Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
voltam vérvételen afp meg májfunkció meg vérkép vizelet ugyhogy 6 fiolát ott is hagytam :shock: Szegény Livi tök meg volt ilyedve hogy enyit vesznek .

Aludni nem aludtunk nagyon köhög Zoé de mátol már kapja a köhögéscsilapitót remélem segit
anha

sziszka-koszonom szepen.

Niki-nekunk a kisagyon van fejvedo,igy nem uti be akobakot.Azon gondolkodtam,h.erre is veszek,dehat folosleges,mert nagyon jol esik,ha esik,es nem uti be a kobakot.Eddig legalabis. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Mi most reggel 6ig aludtunk :D

Szisz, szerintem még abszolút nem kell járókát venned ha nem akarsz...a játszószőnyeg tényleg jó.
Szilárdnak is volt járókája, hálós, de nem használtuk, mert utálta, úgyhogy ő a bútorokba kapaszkodva állt fel, és mászott az egész lakásban. Most sem tervezem, hogy Vincét járókába rakjam.

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

jaj most volta tv egy nö aki monta hogy ha láncra teszel gyürüt akkor megmutatja milyen gyerekeid lesznek és menyi
a csuglod felé kel tartani elöte kicsit hozzádörzsölöd
s utána ha körbe megy lány és ha kereszdbe akkor fiu

hát nekem két lányt és egy fiut mutat

alig várom az uht
anha

Jó reggelt!

Mindenkinek köszi az álommanókat, fél10től aludtunk negyed 6ig :)
Aztán meg jólrosszul 9ig szunyálhattam :) Tökjó! :)

Most meg elrohanok anyumért, hogy jöjjön le...
MEgyek is, majd még jövök ;)

Kép
Kép
encu

Hűűű, merre vagytok? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Lányok teljesen bezsogtam etöl agyürüs motszertöl a harmadik után megált az inga

:oops:

nagyon hülye vagyok mi
anha

Zsuzsa, nem vagy hülye!!! :D Csak boldog ;) Érthető módon :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Gratula! Nagyon ügyes Nonó :D

Szisz!

Szerintem is ráértek a járókával :wink:

Nekünk hálós járókánk van, de mi csak alvásra használjuk. A kiságyat már nyáron kinőtte a Ricsi, pedig nem kicsi volt, 120*70 es, meg volt fejvédő is de sz@rt sem ért, letépte a Ricsi és hatalmasakat koppant benne. Amúgy szerintem hülyesség, hogy a hálósban nem tud felállni, a Ricsi is simán felállt benne mikor próbálkozott felállni! Én is fát akartam anno, de apa lebeszélt róla és nagyon jó, hogy sikerült neki. Ugyanis mi főleg azért váltottunk kiságyról járókára mert felállt a Ricsi és mikor esett, nagyon megüttötte magát meg forgásnál is hatalmas lendülettel forgott és koppant. Így a hálósban nem üti meg magát egyáltalán. :D

Tesóka!

Akkor nem talizunk a tanácsadáson :cry:
Amúgy nem értem ezt a 4 hetet :roll: addigra már betölti Karcsika a 3 hónapos kort? :roll: CSak mert minket anno kioktattak, hogy mindig a betöltött hónap után szabad menni oltásra, előtte nem mert nem adják be, dehát csak tudta a védőnő miért mondja a 4 hetet :roll: na mindegy végülis...

Már csak a holnap van, hogy menjünk a héten hozzátok:shock: hááát ez nem fog összejönni :( jövőhéten meg partizunk, ráadásul csütörtökön is meg vasárnap is, úgyhogy hiperszuper készülődés lesz :roll:

Na felkelt a Ricsi, mennem kell... majd este lehet benézek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Még ráhúz egy kicsit :D

Szerintetek meddig normási egy babánál a horkolás?

Zsuzsa!

