Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi,
köszi szépen az infót, ezek szerint nagy esély van a 2x szúrásra... :cry:

Emma:
A Lintner a fődoki a Jánosba, de sajnos többet nem tudok róla.

Szilvi
silverlion

Orsi!
Nekünk sem lesz több, hacsak nem megnyerjük a lottó 5-öst... 8)
Csak abban az egy esetben....
Nekünk igyis négy lesz Zsófival együtt, ha Zoli lányát is beleszámolom. Még igy sem tudom, hogy fog kinézni egy "nyaralni megyünk a telekre" túra, mert már tavaly sem volt egyszerü a 3 gyerekkel meg a pakkokkal utazni (kocsink nincsen).... hát idén nemtom, hogy oldjuk meg, de valószinü, hogy inkább kifizetem a benzint anyuéknak és akkor "egy adagot" le tudnak vinni belőlünk... :roll:
Én nem tudom, de nem érzem, hogy kivánnék még egy terhességet. Már most úgy vagyok vele, hogy eddig is rendesen szenvedtetett a kisasszony, mert ehhez képest a fiúkkal üdülés volt a 9 hónap! Persze, most nehogy azt hidd, hogy nem élvezem, amikor mocorog, vagy csuklik és egyebek.... csak én azt érzem, hogy elég...
És bánt, hogy Zolinak úgy kell odahúzni a kezét, mert magától alig-alig teszi... néha beszél hozzá, de én ezt keveslem... biztos azért is vagyok sokkalta érzékenyebb, mert Zolit szeretem, de nagyon, a fiúkkal meg azért nem voltam ilyen, mert az ex megszokás volt inkább, mint szerelem.... tuti, hogy ez is hozzátesz, mert anyu is azt mondja, fura vagyok neki, mert a fiúkkal ő ilyen hisztisnek és túlérzékenynek nem látott. Nem borultam ki, ha fél órával később jött haza este a munkából, vagy ha nem velem foglalkozott, stb.... most pedig ezt csinálom és már sokszor megkaptam Zolitól, hogy már megint hisztizek...
És már megint hisztizek!!!! :cry:
Vendég

ági: mintha magamat olvasnám szórul szóra! nekem különösen ez a hét volt nehéz (mélypont) de sztem a hormonok jócskán bezavarnak! én is rühelem az egyedüllétet, totál kivagyok ha csaba 10 percet késik, nem tudok betelni vele pedig ő szegény a főisk. miatt csak vasárnap van velünk! (eddig lakástfelújítottunk + vizsgaidőszak- szal még az az egy nap is elment) szal MEGÉRTELEK!!! kitartást nekünk!!!

jókedvrederítő:
Kép
kerekpocak

ORSI!
Én az anyukás topicból vagyok.
Sok boldogságot Attilához!
Látom nem most kezdted, van már két Lurkó is!
Gratulálok!

Kép
niki30

Zsófi! Köszi.... :wink:

Ez most már tényleg kerekpocak!!! :lol: Én még mindig le vagyok maradva! 8)

Kép
Vendég

Ma voltam ctg es megtudtam hogy lehet papas szules!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Orsi, gyönyörű Attika! Gratulálok még egyszer!
Várom a privit!

Nelly

Kép
breeki

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

jelentem cukorterhelésem tökkkkéletes lett :)
kerekpocak

Zsófi!
Na, ez tökjó!!! :wink:
A következő kötelező kórházi uh az 30.hetesen van ugye???

Egyébként megkérdeztem a védőnőtől az ellenanyag-kontrollt és marhára nem érti ő sem, hogy miért akarják levetetni... :roll: hiszen a vércsoportom pozitiv és amikor az 1.trim. vérvizsgálatnál csinálták az ellenanyagszürést, akkor az totál negativ lett és a labor sem kért 3 hónap múlva ellenőrzést... most tanakodok, hogy levetessem-e vagy sem... mert semmi értelme nincsen! Mi van, ha nem vetetem le??? Kötelességem??

