Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
Tenyleg nagyon jo a habtapitok! Ha tudtam volna, hogy ilyet is lehet kapni! Aron nagyon szereti mostanaban a mienket felszedegetni, es racsgaltni. Az egyiknek a sarkabol hianyzik egy darab. Hogy mikor haraphatta le??? Szoval nem art resen lenni.

Boszi,
Jo, hogy Gabika elvan a jarokaban. Aron nagyon nem bir meglenni benne :(

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Itt volt anyós nálunk, most ment el.
Nagyon szar idő van... Ma le sem mentünk.
Többiek? mi jót csináltok?

horvviki

Jó reggelt!

Hát nekünk nagyon szar éjszakánk volt... Fannival fél 1-től negyed 4-ig járkáltam fel-alá a lakásban. Egyszerűen nem akart aludni, nem volt álmos. Remélem csak a szél kavarta fel, és ma éjszaka már alvás lesz. Most elég cudarul nézek ki, alig várom, hogy aludjon egyet délelőtt és akkor én is lefekszem egy kicsit.

Az idő innen fentről jobbnak tűnik, ma már le szeretnénk menni, mert tegnap nem voltunk. Apa itthon van egész héten.

Csajok, merre vagytok? Mindenki eltűnt? Vagy titeket még hagynak aludni a babók? :D

horvviki

Jó reggelt lányok! :wink:

Hát a tegnapi szeles idő nem volt semmi! Pedig azt hittem,hogy kicsit majd le tudunk menni ebéd után sétálni. Gabika nagyon jó fiú volt,mert 2,5 órát aludt délelőtt és délután is. :P Mi meg DVD-t néztük apával a FELKOPPINTVA c. filmet,amit ajánlok nektek,nagyon klassz volt! :P Éjjel az én jó alvó kisfiam 2kor felkelt sírva,mert tiszta pisis volt. Öltözés,pelenkázás aztán hozzánk hozta apa az ágyba,mert nem akart megnyugodni! 30 perc után tettem vissza a kiságyába,mert forgott össze-vissze,morgott,felült :lol: ,és így nem igazán tudtunk pihenni! Letettem,és aludt is szépen 7:30ig! Lehet a foga miatt volt annyira nyűgös,pedig már a Dentonix helyett a Chamomilla 15ch-t használjuk.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki köszi a szüléses linket,nagyon klassz volt nézni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hoztam új képeket :wink:
Kép
Kép
Ilyenszép rendet tudok csinálni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

hát nálunk a szombat éjjel volt katasztrófa :) hatkor este beűjult a kiságyba fürdetés vacsi nélkül :) aztán úgy kilenc felé felébredt megkapta a vacsit és 10-hajnali fél négyig ordítva sírt felváltva nyugtattuk apával na hajnali fél négykor már el is fáradt és akkor aludt vagy 4 órát de 7-kot ugyanúgy fent volt tegnap viszont egyszer kelt fel és aludt reggeli fél kilencig szóval nem tudom mi lehetett pedig most volt a nagy szél de úgy látszik ezt jobban bírja lehet amúgy jön a foga és ez bántja de nem enged be a szájába szóval nem nagyon tudom mi van odabent amikor kinyitja nem látok új fogat d doki néni azt mondta hogy látja hogy feszül már a hátsó két rágó szóval lehet fogzunk megint :)

nika70
Salgótarján

Hát Fanni délelőtt sem hajlandó aludni. A fogára nem tudom fogni, mert egyáltalán nem nyügös, szépen eljátszik magában... csak nem alszik, és hiába próbálom elaltatni, harcol ellene... Viszont úgy látom, hogy jön a második fog is alul, de Fanni sem nagyon engedi, hogy belenézzek, így csak néha néha meglesem.

Boszi: Felkoppintva filmet múlt héten néztük meg, nekem is nagyon tetszett. :lol: Látom a legjobb játék a flakon :lol:

Én is csináltam reggel új képeket, teljesen magától ült így le Fanni. Már nagyon sokszor sikerül neki, de azért még párszor koppan sajnos feje a földön, mert elborul. Szerencsére most már a szivacsra borul.
Kép

Kép

horvviki

Még két kép máról (bocsika)

Kép

Kép

horvviki

Csajok hol vagytok???

horvviki

Mi most értünk haza, voltunk apával az Aréna Plazaban vásárolgatni. Persze végül csak Fanninak vettünk egy-két apróságot (bodykat, cumit, játékoknak tárolódobozt..). Egyébként nagyon kihalt volt a pláza, alig volt vásárló. Fannira anyuék vigyáztak, igy nekem is volt pár óra szabadidőm.

