Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! Nem hülyeség amit kérdezel! Reggel 8-ra mennek. Elsőként mehetnek be és a rendelőnek 2 ajtaja van,,, no azon a mellékajtón mehetnek be.
szilbee

Nóri: :lol: :lol: Hát lányok, én állandó időzavarban szenvedek. Szilvi, te hogy bírod, hogy két picurral is tök szervezett vagy? Nekem nincs időm semmire...Azért nem nagyon írok, mert nincs pofám, mivel végigolvasni sincs időm titeket...Vagy örülök, hogy ha végigolvasni van idő, de reagálni már nem...És Réka tök jó baba, eljátszik a kiságyában, nem hisztis, nincs sokat kézben...Csak valahogy szétfolyik a kezeim között az idő....Naplóm sem halad egyről a kettőre, oda is TŐMONDATOKAT írok. :lol: Hát ez a helyzet minálunk! Ja, még a fél baráti kör e-mail-jeire sem válaszoltam. Most írjam, hogy az iwiw-en vannak fotók? H
jaimee1

Na sziasztok Lányok!

Mai napi utolsó bejelentkezésem!
Képzeljétek csend van!!!!!!! Kép

Elin!
Hát én sem tudok biztosat erről a tesco dologról,de majd kiderül!De az Aushan(biztos nem így kell írni :oops: )szerintem is jobb,mint a tesco! :wink: Ja,és a bárányhimlő elvileg a lappangási idő alatt fertőz!Annak idején ezt mondták! :roll:

Ivett!
Köhögésre sem írt fel neki semmit? :shock: Milyen doki az ilyen,ne hagyd annyiban!Szegénykém! :( Remélem jó éjszakátok lesz azért!

Katlina!
Akkor ez már egy kissebb lagzi! :D Tök jó! Robika biztos arra gyúr,hogy addigra stabil lábakon álljon! Ez lesz az Ő nászajándéka! :lol: :wink:

Szilbee!
Gondoltam,hogy a barihimlő miatt lettek "száműzve" a fiúk,csak nem emlékeztem,hogy mondtad,és így azt hittem,hogy otthon vannak!Remélem dokinéni vagy bácsi mostmár megengedi hogy hazamenjenek,biztos nagyon hiányoznak! :) De annak nagyon örükök,hogy jól viseli,biztos nem is lesz semmi gond belőle!

Vali!
Hát ez tényleg nagy dilemma,és az a baj,hogy az orvosok sem segítenek nagyon a döntésben!Mi csak a legjobbat akarjuk a gyereknek,na de melyik a legjobb,ha beadatjuk,vagy ha nem! :roll:
Bár ami még ezekkel az oltásokkal kapcsolatban bosszant, az ára!Állambácsi azért jobban is támogathatná ezt a dolgot!Mi van ha be akarom adatni és nincs rá pénzem!Na de hol érdekli ez őket!Csak nézzük meg milyen sok a gyes! :?

Na jó mostmár befogom!
Teljesen ihletet kaptam ebbe a nagy csendbe! :D :wink:

Mindenkinek jó éjszakát!
Vendég

Nóri!
Még nem beszéltem a dokival az oltásról pedig látod most voltam tegnap nála én hülle :oops:

Ivett!
Máténak nem adott a doki köhögésre semmit???

Katlina!!
Húú de jó lesz nektek!!! Én is úgy mennék már lagziba :)

Kép

KépKép
diÁcska

Mano hát biztos nem lehet jó az hogy állandóan furnak faragnak:-( :evil:

Nah megkérdeztem a mi ovinkban ha minden igaz 24. lesz a farsang s kell jellmez. Ugyhog ygondolkodhatok mostmár hogy honnan szerezzünk :roll:

Elin!

Lilcsi jobban van már?

