Új privát üzeneted érkezett!

Ágci!
Köszi az info-t a védőnőről és a tornáról.

Gabi3!
Nem tudom, hogy te mit intéztél tb-szerződés ügyeben. Sikerült? Mi ma voltunk kint, és gond nélkül megkötöttük (mindent olyan feltételek szerint, ahogy neked az előzőekben írtam).

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Gabici: Még nem indtéztem semmit,mert anyukám kórházban van és a kutyát nekem kell istápolni, míg ki nem engedik. A jövő héten beprogramozom ezt az elintézni valót is. Mi a neve az ügyintézőnek? Tudom már kérdeztem, de igen szita agyam van most. Nem túl korai még intézni? Nekem van jövedelmem a gyed, és arról le kéne mondanom, plusz fizetni 14 ezret. Még nem tudom, hogy megéri-e, építkezés kellős közepén.

Méri: Tablettás gyógyszer gyereknek? Én gyermekkoromból emlékszem ilyen trükkökre, hogy összetörve szörpibe tették.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lányok én még mindig babakocsit keresek :-(
Nem tud véletlenül valaki egy jó állapotu Peg Perego Milano-t?

Köszi Szilvi
szedem

Sziasztok

Gabi, ne mondj le a gyedről szerintem, úgyis mire Fló két éves lesz, addigra meg lesz a kistesó Kép Kép és újra gyedet kapnál, bár tudom annak már más az alapja. Azért érdeklődj utána a dolgoknak a TB-nél.
Boldog születésnapot vasárnapra Kép Kép, csak akkor nem tudok jönni.

Karmen, boldog névnapot vasárnapra. Kép Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen!
Bár nem szoktam írni (de a többiek azért úgy ahogy ismernek, azért én is megadom az adatainkat!
Anya: vevike
Gyerekek: Lili, 2001.03.20., Szeged, 2,5 év, 2790 g, 58 cm 2580 g hazaadási súly Prof. Gellén János, gyerekorvos Dr. Kovács Rózsa, mindenevő
Anna, 2003.02.13., Szeged, 6 hó, 2980 g, 59 cm, dokik ua., anyatej + amit ilyenkor lehet adni.

Anna hazaadási súlyát fejből nem tudom, a papírja meg bent van a szobába, ahol alszik, így azt holnap megírom!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!

Méri! Nagyon tetszett a szönyegre rejtési trükködKépPróbáltad már úgy, hogy összetöröd és beteszed valami finom falatba?

Lara
lara

Szilvi!
Én tudok egy szuper jó Cam Apollo-t, az nem jó?
A boltban harmincvalahányezer, de én 18ezerért odaadomKép
Na?
Lara
lara

Lara!

Köszi de kimondottan olyat keresek.Fél évesek leszünk és ez lesz a negyedik babakocsink.
Most csak Milano kell.De azért köszi.
Keresek tovább.:-(
szedem

Most olvastam a Délmagyarban, hogy született egy baba 5 kilóval! És hármas ikrek is vannak.

Gabi3
inecsg

Szilvi!
Én is rájöttem, h sz.r a babakocsink úgy ahogy van. Ez az, amikor az ember gyakorlatlan.

.:Angi:.
angiszeged

V.Éva! Most láttam, hogy prof.Gellén Jánosnál szültél. Milyen orvos Ő? A fia egy fantasztikus gyerekorvos a gyklinikán, ahol mi voltunk. NAgyon szeretjük, nagyon emberséges, profi, segítőkész. Az Apukája is ilyen? Klinikán van? Miért nem lehet róla hallani? Kevés a betege?

angiszeged

Angi: Még anyukám is nála szült engem. De ő akkor ügyis orvos volt, azt mondta róla, hogy szinte el sem mozdult mellőle. Elhúzódó szülés volt és problémás is. Igaz egy már 27 évvel ezelőtt volt. Kép

Gabi3
inecsg

Gabi3! Azt el is hiszem róla, ha olyan, mint a fia. De Ő a klinikán van? Miért nem lehet róla hallani? Én még se jót, se rosszat nem hallottam róla. És állítólag a másik fia is nőgyógyász. Ő hol? HA tudja vaélaki.

angiszeged

Angi:Már én is ki vagyok akadva hogy nem sikerül megtalálni a megfelelőt de remélem majdcsak összejön.Kezdek tapasztalt lenni babakocsi ügyileg./tudom milyet ne vegyek/
Jó lenne találni egy Milanot mert a mostanit már nem nagyon szeressem.

