Sziasztok!
Lilly: Képet kérünk az új frizuráról
Az jutott eszembe, hogy az a vitamin, amit szedsz, azt lehet szoptatás alatt is szedni? Mert azt mondják, hogy az "általános" multivitaminok nem ajánlottak, mert nem megfelelő arányban tartalmazzák a vitaminokat, nyomelemeket. Ezért a szoptatás alatt is a terhesvitaminokat javasolják. Köszi a kérdésed, nagyon jól kijönnek egymással
Pont ma írtam egy másik topikba, hogy leszámítva a hisztiket és a fáradtságomat, nagyon boldog vagyok
Eszméletlen, hogy már most mennyire imádják egymást. Vivi egy nap százszor megsimogatja, megpuszilgatja, ölelgeti, hintáztatja, dumál hozzá. Niki meg rajong érte. Ha csak dumál Vivi a nagyvilágba, de látja őt Niki, már fülig ér a szája
Vivi gurgulázva rötyög, ha Niki a hadonászása közben megérinti
Fantasztikusak
Niki ráadásul nagyon nyitott a világra szerintem, legalábbis már hetek óta ő is kezdeményez kommunikációt, sikontgat, imádja, ha beszélünk hozzá, fülig ér ilyenkor a szája, meg akkor is, amikor eszünk előtte
Á, nem is tudom, hogy miket írhatnék még, imádom őket és a páromat, és fantasztikus érzés, hogy ők is imádják egymást, meg remélem engem is
Babett: Igaz, hogy nem sok időm van, de én az nlc-n három topikba is írok, itt a babaneten pedig még kettőbe
Mivel nem mind pörgős topik, így van időm követni az eseményeket. Persze van, hogy kimarad néhány nap, na akkor az elmaradt száz vagy többszáz hsz-t persze nem olvasom vissza, de hamar újra képbe kerül az ember
Tücsi: Szerintem undorító, ahogy egyes emberek viselkednek ilyen fórumokon
Mire jó, hogy elmérgesíti a helyzetet, meg bomlasztja a közösséget? Ha ő nem érzi ott jól magát, akkor menjen onnan és kész. Hagyja békén a többieket. Szerintem ez egy nagyon jó topik, az egyik kedvencem, úgyhogy maradj itt, jó?
Íme a kép Viviről is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 17:47-kor.