Katlina!

nagyon szép lesz a ruhád:-) Irigykedek nagyon :wink:

szép estét

Kép
kbernadett

Jaimee!
Olyan édesen néz az avataros képen Rékababa,olyan kis cuki! :D
Vendég

Ma már tényleg utolsó bejegyzés...
Hajni!
Az a helyzet,hogy a dokink egyik nem kötelező oltást sem mondta,hogy adassam be tehát ő nem hívta fel rá a figyelmem. Most,hogy itt barihimlő járvány persze én is azt szeretném ha tényleg a legjobb döntést hoznám Dia érdekében.Amikor még anno erre rákérdeztem,hogy mit szól hozzá beadjuk vagy ne annyit mondott döntsék el a szülők maguk. Nem szívesen mondja se hogy igen sem hogy ne.... Igen a másik dolog pedig ár. Most ha nagyon osztok szorzok még akkor sem tudok kiszorítani rá majd csak 1 hét múlva fizu után ....és már akkor lehet késő vagy kitudja lehet már csak napok kérdése és pöttyösek leszünk.Mert 7-21 nap a lappangási idő...tényleg nem tudom..
Na eldugulok mára sziasztok!!!!

KépKép
diÁcska

Betti!
Ti sem vagytok megházasodva a pároddal?Ami késik nem múlik?
Szép kis koszorúslányotok lenne Bettike személyében! :D

Na de mostmár tényleg elhallgatok! :oops:

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Hát megint rengeteget irtatok, most próbálok visszaolvasni.
Voltam ma dokinál, minden rendben van, szerencsére nem is kellett sokat várnom 3. voltam igaz már rendelés elött 1/4 órával sikerült odaérnem.

Mano! Tudom, hogy milyen szörnyű ez a fúrás faragás, tavaly a kedves mellettem lakó szomszéd 1 hónapon át falatbontott újra cseméztetett+ járólapcsere, minden nap 8-4-ig ment a zörgés. Antónia a végére már teljesen kivolt és a napi alvása 45 perc lett.

De ma még néztem is, hogy mit épitenek a házak közé, hát nagy öröm lehet.

Franci nagyon édes, mostanában mi is igy járunk sétálni.

Katlina! Én is csak azt tudom, irni, hogy a ruha gyönyörű, de jó lesz neked. Én nagyon imádtam az esküvöi előkészületeket.
Látom akkor szépen kezdi magát kinőni a 2 tanus esküvő, de nem baj, majd meglátjátok, hogy milyen szép emlékként marad meg.

Cleo! Nem istudtam, hogy gyekeknek be lehet adatni a hepa A és B ellenit. Mennyi időre ad védettséget?
Hepa B ellen én is be vok oltva, de mivel mostanában nem dolgozom, igy nem jártam utána, hogy meddig véd.

Diácska! Ha van lehetöséged szerintem adast be a barisat, mondjuk én, amit lehet beadatok.

Betti! Nem tudod, hogy Antal Teodóra a szülészeten dolgozik még?

Kép
Kép
mongi

Mano! Tudod két topikba írok most és bizony néha elfelejtek edolgokat itt is elmondani, ill. amit itt leíroknektek, arról beszámolni a másikban is. Szóval szerintem nem írtam nektek, hogy külön vannak választva a srácok. :oops:

Jaimee! Nem szervezek én semmit. :lol: Ahogy jönnek a dolgok úgy csinálom őket. Nem filózok, hogy mineh hogy kéne jönnie, úgyis minden borul... Ja meg párhuzamosan csinálok több dolgot és így időt spórolok. Az biztos, hogy néha magamon is meglepődök, hogy milyen gyorsan végzek dolgokkal, meg hogy több időm van két gyerek mellett, mint egy mellett. :shock: :lol: Sose gondoltam volna... De rájöttem, hogy én azt szeretem, ha 3000-es fordulaton pöröghetek... ha kicsit alacsonyabb a fordulatszám, esküszüm jobban fáradok! :shock: Meglásd! Te is belejössz majd, hogy mindent gyorsabb ütemben csinálj. A gyerekek felpörgetik az embert! :wink: :lol:
szilbee

Köhögésre sem írt fel neki semmit!
Én sem értem hogy miért,gondolom azért mert nem piros a torka!
Az orrát szívatom de szegényke állja nem sír!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett! Párologtassatok (citromfűolajjal ha van otthon) és emeljétek meg az ágyábetétet is egy kicsi. Sterimárral neki is lehet egy picit fújni az orrába szívás előtt. Valszeg a torkára megy a cucc, azért köhög annyira. Azért gondolom, mert mondtad, hogy a tüdeje tiszta... Egy pár csepp bormentaolaj is jót tehet a ruhájára cseppentve.
Szurkolok, hogy nyugodt éjszakátok legyen! ++++++++++++
szilbee

Ja még vmi..