Szilvi
szedem

Na, visszajöttem csak a 6x3 méteres sátorunkat éppen most dobta a szél át a szomszédba.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Szilvi!
Hogyhogy már a 4. babakocsit "fogyasztjátok"? Milyenek voltak, és mi volt velük a gond?

Angi!
Nektek milyen babakocsitok van, és miért rossz?

Zsófi!
Nem tudom Bence milyen pótlást kap (anyatej, v. tápszer), de gondolom pénzbe kerül. Márcsak azért is jó lenne, ha Bence kizárólag szopizna, mert ingyen van. Az anyatej többi jó tulajdonságát most nem részletezem, mert gondolom tisztában vagy vele.

Ildianyu!
Lehet hogy te is húztad volna még tovább Jankával, ha nem indítják be a szülést.

Fanita!
Boldog születésnapot!Kép

Melinda!
Akkor neked az Eszik (nem jut eszembe a keresztneve, talán Imre?) is évfolyamtársad volt az egyetemen.

Ha érdekel valakit, a Corában van jó minőségű légáteresztő pelenka. Baby Dry a neve (régen Lovely volt, és nem volt légáteresztő), 899 Ft, és a maxiban 26 db van. Szóval 35 Ft-ra jön ki egy db. Fehér színű a csomagolása, és egy baba van rajta.

Köszönjük mindenkinek a születésnapi jókívánságokat így utólag!

Képzeljétek ma du. Bálint felállt. Még nagyon instabil, gyorsan odaszaladtam hozzá, nehogy hátra essen. Mert a napokban előfordult, hogy feltérdelt, és ahogy kapaszkodott valamibe hátra dőlt.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Melinda!
Az előbbi kérdés akart lenni, nem kijelentés.

Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita!

Eszik Imre évf. társam volt a gimiben, és fölöttem járt az egyetemen. A hétvégi lagziban (ahol szintán volt egyetemi társaim házasodtak össze) ő is ott volt, mert aktuálisan épp egy régi évf. társnőmmel jár. Őt honnan ismered?

Mi 1x próbáltuk a Lovely pelust, nekünk nagyon rossz tapasztalataink voltak vele. De azért ezt az újat megpróbáljuk.
Most a Tescóban volt akciós a Fixies pelus (22+44 db volt 2.299,-Ft), kár, hogy nem mindig ennyi, mert szerintem nagyon jó.

Ügyi ez a Balu, nem csak szép!

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anita!

Az anyatejet receptre kapjuk, a tb fizeti.

Zsófi

Még1x: Ki jön babaklubba?

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szilvi,

en is a 4. kocsit nyustolom, meg az otodiket a tesokocsit. En is mar profi vagyok kocsi ugyben.
Amit Lara ajanl, az 1 nagyon jo kocsi.
En a helyedben nem vennek PP Milanot. Igaz nagyon szep es jo, deeee 1 Hat honapos babucinak mar en tul nagynak talalom. Bar attol fugg, hogy mire hasznalod. Gondolom csak setara. Boltban nehez vele kozlekedni, stb...
g.
gabomamo

Sziasztok!

Zsófi: Mi megyünk klubbozni!

Banita: Milyenügyi Balu! A 2-es kórháznál tegnap láttam aférjed, gondolom te is ott voltál valahol. Mesélj a szülinapról!

Szilvi: Visszaadta a szomszéd a sátratokat?KépÉn a Graco-kat ajánlom, könnyűek, kényelmes velük közlekedni, kényelmes, szerintem árban sem verdesi az egeket. Nekünk ez a 2-dik kocsink. Az első egy Baby relax nevezetű francia gyártmány.Kibírta a félméteres havasi sétákat.Én aztán nyüstöltem rendesen.

Anyukámat ma engedik ki a kórházból.

Gabi3
inecsg

Gabi3!