Na megyek fürdetni. Remélem a ma éjszakánk jobb lesz...

horvviki

Szioka! :wink:

Viki nagyon ügyes már Fanni,ahogy üldögél,és örültem a sok képnek! :lol:
Remélem jobb éjszakátok lesz ma!

Nika? Kia? Helga?
Apjuk ma rövid műszakos volt,így 12-re már itthon is volt. Együtt lementünk DM-be,boltba és postára,és egy jót sétáltunk,bár nem hittem,hogy ma is ilyen szeles nap lesz még! A boltban láttunk egy 15 hónapos kislányt,aki eszméletlen hangon vísitotta végig az egész vásárlást. :shock: Mikor kijöttek,és már rég messze voltunk tölük,akkor is nagyon hangosan hallottuk. Hát nem irigylem az anyukát! Gabika mindig elvan,nézelödik és mosolyog! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok...

Szépek a babák!!!
Én már rég csináltam képet..

Anyu szombatig van itt, így pihengetek is..

Pénteken felhívtam a Heim Pálban egy nődokit - csüt-ön megyünk nyelv-felvágásra!

Ma vagyunk 8 hetesek... nagyon megy az idő.
Vasárnap Levi 5550 g volt :lol:
Már nagyon hízik...

Jó éjt! Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó reggelt!

Az éjszakánk jó volt, igaz felkelt kétszer enni, de utána rögtön vissza is aludt, és most keltünk.

Mi is szoktuk vinni Fannit vásárolni, és ő is el van. Nézelődik csendben, minden újdonság számára...

Kia! Hú, Levi mindjárt utóléri súlyban Fannit... Alig egy kiló van köztük. Szép nagy baba lehet. Ha tudsz, majd rakjál fel képeket!

Helga, Nika? Mizu?

horvviki

Sziasztok!

Mi jol vagyunk. Tegnap voltunk tanacsadason, Aron 8810g es 77cm. Jo hosszu baba :)

Boszi,
Nalunk is volt mar olyan, hogy nagyon nyugos volt a boltban! Egy elonye voplt, megpedig az, hogy eloreengedtek a penztarnal :)

Kia,
Aronnak is le van nove a nyelve, de neki nem vagtak fol. Azt mondtak, hogyha a szoptatast nem akadalyozza, akkor nem haborgatjak, majd csak akkor, mikor a beszedet akadalyozza. Remelem, ott sem lesz gond. Az apukajanak folvagtak, es meg igy is van kis beszedhibaja.

Viki,
Nem semmi, hogy Fanni ilyen ugyesen ul! Latszik, mennyire leteroen fejlodnek a gyerkocok, mert nalunk Aron csak a maszasbol volt hajlando popsira tottyanni.

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok! :wink:

Helga szép kis méretei vannak Áronnak! :wink: Gabikát majd legközelebb február 13án kell vinnem tanácsadásra!
A boltban nekünk rendszeresen új kasszát nyitnak,vagy pedig a pénztáros szól,hogy babakocsis anyukák menjenek előre! :P
Ez szerintem egy nagyon szép gesztus!!!

Kia Levi szép súlyban van,gyarapszik rendesen! :P Nincs rá panaszotok gondolom!

A hülye új szopmszédok már 8 előtt óta zörögnek,kalapálnak és fúrnak! :evil: Olyan jó hallgatni! Még szerencse,hogy a nappali fala érinti őket,nem Gabikáé,és így tudodt aludni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi! Eszméletlen édes Gabika :lol:

Végre elaludt Fanni, bár nem tudom meddig tart az alvás, mert mostanában fél óra, max. egy óra után felébred... Úgy hogy most belehúzok az itthoni teendőimbe...