Aranyos vagy :D :D anno én is megnéztem a kalkulátorokat meg kínai mittudoménmit hogy mim lesz, fiú vagy lány, és mind fiút mondott :D

Kiváncsi vagyok bejön e, de azért nehogy elkeseredj ha netán mégsem. :wink:
Amúgy ez az ingázás! Eléggé sekélyesen lett ezek szerint elmondva a tv-ben (nem láttam, de úgy tűnik), vannak konkrét szabályai az ingázásnak amiket szigorúan be kell tartani hogy igazat mondjon, de jó kis játék és hátha bejön :wink: :D

Jobbulást a picilánynak!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor lehet, hogy 11-én megyünk mi is, mert nem lesz betöltött 3 hó...vagy igen...? őőő..... Nem, 4-e lesz még csak. Akkor csak talizunk ;)

Miért nem tudtok jönni ezen a héten?

Dejó nektek....party lesz ;) :D Tök jó!!!!!!

Gyere még!

Kép
Kép
encu

Minnyá kezdődik a Balázs sóóóó!! :D

Kép
Kép
encu

Encu, nekünk is 4 hétre rá kellett menni, és mi sem töltöttük még be a 3 hónapos kort, amikor kaptuk az oltást...De, te döntesz

Móni, igen jövőhéten buli :D Hétvégén meg is rendelem a tortát, azt hiszem, és már legalább kinéztük az ajándékot Szilárdnak :)

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka!

Neeeeeeeeeeem akartalak befolyásolni, menj ahogy mondták!!!! Csak értetlenkedtem, nekünk máshogy volt :roll: Látod Barbiéknak is 4 hét volt!

Hát mert már csak a holnap a munkanap, utána Te mész a Nikiékhez, aztán meg hétvége, akkor nem akarok zavarni. Érted... :wink: Jövőhéten meg hétfő-kedd takarítás, szerda sütés, csütörtök buli, péntek takarítás, szombat sütés, vasárnap buli :roll: ejha, eléggé strapás lesz :roll:

Barbi!

Meg lehet tudni az ajándékot??? Mit kap Szilárd? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem is meséltem még, tegnapelőtt a Ricsi azt mondta a mamának, hogy mama :D Ma meg megtáltosodott, egész nap szaladgál :shock: azt játsza hogy leülünk a földre a mamával, és ő meg körülöttünk szalad :lol:

Amúgy még mindig alszik :shock: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Fejlesztő játékot kap, Sapiento a neve, imádja a számokat, és ebből van olyan, hogy számolás 5-6 éveseknek :) Az az igazság, hogy nagyon sok játéka van, de ilyesmi nincs...aztán majd meglátjuk.
Jó sűrű lesz a jövő heted. Nálunk is hétfőn sütés, amit visz be Szilárd az oviba, aztán itthon meg szombaton lesz strapa, mert vasárnap tartjuk, 10-én.

Kép

Kép
sbarbi

Hú, de ügyes a Ricsi, nagyon kiváncsi lennék rá :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Hozzátok is megyünk, kipróbálni a hintalovat :wink: :D ha még áll az ajánlat :roll: de most tényleg nem tudom hogy mikor, szerintem a bulik után 8)
Nem igazán tudom hogy milyen játékról beszélsz :oops: de majd azt is meglessük!

Ha nem bánjátok teszek fel pár képet, a napokban készültek...

Kép
Kép
Kép

Na felkelt a Ricsi, már itt pakolgat...most épp a bárszéket tologatja :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor jövőhéten megyünk, éegfeljebb hazaküldenek ;)
Holnap miért nem tudsz jönni? Egyébként ha hétvégén egy órácskára benézel, azzal nem zavarsz...csak én nem tudom, hogy itthon leszünk-e...

Barbi! Nem voltatok még 3 hónaposak, és Vince mégis 6520 grammos volt??? Ejha!!!! Amúgy Vince mozgékony? MErt Karcsika egész nap rúgkapál, hadonászik... :D És épp ezért aztán másfél-2 óránként kajálna :D:D:D

NAhát, 2 szülinap is lesz jövőhéten..tökjó! Ki mit kap? ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka! Ha tényleg nem zavarunk, akkor hétvégén elugrunk, majd írd meg hogy mikor és hánykor jó nektek és ha épp nem alszik a Ricsi akkor átdobatjuk magunkat apával 10-20 percre :wink: De csak ha tényleg nem gáz!!!!!!!