Beninek kommersz csokitortát sütöttem (az ő ízlésvilágának ez jön be). Mandulás-fahéjas tészta, beborítva csokival. Ja, és volt rajta egy nagy Süsü marcipán, mert imádja a marcipánt, de mindig mondjuk neki, ha cukrászdában vagyunk, hogy nagyot majd akkor kap ha szülinapja lesz.
Balu pedig joghurtos gyümölcstortát kapott. Neki ez dukál, ő szereti a gyümölcsöket.
Beninek az volt az egyik meglepetés, hogy elhívtuk a Nikit, azt a 12 éves kislányt, akivel a tengerparton nagyon összemelegedtek. De erről Beni nem tudott. Niki bebújt a kocsi csomagtartójába, mi meg mondtuk Beninek, hogy menjünk ki a kocsihoz, mert ott van az ajándéka. Beni nagyon örült a meglepinek. Beni ajándékai: 2 csuklósbusz (1 nagyobb és 1 kisebb), és 1 távolsági busz, meg egy pulcsi, meg csoki. Szóval mindenkitől buszt kapott.
Balu pedig fa építőkockát kapott (volt már, csak bővítettük a készletet), meg fasínt, és hozzá elemmel működő mozdonyt, és egy váltót (fasínünk is volt már, csak ezt is kiegészítettük).
Ja és vettünk az IKEA-ban egy fa tároló dobozt, amire buszt festettem, de ez nem lett kész szerdára, úgyhogy csak vasárnap adjuk oda, amikor jönnek még a "maradék" rokonok köszönteni.

Melinda!
Az Eszik Imrét és a Szabó Tamás egy társaságba jártak, onnan ismerem. Meg az egyik gimis barátnőm járt vele. Utána, meg egy másik...

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok:

Anita a könyvet még mindig nem adtam vissza. Pedig Ágcihoz elvittem Úúúúgy szégyellem magam. De legközelebb tuti visszaszolgáltatom.

Ügyes Bálint állásügyileg.
Vanda is mikor elkezdett álldogálni volt egy jópár kopp. MOst az egyedül állást gyakorolja, de szerencsére innen csk a popójára tottyan

Nagyon szenvedünk az 5. fogacskával. 3 napja nem alszunk semmit. Látszik már szépen, de nem akar áttörni.
Teljesen zombi vagyok.

Képzeljétek Vanda csak a tököt meg a banánt hajlandó megenni. változatos mi? Na sebaj legalább ezt is megeszi.

Szilvi:
Nekem is a második kocsim a GRaco, és én is meg vagyok vele elégedve.
Sokan mondják, hogy nyikorog.De apuka meg egy kis zsir csodákra képesKép

Mikor lesz a babaklub?
Én egyszer voltam, az nem volt okés. Nagyon sokan voltak. Lehet, hogy elnézünk. Próba cseresznye.

Apuka ma legénybúcsúba megy....
Jövő héten meg lagziba kellene menni.
Csakhogy én nem tudom Vandát itthon hagyni, meg különben sincs sok kedvem elmenni.
Ilyenkor ezt hogy illik elrendezni?
Fő lagzibajárok segitsetek légyszi!!!

Na megyek csinálok valami táplálékfélét, meg Vanda amugy is szereli már a nyomtatót.

Nina
nina74

Anita:
BuszKépKépKép
Gondoltam ezért nemis kérdeztem.
NikiKép

Nina
nina74

Gabi!
Igen a Sári, azt mondta a méhszájra, hogy zárt, és a nővérke kódolásában mégis CX 3100 jelent meg. Ezért is problémázom ennyit. Persze lehet, hogy jobb lenne, ha nem akarnék mindent tudni, meg nem lennék ennyire "felvilágosult", és nem nézegetném a számokat, hanem örülnék annak, amit a doki mond.
Amúgy egyelőre dolgozom, éppen tegnap volt a tanévnyító, lehet, hogy 38 fős lesz az osztályom, de ennek ellenére nagyon jók, és csendesek voltak, igaz, ők már szakmások, nem bohó kilencedikesek.

Gigi! Szeintem, te lemaradtál róla, hogy Gabinak pont azért "kellene" szerződést kötni a tb-vel, mert nincs munkaviszonya, és, így a második babánál csak gyest fog kapni.

Gabi! Szerintem Gabicinak igaza van, hogy szept 1-gyel megkötik a szerződést, mert április elejére várja a babát, és csak akkor van értelme fizetni a tb-nek, ha biztosan meglesz a 6 hónap, és 1 szept, 2 okt, 3 nov, 4 dec, 5 jan, 6 febr. Szóval így is március előtt semmilyen szempontól nem lenne jó, ha megszületne a babóca, mert akkor, ha nincs meg a 6 hónap egészen máshogy számolnak, sőt szélsőséges esetben csak gyest kap ilyenkor az ember. Ha írsz emailt, szivesen számolok veled, hogy mennyi gyestől esnél el, mennyi plusz pénzhez jutnál, tényleg megéri-e, vagy kár a papírozásért, viszont szept 1 hétfőn lesz!