Mongi!!! Pocakkkééép? Olyan kíváncsi vagyok! Meg Antáról is tehetnél már képet!!! :)

Eldugultam! Jóóóóccccakát!
szilbee

hAHO..

már azt sem tudom,hogy kinek mit akartam írni..... :roll: :oops:

Letti.
Pontosan nem tudom,hogy meddig véd a hepa elleni-annyit tudok,hogy hosszú távú védettséget ad.amúgy kombinált A+B ellenit kaptam -3szuriból állt. mondjuk 14évesen amúgy is a kötelezők között van a B elleni.na mindegy-majd erről is megkérdem a dokit.

Ivett.
jobbulást Máté-babának. én a kakukkfű illoolajat ajánlom.gyulladáscsökkentő,váladékoldó.én szoktam belőle mellkaskencét is csinálni belőle.és hat.

Hajni.Ja...végre megvan Zsoltinak is a jelmez :)
Nálunk 16-án szombaton lesz a farsang.

Évi. A party-játékboltban vettük az árkád-sornál.van pókembertől kezdve minden. :)
Még az Aladdin játékboltban is van pár darab,egyébként már nem nagyon látok a városban jelmezeket.

Valil.
az oltásnál én mérlegelni szoktam.van-e a szurinak mellékhatása,mennyire ad védettségek stb. én márcsak azért is adattam be barika ellen:-hátha elkerülhetők a súlyos szövődmények,meg azért ha elkapja tuti 2-3hét otthonlét....:( -meg amit a múltkor írtam-immunrendszert legyengíti....

Én is befogtam mára...

Zsolti ma délután egyik pill a másikra elkezdett sírni,hogy nagyon fáj a torka....a francba....most adom neki az oscilot+echinanceat...hátha elkapjuk a virit az elején.reggelre kiderül végülis.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina: 70 fős lakzi...Csatlakozom Bettihez, irigykedem, irigykedem.... :roll: :roll: :wink:

Szilbee: Hát nem tudom... :? Mindig arra kapok észbe, hogy már megint fürdetés van és eztéseztésezt nem csináltam meg....Na mindegy...Lehet, hogy sokat akarok.

Mano: Csend, édes csend....Meddig tart vajon?? :D

Nálunk mizu? Hááát...Réka most 7 hetesen 4800 g és frankón 62-es cuccokban nyomja....Gondoltam, hogy hamar kinövi a cuccait, de ennyire??? :shock: :shock: Az első széria már történelem (50/56)
Tornáztatom a csípőjét, de nekem nem tűnik egyáltalán kötöttnek, szinte 180 fokban szét lehet hajtani...Vagy nem ez volt a lényeg? :shock: Még szereti is ezeket a gyakorlatokat, legalábbis, elengedi magát és hagyja, hogy nyúzzam. A mai napot teljesen átaludta, csak enni kelt fel, de a cicin egy idő után megint beájult. Remélem, nem kel fel hajnali 3-kor sarkig tárt szemekkel, kalandra készen....Nincs idegesítőbb, mint ha az ember hulla fáradtan egy tök éber gyereket próbál altatni. Talán korán mondom mert még 2 hónapos a baba, most ég is képemről egy réteg bőr megint...

Na tentézek, Réka is bealudt, elvileg 4ig meg sem moccan...

Nóri, jó voltam? :D
jaimee1

2 hónapos sincs- akartam mondani....
jaimee1

Hú...Réka felébredt... :shock: :shock:
jaimee1

Jamiee!

Nálunk azt is nézték hogy a kiscombiján a redők nem voltak szimmetrikusak. Mert nekünk még ortopédiára is kellett vinni a kisasszonyt!

