Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a sok dícséretet csajok :) Jól esik .. de 10kg az 10kg :lol: :lol: :lol:

Timi
- Én ide járok kismama jógára, mikor a derekam engedi, és nagyon jó .. közvetlen, családias a hangulat, kevesen vagyunk .. stb.
És az árak is jók!
http://www.amritajoga.hu/

Borzasztó volt ez az éjszaka .... ez a vihar ..... ez a front, egy percet nem aludtam rendesen :( Alíz meg csak nyűglődött velem .. ő sem aludt :(

Kép
szösszenet

Jaj ne is mond. Nálunk is volt jó nagy szél. Szegény apuci mellől éjszaka el is költöztünk. A hálóban nem birtam aludni, akkora szél tombolt. ott nagyon lehetett hallani. ugyhogy babómmal meglógtunk az éjszaka kellős közepén a nappaliba a kanapéra. még jó hogy nem volt kényelmetlen. itt is fujt de kevésbé hallottam.

a tornát főleg azért kérdeztem, hogy kinek milyen tapasztalata volt. megerőltető-e vagy használ-e meg ilyenek.

nem akarok gondot. a mostani terhességemnél vigyázni akarok, nem szeretnék bevérezni meg semmi. persze tudom bármikor abba lehet hagyni,meg azért általában nem árt. de kivi lettem volna tapasztalatokra.

szerintem kipróbálom a tornát is meg a jógát is. aztán amelyik beválik. meg végülis itthon is tornázhatom egy kicsit. ahová eddig jártam kardioedzésre csak nem járnék :D más állapot másfajta edzés...

Kép

Kép
timi1982

jah még valami!

10 kg, azért az nem olyan vészes. babóka lesz 3-3,5 kg. ott van még a magzatvíz meg a lepény meg a sok vicik-vacak. ugyhogy a többi már nem is vészes!

Kép

Kép
timi1982

ennyi hozzászólást :D

szösszenet, te hány hetesen érezted először hogy odabent mocorog valaki?

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Járt valaki már a Forgács Intézetben?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Timi - Én 19 hetesen éreztem először a mocorgást :)
A jóga amúgy kíméletesebb .. azt még az én derekam is szereti .. a tornát nekem megtiltotta a doki .. de sokan járnak, biztos az is szuper. Ami direkt "kismama foglalkozás" ott nem csinálnak olyat, ami árthat neked vagy a babának :) Lassan elkezdheted ..
Van aki a 12. hét után ajánlja, az óvatosabbak csak a 16. után .. én akkor kezdtem ..

Zsuzska - Én nem jártam ott még.

Kép
szösszenet

Szöszi: Köszi :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska! Látod én nem is voltam olyan fitti, mert az lehet, hogy korán fent voltam ez a hülye szél miatt, de átaludtam szinte az egész napot!! Tiszta gáz az ebéd se ebéd volt hanem már inkább vacsi mert most lettem kész vele!! A párocskám meg még jo hogy talált tegnapról fasirtot! Ugy hogy most csináltam meg a vadast! Nagyon fini lett szerintem!

Itt még mindig nagyon fúj a szél és marhára ennék fagyit! A vecsási tesconál van egy fagyizo ahol marha finom narancsos csokisat lehet kapni! Na én most azt kivánom ugyhogy lehet hogy el is megyünk eggyet fagyizni!

Szia Szöszi! Hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci!

Mi tegnap pizzát rendeltünk ebéd gyanánt, úgyhogy mára is maradt. Ma meg sütöttem almás-, túrós- és meggyes rétest...... még jó, mert anyumék bejelentkeztek hozzánk estére..... nem régen el is mentek, indultak haza.....8azért ne higgyétek, hogy én csináltam..... én csak kivettem a fagyasztóból :D felolvasztottam :D kelesztettem :D és beraktam sülni :lol: :lol: :lol: :lol: ). Hát ilyen volt a mi napunk....

Többiek????? Mai menü? Program??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello Zsuzska! Mi meg nem rég értünk haza a nagy fagyizásból! Egyébként eddig világéletemben utáltam a fagyit de mostanában valahogy megkivántam! Narancsos csoki meg citrom! Kehelyben tölcsér nélkül! Ajaj tudnék még enni de nem lehet!

