Sziasztok!
Móni és a többi anyuka, kérlek benneteket, hogy ne tűnjetek el, az a reményem, hogy ha nem tudok valamit, akkor itt bizti van olyan akivel ez vagy az már megtörtént és segít.
Egyébként ha a csuklás érdekel, jelenleg éppen csuklunk, most kedte és az egész alhasam 2-3 másodpercenként ugrik egy kicsit, nagyon furi érzés.
Berni!
Azt mondta a doki, hogy ez a baba megvárja még őt, sőt azt is mondta, hogy legfeljebb március 1-jéig hagyja bennt. Tehát semmit nem tágultam a teától, de nem is bánom, csodát azért nem vártam tőle, de nekem még ízlik is, csak ezután nem szabad esténként innom, mert valószínűleg az is savat csinál nekem.
Képzeld találkoztam a Bárdos dokival, irtóra szimpatikus volt, pont akkor jöttem ki a pisilésből, amikor ott beszélgetett a Gyócsival és mondta, hogy ha minden rendben, akkor jövő szerdán találkozunk, ha pedig baj van, akkor menjek szülőszobára és majd szólnak neki. És még utána is úgy ment el mellettem a folyosón, hogy rám mosolygott.
Nst rendben, bár noszogatni kellett, és volt olyan, hogy én úgy éreztem mozgott és nem ment fel szívhangja és volt olyan is, hogy nem éreztem mozgást felment, de azt mondták, hogy ez nem baj, lehet tévedni.
Egyébként ma csavarogtunk, barátnőztem. Szegény férjemet most kapta el az influenza, már majdnem belázasodott (37,5), de lehúztuk neki Aspirinnel. Remélem holnapra jobban lesz.