgyhogy tényleg jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Tegnap gondolkodtunk neveken a Picurinak-tagnap már Apa is érezte hogy rug.
Ha lány:Szabina
Ha fiú:Patrik
Apa választotta őket,persze még változhat,nem biztos-azt mondta legyen a harmadik kivétel,hogy csak egy neve legyen-majd még kiderül-remélem hétfőn megtudjuk hogy mi is a Picurika.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Kike!
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Szerintem is anyósodat kéne puhítani, nekem a soraidból az jött le, hogy ő hajlana rá, csak a lánya gonoszkodik. Remélem megoldódik időben a gond.

Nekünk is felajánlották apósomék, hogy alakítsuk ki a felső szintet magunknak, de bármennyire is kijövök velük, inkább miiskülön mentünk. Először egy 53 m2-es panelbe, aztán hitelből mi is házat építettünk, és utána jött Dani.

Köszönöm a segítséget a kép kicsinyítéséhez!

Kép Zsófi 17 hetesen

Kép A kis üzletember

kolcsek

kolcsek: ez a manageres fotó aannyira cuki. :D

nálunk is megvan a 2napi sztori, jelenleg ilyen víz folyik a csapból:
Kép

mia_snow

Hű! Ez nem semmi. Most ne tisztálkodjatok. Lehet tudni mi történt? Csőtörés?

kolcsek

kike!
Hát tényleg nem lehet könnyű ez a helyzet..... mi is mikor volt az esküvő, még csak egy szoba volt kész a saját házból.... anya mondat is, hogy miért nem maradunk addig amig el nem készlünk. Hát mondtam eleve ha itthon maradunk, akkor nem is fog készülni a ház, mert ha Ati hazajött a munkából Mórra már nem nagyon volt kedve átmenni Almásra dolgozni, ami érthető. Igy meg hogy beköltöztünk abba az egy szobába, rá voltunk kényszerülve, hogy minden nap csinálgassunk valamit (mert hogy mi gletteltünk, festettünk barátok és családtagok segítségével. Most meg ugye már nagyon messze lakunk otthonról... :) !

Csajok, én éjjel alig aludtam valamit.....be volt dugulva az orrom, taknyom nyálam egybefolyik, délután hőemelkedésem is volt, és izomfájdalmam...... remélem nem kezdődő influ.... de inkább itthon maardtam és kúrálom magam, nem mentem suliba! Nem akarok holnapra lerobbanni, mert holnap megyünk IKEA-ba!

Ide 2 napja megérkezett a tél!!! Szakad a hó!!!! Bár néha sima havaseső esik, igy kevésbé marad meg, de most épp csak nagypelyhekben csak a hó esik! De nagyon!

kolcsek!
Jók a képek! :)

d.dodó

Jó reggelt!

Én kivételesen elég jól aludtam! Anya este 9 körül lett kész a fánkkal, és megettem kapásból megettem vagy 10-et (csak kis 3 centisek voltak!). Ettől egyből beájultam az ágyba és csak fél 6-kor keltem fel pisilni. Egy kis tv-zés után megint vissza tudtam aludni és 8-kor ébredtem! Hónapok óta nem aludtam ennyit egy huzamban!! Tökjó!

Helyzetjelentés a szervezésről: tegnap elintéztem a gyümölcsrendelést, a virágokat és voltam az étteremben is még 1-2 dolgot megbeszélni. Szerintem nagyon jól választottunk ezzel a hotellal, mert állati rendesek, mindent megoldanak amit kitalálok és nagyon segítőkészek. (Végre valami pozitívum!!! :) )

Benéztem a kismamiruhás üzletbe is és vettem 2 nadrágot és egy fölsőt! Úgy örülök neki, már nagyon kellett! :D

Kike - majd írd meg a fejleményeket a házról, ha lesz valami változás! Látom Te vagy a család szíve-lelke, ami soha nem könnyű feladat! Nagyon erősnek és kitartónak kell lenned és minden rendben lesz! Vigyázz magadra és tényleg próbálj meg nem idegeskedni!! Ez fontos, tudod!! :wink:

Nyílt egy új sóbarlang itt a városban, lehet hogy este Anyával kipróbáljuk ha időben el tud szabadulni a munkából. Azt mondják minden bőrproblémára és légúti szir-szarra jó és kismamik is nyugodtan mehetnek. Persze sok alkalom kellene hogy tényleg használjon, de annyi időm most nincs.