horvviki

Na meg is jöttünk a kis sétánkból+posta és bolt! :wink:
Gabika be is dobta a szúnyát! :)
A postán megint millió ember volt. Én csak ajánlott levelet akartam átvenni,mert tegnap biztos akkor hozta,mikor lementünk,pedig 13ig itthon voltunk! :shock: Na mindegy!
Mindenki csak néz,aztán egy idősebb néni szólt,hogy nyugodtan elé mehetek majd! :wink: Megörültem,mert így 3 embert meg is előztem. Aztán mikor odamentem a kocsival elkezdett okoskodni és magyarázni:
- Miért van bekötve a gyerek szája,nem fog levegőt kapni? :evil:
Aztán észrevette,hogy nem a szája,hanem a nyaka van sállal betekerve és cumi van a szájában.
- Akkor a kocsit miért állítom be a sorba,miért nem hagytam a bejáratnál a gyerekkel együtt? :evil:
Na persze,aztán mindenki ráköhög,meg nehogy már más mondja meg nekem,hogy hova tegyem a gyerekem!
Ekkor már kicsit elegem volt az okoságokból! Nem tudom de sok öreglány mindig úgy érzi,hogy,ha lát egy kisgyerekes anyukát mondani kell sok mindent! :shock: És persze csak az a jó,amit ő mond! Na sorra kerültem,erre a néni azért szólt,ahogy letettem a pénztárcám a kezem mellé! Mert úgy nem szabad...stb
:evil:
Megkaptam a levelem,és tipliztem is el,mert örülhetnek,hogy nem szóltam vissza semmit,mert ilyen napom volt!
Útólag meg inkább kivártam volna a sor végét,és akkor ezt nem kellett volna hallgatnom! :twisted:

Itt a házban meg egy 18-22 év körüli srác CSÓKOLOM-ot köszönt nekem! :shock: Öregszem! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi: nem semmi: nekem még nem szólt be senki bár anyós mindig mondja a magáét de egyik fülemen be a másikon meg ki :):):):)
Videók nagyon édesek.:):)

szépen nődőgélnek a babák :):):):)

nika70
Salgótarján

Boszi: én már nem is megyek erre a postára... apa feladja a csekkeket útközben valahol, vagy a Corában szoktuk elintézni. Ajánlott levelet meg nagyon ritkán kapunk... Én ott idegbeteg leszek szó szerint...

Délutánra beigérkezett egy kolleganőm... őt várom. Jó lesz dumcsizni. Főleg azért mert mire visszamegyek, ő már másik áruházban fog dolgozni, előléptették. Aminek egyrészt örülök, viszont szomorú is vagyok... nagyon jóban voltam vele. Viszont ő csinálta helyettem eddig a melómat, megérdemelte a kinevezését.

ja, és most csinálok egy kis tegbegrizt. Megkivántam... :lol:

horvviki

Sziasztok!

Gabika nagyon aranyos...

Viki
Majd rakok fel képet..

Helga
Nekünk többen mondták, hogy a nyelv-felvágás most még csak egy metszés vagy kis vágás, de később műtét lesz.. ahogy nő a gyerek.

A Bethesdában mondta a fődoki, hogy majd akkor vágassuk fel, ha már beszél - ő most nem vállalja el,
de az össze többi doki, akit megkérdeztünk azt mondta jobb még kicsi korában.

A Heim Pálban a dokinő nagyon kedves volt telefonon.. remélem hipp-hopp megcsinálja.

TEJBEGRÍZ...
azt szeretem - nagyon rég ettem már.

Ma sokat főztünk anyuval...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó reggelt lányok! :wink:

Mi újság?
Gabika még alszik! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Új képek :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Továbbra is tornázom minden nap,és nagyon jól esik,szinte újjászületik az ember! :wink:

Megint így szeretnék kinézni:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Mi is most keltünk :D Ez most szuper éjszaka volt :D

Viszont az előbb evett Fanni és azóta többször kibukott... Pedig ő nem szokott. Előfordul néha, de ilyen sűrűn nem. Most nem tudom mi lehet ez :shock: Kaja után legalább 5x kibukott, lehet ki is jött az egész, amit szopizott.

Kia!Remélem holnap gyorsan végeztek a kórházban, és Levi semmit nem fog ebből észrevenni... Várom a képeket :D
Tényleg, voltatok már lent sétálni?

Boszi! Szerintem nagyon hasonlit már rád Gabika!

horvviki

Kia,
Mutet??? Errol en nem tudtam! Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nagyobb korban ugyanugy csak egy kis metszes, csak a gyereket nehez ilyenkor lefogni, mig kiscsecsemo jobban hagyja magat.
Azt is mondta, hogy ha a szopasban nem akadalyozza, akkor inkabb ne tegyuk ki torturanak. De vegulis Te dontod el.