Méri!
Ez a tabibeadás nagyon tetszett, feljegyezem a fejembe a többi babás trükk közé!

Nóri
norcee

Sziasztok!

Banita:A 4 kocsi története.
1.)Ugyebár első baba anyuka mégis egy nagyon szuper uj kocsit szeretne cimszóval vettünk egy GRACO HORIZON (2OO3-as 2 hónapot vártunk rá)babakocsit amivel nem is lett volna semmi gond ha a gyerkőcöm nem nött volna ilyen nagyra és elfért volna benne fekve is, nem csak ülve.Na meg persze nem hason volna csak hajlandó aludni ami persze a horizon-ba nem lehetséges még újszülött korban sem nem hogy később.Graco kis vesztességgel eldva.

2.)Na én mostmár (méregből mivel a drága és jónevü kocsi nem jött be)nem veszek "márkásat"vettem a Cserepesen egy nevenincset ami nem is volt olyan rossz csak éppen fix kerekü amit útáltam tolni (főleg a Graco után aminek az biztos hogy előnye hogy könnyü azt nem vitatom).De ebben viszont szuperül tudott hason is feküdni Ádám mert jó széles volt.Tehát Déli Apró -kocsi eladva-.

3.)Na az előzővel minden jó volt jó lesz ugyanilyen csak bolygókerekesbe tehát megvettem.
Szuperül alszik benne a gyerek csak most hogy fél éves lett ülni szeretne és ez viszont olyan fapados hogy nem tart semmit és kiborul kicsúszik belőle.

4.)Nagyon sokan dicsérték a Milano-t és nekem is tetszene ezért szeretnék azt.Jó nagy abban biztos elférne Ádám is.Igazából szinte én csak sétára használnám.Ugyebár Makón nem fenyeget a tömegközlekedés inkább autóba fogjuk szállitani sokat mert szerintem lassan többet leszünk Szegeden mint itthon (vásárlás,stb).Sokszor vagyunk Szegeden mindenért oda megyünk mert itt semmit nem lehet kapni.Utálok itt vásárolni.A férjem is ott dolgozik.

Szóval röviden ennyi.Tudom kicsit flúgosnak gondoltok most már néha én is magamat de valószinü a második gyerköccel már okosabb leszek (már ha lesz még az se biztos).
Tehát most itt tartok.

Melinda:A Fixies pelus jó mi még nem próbáltuk.
Liberot használunk nem merek kisérletezni.

Gabi3:Háát nem éppen visszaadta hanem vissza kellett rángatnunk ugymond.Szupi volt az éjszaka abban a nagy szélben.Segitséget kellett hivni mert a férjemmel ketten nem birtuk.Háromnegyed része a szomszédba volt negyed része meg a 3 méteres keritésen fennakadva.Pedig le is volt kötözve és mégis felkapta.Na mindegy.

Nina:Az én Gracom is nyikorgott de nem ez volt a legnagyobb baj.De végül is kinek melyik válik be.Egyébként nekem is nagyon tetszett,kinézetre még most is nagyon sajnálom.

Most egyenlőre ennyi mert Ádi nem akar mostmár egyedül játszani én is kellek.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Ma du. kimentünk a Hajtás kiállításra. Beni teljesen odáig volt! Láttunk Volvo távolsági buszt, új alacsony platós trolit, tűzoltót, rendőrautót, és mindet ki is próbálta. Előrelátó voltam, vittem fényképezőgépet.

Nina!
Szerintem úgy kéne elintézni a lagzit, hogy az esküvőre (templomba, v. a polgárira) mindenképpen menjetek el, természetesen Vandával. Aztán a férjed majd megmondja, hogy a lagziba már nem tudtok menni, mert nem tud senki sem vigyázni a babára. Vagy esetleg azt is lehet csinálni, (attól függ hány órakor kezdődik a lakodalom, hogy elmentek a lagziba, és 8 körül leléptek, mert ugyebár Vandát vinni kell haza lefektetni.

Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Angi! Babafotó pályázat volt.