SZÉP JÓ REGGELT!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Teljesen jol telt az éjszakánk Máté csak enni kelt fel egyszer az éjszaka!
Azt hittem hogy nyügös lesz,de nem!
Ilyen jo babát még sosem láttam ha szívatom az orrát akkor sem sír!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali.

Én meg viszem Zsoltit du. a dokihoz.egész éjjel nyöszörgött,hogy fáj a torka+hőemelkedése van...ráadásul Sziszit sem tudtam ma bevinni oviba-mert Zsoltit nem akartam nyúzni a buszon.
na menek,mert Sziszi jön egyszervoltozni :)

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ivett! Örülök, hogy nyugodtan telt az éjszakátok!

Cleo! Szegény Zsolti! :( Majd számolj be mi volt!

Jaimee! Majd egy év múlva tekints vissza... meglátod majd mennyire felturbózódsz, addig meg ne agyalj azon, hogy mindent kellett volna még megtenned. Annak úgysincs értelme... ott van rá a holnap! ;)
szilbee

Szép jó reggelt mindenkinek!

Egy gyors bejegyzésre van időm,mert remélhetőleg nemsokára indulunk anyósomékhoz!

Ivett,ügyes Máté,hogy nem sír amikor szívjátok az orrát,Luca végig mosolyogja az egésztet,imádja ha porszívózni kell az orrát :) Azért nem semmi doki,hogy nem adott nektek semmi bogyót,remélem hamar meggyógyultok!

Cleo,Zsoltika is elkapta ezt a nyavaját? szegénykém! Jobbulást neki is!

Hajni,hát nem semmi munkáltok folynak nálatok :( Nagyon aranyos Franci ahogfy tolja a kis babakocsiját :) :) Férjed hogy van?mindne okés kint?Ja képzeld az én rokonomék meg válnak ha hazajött,tudod mondtam neked,hogy csak kb 2 hetente telózik,és van nekik egy 8hós kisfiúk :(

Mongi,akkor szerencséd volt,hogy nem kellett sokat várnoid.Tényleg rakhtanál fel pocakos képet :)

Jaimee,nekem is van,hogy úgy összefolynak a dolgok,de majd alakul szépen a dolog nálatok is :) Meddig aludt Réka?

Szilbee,nagyon rossz lehet Levente és Ádám nélkül,de hátha hamarosan már hazamehetnek!

Katliona,én is irigykedem,jó lenen megismételni a tavaji lagzinkat,mi sem voltunk sokan,csak 75en,de nagyon jó hangulat volt.Rakok fel képet rólunk :) Kép Kép Kép

Holnap jelentkezem este fele,addig is szép napot midenkinek!Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
tundi24

Egy gyors bejegyzésre van időm,mert remélhetőleg nemsokára indulunk anyósomékhoz!

Ivett,ügyes Máté,hogy nem sír amikor szívjátok az orrát,Luca végig mosolyogja az egésztet,imádja ha porszívózni kell az orrát :) Azért nem semmi doki,hogy nem adott nektek semmi bogyót,remélem hamar meggyógyultok!

Hajni
,hát nem semmi munkáltok folynak nálatok :( Nagyon aranyos Franci ahogfy tolja a kis babakocsiját :) :) Férjed hogy van?mindne okés kint?Ja képzeld az én rokonomék meg válnak ha hazajött,tudod mondtam neked,hogy csak kb 2 hetente telózik,és van nekik egy 8hós kisfiúk :(

Mongi,akkor szerencséd volt,hogy nem kellett sokat várnod.Tényleg rakhtanál fel pocakos képet :)

Jaimee,nekem is van,hogy úgy összefolynak a dolgok,de majd alakul szépen a dolog nálatok is :) Meddig aludt Réka?

Szilbee,nagyon rossz lehet Levente és Ádám nélkül,de hátha hamarosan már hazamehetnek!