MIndenkinek szép napot kívánok!!! :D Pusssszancs
Vendég

Kocsek! Nagyon ééééédi Dani a telefonnal!! :lol:

Mia - huhhh, ez a víz! Brutál! Nálunk is volt már ilyen, legyetek óvatosak vele! Sikerült kideríteni hogy mitől ilyen randa??
Vendég

Dodó! Jól tetted, hogy nem mentél suliba. Nehogy komoly baj legyen. Pihizzél sokat!

Mi is holnap megyünk IKEA-ba, de tuti nem abba, amelyikbe ti. :D

kolcsek

Köszönöm a bíztatást,aranyosak vagytok :) Majd írom hogy mi lessz.

Viszont jó is történik azért:Mivel férjemnek festő a szakmája-így ilyenkor néha akad meló-vagyis nyáron.
És már most tavasszal felkérték egy külső szigetelésre,ami jó kis pénzt hoz majd a házhoz:ez olyen 100-at.
Nyárra meg már van három munkája,az egyik 200-as-a tobbit még nem tudja.Közepes áron dolgozik,jó hogy a Flex-ben dolgozik,mert onnan jönnek a melók.Remélhatőleg mindegyik összejön,és kihúz minket a kakiból :wink:
Már nyomtatott ki a gyárban árlistát,és hogy miket vállal,meg csinálni akar egy blogot,és ott hirdetni magát,bár azt nem tudom hogyan lehet megcsinálni hogy sokan olvassák is el?Majd Nővéremtől érdeklődök.

Mia:nem semmi ahogy kinéz a víz :shock:

Kolcsek:Nagyon édi Dani a telcsivel-és jó a kép a pici Zsófiról is :D

Kép
Kép
Kép
kike

kolcsek!
már csak azért nem valószínű hogy abba az IKEA-ba jöttök, mert mi svédben vagyunk :) Ugyhogy mi Göteborgba megynk IKEA-ba :) Eredeti svédbe :lol:

d.dodó

már megint megadta magát a felső vonalzóm :x

d.dodó

Sziasztok!!

Kedden voltam dokinál,hát sok jot nem mondott,kicsit már nyitva van a külsö méhszáj ha tovább nyilik a belsöt összevarja és be kell feküdjek....
Jo kilátások :evil: :evil:
Kedden megyek afp-re én voltam már kombinált teszten is és a down kor esélye nagyon nagyon kicsi,végre valami jo :)
Mi is szeretnénk majd böviteni a lakást,mert 5en vagyunk most,és 3 szobánk van meg a nappali.De ez még a jövö titka.
Ugy szeretném már én is érezni hogy mozog.
ti mit föztök??
A héten voltam kozmetikusnál adott egy krémet a pofimra ahol száraz a bör ott kenjem,hát nem tudom remélem használ.
A hajam változatlanul korpás,nem tudom mi lenne jo rá t-gélt vettem,hát nem tudom a védönö azt mondta hogy ilyen korban a hormonok jobban müködnek és jobban megvisel az egész változás.

Képimg][/url]
Kép
ronix

ti hogy tesztek ide fel képet???????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kike, csináljatok egy oldalt, blog is tökéletes. Azon írjatok egy frappáns hirdetési szöveget, amit fontosnak tartotok benne van. (Az oldalon lehet más is, DE ez is legyen). Na és ezt a hirdetési szöveget rapid módon minden elérhető helyre kopizd be, fórumokra. Van, hogy kivezsi a moderátor, de eaddig is biztos kattint valaki. Így lehet elérni, hogy a google vagy más kereső a legjobb arányban dobja találatnak - fizetés nélkül.

