Jo reggelt!
Magdi
Na ja, a 23:50 tenyleg blama lett volna
Zsurlo
En is hasonlo tuneteket velek felfedezni cicivel kapcsolatban, de nem erzem, hogy kevesebb lenne a tej! Illetve Jazi meg sosem panaszkodott. En ugy rendeztem el magamban, hogy mar alkalmazkodott a tej mennyisege, ez igy pont eleg.
Ez mar bizony az ules fele vezeto ut!
En baratnom tanacsara az agyon elengedtem Jazit, uljon egyedul. Elo nap kb. fel masodpercet birt, masnap 1 percet es igy tovabb. Tegnap volt a rekord- fel ora simmmaaaannn!
Sofka
Koszi a fedo infot, de csak talalok Pecsen is ilyesmit!
Apa mondta,hogy latott sokfele meretben parafadugot, az is jol nezne ki
Koszonjuk a takolmany dicsereteket!
Heppi
Milyen volt az unneples?
Beu
Mi is mentunk meg par honapja 1utt WCre Jazival
Lorinc nagyon talalekony!Mar most latom, hogy nem fox Te unatkozni!
Myssnia
Szilard cumizik
Jol van mar?
Anita
Jazi csak a 2 honapos oltasnal lazasodott. Borogatas, kup, aztan minden rendben lesz
Heni
Agyevos foto
Reka
Orulok,hogy minden rendben volt keresztelon!
Koszi a furdonacis infokat. (Kepek jooook! )
Elli
Gratula a fejlodeshez!
Fura,hogy baj a gombocba gyurt kez, Jazi regebben mindig ugy nyomta ki magat. Eszembe sem jutott,hogy ez nem jo igy?!
Csaladi konditerem
Zsuzsi
Apanak megmutattam a kepet: "Nagyon is jo ez a szerko, nem sul meg a gyerek! Mi bajotok vele?"
Kepek nagyon jok!
Andy
Nagyon edes Mark!
Mano2
Gratula Dorka mutatvanyahoz!
Nameg a serleghez!!!!
Nekunk Philips babyorzonk van, szerencsere eddig nem volt vele baj (kiveve 1x, mikor nalunk is a szomszed kislany sirt fel
)
Akkor nem fogsz tulzott nyugalomra panaszkodni mostanaban??!!!
Urszila
Hatfajas fuuuuj
Nalunk is volt ilyen (ha jol szamolom epp fejlodesi ugras volt), hogy par napig sakaluvoltessel ebredt a kiscsaj. Kb. masfel het alatt elmult. Remenykedj...!!!
Picit nyalcsorgatos volt ez az ordas recept!
Sulihoz DRUKK!
Kaska
Ujra ember!
Es meg a kendoben is jol elvan. Hat mit akarsz meg????
Nana, a cimkek Norka vedjegyesek
(Nem veletlenul nincs 2 1forma...)
Toffi
Tyuhuuu, de jo,hogy megjottetek!!! Mar epp hianyoltunk es szova tettuk,hogy ilyen hosszu nyaralas nincs is!
Lanyok
Jazi 2 napja ugy beturbozott,hogy iszonyat mod lefaradok mellette. Nem sir meg semmi ilyesmi. Jon-megy-kuszik-maszik -dumal. Hat ez mar csak "rosszabb" lesz. En estere ugy kipurcantam!
Tegnap leves+masodikat keszitettem ebedre(1000 eve nem volt ilyen), hat mostanaban nem vallalok hasonlot, ha addig Apa nem vigyaz Jazira... (Urszila- sultpaprikat csinaltam, gondoltam ratok, mi ujsag a padlizsanotokkal? Megsutottetek?)
Apat tegnap elkuldtem Metroba babakajcsit venni, annyit hozott,hogy nincs hova tenni...
Nem irtatok rantas- habaras ugyben! Mennyit, hogyan?
Irany takaritani...
Norka es pizsibenalszik Jazi