Kép

Kép

Kép
nócika

De fini lehetett....... én is tudnék enni egy-két gömbit.... mi reggelire is rétest ettünk :lol:

Nálunk most sem jött össze a babó..... reggel találkoztam az első piri csöppekkel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nah a fagyi... én jégkrémeztem. 1 l-es családi jégkrémet megettem 3 nap alatt... vaniliás-csokis-epres. valahogy nagyon jól esett. egyfolytában azt kívántam :oops: 8)

Kép

Kép
timi1982

sziasztok!
hát én sajnos nem tudtam ilyen finomságokat enni a hétvégén, pedig fagyi si van otthon. :( sokszor volt hányingerem és hánytam is, úgyhogy nem volt dőszölés.
De azért most már jobban vagyok.

szöszi: elmentünk a Lágymányosi hídhoz abba az új parkba a Kopaszi-gárhoz. Nagyon szuperül megcsinálták az öblöt. Tök jó lesz nyáron!!

kuzsanna: sajnálom, hogy megjött. De ne keseredj el! Fel a fejjel!

timi: én szeretnék járni kismama jógára majd a 13. héttől. Ahhoz a tanárhoz, akinél női jógára jártam. Ő most az Aranytíz Művelődési Központban tart kismamajógát az Arany János u-ban.
Itt van a link:
http://www.ajoga.extra.hu/index.htm
lei

Szia Lei! Nemkeseredtem el. Febr. 14-én egyébként is megyünk a Forgács Intézetbe párommal együtt. Hátha mondanak valami okosat nekünk :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Miért? mi van ebben az Intézetben?
lei

Meddőségi Intézet....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bocsi, még nem hallottam róla....hát remélem tudnak segíteni!
egyébként lehet, hogy nem ártana egy kineziológust is felkeresni. Több ismerősömnek segített!! Én is nagyon gondolkoztam rajta anno.
lei

az ötlet jó..... nekem is barátnőn ajánlotta az intézetet..... ők két hete voltak náluk.....én sem hallottam róluk egyébként még

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na akkor majd mesélsz, hogy miket mondtak!!! Addig meg azért még lehet próbálkozni majd.
lei

így van.... ki kell használni minden adandó alkalmat.... mi is íígy vagyunk vele :lol: :lol: :lol:

de ezt mindenkinek tudom ajánlani... már a technika gyakorlását :oops: :lol: :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát sajnos mi az utóbbi hetekben nem nagyon voltunk együtt. Egyrészt a rosszullétek miatt, másrészt nem is kívántam annyira, harmadrészt kicsit féltem, nehogy baja legyen a babának. tudom, hülység, de akkor is félek a második vetéléstől ezért inkább nem kockáztatok. Inkább páromat sajnálom, hogy most nélkülöznie kell egy darabig. De eddig nem szólt, sőt kérte, hogy majd akkor szóljak, ha már úgy érzem jól vagyok és rá vagyok hangolódva. Szóval nem siettet szerencsére. Még. :)
lei

De rendes egy párocskád van :lol: :lol: Biztosan ő si úgy gondolja, hogy ha már te is szeretnéd, akkor úgyis szólsz neki...addig meg ő sem szeretne kockáztatni......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok!

most értünk haza az orvostól. hát... megvizsgált. abban a pillanatban be is véreztem. :cry:

eddig sikerült meguszni. 12 hetes vizsgálatnál se volt gond, meg együttléteknél se. nah most igy jártam.

remélem hamar elmulik és nem fog erősödni :(

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Ez hogy sikerült így :?: :?: :?:

Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat, hogy minél hamarabb elmúlhasson :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

elő szokott fordulni.

nem is vizsgált még eddig. voltam nála terhességem alatt már vagy 3-szor. mindig mondta hogy majd ha nagyobb terhes lszek akkor vizsgál mert előfordul ilyen és nem akar megijeszteni.

most is előtte beszéltünk róla, és felkészített hogy lehet be fogok vérezni. hát igy is jártam.

de nagyon megdicsért engem is meg főleg babómat :D

engem mert szépen lazítottam (sose tudok, és mindig gond van ebből. már ismer)

a babómat meg nagyon megdicsérte. azt mondta hogy nagyon szép nagy baba. ha igy haladunk nagyon hamar eléri a köldököm magasságát :D
persze ez azt is jelenti, hogy ha ilyen ütemben nő végig akkor mire megyünk szülni jó nagy baba lesz 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

az nem baj..... a lényeg, hogy egészséges legyen :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajszikák :lol: !