Koclsek, nagyon szép ez a fotó, és a babácska is. :D Sőt a nekem a neve is nagyon bejön.

Basszus, ma reggel megint hánytam. Meddig meg ez még így?

potyka

[quote="potyka"]K írta:potykaike, csináljatok egy oldalt, blog is tökéletes. Azon írjatok egy frappáns hirdetési szöveget, amit fontosnak tartotok benne van. (Az oldalon lehet más is, DE ez is legyen). Na és ezt a hirdetési szöveget rapid módon minden elérhető helyre kopizd be, fórumokra. Van, hogy kivezsi a moderátor, de eaddig is biztos kattint valaki. Így lehet elérni, hogy a google vagy más kereső a legjobb arányban dobja találatnak - fizetés nélkül.

Koclsek, nagyon szép ez a fotó, és a babácska is. :D Sőt a nekem a neve is nagyon bejön.

Basszus, ma reggel megint hánytam. Meddig meg ez még így?

Még egy kérdés, mikorra küldtek Benneteket AFPre? És mihez számolták? (utolsó menzesz, vagy első UH, és ahhoz képest betöltött 16, és akkor mikor? ) Köszi

potyka

Ronix, te éreztél valami tűnetet (itt a méhszáj kinyílásra gondolok)???
magdolnam

Potyka, nekem az utoolsó mikihez számolták az afpmet. Így 02.08-12 között kell mennem.
magdolnam

Sziasztok!

Én még mindig olyan beteg vagyok, hogy alig élek.
De persze dolgozom :?
Tegnap kicsit lázas volta, 37,7, remélem nem lesz magasabb.

Ronix, én is voltam kombinált teszten, nekem is jó lett az eredmény.
Tegnap hívtak, ezek alapján nem javasolják az amniocentézist!
Negatív és 1:16000-hez az arányszám! Ez tök jó!

Nekünk is át kell rendezni a lakást, és még sejtelmem sincs, hogy hogyan! Valakit le kell költöztetni a fsz-re anyuhoz, az egyik lenti szobára csináltattunk egy ajtót, az most a mi lépcsőnkre nyílik, lehet, hogy az lesz a mi hálónk.
Ma jön egy lakberendező barátnőm, hogy tanácsot adjon, hova húzzunk falat, igazából két szobát kéne még csinálni, persze pénzünk az nincs.

Kép
Kép
patr

Ronix!
Én reggelóta azon töröm a fejem, hogy mit főzzek, de fogalmam sincs. Valami zöldségeset ennék, de nem tésztát. Lassan neki kéne állnom.De minek????? Nincs ötletetek?

Mi ez a méhszáj kinyílás?! Ne ijesztgess! Tessék nagyon sokat pihenni!!!!!! Vigyázz magadra!!!!

Kép: Van egy olyan a szövegblokk alatt, hogy melléklet feltöltése. Én ott tettem fel, és a lányok segítségével Paint-ben kicsinyítettem le.

Potyka!
Az afp-t nekem is az utolsó mesitől számolták. Onnan a betöltött 16.-18. hét között csinálják.

Mindenkinek köszönöm a sok elismerő szót a fiamról. Nagyon büszke vagyok rá! :D

Dodó!
Tudom, hogy Svédben vagy. Poénnak szántam, de nem jött be. :( :( Mindegy, nem volt jó.

Patr!
Te is vigyázz magadra. Azért ez nemkis láz babával a pocakodban.

kolcsek

kolcsek!
bocsi!! csak van aki rákérdez hol lakom, annak ellenére is, hogy oldalt a név alatt ki van irva!! :lol: Ti amugy mit vesztek??

d.dodó

Egyelőre körülnézünk. Úgy néz ki, hogy nyitunk egy kávézót, és ahhoz kéne egy csomó minden. Az IKEA-ba jó árak és jó cuccok vannak.

kolcsek

Le kéne cserélni a vonalzó. Ezeket már nagyon unom. :(

kolcsek

Ronix - örülök hogy jók az eredmények! Nagyon drukkoltam! Mitől lehet ez a méhszáj-kinyílás? Érzi ezt az ember?