Katlina,én is irigykedem,jó lenne megismételni a tavaji lagzinkat,mi sem voltunk sokan,csak 75en,de nagyon jó hangulat volt.Rakok fel képet rólunk :) Kép Kép Kép

Holnap jelentkezem este fele,addig is szép napot mindenkinek!Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
tundi24

Hajni
,hát nem semmi munkáltok folynak nálatok :( Nagyon aranyos Franci ahogfy tolja a kis babakocsiját :) :) Férjed hogy van?mindne okés kint?Ja képzeld az én rokonomék meg válnak ha hazajött,tudod mondtam neked,hogy csak kb 2 hetente telózik,és van nekik egy 8hós kisfiúk :(

Mongi,akkor szerencséd volt,hogy nem kellett sokat várnod.Tényleg rakhtanál fel pocakos képet :)

Katlina,én is irigykedem,jó lenne megismételni a tavaji lagzinkat,mi sem voltunk sokan,csak 75en,de nagyon jó hangulat volt.Rakok fel képet rólunk :) Kép Kép Kép

Holnap jelentkezem este fele,addig is szép napot mindenkinek!Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
tundi24

Ádám telózott. A Tröpe még egyenlőre nem jöhet haza. :cry: Még nem indult be a száradás... így lehet hogy jövő héten megy anyukánékhoz. Hallottam a telóban a hangját, épp a Rudi ktyát fegyelmezte. :lol: Egyébként látalan, normál mértékben vakarja magát.. a fenistil csepp sokat segít. Jókedélyű nagyon! Ennek nagyon örülök, de annnnnyir rossz nélküle. :cry: Tegnap este már itt pityeregtem az ágyban.
szilbee

Bocsánat,de vmiért 3x küldte el!! :(

Kép
Kép
tundi24

Szebb napokat!
A betegeknek jobbulást....Andi, te szegény, hol egyik, hol másik beteg?? :cry:

Erika! Köszi :lol: ! De azért éjfélkor mégsem kéne :oops: .... És Réka mennyire ébredt fel? Milyen éjszakátok volt?

Én meg nem aludtam egy hunyást sem :evil: :cry: A Dr.House-on elaludtam :evil: , utána felébredtem és reggelig nem tudtam visszaaludni. Úgyhogy van bennem vagy 1,5 óra ... talán... :?

A hepa oltásnál a rádióban is azt kifogásolták, hogy csak 14 évesen adják kötelezőként, viszont ha előbb elkapja, annak bizony maradandó nyoma marad, egész életre :? Ezért ez a valaki ajánlotta...

Ivett! Te próbáltad már magadon az orrszívást? Egyáltalán nem fáj, inkább csikis. Nem csodálom, hogy nem sír Máté :lol: Lilcsi sem sírt ezért sosem, ha meghallja a porszívót, már jön oda, és tartja a fejét....meg szereli össze :wink:

Lassan készülünk a gyerekdokihoz...

Sziasztok!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!!!
Nagyon szépek voltatok!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt!
:D
Én mindig fenn vagyok éjfélig, egyig. Azt hívom az utolsó szopinak. Pedig végülis az első....illetve végtelen. Aztán alszik a kisasszony 3-4 órát...Na most nem, mert 3-kor riasztott és aztán 7kor. De frissek vagyunk...Visszaaludtam vele fél 8-kor. :D

Visszaolvasok a mézes kenyerem mellett... :D
jaimee1

Sziasztok!

Hú mennyi rengeteget írtatok!
Tündi! Látom nálatok is kardos esküvő volt! Az én párom is fehér egyenruhában volt az esküvőnkön :D
Nagyon szépek voltatok! Hol van ez a hely?

Katlina! Akkor mégiscsak nagy lagzi lesz! Jó szervezkedést! Gratulálok, és nagyon szép lesz a ruhád!!