Mit kap a Ricsi? :roll: :lol: Zsiráfos golyópályát, kisautót, ruhákat, van már amit meg is kapott...zokni, felfújhatós kroki ha majd megyünk strandolni, van aki pénzt hoz... :D micimacis tortája lesz meg én is sütök tortát. Tömören ennyi... :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok, szólni fogok ;)

Hűűű, micsoda ajándéközönök ... már én is várom ám november 6-át ;) :D:D:D:D
De az még odébb van ;)

Kép
Kép
encu

Halihóóóó!!! ;)

Kép
Kép
encu

Móni!
Köszi. :)
Nálatok mikor állt fel először Ricsike?
Ő előbb ült mint áll nem? :roll:
Milyen nagy már Ricsike!!! Nagyon helyes kispasi! :lol:
Remélem Encu babataliján végre láthatom már! :wink:

Szisz!
Szerintem is felesleges még a járóka, viszont a játszószőnyeget szerintem érdemes venni.

Abban pedig egyetértek Mónival, hogy a hálósban is fel tud állni a gyerek, mert Nonó is ma felállt benne egyszer, utána pedig zuhant is, de puhára esett. :lol: Viszont az igaz, hogy abban nem tud úgy megkapaszkodni.
És nálunk is leszedi Nonó a fejvédőt, és ő is hatalmasakat koppant már az ágyba, és utána persze megy az üvöltés. :(

Az oltással kapcsolatba pedig nekünk is mindig 4 hetente kellett menni az oltásra, és én kérdeztem, hogy de hát akkor még nem tölti be az adott hónapot és mondták , hogy nem baj, de pont 4 hét múlva kell vinni.

Tök jó, hogy mindenki bulizik vasárnap! :D :D

Barbi!
Szilárd zseni gyerek lesz, ha már most imádja a számokat! :wink:

Gabó!
Jöhetnél sűrűbben is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Ma nyugi van, végre Szilárd ma ment oviba :lol:
Képzeljétek tegnap este már úgy fájt a fejem, hogy majdnem sírtam :oops: olyan nyilalgatós volt, és kb 2 percenként egy ponton belenyilalt...vettem be végül egy algopyrint, de felesleges volt.

Móni, persze gyertek majd!!!!!

Megyek rámolok egy kicsit

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Bocsi, hogy keveset jövök, de Flóra elég aktív korszakát éli és mindennel elvagyok maradva! :oops:

Niki!
Gratulálok Nonó produkciójához!
Elképzeltem, hogy szaladsz megörőkíteni, de semmi nem működik, ismerős ez Murphy-törvénye! :? :lol:

Móni!
1hét!!!!!!!!!!
Várod?Készülsz?Izgulsz?

Barbi!
Most látom, hogy Szilárdnak is nemsokára szülinapja lesz!
Mit kap?
Jaj, szerintem ezek a hülye frontok csinálják a fejfájást!

Megyek, mert itt a "gyeje"...

Kép
gabriel79

Sziasztok

Annál is pocsékab északánk volt .elfogyot az a kis türelmem is
és a Zoé minden lofaszér bög bög meg bög :cry: :evil: :evil: :evil:
anha

Jó reggelt!

KArcsika szinte percre pontosan ugyanúgy ébredt, mint tegnap, a különbség csak az volt, hogy nehezebben aludt el...inkább játszott volna még ;)

Zsuzsa! Jobbulást és kitartást nektek... Nem lehet könnyű.. :(
De fel a fejjel!! Hamar meggyógyul a pici lány!!

Niki! Akkor nincs több apelláta, nem várjuk meg a hótöltélst ;)

Gabó! Hajrá, hogy utolérd magad!