KATA!!! Ha lesz pár perced, irj nekünk a manócskákról, mizujs veletek???? Csenge kapott tejcit? És Marci mikor kaphat?? Gyarapodnak rendesen? Mekkorák most?
Bocsi, sok a kérdés.... :roll: de érdekel, mi van veletek!!!!!
Remélem, te is jól vagy!!! :wink:
Vendég

há ági én nem tudom , mikor vana köv. kötelező, mert én magánrendelésre járok, ott meg mindig van uh. amúgy pl én nem mentem el ekg ra. egyszerűen nincs időm a ho-nál várakozni, meg amúgy is tudom, h minden ok. szal ezt ki fogom hagyni. sztem kérdezz rá vmilyen dokinál hmm?
kerekpocak

Sziasztok lányok!

35 hetes kismama vagyok,és én is a János kh-ban fogok szülni,Molnár László dr-nál.

A segítségetekre lenne szükségem...nem tudjátok,honnan lehetne megszerezni a Jánosos szülésfelkészítő anyagát?

Nagyon messze lakunk a kórháztól,ezért nem tudtam elmenni...

Köszi a segítségeteket!!!!! Silver :D
silver76

Silver!
A 191.oldalon van a szülésfelkészitő anyag linkje, HÁGI tette fel! :wink:

Egyébként hol vannak a többiek?

Nagyon kezd kihalt lenni a fórum... :roll:
Vendég

igen, mi vagyunk a fentartók, amúgy a topik kb kihalt.
kerekpocak

Köszi a segítséget pumpóka!

Próbálok okosodni belőle... :D
silver76

Én is itt vagyok :D

Silver, merre laktok?

Kép
babyteve2

Zsu, ki akartuk próbálni ezt a kire hasonlít a gyerek játékot. Regisztráltam, de nem jött vissza e-mail... :roll: Ilyenkor mi van?

Kép
niki30

Jajj, ezt nem ide akartam. Elnézést kérek. :oops:

Kép
niki30

Majd, ha megtudtam, azért leírod ide is légyszi? kíváncsivá tettél, mi is ez... :D :oops:

Kép
babyteve2

megtudtaD... :oops:

Kép
babyteve2

sziasztok,

Köszönjük mindenkinek, aki szorít értünk, úgy néz ki, hogy hatásos a sok drukk és pozitív energia, mert jobban vannak a gyerekek, stabil mindkettőjük állapota, egyedül a pocakjukkal van probléma. Megpróbálták mindkettőjüket néhány csepp anyatejjel táplálni, de erre sajnos még nem készült fel a gyomruk - reméljük, pár napon belül ez is megy majd nekik. Azt reméljük, hogy bár lehetnek még problémák, a legnehezebb időszakon már talán túl vagyunk. A lélegeztetőgépre is egyre kevésbé van szükség, a jövő héten már talán egyedül is megpróbálhatnak a kismanók lélegezni.
A tejem rendesen beindult, 3-4 óránként fejek, és amíg a gyerekek nem kaphatnak belőle, lefagyasztom az összeset.
Csatolok néhány képet, gyönyörködjetek a két mini hajasbabánkban:

Marci:
Kép
Kép

Csenge:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!

Nagyon köszönjük az infokat rólatok! Továbbra is nagyon sokat gondolunk rátok és ezerrel küldjük a sok pozitív energiát. CSAK ÍGY TOVÁBB!!!! Ügyesek vagytok nagyon! :)

A könnyeimmel küszködök, de azért leírom: TIÉTEK A VILÁG LEGCSODÁLATOSABB 2 MINI BABÁJA!!! :)

Csengén annyira látszik, hogy kislány! Nagyon szép már most! :) És micsoda hajuk van! :) Az én Tarekomnak még most 7.5 hósan sincsen ennyi haja! :lol: :lol: :lol:

Puszillak benneteket,
F.

fatima

Kata: örülök, hogy jó híreket hoztál! Hamarossan a kis pocijuk, is készen lesz majd a fini és tápláló anyatejcsi befogadására, és akkor nagyon hamar szép nagy babák lesznek belőlük!
Hát én is küszködök a könnyeimmel, gyönyörű két kis falat baba, nagyon erősek, és reméljük hamarossan hazahozhatjátok őket!
Hogy viseled hogy nem lehetnek veletek?
Nagyon vigyázzatok magatokra!

Nelly

Kép
breeki

Köszönjük Kata!
Továbbra is sokat gondolok rátok! Nagyon sokat!
Olyan édesek, kis pindurkák, Csenge mennyire kislányos! :)
Na, el is bőgtem magam, de rendesen!!!! :oops:
Vendég

Kata!
gyönyörűek a babucik, és tényleg nem találok szavakat, mennyire örülök Nektek!
Csuda két ki erős manód van, továbbra is sokat gondolunk Rátok!

