Sziasztok.
Gyöngyi,minden jót neked és remélem bent marad még a baba egy ideig.
Tündi nagyon drága a kis Balázs,Bence meg kis vigyori,csibész arcú mint Patrik.
Anikó,minden oké?Vártalak benneteket.De leht jobb is hogy nem taliztunk,mert én már megint taknyos vagyok,Gabinak is fáj a torka,Lilóka még köhög.Patrik úgy néz ki meggyógyult.
Ma volt a fenyőünnep az oviban,és itthon hagytuk a fényképezőgépet
Patrikot azért lefényképeztem a telimmel,és majd valamelyik szülőtől elkérem a filmet,mert páran kameráztak.
Utána Mc Donald's-oztunk,és Lilóka elaludt a padon:-)
Jól teleettem magam,pedig diétázok,mert már lehet.Lilóka már csak reggel,meg este akar szopizni.Néha éjszaka vagy nagy ritkán napközben,de akkor is csak magnyugtatásként.De így is örülök mert már 2-szer annyi ideje szoptatom mint Patrikot sikerült.Valahogy megpróbálom kihúzni még tavaszig a szopit,aztán ha nem akarja nem erőltetem.Néha este sem cicin alszik már el,hanem kéri a kis cumiját.
Na de ennyi a szopitéma.
Ildikó,Eszti írjatok ti is ,hogy készültök karácsonyra?
Én még most sem tudom mit főzök,mert 24-én délig 2 helyen fogunk enni.Lehet csak valami sütikét sütök,meg salátát csinálok,mert a Szent Estét már anyuéknál töltjük,ez hagyomány és anyu rengeteg mindent csinál.Gabi lehet csinál rántott húst is,mostanában kéri hogy tanítgassam mit hogyan kell.Megtáltosodott mostanában.Rengeteget segít.Azért vannak néha "dolgai",de megpróbálok nem szólni és akkor nem lesz vita belőle,mert nem tudok szépen szólni sajnos.
Próbálok még képeket feltenni aztán megyek aludni.
Szilveszterkor itthon leszek a gyerekekkel,mert Gabi dolgozni fog,legalább tévézek egy jót.
Mostmár tényleg befejezem.Ha nem jönnék addig,akkor Boldog Karácsonyt Mindenkinek és Szeretetteljes Szent Estét.Egyetek sokat.Akkor én sem fogok diétázni,majd utána.
Puszi nektek