TIMI!!!!!!!!!!!!!!:

Pihenés ami 24ó fekvés +idd a következőket:
- Pharmavit Magnesium 250mg 3*1 ha a vérzés és görcs csökken akkor 2*1 pezsitabi nem lesz gond mert ezt nem viheted túlzásba
- Pharmavit calcium 500 mg 3*1 itt a megengedett terhesség esetén 1200mg simán felnőttként 2*1 v. 3*1 pezsitabi

És FEKVÉS::::: elhiheted ezt gyakorlom már egy hete :P

Mi kezdünk jól lenni ma levették az AFP-t 7-én megyek genetikai uh-ra , szombaton viszont 2-án 4D-re .Már alig várom :wink: s képzeljétek folyamatosan ficereg a törpike, ha fekszem akkor sztrájkol, hogy forduljak , miként feküdjek stb...
Ha a nagyok simizik a pocit akkor jelez, hogy "itt vagyok" .
Örülök, hogy a héten látni fogom és megbizonyosodhatok róla, hogy jól van.

Nos visszaolvasok mert eddig nemtudtam s utána megyek az ágyba mert még nem legénykedetek sajnos de visszaolvasni az ágyból is tudok távirányítással :wink: .
Nos pussz mindenkinek és legyetek jók, ZSU ha voltál vizsgázni biztos sikerült tehát olvasatlan is gratulálok hozzá :wink: :lol:
tappancs28

[quote="lei"]s írta:leizöszi: elmentünk a Lágymányosi hídhoz abba az új parkba a Kopaszi-gárhoz. Nagyon szuperül megcsinálták az öblöt. Tök jó lesz nyáron!

Mikorra vagy kiírva Lei?? :)
Mikortól tologathatjuk ott együtt a Babákat? :D

Kép
szösszenet

Timi - Az első 2-3 vizsgálat után én is barnáztam a terhesség elején ..
Azóta már nem :) A 16. hét után szerintem neked is elmúlik ;)
Azért pihegj a vizsgálatok után ;)
Örülök, hogy a babával minden rendben!!! :)

Kép
szösszenet

Szioasztok! Megint csak most értem haza nemrég a melódiábol!

Szia Lei! Sajnálom, hogy te nem tudtál fagyikázni a hétvégén! De majd eljön a ti idötök is mikor majd le se tudod tenni a fagyis dobozt!! :D

Zsuzska! Nagyon sajnálom, hogy megérkezett pirike! Szerintem én se vagyok babos, mert rettentöen sokat járok pisilni!! Egy kissé nagyon el vagyok kenödve :cry: :cry: Majd mindenképp mesélj az intézetről mert csak annyit tudok róla ami fent van a neten. Ami azért nem sok! Mi va a mi vonalzoinkal???????? Nem tudsz róla valamit???? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép

Kép
nócika

Most meg már mutizza a vonalzoinkat!!! Ezt nem értem na de mind1 :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, Zsuzska - Fel a fejjel, kitartás! Elmegy lassan ez a csúnya tél .. virágoznak a növények, csodaszép lesz .. sokkal termékenyebb időszak jön, mint ez itt ... :roll: :D :D Meglátjátok, sikerrel jártok! :)

Kép
szösszenet

Szöszi! Isten beszéljen belöled!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szöszi: A Próféta beszéljen belőled :wink:

Nóci: Nem tudom, hogy mi van a vonalzókkal.....biztos sztrájkolnak :x

Amúgy tegnap volt két csöpp, aztán este hasfájás, de ma már semmi sem :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szöszi: elvileg augusztus végére vagyok kiírva, de hát ez még sokat változhat. De októberben talán még jó idő lesz és akkor már két hónaposan lehet tologatni a babót remélem. :) elvileg 4-5 hónap lesz a két babó között :lol:

nócika: fagyi van otthon is mindig, de most elfelejtettem enni. Meg mindig estére lesz rosszabb a szarullét, és olyankor örülök, ha élek, nemhogy egyek :cry:
egyébként a sok pisilés nem biztos, hogy azt jelenti, hog ynincs babó odabent.....sőt. 8)

timi: tényleg pihenj, ne törődj most semmivel, csak a babóval.