Puszi!

Kép
Kép
meli30

Sziasztok!

Már megint eltűntem, már megint bocsánat. Felpezsdült nálunk az élet, mert a 28. hétig semmit nem vettünk meg és semmit nem intéztünk gyerekholmi ügyben. Azóta viszont folyamatosan ezzel töltjük szabad perceinket, de úgy tűnik, megérte, már majdnem készen van minden. Még lesz egy 5-6 vendégség az elkövetkező 4 hétben, amikor megkapjuk a kölcsön cuccokat, de ez már a pihenősebb fele a készülődésnek.

Nagyon büszke vagyok Kristófra, a férjemre, aki nagyon szuper pelenkázót csinált egy IKEÁs komódból. Majd teszek fel képet. És persze még ezer dolgot szerelt, fabrikált, hogy másfél szobában is teljesértékű életet tudjunk élni hárman.

Ezen kívül, így harminc felé eljutottam odáig, hogy beszámolhatok arról, hogy elkezdtem főzni és még élvezem is :lol: Ez a tejcukorérzékenység csodákat tesz...

Kata!
Nagyon-nagyon aranyosak ezek a babák :)
Milyen gyakran láthatod őket?

Orsi!
Gratula a kitartáshoz és ehhez a szép kisfiúhoz!

Zsófi, Ági!
Hogy vagytok lelkileg? Jobban már? Olyan tavasz illatú a levegő.

Szép hetet mindenkinek!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Bevallom, zugolvasó vagyok :oops: én is Jánosban szültem a kicsimet. Most nem állom meg, hogy ne szóljak hozzá:

KATA,
szívből szurkolok nektek és a két pici emberkének!! Gyönyörűek.
Csengédnek nagyon boldog első szülinapot kívánok!

KépKép
KépKép
nyuszi04

[quote="nyuszi04"]S írta:nyuszi04ziasztok!

Bevallom, zugolvasó vagyok :oops: én is Jánosban szültem a kicsimet. Most nem állom meg, hogy ne szóljak hozzá:

KATA,
szívből szurkolok nektek és a két pici emberkének!! Gyönyörűek.
Csengédnek nagyon boldog első NÉVNAPOT kívánok!

Tehát névnapot!!! kívánok Csengének - a könnyeimtől nem láttam, már hülye is vagyok, bocsi!!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kata!

Nagyon drukkoltunk és drukkolunk mi is! Tündér édesek a mini babák! Nagyon jó egészséget kívánunk nektek!!!

A.
tündérkisfiú

Kata!

BOLDOG NÉVNAPOT CSENGÉNEK!!!

fatima

Marcinak és Csengének sok puszi!
És utólag is gratulálok a születéshez!
Kis pici porontyok.

Kép
niki30

Szia Kata!!!

Gratulálok a picikhez, nagyon szép babók!!!!!!!! :lol: Vigyázzatok magatokra és csak így tovább!!

Zsu

Zsu
svs

NAGYON SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK A NÉVNAPOS CSENGÉNEK ÉS A GYÖNYÖRŰ MARCINAK!!!!!!!!!!!!!!továbbra is nagyon drukkolunk és sokat gondolunk rátok!!!!
kerekpocak

Kata! nagyon sokat gondolok Rátok és sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldök Nektek így ismeretelenül is!!!!!

a babák gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(az a kis magnó miért van Csengénél? bocsi, ha buta a kérdés :oops: :oops: :oops: )

Orsi! gratulálok a kicsi Attilához, nagyon helyes kispasi!!!!

a többi pocisnak is sok sok jót kívánok :)
mangó

Sziasztok!

Megint csend honol a topikban... Nincs valaki véletlenül 37. hét környékén? Ha igen, jelentkezzen, hogy drukkolhassunk érte!

És ki hogy van? Én úgy bírnék folyton aludni, pedig éjszaka megdöbbentően jól megy még a durmolás, csak a fenekem görcsöl be időnként, de már megvan a segítő tornagyakorlat. Szerintetek izmosítja a hátsót, ha folyamatosan az oldalamon alszom? :lol:

Ági!
Ma megkérdeztem a dokimat arról a bizonyos pózról, amikor apuka anyuka mögött ül és úgy tartja a térdeit. Azt mondta mehet. Kezdek azon tűnődni, hogy a Szent Imre Kórház miben is baba-mama barátabb az aktív marketing tevékenységen kívül.