Szazsanna! Szerintem se kell aggódnod, tényleg nagyon különböző lehet a fejlődés a gyerekek között!
Én pl. még anno Angliában bébiszitterkedtem, és egy kislányra vigyáztam. 2 évesen még csak annyit mondott, hogy Dad, és No. Pedig én is egész nap beszéltem hozzá, és nem magyarul hanem angolul :)
Marci meg már 2 évesen mondatokban beszél, jól ragoz, minden nap meglep valami újdonsággal. Pár hónapja még ő is csak szavakat mondott, de aztán nagyon belehúzott!
Attila meg még nincs 2 éves. Egyszer csak elkezdi, aztán le se lehet lőni! :)

Ha nagyon száraz a bőre, szerintem jobb ha bőrgyógyász látja! Marci az ekcémára Linola Fett fürdőolajat kapott Protopic krémet. Ez utóbbi még támogatással is elég drága volt. Igaz, szépen rendbehozta a bőrét. A fürdőolajon az van, hogy száraz bőrproblémákra.

Nóri! Örülök hogy megoldódik a probléma, és a szomszéd néni tud segíteni!

Na most már teljesen elbizonytalanodtam az oltásokkal kapcsolatban, én is meg fogom kérdezni az orvost, hátha tud valami okosat mondani.

Hajni! Elhiszem, milyen idegtépő lehet ez az állandó fúrás-kopácsolás, együttérzésem :( Klassza a kilátás nálatok! :) :?
Franci nagyon aranyos, ahogy tolja a babakocsit :)
judit_79

Képzeljétek, bölcsi ügy elintézve! A cégnél segítettek elintézni, tegnap hívtak, hogy jó lesz-e a szandai bölcsi, mivel egy hely ott megüresedett! Mondtam, hogy naná hogy jó lesz! Valahogyan a bölcsődei igazgatóságon keresztül intézték az egészet, mire bementünk a bölcsibe, már tudtak rólunk.
Hát nagyon megkönnyebbültünk!!! Végül csak oda fog járni, ahova szerettük volna.
Hétfőn kezdjük a beszoktatást! Bízom benne, hogy Marci addigra kilábal a náthából.
judit_79

Dejó, hogy sikerült oda ahova szerettétek volna! Klassz főnököd van! :)
szilbee

Elin.

ja... így 2gyerekkel mindíg van valami :wink: -hol egyik,hol másik...ha az oviban nem kapják el,,,,akkor majd itthon :?

Judit.hurrá....!!!ennél rosszabbul semmi se sikerüljön.

Szilvi.mi hír az otthonmaradt fiúkról?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi.

nagyon szépek voltatok!! szupik a képek

Jó megnézni őket,még 3*is szívesen teszi az ember !!!! :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Csak hallkan merem megjegyezni,hogy ma még nem kopácsoltak a házba! Kép
Most aludt el Franci,úgyhogy remélem nem is fognak legalább addig még alszik!

Szilbee!
Elhiszem,hogy nagyon hiányoznak a fiúk,hozzá vagy szokva,hogy ott nyüzsög körülötted Levi!De kitartás,nemsoká otthon lesznek már.Gondolj arra,hogy jól érzei magát a nagyiéknál! :D És szerencsére nem viseli meg ez a fránya bárányhimlő!

Cleo!
Hogy van Zsoltika!Mit mondott a doki?

Mongi!
Örülök,hogy gyorsan végeztél,és,hogy minden rendben van veletek! :D

Tündi!
Nagyon szépek vagytok a képeken! :D Teljesen kedvet kaptam az esküvőre! :lol: Mondom is apának ha hazajön,vegyen el feleségül !!! :lol: Egyébként köszi jól van,és kint is minden rendben van!Már nagyon vágyik haza!
A rokonodék válnak,hát az nem jó! :( De biztos,hogy a misszió előtt sem lehetett olyan fényes a helyzet közöttük,vagy az tette tönkre a házasságukat?

Elin!
Mi volt a dokinál?Mehet bölcsibe Lilcsi?

Judit!
Szuper,hogy elintéződött a szandai bölcsi! :D Tényleg klasz főnököd van!Remélem a beszokatás is sima ügy lesz!Ugye ha már dolgozol is benézel néha hozzánk,és mesélsz mi van veletek? :wink:

Na megyek,mert elkezdtek fúrni! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Betti! irtam neked privit.