KépKépKépKép
thelga

Boszi,
Pont ilyen etetoszekunk van, de en mar megbantam hogy ilyet vettunk, mert Aron mar felterdel benne! :shock: Ugy felek, hogy egyszer csak kiesik belole. Valoszinuleg jobb lett volna inkabb olyat vennem, amibe rendesen be lehet csatolni a babat. Persze utolag okosabb az ember.
Nalunk Aron a szokasos idoben, azaz 6:30-kor kelt :? Ugy tunik, Aron az atlagosnal kevesebbet alvo baba.
Jol neztel ki a kepen! Gondolom, meg a terhesseged elott keszult a kep :)

KépKépKépKép
thelga

Viki,
Csak a szokasosat tudom mondani a sok bukasra: biztos a foga miatt. :( Ha nagyon aggodsz, hivd fol a dokit, de csak ugy rendelesre ne menj le vele, mert osszeszed valami nyavajat.

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Helga igen ez a kép még terhesség előtt készült 2006 elején. :wink:
Mi ajándékba kaptuk az etetőszéket a keresztszülőktől,és mi nagyon szeretjük! Remélem Gabika nem fog benne nagyon rosszalkodni! :lol:
Azért is tetszik,mert utána asztal+kis szék lesz belőle! :P

Bukásra én is a fogzást tudom mondani!

Kia én is várom majd a hireket,biztos minden rendben lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Voltunk lent sétálni és közben útba ejtettük az orvost is. Nem volt senki, így bementünk. Ő is a fogzást mondta, meg hogy most már nagyon sokat mozog, és azért van... Evés után próbáljam meg, hogy kb. 20 percig nyugton ül, fekszik. Nahát ez már Fanninál lehetetlen. Egyfolytában izeg-mozog :shock:

Jó idő van, sétáltunk egy másfél órát, Fanni végig aludta az egészet.

Etetőszék: mi most akarunk venni, már nézegettem őket, de hát olyan drágák! Valami középkategóriásba fogunk beruházni azt hiszem.

Boszi: egykor én is ilyen vékony voltam... Most megelégednék azzal, ha 60 kilóra sikerülne lefogynom. Na az még -4 kg... És sajnos a hasam plöttyedt lett.... :oops:

horvviki

Viki,
Nem semmi, hogy eppen senki sem volt az orvosnal??? Nalunk ilyen sosem volt eddig. Ki az orvosod?? Lehet, hogy at kellene nekunk is nyergelni hozza, a mienket egyebkent sem igazan kedvelem, orokke kioktatoan beszel az anyukakkal.

Etetoszek: hat igen, baromi dragak :( Viki, valoszinuleg nektek is erdemes figyelembe venni Fanni izgo-mozgasat, es olyat venni, amibe bele lehet ot kotni, illetve meg egy dolog eszembe jutott, az is jo, ha le lehet venni a talcat, mert akkor az asztalotokhoz is oda lehet huzni a szeket. A mienk ezt sem tudja. Viszont nekem is az tetszett meg benne, hogy szet lehet szedni. Azota persze rajottem, hogy nekunk annyira meg sem jo.
Az itteni bababoltban lattam olyan etetoszeket, amit az asztalhoz lehet csavarozni. Most ebben gondolkodom.
A hiper-szuper etetoszekek iszonyu sok helyet foglalnak, es ugye a hely ilyen kis panellakasokban sokat szamit.

KépKépKépKép
thelga

Helga: Dr. Nagy Erzsébet. Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Mindig olyan szépen és aranyosan beszél a gyerekekkel és egyáltalán nem kioktató. Normálisan elmond mindent és tanácsokat ad. Boszinak is ő az orvosa. Viszont most voltam lent én is úgy először, hogy nem volt senki. Mondjuk már a rendelés vége fele volt. Meg lehet, hogy a szerdai nap miatt. Inkább hétfőn mennek az anyukák, és általában péntekre rendel vissza...