Csináltam egy 32+2-es képet. A fejemről nem túl előnyös, de pocakképnek megteszi:

Kép

És íme férjem remekműve, a pelenkázónk:

Kép

Kép

Kézeljétek!
Csütörtökön megint megyek cukorterheléses vizsgálatra, csak hogy lecsekkoljuk mégegyszer, hogy nem cukorbetegségtől nőtt ekkorára a bébi. Hmm. Most majd viszek jó sok olvasnivalót. Máskor úgysem maradok nyugton két órán át.

Majd írjatok! Szép estét!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok,

boldog névnapot kívánok Csengének, és gratulálok Marcinak is! Örülök, hogy végre láthattuk is a csöppségeket, nagyon tündériek!

Eszter, gyönyörű a pocakod, és gratulálok a férjednek a klassz pelenkázóhoz, nagyon ötletes, és szép is! (ugyanilyen bölcsőnk volt, Botond nagyon szerette. :) )

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok!

Babyteve 2:A 15.kerületben lakunk...jó messze a kórháztól... :oops:

De azért ragaszkodom a Jánoshoz,mert együtt dolgozom egy magánklinikán a Molnár dr-ral,és annyira normális velünk,asszisztensekkel és a kismamákkal is.

Remélem,jól döntöttem...

9 éve szültem a fiam Miskolcon és annyira felháborítóak voltak a körülmények,hogy sokáig azon gondolkodtam,megírom v.melyik újságban.
Nem is akarok emlékezni... :cry:

Most így a 36-ik héten már kezdek parázni...

De biztos más is így van ezzel...
silver76

Kata: Nagyon drágák a kis csöppségek!!! Sok sok egészséget kívánok nektek!!! Drukkolok hogy mielőbb kaphassanak anyatejet és küldök én is sok plusz engergiát! +++++++++++++ (ez is számít biztosan)
Mennyit lehetsz mellettük? Beszélhetsz hozzájuk mellettük ülve? Vagy hogy van ez?

Orsi: Szívből gratulákok Attila érkezéséhez! Sok egészséget és boldogságot Nektek! Nagyon szép kis manócska! Ez a takaró ismerős. :wink:

Minden jót Nektek Pocakosok!!!!
Gyakorló anyukákat sok szeretettel várjuk az Anyukás topikban!

Kép
viky30

Silver!

Én a Schöpf-Méreivel voltam igy Atis születésénél, hogy megirom valamelyik újságnak a "nagy anyavédelmi központ" milyen egy sz@r szemét társaság! :evil: Szereztek egy baromi negativ szülésélményt és egy kinszenvedés egy hetet szülés után és egy tápszeres gyereket, aki össz 2 hós koráig szopizott, de azt is csak tápszerrel kiegészitve és ezt mind a kórházi személyzet trehányságának köszönhetem, akik otthagyják az először szült anyukát és ha éhes a gyerek jól megtömik, de ki nem hozzák szopni, anyukával meg üvöltenek, hogy mit képzelek, hogy nem szoptatok.... nem volt kérdés, hogy Barnust nem ott szülöm, nem annál a dokinál!!! :evil:

Eszter!
Jó nagy poci! Az én Zsófim meg nem túl nagy, most 900-1000 gramm közöttire saccolta ma reggel a doki... de a méretei alapján teljesen megfelel a korának...
Egyébként jól vagyunk, leszámitva a hányingereket és a szédelgéseket.

Zsófi!
Jónásod mekkora most??? Súlyra? Csak kiváncsiságból... hadd parázzak rá, hogy alulfejlett a gyerekem
:lol:
Vendég

pumpóka:Sajnálom,hogy neked is kellemetlenné tettél ezt az egyébként csodás élményt... :cry:

Én 21 évesen szültem a Dominikot,a terhesség utolsó hónapjában derült ki,hogy szalmonellás lettem...(napi7-8 hamenés és társai)...
Hiába a negatív utolsó lelet,a szülés után(ami ahhoz képest,hogy a dokit és a szülésznőt akkor láttam először,nem volt annyira gáz),át kellett sétálnom!!! a fertőző osztályra.Hiába mondtam,hogy eü dolgozóként tudom,hogy neg lelettel már rég semmi bajom,senkit nem érdekelt.