Szilvi! Mi már sok pelust kipróbáltunk. Általában a Dm-est (Babylove) vesszük, vagy a Corás Pöttömöt. Ez a Fixies nagyon bevált, de sajnos, nem akciósan drága.
Nekünk Graco kocsink van , nagyon szeretem. Előtte egy Déli Apróból vásárolt no-name 3 funkciós, mózeskosaras kocsink volt. Jó volt az is (télen, hóban is), de amikor át akartuk alakítani 2 funkciósra, kiderült, hogy egy alkatrészt nem adtak oda vele (én a nevet, címet, tel.számot rég elhagytam, így nem tudtuk átalakítani, ezért vettünk újat (persze akciósan a Corában 17 -ért).

Nina! Ha tudtok menjetek el az esküvőre, és a babára hivatkozva utána nyugodtan hazamehettek, ezt mindenkinek meg kell értenie.

Anita! Ja, az Imre meg a Tamás oszt.társak voltak, ezer éve együtt nyomulnak.

Gabi3! Jobbulást anyukádnak!

Zsófi! Elméletileg megyünk klubba. Ha gondolod, elviszem a mellszívómat.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Anita! Köszi a szülinapi jókívánságot!
Tök jó buli lehetett nálatok! A csomagtartós ötlet is nagyon tetszett!
Szóval Beni még mindig a tömegközlekedési eszközöket részesíti előnyben! Azért az fantasztikus, hogy már egy ilyen kis ember is ilyen szenvedélyesen "űzzön" egy hobbit... Kíváncsi vagyok, Balu majd mivel rukkol elő! lehet, hogy Neked már vannak sejtéseid?...
Hol van a Hajtás és meddig?

Szilvi!
A férjemnek elég kacifántos neve van (kérem nem nevetni) : Kontár Tihamér. (ezek után ugyi nem csoda, hogy én maradtam a lánykori nevemnél). Két évvel idősebb csak Nálad, tehát lehet, h. ismered. Ide járt a gimibe.
Ma a piacon rádöbbentem, hogy nem lehetsz az, akinek gondoltalak... De délután láttam egy másik, szemüveges, sötétvörös hajú mamát a Gyarmati környékén babát tologatni, családostul...
Nem Te voltál?

Egyébként a babakocsit illetően szerintem nincs tökéletes kocsi. Tényleg nagyon át kell gondolni az egyéni szempontokat, de még utána is kiderülhet, hogy lehetett volna jobb is. Nekünk Evenflow kocsink volt, e héten adtuk el. Fogalmam sincs, milyet vegyünk, én is nézegettem Graco-kat és Neonato-t is. A Peg Perego-k szerintem is jók, a tesóméknak pont egy már nem használatos Milano-juk van, csak épp nem akarják eladni. Szerintem újonnan azért kissé drágák.

Nina!
Szerintem ne görcsölj a lagzin, igenis hogy egy baba elég jó indok, hogy ne menj el... Ha nem értik meg, úgy kell nekik.

Gabi3!
Nevettem az éjszakai evészeten. Nekem az első 1-2 héten voltak ilyenek, akkor még fogalmam sem volt róla, miért. Most viszont sajna bénázok a kajával, szinte semmi sem esik jól, fogytam megint, és úgy általában sz....ul vagyok. A laboron kiderült, hogy már egy jó kis vérszegénységgel indítok. Ez azért sok mindent megmagyaráz.
Neked múlik az émelygés, jobban vagy?

Olvastam, hogy jó pár nappal ezelőtt beszélgettetek a fluortablettáról. Én is adtam egy ideig Marcinak Zymafluort, de azután egy fogorvos ismerősöm azt ajánlotta, hogy mivel tényleg a helyi kezelés az igazán hatásos, ezért válasszak egy olyan fogkrémet, amiből nem probléma, ha lenyel egy picit (elmex baby) és mossam igazán rendszeresen a fogát. Így aztán mi az első fogacska óta szigorúan mossuk, a tablettát pedig közben elhagytuk, merthogy a lenyelt adag meg a gyógyszerben lévő együtt túl sok lenne. Remélem, hogy jól döntöttem és nem Marcicsek fogai látják majd kárát...

Sziasztok!

Anita
fanita

Karmen:
Erika:
Boldog névnapot nektek
NIna
nina74

Karmen, Erika! Sok boldog névnapot!

Gabi3! Boldog szülinapot!

Képzeljétek, ma olvastam a tegnapi Délmagyarban, hogy született 29-én egy Lotti Kiara nevű kislány. Hát, ő az első Lotti, azóta, hogy a mi Lottink meglátta a napvilágot.