tappancs: Te is pihizz, habár gondolom, hogy egy idő után marha uncsi lehet csak feküdni egyfolytában.... :roll:
lei

Szia Lei! Nem bánnám, hogy a sok pisi azt jelentené hogy albérlöm van 9 hónapig! Bár most egy pár napig volt barnim és most meg semmi! De majd meglátjuk mi lesz :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Naon naon drukkolok,hogy albérlőd legyen :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na akkor drukk megy ezerrel :)
lei

Nóci: Ugyi még nincs piri :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy kis vicc:

Tanulság az elírt e-mail címről:

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.

Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek

Időpont: 2005 okt.13, péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na még egy:
Téma: Fwd: FW: Fw: Levél egy szőke nő anyjától. ..2.

Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már ne
m ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az
otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók mag
ukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új h
ázban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem műk
ödik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és az
óta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer m
eg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerin
t a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mi
ndegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és töb
b mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az
autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, va
gy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi
lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan me
gpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt.
Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben fol
yik.
Csókol szerető anyád!
Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom jó hangulatban vagy zsuzsa :)
lei

Szia Lei!
Hát az erős túlzás....fáj mindenem......jön a melegfront és olyan nyomott vagyok.....lüktet a térdem.....kicsi vagyok....álmos vagyok..... nyűgös vagyok :cry:

Azért még egy kis memóriajáték:http://www.neiaberau.de/memory/

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Köszike a drukot én is azt szeretném, hogy ott legyen a kis Matyikám!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi még nincs piri, de remélem nem is lesz :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

húú, de izgi!!! Drukkolok folyamatosan, hogy ne jöjjön a troli!!! :lol:
lei

Nócika - Részemről is megy a drukk folyamatosan, hogy ne jöjjön, aminek nem kell jönnie :wink: :D :D

Mi tegnap voltunk kötelező 30 hetes UH-n.
Alízzal minden rendben, kb. 1250gramm, és szuperul van :)
Az én vesémben van egy pici pangás, mert Alíz ott piheg .. és elzárja a csatornákat :( ez még egyelőre nem baj . .csak ne növekedjen ott a felgyülemlett folyadék .. 2 hét múlva kontroll....

Mindenkinek szép napot :)

Lei
- Mikor mész a 12 hetesre? Már a 11.-ben vagy :D :D

Kép
szösszenet

Nóci: Úgy szorítok, hogy csak na!!!!!!!! Szokott késni? Tezst mikor?????

Szöszi: Én is remélem, hogy lánykád egy kicsit változtat a pozícióján :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szép napot mindenkinek!

kinél milyen idő van? itt esett a hó, ennek következtében nem is vagyok a legjobban. legalábbis remélem, hogy az idő miatt van.
rettenetesen rossz a közérzetem, este a fejem is fájt.

jövő héten megyek AFP-re. ma beszélek a dokival hogy melyik napra is kellene beutaló.

MÁS:

drukkolok én is ezerrel. emléxem én is milyen izgatott voltam, hogy jön vagy nem jön?! babó vagy nem babó?! alig vártam, hogy tesztet csinálhassak. főleg hogy elkapkodni se akartam, mert akkor meg olyan csalódás ha nem mutat semmit.
szóval DRUKK EZERREL!!!!

Kép

Kép
timi1982

nóci: igen, fontos, hogy ne túl korán tesztelj, mert esetleg nem mutat még semmit a teszt, nehogy csalódj!!!

szöszi: hú ez a vese pangás nem hangzik jól, de bizos nem lesz semmi baj, beszéld meg Alízzal, hogy menjen kicsit arrébb :lol: eddig általában hallgatott rád.
Jövő hét kedden megyek az UH-ra, akkor lesz 11+2. :roll:

timi: fura, hogy ott esett a hó, itt süt a nap, ettől kicsit jobb a kedvem is. Küldöm oda a napocskát hozzátok!!! :)
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?