A fertőző osztályra a pár órás újszülöttel!!!!

5 napig voltunk ott,üvegajtó át bámultak minket a nagyobb gyerekek,ahogy szoiztunk,ja,senki nem jött megmutatni a fürdetést,életemben nem szoptattam még,és bébit is csak a kórházban láttam gyakorlaton.
Magamtól csináltam mindent,még jó,hogy nemrég végeztem az eü iskolát akkoriban,és tanultunk csecsrmőgondozástant.
Magamtól méregettem,vettem a kórház patikájában fertőtlenítőt,stb és láttam el a köldökét.

A baba kádat a párom súrolta ki,az előző kis betegek után.
Mondanom sem kell,5-ik napon halál depressziósan mentem haza,kimerülten,nővért nem is láttam.

Szóval olyan nekem ez a terhesség,mintha az első lenne...talán ezért is parázok annyira.

Bocsi,hogy rátok zúdítottam a korántsen kellemes élményeimet,de nagyon nyomta a lelkem...

Bízom benne,hogy most talán szerencsésebb leszek(leszünk)a szüléskor ill után...

Mindenkinek azt kívánom,hogy a legszebb élményként élje meg a kis manócskája megszületését!!!! :lol:
silver76

Én Tomit szültem 21 évesen, itt, a Jánosban. (Látszik, hogy nincsenek negatív élményeim, ha visszatérek...már akkor is rooming-in volt, labdán is lehetett vajúdni-nekem mondjuk nem jött be-, a szülésznő 8 év után is megismert, amikor a barátnőm szült nála és én voltam bent vele, szóval, még az akkori, nem túl cicomás körülmények között is meg voltam elégedve.) :D

Pumpóka, ne parázzál! Ekkora, kiscsaj, nem kell, hogy óriás legyen!

Kép
babyteve2

ági: sajnos fogalmam sincs jónbás mekkora, hétfőn megyünk uhra, de az én dokim csak kb szokott tippelni. 26 hetetsen volt asszem 8-900 gramm körül. v vmi ilyesmi. de sztem emiatt végképp ne prázz!

eszter nagyon jól nézel ki! a fejed is,nemtom mi a bajod vele! iszonyú csini kismami vagy!!!!

lányok tessék minden negatívumot elfelejteni (nekem se volt leányálom az előző...) én azért nosztalgiázom rendesen és már néha úúúúúgy várom!!! (néha meg parázom, mint állat)
kerekpocak

Hahó Lányok!

Köszi a pocak-bókokat!

Ági! A Te heteiddel szerintem normális a kb. 900gramm. Főleg, hogy kislányról van szó.

Silver! Az ilyen kórházas élményeken muszáj túllépni és törölni az agyból, mert csak zavart okoznak. Nem mondom, jó kis energiarabló a direkt felejtés, de hosszú távon szerintem megéri a befektetést.
Viszont micsoda előny az egészségügyi végzettség! Én még csak a szoptatásról olvastam, a többi teendőről szerintem még nem is hallottam. :roll:

Zsófi! Köszi :)

Én nagyon élvezem ezt a terhességet, de már úgy várom a szülést. A félelem - így, hogy még nem próbáltam - nem alakult ki nálam, viszont annyira érdekel, hogy milyen lesz, hogy fogok viselkedni, tudok-e bármit hasznosítani a tanult légzéstechnikákból és testhelyzetekből, vagy a szülőszoba küszöbét átlépve mindent elfelejtek.
Azért március 15-ét még bébinélküli heverészéssel tervezem tölteni :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Háááát, én nem tanultam légzéstechnikát, meg testhelyzetet, csak könyveket olvasgattam anno, aztán, amikor éjjel arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz, mindent elfelejtettem, pedig azt igencsak az eszembe akartam vésni, hogy ha indul a magzatvíz, akkor kórház...én még molyoltam pár órát a lakásban. :D