Fanni az előbb kertészt játszott... Belekapaszkodott a virágállványomba és beletúrt a virágcserépbe, a földbe... Már semmi sincs biztonságban. Azt hiszem kicsit át kell rendezni a nappalit...

horvviki

nekünk olyan etetőszékünk van ami állítható olyasmi mint a stokke de nem az 8 ezer volt postaköltséggel együtt az ebayen vadcsi újan:):): van ismi aki németből tud hozni:)később majd rendes szék lesz majd csinálok képet és felteszem csak gege sír majd később

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Viki nagy szerencsétek volt akkor,hogy nem voltak a dokinéninél! :wink:
Hát nálunk sincs semmi biztonságban már jó ideje! :lol: Kedvence a CD állvány! Én mindig attól félek,hogy magára rántja,mert remeg az egész mikor rángatja! :shock:
Ma tényleg gyönyörű idő volt,mi is voltunk egy jót sétálni+elmentünk apa elé is,mert 14 körül ért be a HÉV! :wink:

Ma is tornáztam Norbival! Nem semmi kemény! Ma hasra és fenékre ment! :wink:
Szoktátok nézni a Nagy Fogyást? Mi nagyon szeretjük,és nem semmi,hogy milyen jól lefogytak! :)

Etetőszék terén mi is olyat akartunk venni,ami asztalra rögzíthető és kis helyen is elfér. De,ha már kaptunk ilyet,akkor nem veszünk! :wink:
Nika nagyon kíváncsi vagyok a tietekre! :)
E-bay-en is úgy lehet venni bármit,mint TESZVESZ-en?
Én már most gondolkozom nagyon a szobák átrendezés,új bútorok beszerzésén,mert,ha mégegy baba lesz mindent alaposan át kell rendezni+sok új szekrény is kell,mert annyi cuccunk van! :lol:

Helga én is nagyon sok jót tudok mondani a gyerekorvosunkról! Nagyon rendes,türelmes!
:wink: A páromnak is ő volt az orvosa,tehát nem is idegen! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

OFF
Ha van kedvetek kitölteni ezt (nagyon rövid), az segítség lenne nekem. Köszönöm szépen!

hordozo

Bozsi igen ugyanúgy csak a németen nem én hanem párom egyik haverja van regizve és mondta hogy nézzük ki ami kell és ő meg majd licitál mondjuk meg neki mi a max összeg amit még adunk érte és igy lett a pihenőszék is ugyanigy lett ami olyan mint a tietek csak nincs benne a játék híd 8 ezereért :):):):):)

Kép

és ilyen kinyitva

Kép

minden viszintes darabja pakolható bárhová később rendes támlás faszék. most meg a közepén van egy vastag pánt amitől nem tud kiesni bár Gege már esett ki belőle :oops: :oops: mert forgolódott benne igy ez a megoldás felügyeletet kíván de nem szoktuk magára hagyni benne meg lehet hozzá kapni plusz pénzért párnát bele de mi nem vettünk :) nem sokat ül benne csak amig eszik

nika70
Salgótarján

Nika nagyon klassz az etetőszéketek! :wink:
Nekünk is van benne középen egy pánt,ami az esét akadályotozná,de Gabika is olyan örökmozgó,hogy nála sincs lehetetlen. 1 percre se lehet magára hagyni! :lol:

SPAR és az INTERSPAR-ban mától babaakció van! :wink: Neten nézzétek meg az akciós újságot,ha még nem láttátok!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Boszi! Hát Gabika aztán nem szégyenlős... :lol:
Fanni is belenyúl állandóan az ételbe... Mindig öltöztethetem át.
Babaakció azt hiszem minden ilyen nagyobb áruházban lesz most: Cora, Auchan, Tesco. De a Spar újságot még nem láttam...

Nika! És ha külföldről rendelsz, akkor mennyi a posta költség? Az nem drága? Én még soha nem vettem semmit sem a vaterán sem a tesz-veszen, e-bayen meg pláne nem :shock:

Kia! Remélem gyorsan túl lesztek a beavatkozáson, majd irj, hogy mi volt!

Helga? Mizu?

Én ma délre megyek be a munkahelyemre Fannival :lol: Nem tudom mikor fogok onnan elszabadulni :lol:

horvviki

Viki akkor milyen jó,hogy még nem mentem ki az Auchanba! :wink: Hétvégén lehet kinézek.
Én nem vittem be Gabikát a munkahelyemre. Amikor lehetett volna már,senki nem volt már ott,aki miatt bementem volna,ugyhogy nálunk ez valószínű elmarad. :wink:

Mamám még mindig rosszul van sajnos! Tegnap nagyon rosszul volt. Anyukám meg nagyon mérges volt,mert ott volt az unokanővére,aki ahelyett,hogy felhívta volna anyut,hogy milyen fájdalomcsillapítót adhat neki,inkább számítógépezett! :twisted: :evil: Addig meg a baba szenvedett nagyon! Nagyon hülye egy nő,mindig nagy vitákat vált ki,most se hívta senki,csak beállított,de akkor legalább már segítene,hiszen a mamáméknak nagyon sokat köszönhet!!!
:twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Én Tesz-veszen már sok könyvet vettem! :lol:
E-bayre én is kivi lennék,mennyi a postköltség! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jo reggelt!