Szazsa! Szerintem ma délelőtt itt lent az udvaron a te kisfiaddal találkoztam. Nagyon aranyos mosolygós fiúcska a nagypapájával fociztak. Antónia nagyon nézte, de olyan kis visszahúzodó, hogy közel menni már nem mert. A nagypapával váltottam pár szót azért gondolom, hogy a te csemetéd lehetett.

Cleo! Hogy van Zsolti?

Judit! Gratulálok a böcsihez, tényleg ez lesz a legjobb nektek. Majd irjál, hohy hogy megya beszoktatás.

Tündi!nagyon szépek voltatok. 75 fő az nagyon jó, mi cska50-en voltunk.

Ivett! Máté javulgat már?

Jaimee! Amikor Antónia megszületett én teljesen ki voltam nyiffanva az éjszakázásoktól. Esténként már a butorokba kapaszkodva közelitettem meg az ágyat, elég húzós időszak volt, napközben is alig tudtam magamról.
Kiváncsi vagyok,hogy a kicsivel most majd hogy lesz.

Tegnap Attila hozott Antának 2 gyerekeknek szóló karaoke cd-t/ bújj-bújj zöld ág, cifra palota / hát nagyon nagy sikere van, azóta énekelünk és táncolunk egyhuzamban.

Kép
Kép
mongi

Cleo! Zsolti hogy van? Mit kapott?

Mongi! No azt megnézném, hogy denszeltek meg énekeltek! :lol:

Nóri? Hogy vagytok?
szilbee

Mongi megkaptam :-)

Kép
kbernadett

Szia Mongi!

Máté javulgat,mára már nem köhög annyira!
Folyik az orra még,de remélem már lassan az is elmulik!
Ti hogy vagytok?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szilbee! hát lehet,hogy jobb ha nem látod :D :D A szomszédok lehet,hogy hallanak valamit, még nem szóltak.

Ivett! Hátha holnapra már el is múlik az egész. Tudom ilyenkor az éjszaka a legrosszabb, amikor nem tudnak szegénykék aludni.

Kép
Kép
mongi

Teszek fel Antóniáról képeket.

Kép

Kép

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Máté alszik éjszaka akár milyen beteg is!
Nagyon szép kislányod van,olyan aranyos!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Letti!!!
Gyönyörű Anta a képeken!!Milyen nagy lány lett már ő is!!Nekem nem tudom Dius mit szólna hozzá ha az arcát akarnám kifesteni :o De neki nagyon jól áll!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

sziasztok.

köszi az érdeklődést csajok :) .Azt mondta a dokinéni,hogy nagyon piros a torka.Duomoxot kapott.eléggé levert,étvágya nincs (mellesleg hányt is 1*),4óránként felmegy a láza (nem magasra,de nagyon rázza a hideg).hát ennyi.most is szunyál.

Letti.
nagyon szép Anta.:)
CSini a kifestett kis arcocskája is :)
Várjuk rólad is a képet :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok

Hát eddig tartott a szép álom...de kiderült, hogy bilibe lóg a kezem :cry: :cry:
Mire Lilcsi rendeződött volna, addigra az igazgató mutatott be. Visszavetetett gyedre, amibe mostmár bánom, hogy belementem, de csak később, mikor újragondoltam a beszélgetést, derült ki, hogy nagyon kilóg a lóláb :evil: Mit lóláb, lólábAK! Amiért ilyen volt, megérdemelte volna, hogy kihasználjam az összes gyerekápolási táppénzemet.
Szóval mondtam neki, hogy hétfőn szuri, utána 2-3 hét, mire kifejti a hatását, addig nem mehet bölcsibe, de találtam egy nénit, aki vigyázna rá. De neki már ez nagyon kevés volt.
Szóval a lényeg, hogy "neki nem kötelessége engem gyes alatt foglalkoztatni", pláne nem teljes munkaidőben, de még az is lehet, hogy az eredeti helyemre vesz vissza, ahol műszakolni kéne+hétvége is. Amit ugye én nem tudok vállalni.
A másik szépség, amit mondott, hogy ha letelik a gyed, nem megyek el gyesre, és akkor kötelező lenne engem visszavenni...persze...utána azonnal ki is rúghatna.
Meg hogy míg gyesen vagyok, máshová is mehetek dolgozni. Szóval kész rémálom volt :twisted:
Szóval keresgélek én is munkát. Ott úgysem lesz maradásom. Le van ez már zsírozva. De hogy hol találok egyműszakos melót????