Kép
babyteve2

Sziasztok

Régen írtam már. Eszter olyan jó neked, hogy még tudsz aludni éjjel. Én már semmit a Larácska nem szereti ha oldalt fekszem, akkor vad kapálózásba kezd, én meg hanyat nem igazán tudok aludni.Úgyhogy kb.2óránként felkelek és utána nem sikerül vissza eludni csak nagy sokára.
A másik gondom a vissza folyó gyomorsav pedig már 4db kispárnával fekszem. Kinek van még ilyen gondja? Nem tudtok valami jó jó tippet ellene? Mert néha esténként már úgyérzem a fülemben is éget :(

Amúgy a babóm jól fejlődik,a hasam is elkezdett pár hete rohamosan nőni,de még mindig nem egy nagy pocak. Az orvosom viszont megnyugtatott ne aggódjak e miatt amíg a picim megfelelően növekszik.Most voltunk uh.-on is és már fejjel lefelé fekszik,mondjuk már elég régen így van. Röhögnék most fordulna máshogy :D

Én nagyon félek a szüléstől,ahhoz képest hogy először fogok annyi mindent hallottam már, hogy nem nem tudok félni.És ahogy közeledik egyre inkább.Pedig már várom is mert már jó lenne itt lenne a kismanó.

Végeztem a gyerekszoba kifestésével is, már ideje volt mert , már nagyon fárasztott a dolog. Meglepően jó lett majd teszek fel képet.

Ági

Kép
hági

Hági, nekem furcsa mód az alma, ami segített. Gondolom, nem evés után fekszel le, az is segít, ha egy-két órát nem vízszintben vagy. Jó volt még a kamillatea is. Persze, egyik sem tuti mindenkinél, de már én is annyira kivoltam, hogy kipróbáltam, és bejött. :D

Szülés-téma: még nagy a szám, bár a dupla áldás miatt fogalmam sincsen, mire számíthatok, de ha abba belegondolsz, hogy ez a 9 hónap után, még a legrosszabb esetben is MAX egy nap lesz, és elsülhet nagyon jól is (erre azért jóval több példa van), szóval, ezek után meg tudod simán csinálni! (És az a bab úgyis kijön belőled valahogy, olyan még nem volt, hogy benthagyták volna!) :D

Kép
babyteve2

babyteve2

Azt hiszem kipróbálom a tippjeidet,mert már én is éléggé kivagyok emiatt. Köszi.

Igen én is arra szoktam gondolni mikor már nagyon beparáztatom magam,hogy igy vagy úgy ,de túl leszek rajta, max egy nap alatt. Remélem én is a jó példákat fogom szaporítani .

Itt van pár kép a remekműveimről kicsit homályosak.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
hági

SZIASZTOK!
GRATULÁLOK MINDEN BABÁHOZ! ÉN A 36.HETET TÖLTÖM MÁR AZ IKREKKEL .ÉN IS ELGONDOLKODTAM MÁR AZON HOGY AZ OLDAL FEKVÉS IZMOSÍTJA E A HÁTSÓ SZERINTEM IGEN.
MÁR SZERETNÉK MEGSZÜLNI DE NAGYON FÉLEK IS!!!!!SZORÍTSATOK!

erika1

Wow, ezek nagggyon szépek! :D (Főleg a lógó Tigris!) :D

Kép
babyteve2

Hági! Ez a Micimackós világ nagyon bejön :) Gyomorsavra nekem az jött be leginkább, hogy este már csak zölsdégeket eszem, azok elég jól lugosítanak. Meg éjjel egy almát, mert éhes vagyok :)

Babyteve! Azt javasolták egy felkészítőn, hogy írjuk össze, hogy mit szeretnénk csinálni/mi a fontos nekünk szülés során és beszéljük át az apukával, aki tartsa magánál a listát és ha mi fejünket veszítjük, remélhetőleg ő még akkor is képes gondolkodni, olvasni, beszélni és segíteni. Hát, remélem, hogy nem ájul el :)
Az otthon molyolásról jut eszembe. Tegnap azt mondta a dokim, ha fájással kezdődik a szülés, akkor elég ötperces fájásoknál elindulni a kórházba. Ha a magzatvíz megy el, akkor azonnal menni kell, vagy mondjuk egy tusi és egy saláta még belefér? Ezt elfelejtettem megkérdezni.

Erika! Szurkolunk ezerrel! Mekkora hasad van 36 hetesen ikrekkel?Fel tudnál rakni egy képet? Kinek írsz, ha megszületnek a törpék? :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?