Köszi lányok aki gondolt ránk
Sajna lehet beteg Hannus kicsit, mert ma is lázas volt, és a dokinéni mondta, hogy piros a torka
Ma is elég magas láza volt, de most este kicsit langyibb vízben fürdettem, kis priznicként, és hatásos is volt, mert most nincs láza!Remélem el is múlik!
Kicsit ciki is volt, mert egészséges rendelésre voltunk hivatva a 7.-ik hós ra, erre ugye lázas!De én tényleg azt hittem, hogy a fogától
bár azért nem kizárt azt mondta dokinéni!Mivel nem köhög, nem taknyos, semmi "csak" lázas!
Kis bágyadt a manócskám, és éjjelk is olyan sokat keltünk, szinte óránként fölsírt tök élesen!Én meg................
hagyjuk!Fáradt vagyok egy kissé!
ildi,de jó, hogy jelentkeztél!Vizsgáidhoz gratula
Kocsifeltörés
de legalább a papírok megvannak, az is fontos, mert nem kevés utánajárás lett volna!
Nelli,kitartást neked is a 3 beteg manókához
és persze jobbulást!!
Judit,gratula Majácskának a foghoz
Filmek, én szeretem BP-et, a Hetedik nagyon jó film volt, de nekem tetszett a Mxicoiban is meg általában, szerintem jó színész!
Mel Gibsont is imádom, fú az az Apocaliptico, nagggyon durva egy film!!!De a Passio sem volt semmi!A Halálos Fegyver sorozatokat imádom, Meg most nem is tudnám felsorloni még kiket!Nagyon sok jó színész van akit szeretek, és persze sok-sok jó film.Jean Reno, filmeket is,Eddie Murphyt is...stb.stb.
De énodavagyok a magyar filmekért is!Sőt szinte jobban is szeretem őket!Koltai Róbert filmeket, Valami Amerika, ezek mind jöhetnek, S.O.S szerelem, stb.stb.Moszkva tér, na az egy alap film, imádom az ilyen elvontakat is
Mozgás, de jó sok ügyi baba van már
Már Hannus is kúszik lassan, sőt ha valamit kiszemel pill.alatt odatolja magát, hogy megkaparintsa
Nemsoká mászik is szerintem.
Mondjuk nálunk úgy volt, hogy mi nem fáradtunk bele rászolni, ha valamihez nem szabadott nyúlni!És azért 4-5 nél többször nem is kellett!Hamar megtanulta, ha azt mondjuk, hogy nem szabad akkor azt nem piszkálta!Eszti, legalábbis.Aztán Hannust meglátjuk, hogyan lesz nevelhető.De nekem nem annyira tetszik az, ha mindent elpakolok a lakásból, és atombiztossá teszem ezer gyerekzárral!Nálunk sehol nem volt soha zár, se konyhán sehol, és még a nagy álló Cd állvány is ugyanott volt, mégse rántotta magára sose!
Mi ennek vagyunk a híve, de ha bárhova elmentünk vendégségbe is, ha hozzá is akart nyúlni tiltott dologhoz, rászoltunk, hogy nem szabad, és hagyta!Más meg olyankor elpakolja a fél lakást, mert jön egy vendég baba!
Természetesen gyógyszerek, fertőtlenítő szerek, és ami veszélyes egy kisgyerekre azt nem éri el.
De azért az életünket nem pakoljuk át, pl. a borospolc is tele poharakkal itt áll az étkezőben, és sose piszkálta.Nem úgy mint a vendéggyerekek.Na, akkor kellett 5-6 dolgot átvinnünk a másik szobába, mert rájuk viszont hiába szóltak mindenhez hozzányúltak!
Hát mindenki másképp csinálja!