Lányok, ÉVI! Ha tudtok, hallotok valamit...van számítógépkezelőim, kereskedelmi manager, targoncavezető jogsim, varrónői végzettség(bár varrni nem szeretnék már). Meg majd keresgélek a neten is.

Óóó, úgy el vagyok keseredve....most azt sem tudom, hogy gyeden leszek, Lilcsit nem is vihetem bölcsibe??? Stikában esetleg? Honnan tudnák meg, hogy nem gyesen vagyok?

Tudtam, hogy túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen...legszívesebben csak bőgnék, de még az sem jött ki rajtam.

Amúgy Lilcsi jól van, doktor néni beadta volna neki azonnal az oltást is, mert a Richter patikában állítólag mindig van, de mondtam, majd hétfőn. Meg mostmár majd mehetünk kicsit játszótérre is, hogy erősödjön....voltunk is ma, nagyon élvezte, de tisztára meglihegősödött pár csúszás után. Majd megerősödik...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Mongi!
Nagyon szép Anta! :D Azok a nagy fekete szemek! :D És a pocakos képek? :wink:

Cleo!
Óh, szegény Zsoltika! :( Gyógypuszim neki!Remélem hamar meggyógyul!

Kép
Vendég

Nóri! Egyszerűen ne számolj be róla, hogy változás van a melódban. Nem vagy köteles tájékoztatni őket! Sajnálom, hogy ilyen pocsékul alakulnak a dolgok. :( Ha tudok vmi állást, majd szólok.

Cleo! Torokgyuszi? vagy Influenza?
szilbee

Elin!
Hát ez nem jó hír! :( Ez a főnök egy nagyon unszinpatikus alak lehet!De szerintem,ne hagyd annyiba a dolgot,nézz utána a jogi oldalnak,mert nem biztos,hogy minden úgy van ahogy ő mondta!
A múltkor is megvezettek volna,a szabival ha te ügyesen nem jársz utána a dolgoknak!
A bölcsinek meg ne szólj semmit erről az egészről,úgysem tudják meg.
Vendég

Ó Mongi, most látom.... :D De szép!!! Hogy milyen sötét szemei vannak! Fantasztikus!! :)
Pocikkép?? és a piciről van uh kép?

No én elköszönök, mert még előttem egy pancsi és szopi!... bár a kismuki már megint beszunyált fürcsi előtt... no mindegy...

Teszek már képet! olyan régen tettem.... :wink:

szeressük a traktort
no comment

Jóccakát! Betegeknek gyors gyógyulást és nyugodt éjszakát!!!
szilbee

Sziasztok!

Már megint bocsánatot kell kérnem, de lassan már csak az olvasásra jut időm. 7 után értünk haza az edzésről és még nem vacsiztam.

Elin, hát ez tényleg túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen! De: szerintem a sors keze, és hidd el azért történt, hogy utána jobb legyen! Lesz időd Lilcsit beszoktatni, és hidd el találsz valamit, ami jobb lesz, mint ez!

Addig is, használd ki a gyedet. (gyes alatt nem küldhetnek el) De azt még azért tisztázd le, hogy ha a gyes letelik, visszavesznek-e. Mert a GYED lejárta után mehetnél munkanélkülire, ami mégiscsak több, mint a GYES. Ha lejár a munkanélküli, akkor meg még visszamehetsz mindig GYES-re a gyermek 3 éves koráig. Szóval, jó lenne tudni, hosszú távon mit terveznek veled kapcsolatban?!

Természetesen nyitva tartom a fülem, szemem, amint tudok valamit, szólok!

Tündi, szééépek voltatok! Tetszenek ezek a katona egyenruhák :wink:

Mongi, nagyon szép Anta! Igazi kis nő!

Többiek bocs, mennem kell... :?

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?