Tegnap megérkeztek anyósomék, így ma tartottuk ott Lottus szülinapját. Kapott csokitortát, és nyakig belemászott, remélem, kapunk képet róla, és meg tudom majd osztani veletek a "csupa maszat" látványt. Kapott duplo legot, meg homokozós készletet.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Karmen ,Erika Boldog Névnapot!

Gabi3:Boldog Szülinapot!
Kép

Melinda:Én is most pont azon gondolkodtam hogy kipróbálom a DM-es pelust.Egyszer vettünk már még az újszülöttből és ugy emlészem elég jó volt és egy picivel olcsóbb mint a Libero.

Fanita:Hát a mi nevünk se egy egyszerű ugyhogy nekem ez már nem ujdonság /Szaveljev/
Nem tudom hogy ismerem e.Nagyon sok mindenkivel ugy vagyok hogy ha látom akkor esik le hogy hoppá ő az.
A piacon hogy döbbentél rá hogy nem én vagyok az akire gondoltál? És sajna Gyarmatinál se én voltam (nincs szemüvegem).De az albumba találsz rólunk fényképet és van amelyiken rajta vagyok.Igy kicsit könnyebb az azonosítás és nem megyünk majd el egymás mellett az utcán ha véletlenül találkozunk.(Edem the best és Edem the best 2)néven találod.
Neked nincs véletlen fényképed?
A tesódék tuti hogy nem adják el a kocsit?

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Szilvi!
Megnéztem az albumot, nagyon-nagyon édes Ádám és a képek is nagyon szuperek!
Sajnos nem ismerlek benneteket. De ezután már legalább nem követek el több baklövést...
Holnap én is összedobok már egy Marci-albumot, és magamat is belecsempészem...
A tesómék sajna nagyon ragaszkodnak a kocsihoz, de holnap azért megkérdem őket, OK?

Jó éjt!

Anita
fanita

Sziasztok!
Én már egy ideje járok a chatre,de csak most jutottam el hozzátok.Nagyon örülök,hogy végre szegediekkel is találkozom a neten!
Három gyerköcöm van:Csongor és Gréta ikrek.
Csongi:3250g 50 cm,Gréta:3150g 49cm
2000.márc 16.-án születtek prof.Thurzo Lászlónál
Blanka 2002.dec.18.-án született 3900g és 51cm
Őt dr.Nyirati Ildikónál szültem,de most ne nagyon keressétek,mert oktoberben Ő is szülni fog.
Egyenlőre ennyi,figyellek benneteket és szerintem elég sűrűn jelentkezek is.(sajna holnap ovi és még pár dolgot el kell készítenem)
sziasztok!:-))
Losoncziné Róth Éva

Sziasztok!

Gabi3!
Boldog szülinapot!Kép
Ma megint rá kellett döbbennem milyen kis város ez a Szeged. Itt voltak Levente unokatesójáék, felköszöntötték a gyerekeket, aztán előkerültek a fényképek, és az egyiken te is rajta vagy Flórával, mikor nálunk voltatok. Kérdezte a Szandra, hogy ez nem a Cseuz Gabi? Kiderült hogy az ő anyukája (Horváthné Ábrahám Marika) meg a te anyukád régóta ismerik egymást. Meg hogy az újasszony ruhádat a Horváth Zoli felesége, a Szilvi varrta.

Karmen!
Boldog névnapot!

Fanita!
Tesódék Csornán laknak? Neki mennyi idős a babájuk?
Szerintem is jók a Peg Perego kocsik, mi mindkét gyereknél ezt használtuk, de mivel az áruk elég borsos használtan vettük. Meg volt mellette egy no name sportkocsink (mikor már tudtak ülni), amivel könnyű tömegközlekedni.
Hát vannak sejtéseim, hogy Bálintnak milyen mániája lesz, dehát neki nincs sok választása, ebbe született bele! Ha látnád az arcát hogy örül, mikor a kezébe kerül egy busz! Kúszik,mint egy katona, és tolja egyik kezével a buszt.

Kép

Kép

Kép
banita

Szia Éva!

Üdv közöttünk! Gratula a 3 gyerkőchöz!Kép

Az ikrek most kezdik az ovit? Melyik oviba járnak?

Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Erika,Carmen: Boldog névnapot kívánok!

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulákat mindenkinek!