Már csak azért is kérdezem mert én nagyon rettegek ettől, amitóta csak meghallottam hogy van ilyen. Az előbb mikor itt ücsörögtem totál átázott alul a ruhám, még a széken is lett egy pici folt, mitha kicsit becsurgattam volna! :oops: Pedig nem!! Szerintetek lehet ennyire erős folyás hirtelen??? Mostanában mindig használok tisztaságit, de ma még nem tettem be. HELP! Lehet hogy fogom magam és elmegyek dokihoz. Eléggé beijedtem!
Vendég

Kép felrakása: először Paint-ben le szoktam kicsinyíteni, aztán pedig van egy olyan sor itt az ablak alatt ahová írsz, hogy Melléklet feltöltése. Tallózás, megkeresed a képet és csatolod. Ha nem teszi fel az azt jelenti hogy még nem elég kicsi a méret!
Vendég

Kolcsek - esetleg valami főzelék? Én mindet nagyon szeretem! :D
Vendég

Sziasztok!

Kolcsek, nagyon jó a képek!!! :lol:

Muffin, rendesen balszerencsés napod volt! :shock: Vigyázz magatokra!!!

Ronix, elég rosszul hangzik ez a nyitott méhszáj... :? Pihenj!!!!!

Potyka, nekem az utolsó menzesztől számították. És úgy a betöltött 16. hét.

Ma voltam védőnőnél. Jól letolt. :cry: Január eleje óta 3 kilót híztam. Az eddigi 4,5 jó volt, de így már 7,5! :oops: Tény, hogy az elmúlt hetekben lazán vettem, de megint oda kell figyelnem, hogy vacsira inkább salátát, abonettet, stb egyek. A vérnyomim meg 105/70.
A szívhangot nem sikerült meghallgatnia, mert Noki mindig elmenekült. :wink: Biztos utálja azt a recsegős kütyüt.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Wera, nekem is elég erős a folyásom, de ennyire még nem volt. Szerintem hívd fel a dokit! Az a biztos!

Kép
sziszka82

Hát én nem éreztem semmit csak kicsit görcsöltem néha-néha.
Félek mert még nagyon nagyon az elején vagyunk.
nálunk brassoi lesz.
DE ÉN A GÉPRÖL SZERETNÉK IDE KÉPET RAKNI.AZT HOGY KELL???
Az aranyszám nekem 1:10000

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziszka - felhívni nem akarom a dokimat, mert úgyse tud mit mondani, csak azt hogy pihenjek vagy max menjek el itt egy másik orvoshoz. (tőle most 200 km-re vagyok)
Még várok egy kicsit hogy mi lesz, aztán lehet hogy megmutatom magam az itteni dokinak (nem igazán csípem sajna...). De emlékszem hogy sógornőmnek is volt hasonló, csak neki reggelre amikor felébredt, ő is jól megijedt, de nem találtak nála semmi problémát. Most ez tartja bennem a lelket! :?
Vendég

Ronix - milyen gépről? Fényképező- vagy számító?
Vendég

Wera elöször probáljuk meg a számitogépröl ide képet.
Utána majd jöhet a fényképezö.
de aprolékosan mond ird le ha kérhetem mint a hülyéknek tudod

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

Wera!
Nekem is volt ilyen az első terhességemnél, igaz a 8. hónapkörnyékén. Én is megijedtem, már azt hittem, a magzatvíz, de nem volt semmi gond. Zárt volt a méhszáj is. Csak egyszer fordult elő, aztán nem volt ilyen.

kolcsek

Sziasztok!

A zöldségre vágyóknak: tegnap lecsót főztem, úgy ahogy kell, sok virslivel, tojással, rizzsel. Nem kaptok kedvet?
És amit régóta ki akarok próbálni: kis fűszerrel fóliában megpárolni mindenféle zöldséget, aztán joghurttal leönteni.