Aron mar alszik, hiaba, aki 6-kor kel, az gyorsan kifarad :evil:

Nika,
Nagyon klassz az etetoszeketek! Pont ilyen van egy nagyon jo baratnomnek is, es mondta, hogy egy ideig itt Mo-n is lehetett ilyet kapni, de mar nem sajnos :(

Azt tudom, hogy a CORA-ban holnaptol van akcio, anyukamek Szegeden mar megkaptak a szorolapot! Je, most latom, hogy a honlapon fent van vegre valami. A SPAR-ban is lesz valami???

A tesz-vesznek mi a honlapja?
Konyveket en az alexandra.hu-n vette eddig.

Boszi,
Melyik hirre gondolsz az rtl-en?
A videokat is megnezem!

KépKépKépKép
thelga

helga szerintem a műholdasra:)

Viki: az isminek van ismije németbe és így 10 euró körül van oda apostaköltség onnan meg a fickó gyakran jön magyarba és hozza magával a cuccost. az etetőszék kb 4000 ft-volt és mégegyszer ennyi a postakltsg de..... itt 10 fölött vannak ezek a székek igy nem számított a postakltsg még igy is olcsóbb volt :)azt viszont ne tudom hogy a német ebayról lehet e magyarra mert néha van írva hogy csak németország területére küldi el:) utána kell nézni.

www.tesz-vesz.hu

Könyvet én többször rendeltem már régebben a bookline-on sokszor van kedvezmény:)

nika70
Salgótarján

Helga a müholdasra gondoltam,jól írta Nika! :?
Megjöttünk a sétából,hát ma nincs vmi jó idő! Igaz süt a napocska,de nagyon fúj a szél,s emiatt eléggé hüvős is van! :?

Csajok felvettem egy jó kis nacim,amit még terhesség előtt hordtam! Rámjön,de nem semmi,hogy feszül a combomon,nem vmi kényelmes! :twisted: Hihetetlen,hogy 5kg plussz ennyit jelent! Ma is torna kegyetlenül! Enni pedig nem is nagyon eszem....
:oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga a SPAR-ban is mától van akció! Mi végül nem mentük át,mert annyi babakaja van még itthon,nem tudnám hova tenni,de érdemes megnézni,mert nem csak az van akcióban!
A CORA akcióst én is láttam neten. Általábban sokszor ott nézem meg,mert nem mindig dobnak be újságot!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most értünk haza a munkahelyemről. Én úgy elfáradtam..... Nagy volt a nyüzsi bent. Fannit mindenki megcsodálta :lol:

Véglegesítettük a kezdésem időpontját: márc. 10. hétfő :( Mindjárt itt lesz... Hát majd meglátjuk, hogy bírjuk Fannival...

Én szeretek mindent személyesen megnézni, mielőtt megveszem, ezért nem hiszem, hogy fogok rendelgetni... De többen mondták, hogy jóval olcsóbb, csak hát én nem haladok a technikával még :lol:

Kia! Hazaértettek már? Mi volt?

horvviki

Tényleg Kia mi volt?
Viki akkor pont Gabika születésnapján lesz az első munkanapod?! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem tudom,hogy hallotáttok-e már! :cry:

Tragikusan fiatalon, balesetben elhunyt szerdán Selmeczi Roland, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar szinkronszínész.
A művész a szolnoki Szigligeti Színházból indult Budapestre a Fekete szárú cseresznye című darab próbái után, de a fővárosba már nem jutott el: Újhartyán közelében halálos autóbalesetet szenvedett. Az MTI jelentését a színház megerősítette.

Aki nem tudná ő volt a Dr. Houseból Wilson magyar hamgja, a Született Feleségekből meg Mike Delfinoé, a Szökésből Lincoln Burrows-e,valamint a Shrekből a kandúré!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?