Sziasztok!
Én most előbukkantam, de megint olyan fáradt vagyok!
Valahogy ez a hivatali sok futás nagyon lezsibbasztott a múlt héten. Minden nap rohantunk valamit intézni, kinézni, megvenni, hitel papírokat elindítani.
Mindig azt mondták, hogy már csak ez a papír kell és kész, de másnap megcsörrent a telefon, hogy bocsika, még ez meg az kell. De gondolom ezt Sziszinek , Timtomnak nem újdonság.
Nem is tudom mi lenne , ha mi építenénk méga házat is?Beleőszülnék az biztos.
Most már szigetelik a lakit, belső vakolás készen van, kezdik csinálni a tetőtéri válaszfalakat, és a padlófűttést.
Aztaán lassan jöhetnek a burkolók és a festők.
Reggelente lánykáim alig bírnak felébredni velem együtt.Kellett eza az óraátállás?
A húsvéti dolgokkal is nagyon el voltam havazva. Nagytakarítás semmi, mert akkor is ajtónéző körúton voltunk. Sütögetés vasárnap éjjel megtörtént, hogy mégis legyen valami a locsolóknak.
Nagyiknál voltunk ebédezni, szerencsére főzögetnem nem kellett.
Hétfőn vártuk a locsolókat, és elmentünk nyuszisimogatóba a HEROSZ-hoz.
A tojáskeresőverseny el lett napolva a mostani hétvégére, remélem most nem fog esni.
Esztike jövő héten kezdi az ovit. Kicsit félek, mert szerintem ő is a mama csoportjába akar majd állandóan menni. Tegnap már voltunk egy kicsit ismerkedni,és tornafoglalkozáson is részt vettünk.
Én májusban megyek vissza dolgozni, addig lesz egy pár hetem egy kicsit feltöltődni energiával. Próbálok azért valami új normális melót is nézni.
Emese is naygon lusti lett mostanában . Ha hazajövünk és nekilát tv-zni , akkor aztán könyöröghetek neki, hogy tanuljunk.
Végre ma megint sikerült 100%-os matek dolgozatot írnia.
Magyar jól megy neki, csak mosta szótagolás ment nehezen , de már fejlődünk.
Várjuk Bettina levelét!
Tegnap voltunk Heniéknél, mert vettek egy spániel kiskutyust, és meglestük. Nagyon cuki!
Dia el akart jönni hozzánk aludni, beült a kocsinkba, aztán mentünk egy nagy kört Velencén a csepp alakú ház felé.Esszembe is voltatok, de 1/2 8 volt már, és Diát is visaz kellett vinnünk. De nem nagyon akart hazamenni, mert ordítva szedték kia kocsinkból.
Ma du-án felszaladtunk az Elektro World-be Budaörsre sütő , kerámia fözőlapért, meg elszívóért.
Zsófi! De jó Bettinának, hogy megint koszorúslány lehet!Mikor lesza lagzi? Emese is állandóan aza akar lenni, de nálunk sajnos nincsen senki a láthatáron, aki megnősülne.A rövid haj is jól áll a lánykának, és egykettőre megint megnő neki. Bár én is fájjó szívvel vágtam volna le az biztos!
Timi!
Jó nagy már mosta pocid! Bár Balánál sem volt olyan kicsi méretű. Akkor mit vársz a másodiktól?
Talán a vége felé már nem növekszik olyan nagy mértékben!
A tojások nagyon mutatósak!A régi időkből való ragasztós flitteres fülivalókat juttaták eszembe!Hobbiboltban vásároltad a kellékeket?
Sziszi!
De más lett Bence rövid hajjal!Most már meg lehet különbözteteni egy kicsit Annától is!Hogy bírsz a három lurkóval, hogy most már a legkisebb sem ücsörög a hintaszékben?
Köszi a szülinapi köszöntést!Jól tudtad , hogy nőnapi Emese.
Megtartottuk az itthoni, iskolai, játszóházas bulit is. Végre nem kérdezi állandóan, hogy mikor lesz a bulija, mert már az agyamra ment vele.Anyagilag jól kikölltekeztük magunkat. Jövőre már az új házban tartjuk a bulikat.
Csinálok pár kicsi képet aztán feldobom őket.
Puszika mindenkinek!
Kriszti