Wera, ilyenkor több váladék ürül, ha nem jött több lökésszerű váladék, ne aggódj. Ha igen, nyomás dokihoz!
Remélem, a ruha-projektet is sikerül megoldanod. Biztosan fogsz tökéletes ruhát találni!

Ronix, örülök, h minden okés a babával. vigyázz rá nagyon, és fogadj szót a dokinak. És pihenj nagyon sokat!

Sziszka, a védőnő miatt meg ne izgasd magad! Valamiért manapság az a trend, ha minél kevesebbet hízik valaki a babavárás alatt. De mindenki más alkat. Egyél mindent, ami jólesik, csak mértékkel. Szoktam nézegetni, hogy egy kismamának milyen ásványi anyagból, vitaminból mennyit kellene ennie. Hát, ha csak ételekből akarnánk összeszedni a vitaminokat, egész nap zabálnunk kellene :wink:
Csak kalciumból napi 1200 mg kellene, ami 20 dkg trappista vagy egy liter tej...

Kike, sok sikert a férjednek, és remélem, mihamarabb megtaláljátok azt a megoldást, ami mindenkinek jó, és nektek is a legbékésebb!

Mi is "fészket rakunk" a hétvégén, valószínűleg lesz egy franciágyunk (végre, eddig összetolt heverőn aludtunk), matracokkal!

Most megyek szunyókálni a csemetéimmel.
Szép hétvégét nektek!

Kép
Kép
bondi

Ezt még elfelejtettem: Ibm, kérdeztél a túrótortáról. Szerintem nem lesz túl édes, bár egy picivel kevesebb cukrot tettem bele 20 dekánál.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok lányok!
Tegnap végülis elmentünk a 4Dgenesisbe, tényleg nagyon kedves és alapos volt a hölgy. És csokit kellett enni, hogy édes legyen a magzatvíz, merth állítólag azt szeretik,végre egyszer kifejezett céllal ehettem! hát volt is ficánka, fejenállástól kezdve két kezünk a fejünk alatt és egy csomószor keresztbe tette a lábát, úgy hesszelt időnként, mintha egy függőágyban süttetné magát a Bahamákon. 4Dalapján fiúnak tűnt, de a hagyományossal lánynak, bár a nő szerint hosszú a lába és olyan széles a válla, h inkább tényleg fiú, férjem szerint is tiszta deltás, hát mondjuk ezt én nem vettem észre. De nagyon jó volt, úgyh teszek is fel egy láb kereszberakós meg egy hosszúlábú fotót a gyerkőcünkről.

Wera, mire jutottál végülis doki ügyben?

Kép Kép

Kép
teó

Hopp, aszittem, jobban lekicsinyítettem,na de most már mindegy.

Ja és meég azt kérdezném tőletek, ha tudtok segíteni, h tegnap azt mondták, a méhlepény széle kicsit a méhszájra húzódott, úgyh ne emeljek, ne erőltessem magam. Én meg persze elkezdtem utánanézni a neten, bár lehet jobb lett volna ezt kihagyni, mondjuk annyit azért megtudtam, h a méh növekedésével ez még változhat jó irányba.
Tudtok erről vmit?

Kép
teó

teo!
Nagyon aranyos a kép!! Én is alig várom már a jövő hét pénteket, akkor megyek uh-ra.... igaz simára, és nem 4D-re, de akkor is várom! Majd nekem is lesz képem, és akkor felrakom ide!

d.dodó

Sziasztok!

Wera, viszont ha nem fáj semmid, szerintem nem lesz gond! Pihi!!!! És nyugi!!! :wink:

Teó, nagyon jók a fotók!!! :lol: Nagyon laza!! :wink: Én is úgy tudom, hogy simán változik még a lepény elhelyezkedése. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!! :)

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Teó, nekem is elérte a méhlepény a méhszájat a 12 uh-n, és a következőn négy hét múlva már jó helyen volt.
Addig nem volt szabad emelni, tornázni és szexelni :oops:
ja és 3x1 magne b6

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?