Barbi! Akkor most tudsz pihizni kicsit? :)

Kép
Kép
encu

Miért pusztult ki az egyik vonalzóm? :shock: :?

Kép
Kép
encu

Encu, hát ha sokat nem is tudok pihenni, de nem kell kettészakadnom :wink: Vince is nagyon mozgékony, és ő is kétóránként éhezik meg :D
Jó, hogy Karcsika megint el kezdett hízni, nagyon ügyesek vagytok :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Az már valami, ha nem kell ketté szakadnod ;)
Viszont Karcsika nem 2óránként éhezik meg, hanem ahogy ő jónak gondolja...van, hogy 3 órát is kibír (nagggyon ritkán), de van, hogy 10 perccel a kaja befejezte után megint virnyákol, hogy mi ez a bánásmód, ő bizony enne még ;) :D
Most is evett már, és a hintájából elégedetlenkedik, meg mond ezerrel :)

Kép
Kép
encu

Encu, esetleg valamikor séta??

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Tervezzük, hogy nemsoká indulnánk ;)
Ti??? :D

Kép
Kép
encu

Mi is indulnánk, csak még először Vincének ennie kellene, és most kiabál :D

Kép

Kép
sbarbi

:D

Karcsikát is megetetem, meg fel kell öltöznöm, de amúgy harckész vagyok ;) Hogy legyen? :D Menjünk mi felétek, vagy jöttök ti?

Kép
Kép
encu

Barbi!

Természetesen aludt hazáig, és miután kicsomagoltam is csak nézelődött, meg játszott... :) Még mindig nem evett ;) Pedig azt hittem, azért prünnyög. Hiányzott neki az otthona :D

De Vince nagyon jó baba!!! KArcsika meg fel van húzva napközben....vagy jó a Duracell eleme..nem tudom ;) :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Köszi :D :D Mi most indulunk :roll: csak hogy tudj róla :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Köszi ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Ma mindenki talizott veled?! Miről maradtam le... :roll: :D

Gabó!
Most már fel vagyunk szerelkezve egy csomó elemmel! :lol:

Kép
niki+baba

Niki!

Barbival mentünk sétálni... Móni nem jött, mert akkor ért haza, mikor szóltam neki... Ő nem akar velük jönni ;)

Kép
Kép
encu

Már megint egyedül????

Szisz! Rég voltál!!

Halihóóóóóóóóóóóóóó :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Mi az hogy ő nem akar velünk jönni????? :shock: :wink: ejjjj :D
Mikor Ti mentek sétálni, 1-2 körül nekünk nem jó, akkor eszünk vagy akkor kel a Ricsi de van hogy akkor fekszik. VAgy 11 előtt vagy 3 után tudunk menni sétálni :roll:

Érden voltunk popsitörlőt venni :wink: Ja, tényleg, tudtad hogy lesz itt battán is dm :D :D örülök, nagyon :D :D

Na mindjárt jövök csak felszöktem bekapcsolni apának a felvevőt...fürdünk és jövök :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!!

Hol lesz DM????? Már mennék is!!! :D

ÉS mikor nyit a Spar? Nem tudod?

Kép
Kép
encu

Szerintem is tök jó, hogy lesz DM. :)

Móni!
Milyen popsitörlőt használtok, hogy Érdre kell menni??? :lol:

Encu mikor is lesz majd babatali? :P :D
És én is akarok menni vásárolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
niki+baba

Februárban nyit a spar úgy hallottam és ott lesz dm :D

dm-es popsitörlőt használunk :wink: :D

Na megyünk pancsizni...
A Ricsi extra-extra nyűgi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki! Találd ki, hogy mikor menjünk shoppingolni ;)

Lányok! Februárban legyen a babatali? Találjuk ki, és azt is, hogy mikor. Legyünk minél többen!!!!! :D

Tesóka! Február hossssssssszú hónap...az elején vagy a végén ? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Nem tudom, de azt hiszem hogy előbb az üzletek nyitnak és utána a spar :roll: nem tudom... :? de van itthon egy újság anyóséknál amiben benne van, majd holnap megnézem!