Melinda: Anyukám már jobban van, már a Dömét is ő viszi sétálni.Csak módjával. Lotti jól nézhetett ki a csokitortával az arcán. Kép

Fanita: Már nincsenek h. ingereim. Már kezdek sütit is enni. És kezdek ráfanyalodni a csokira. Kaptál már kiskönyvet? Szerintem én ezen vagy a jövőhéten megyek. Egyél Maternát és folsavat. Mákos és meggyes dolgokat, ha lemegy a torkodon. Azokban sok vas van. Mikor mész újból a dokibácsihoz? Mi holnap megyünk. Végre újra látom a babót.

Karmen, Erika: Boldog névnapot!

A férjemtől kaptam egy hatalmas nagy rózsacsokrot, 27 szál vörös rózsa van benne. Nagyon szép.

Banita: Tudom, Szandra. Az ő anyukája és az enyém osztálytársak voltak gimiben. És nem messze laktak egymástól Petőfitelepen. Nagyon szép rucit varrt nekem a sógornője. Hát igen ilyen kicsi Szeged.

Éva: Üdv közöttünk és gratula a 3 gyerkőchöz. Mi is 3-mat tervezünk.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Fanita:Sajnálom hogy nem ismerjük egymást pedig elég közel lakunk egymáshoz.De ami késik az nem múlik még ismerhetjük majd.Az szupi lesz ha állitasz össze albumot mert Marcit még csak a profilodba láttam bár azon a képen tündéri kisfiú (azok a nagy szemek...)Köszi ha megkérdezed a tesódékat.De ők nem Makón laknak?

Éva:Látom sikerült megtalálnod bennünket még jó hogy összefutottunk a chat-en.Biztos tetszeni fog én is nagyon ideszoktam amióta megtaláltam a társalgót.Gratula a gyerköcökhöz.

Banita:Neked milyen Peg Perego kocsid volt? Milano?Én még egyedül a kis kereke miatt tartok tőle de szerintem nem lehet vészes.Szerinted?

Szilvi
szedem

Bocs az OFF-ért de nem bírom ki:

Tárgy: Calgon

- Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876.545 Ft-omba került!

- Juli vagyok, sz*rok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 ft-ért veszek egy új fűtőszálat!

ON

angiszeged

Sziasztok

Erika, boldog névnapot utólag is. Kép

Angi, jó a vicc Kép. Írtad, hogy neked se vált be az első babakocsi, melyik?
Gyűjtöm az infókat tőletek, hogy mit nem érdemes venni... Kép

Szia Éva, kellemes ovikezdést. Kép

Gabi3, de jó hogy írtad a mákot, nem is tudtam, hogy jó vasforrás. Kép

Gigi
gigi1

Nos, nem hiszem, h Magyarországon lehet kapni, mi Németországban vettük, de nem ott, hanem az EBAYn, ami egy internetes "apró", ahol lehet licitálni bármire. Hihetetlen felkapott, egyszerre kb 3000babakocsi van a z adatbázisában, és vannak újak is garival. Nos a miénk is ilyen. NAgyon olcsón vettük, átszámolva 25ezer ft, rá a baby safet meg 4000ért, és rá lehet kapcsolni. Nagyon jól néz ki,baromi sportos, meg piros (nálam ez szempontKép) ), csak épp nem praktikus. Amúgy a tipus neve : baby taxi.

angiszeged

Köszönöm a névnapi jókivánságokat, hü milyen sokat kaptam!!

Nóri! Ezen ne aggódj, nekem is zárt a méhszájam és a CX:3100. Ez ugy tudom jó. Ha meg feküdnöd kell, ugyis betartod, mert a baba a legfontosabb. De ha nincs gond, nem leszel szigoru fekvö, látod most már én is felkelhetek.

Lara! Mi ilyet akarunk, de most még korai lenne. Azért tetszik, mert (legalábbis az idei modell) ennek magasabb a tolókarja, nekem meg a legtöbb kocsié túl alacsony és nagyon kényelmetlen.
Amugy mi a véleményed róla, hogy vált be?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi a jókivánságokat!
Lányok!Mennyire szoktátok a lázcsillapító kúpot feldugni?arra gondolok,hogy csak éppen becsússzon,vagy kisujjal fel kell segíteni.ha igen mennyire?
HasfájásKépmég mindig)3 hónapot betölti még abban a hónapban elmúlik?S ez biztos???Nagyon szenved szegény Danci...Kép
Kriszti:Végre!Nagyon örülök Neked!Puszi!Mail ment.

