Rettegek mindentől, aminek több lába van négynél. Úgyhogy Anyapoc, nálunk csapdába kerülnél
.
Mekkoráknak indulna ez a szakkör?
Szerintem ez fontos lehet.
Én is jártam ilyenekre-ki hitte volna
Meg rádió-amatőrködni is. De az más.
Fonalgrafika? Nemrégen megjelent egy füzet, a Szalay-féle Barkácsműhely sorozatból, nagyon jó dolgok vannak benne.
Falikar-- az a szokásos:valami kovácsoltvas vacak, némi minntával, ami tart két rudat, aminek a tetején világít a gyertyafoglalatos izzó. Már régen nem láttam, de úgy emlékszem, ilyen.
És hogy csigázzalak; ma észrevettem az egyik polcon egy márványból készült állólámpa alapot
Ezek csak úgy vannak errefelé...
Fenyő--sosem vettem még, na ja, ha az ember erdő szélén lakik...A balza "csak úgy" kéne, mert az még nincsen itthon. Régóta szeretnék egy faesztergát, mert eddig csak fémet esztergáltam, fát még nem, de nagyon szeretnék.
Amíg az nincsen, addig nekiesnék egy vésővel. Asszem.
Laminált bútorlap--szerintem kérdezd meg erről is az asztalosokat, mert a diszperzit szerintem leesik róla. a trinát, meg a Supralux az szerintem befogná, de nem tudom, mit művelne később. talán meg kéne csiszatolni előtte.
Ja, és most olvastam a múlt havi Praktikában egy szórható ragasztóról, ott azzal dekorálták a bútort, azaz ezzel ragasztották fel a napraforgót (mi mást). Talán jó lenne a hűtődre is. Nem?
Gigó!
Ez biza' puffadós! Tudod mire gondolok még? Hogy ezt Mikulásra vettem, és lehet, hogy elérte a fagyhalál, mert az autóban várt, míg bementünk a Corába vásárolni. És ismerve a matricafestékek szilánkokra való törését(ezt jól megaszondtam), lehet, hogy ez is ilyen érzékeny
És én is mostam már vasalás nélkül, mert a párom zsebkendőjén próbáltam ki....két éve nem jön ki belőle
(szép rózsaszín).
Zsunya!
hogy meglegyenek a szálak
:
Áfonya kirakóját darabonként lemásoltam, hogy ki lehessen nyomtatni. Nem lett a legjobb, kőkorszaki eszközökkel csináltam. Csak ennyi
Juj, az nem is mondtam, hogy láttam kicsi keretet, amolyan térdig érőt, háromezervalamennyiért!!! És ezen is kanyarodik a végtermék. Nem jött velem, mert ezt nem tudom már észrevétlenül becsempészni, mint a szalvétákat
Megyek, mielőtt megint támadnak a lepkék! Brrr.
Csi