Most megyek, én is pancsizom, a Ricsi elaludt...úgyhogy wellneselek egyet :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, jól csinálod! ;)

Én is eddig játszottam Karcsikával, most meg kicsit pihizek.. :D
Nézzük a Nászok ászá-t ;)

Kép
Kép
encu

Félretettem a hétre a fogyit :oops: most is épp chipset eszek :oops: :oops:

A Ricsi kacsazsíros zsemlét vacsizott 8) ízlett neki :D Igazából bajban vagyok mert fogalmam sincs hogy mit kéne vacsira adni :roll:

Niki!

Köszi a dícséretet!! :wink: :D

Én is nagyon kiváncsi vagyok rátok, és úgy néz ki hogy hamar talizni fogunk :D Encu belelendült :D :D Ja, Tesóka, nekünk mindegy mikor van, egészségesek vagyunk!!!!! :D (kopp-kopp-kopp :oops: )

Igen, jól emlékszel, előbb felült a Ricsi, majd felállt és utána kezdett mászni. És még csak a napokban kezdett el forogva közlekedni (fekve forog a földön valahova) :shock: Hihetetlen hogy ennyire eltérőek a babák de úgy néz ki hogy aki valamiben lemarad, elmarad, azt később pótolja :D

Tényleg meglepődtem ezen a 4 hetente oltáson!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Frankón nekünk nem ezt mondták :shock: :shock: és mi nem is 4 hetente jártunk, hanem ahogy sikerült :roll: nem értem :oops:

Zsuzsa!

Hogy telt a napotok a nehéz éjszaka után?

Gabó!

Ezeket mind :wink: :lol: Várom, készülök és egy picit izgulok 8)
Hétvégén megyünk megvásárolni a tüzijátékot a tortákra, gyergyát, lufit, izgi :D

Barbi!

Sajnálom a fejfájást :evil: utálom :evil:
De ma meg gondolom jót nevetettek az Encuval :wink: :D :D

Tesóka!

Tali: bármikor :wink: :D meggyógyultunk! :wink:

A tv-zés sem rossz kikapcsolódás :wink:
A holnapi lost-ot várom, nagyon tetszik most a reklámjának a zenéje, de gondolom már csak holnap lesz a tv-ben utána már sosem hallom többet, kár, nagyon bejön és lövésem sincs hogy ki és mit énekel :roll: :lol:

Sziszka!

Minden ok veletek????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, nekem 2x írtál, ari vagy ;) :D:D:D

Lost zenéje? Majd kiderítem neked, ok? :D MErt én naaaaaaagyon nagyon sok zenét tudok fejből és valahogy kisakkozom ;)

Sikerült elaltatnom KArcsikát, megint jó sokáig játszott. De tündérédes, mondikál és hatalmasakat mosolyog!

Lányok! Még mindig szabadon választható az időpont, hogy mikor legyen, csiszoljuk össze!

Na, most én megyek fürdeni, és asszem el is búcsúzom ;)

Jóóóóóócccakát mindenkinek! :lol: 8)

Csilláék is jelentkezhetnének már... :roll:

Kép
Kép
encu

Igen, Csilláék jelentkezhetnének!!!! :roll:

Tesóka! Remélem sikerül elkapnod a reklámját 8) még álmodni sem merek arról hogy esetleg máskor is hallgathatom...nagyon bejön, naaa 8) :lol:

Jó éjt!

Keresgéltem a csecsemőkori horkolásról a neten, nem igazán biztató a dolog, remélem rendeződik a dolog, mert baromira horkol szegény Ricsi és fel is kel rá, megilyed és sír, meg van hogy szerintem tök nehezen veszi az orrán a levegőt...na tuti túlaggódom majd holnap mondja apa ha ezt elolvassa :lol:

Találtam egy jó oldalt, elég sok érdekesség van ott, ha valakit érdekel, nézze meg :wink: http://www.babazo.hu/index.html

Megyek én is aludni...jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?