Pussz!

Erika
erika76

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Angi!
Bocsi hogy csak most, de nem akartuk túllépni a megengedett letöltést! Szóval a Gellén a klinikán van és nem mondanám, hogy kevés a betege. Van egy magánrendelője a Tisza Lajos krt-on és 3 héttel előre be kell jelentkezni! Én nagyon féltem a szüléstől, mert amikor még nem terhesen jártam hozzá, akkor néha nagyon leszidott ha valami nem úgy volt ahogy ő megmondta, de kellemesen csalódtam benne. Már Lilivel is hozzá jártam, de pont azon a héten ment el szabira, amikor szültem, így átadott a Németh Gábornak. Ő is egy nagyon rendes doki! Annát már nála szültem, és tényleg nagyon-nagyon rendes volt. Még azt is megengedte, hogy szülés közben igyak, pedig azt aztán nem szokták engedni! Szakmailag szerintem a legjobbak közé tartozik és az is jó volt, hogy egyik terhességem alatt se kellett még a környékére sem mennem a klinikának, hanem a magánrendelőjébe megcsinálta az UH-t és CTG-t. És minden hónapban láttam/láttuk a pocaklakókat, amit videóra is vesz. Nem olcsó, de megéri Kép
Nem tudtam, hogy a fia gyerekorvos!

Anna hazaadási súlya: 2830 g

Na megyek, majd jövök!
Legyetek jók!
Éva (vevike)
vevike

Erika: A kúpot nem kell felnyomni ujjal, elég, ha bedugod addig amíg el nem tűnik. Csak a kis popsiját szorítsd össze, amíg úgy érzed nem fogja kinyomni. Ha kinyomja lehet újra próbálkozni. Flóra az első ilyen alkalommal kb. 2-t elhasznált úgy hogy csak egy felet kellett adni neki. Érdemes textil pelust tenni alá, hogy ne az eldobhatót használjátok el feleslegesen. Ha jól felhúzod a lábát könnyebben becsúszik a kúp.

Angi: Nem csak hogy jó poén,de milyen igaz is. Kép

Gigi: Ha nem felejtem el leírom neked emilben, mi a jó babakocsi titka. Azaz én mit tartottam szem előtt, mikor a másodikat már kicsit tudatosabban és felkészültebben vásároltuk. Vannak honlapjai is az egyes babakocsiknak.

Kriszta: Írjál magatokról. Készen van az új kaktusz-ház?

Éva: Az ikrek spontán fogantattak? Szép súlyuk volt. Hogy boldogultál velük az első időkben?

Vevike: Mennyi az a sok, amit a Gellénnél fizetni kellett? Előre megbeszéltétek,hogy a császár után most rendesen akarsz szülni? Mennyire álltak hozzá pozitívan?

Gabi3(9+4)
inecsg

SZijasztok!

Banita! A Baby dry a jobb vagy a Pöttöm? Nekünk nagyon bejött a Pöttöm, hála nekedKép
Huu, micsoda jó kis ajándékokat kaptak a fiúk! Beni gondolom milyen boldog lehet a sok busz miattKép Hangának eddig kettö van, ö is imádja, ma meg kellett puszilnomKép az egyik buszt, mert "bibis" lett a teteje.

Gabomano! Köszi, szerintem is nagyon jó kis kocsi a CAMKépNekünk még a mai napig is ez az egyetlen babakocsink, de Hanga már nem nagyon használja, ezért gondoltam eladni. A boltokban néztük, hogy tartja az árát, söt egyre drágább, ami nem sok babakocsi esetében fordul elö, hogy folyamatosan feljebb megy az ára. Ez azért jelent valamitKép

Nina! Mi is megyünk lagziba a héten! Lehet, hogy egy helyre megyünk?

Éva! Gratulálok a 3 gyerköchöz! Az ikrek igencsak szép súllyal születtek!

Karmen! A milyenk olyan amilyeneket most árulnak az üzeletekbe. Nekünk nagyon bevált, nekem ezen a babakocsin minden van, ami kell egy ilyen babakocsira.

SZijasztok, Lara
lara

Lara! Megmérnéd nekem milyen magasan van a tolókar teteje a földtöl? Köszi.
Teljesen vizszintesre dönthetö az ülés? Nekünk csak katalógusunk van róla, a kocsit még nem láttuk.

Éva! tényleg szép súlyúak voltak az ikrek! Gratulálok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?