Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panka!

Emili jól belehúzott a fognövesztésbe! Kis ügyes :)

Kacsa!

Gyönyörűen áll Timcsa, és olyan édes kislány :) Ez a locsolóversike nagyon kedves :)

Unique!

Te is írhatál ám sűrűbben :) Örülök, hogy jól vagytok!

Syry!

Már csak 5 nap, húha! Ti is kezdhettek, hurrá :) Nagyon fogok drukkolni!

Bridget!

Szia, üdv itt!

Brill!

Köszi a képet a fiúkról, annyira szépek!

Márti!

Én is gratulálok a kismanóhoz! Tényleg jó, hogy van a Dóri... És hihetetlen érzéke van hozzá, hogy mikor kell extra vidámítás anyának :) Tudom én is, hogy lesz neki testvérkéje, csak néha nehéz kivárni :)

Pupy!

Örülök, hogyminden oké a kis drágáddal! Pocaksimit küldök neki, de add át mindenképpen!

Junior!

Sajnálom a méhenkívülit :( Biztos lesz majd, aki tud ebben segíteni neked. Egy petevezetékkel is simán lehetsz terhes, ha megfelelő oldalon érik tüsző. Drukkolok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pupy!
Örülök, hogy minden oké, és csak finoman... ;) :lol:

Juca!
Jól emléxel, és igazad van, ha vkinél fogalmuk sincs a dátumról, hát az én vagyok... :twisted: :D

Voltunk nst-n, minden okés, Saci baba ügyes volt, 10-est kaptunk a doktor bácsitól... És szombaton megyünk újra, most ez vmi új hepp, hogy a 39. és a 40. hét között félúton is behívják a kismamákat nst-re (sztem és a szülésznők szerint is tök fölösleges). Aztán jövő hét szerdán amnioszkópia, amit jó lenne már megúszni... :roll: A nyitott méhszájat ne is mondjátok, nekem már vagy egy hónapja 2111, emelgetem a 13 kilósomat, fürdőt takarítok és egyebek, oszt még most se szülök... :roll: Meg mindenki mondogatja az okosságait, hogy "a lányok előbb meg szoktak születni" és én ilyenkor mászok a falra.... :?

Megyek csöppet nyújtani (éjjel kicsit hasmentem, meg volt néhány jóslóm, de mivel bealudtam, gondolom, nem szültem meg... :twisted: 8) :lol: ).

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Maci!
Nekem is azért mondta a doki,mert ott a méhszájseb, és volt egy vetélés. Azt mondta,ha ne adj’ Isten baj történne, nehogy emiatt magunkat hibáztassuk…

Márti!
Köszönöm remélem én is,h. zárva marad!! :D Ilyen korán csinálnak terheléses cukorvizsgálatot? :shock:

Syry!
Máténak jobbulást!! Kép

Nárcisz!
Nagyon köszönöm Drága ismét!! Kép
Vendég

Norwell!

Ügyesek voltatok Saci babával :) Biztos nem akar várni az amnioszkópiáig :) Ezek a jelek jól hangzanak :)
Én meg a "második gyerek könnyebben összejön"-től hagyom el az agyam...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell
Barátnőm mindkét lányát túlhordta, már úgy volt, hogy megindítják. Aztán úgy megijedtek, hogy inkább jöttek önként. :)

Pupy
Végülis, jogos amit a doki mond. Vigyázzatok magatokra!!!
Mindjárt elröppen az a pár hét. ;) :)
Vendég

Évi
Hát, ez a megjegyzés se mindenkinél állja meg a helyét. A Norwellnél említett barátnémék majdnem 1 évig győzködték a kistesót, mire hajlandó volt jönni. Azóta már másfél éves. :)
Vendég

Évi!
Én is nagyon örülök!!! Pocaksimit átadtam és mondtam neki,h. kérje meg a Kép Kép ,h. hozzon nektek tesóbabát!!

Norwell!
Ez jó.... :D "mivel bealudtam, gondolom nem szültem meg"" :D :D :D

látszik,h. ma nem dolgozom... :D
Vendég

Maci!

Én is így értettem :wink: Hiszen nálunk is nehezebben jön a második, nem is kicsit...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Köszi az intézkedést gólyáéknál :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Majd próbálok gólyát szerezni neked. :)
Pénteken láttam egy csomó vadludat. Vége is lenne a télnek? :roll:
Vendég

Két kép:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bridget!
Üdv itt!Remélem a japók mielőbb megooldást találnak a problémádra!
Férjem 3x volt kint tokyoban, nagyon tetszett neki, meg a japánok is.Te hogy kerültél oda?Munka?Egy barátnőm is kint él már vagy 4 éve Osakában, és ők is nagyon élvezik! :D

Syry!
Máténak jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Én csak olvasó üzemmódban vagyok néha jelen most Juniornak szeretnék írni.

JUNIOR

Én most 14 hetes kismama vagyok, de nekem is volt sajnos méhen kívüli terhességem, ami a jobb oldali petevezetékem elvesztésével járt. Ez volt 2005 májusában. Utána 3 hónap szünet következett, majd a pajszmirigyem miatt is kis szünet. Tavaly október 23-án jött meg utoljára, amikor már elvégeztünk néhány vizsgálatot, de semmi gond nem volt egyikünkkel sem.
Én mindig éreztem a peteérést. Azt nem tudom, hogy előtte felváltva értek-e meg mindkét oldalon, de tény, hogy utána egy évben 1-2-szer ért csak meg rossz helyen (a jobb oldalon) pete. Szerintem a tested tudja, hogy mit kell tennie. Ha nincs más gond nálatok, akkor türelem. Ez az amit nekem is sajnos keményen meg kellett tanulnom.
Kitartást és ha kérdésed van írj nyugodtan.

Gabi

Kép
csibebogár

Jeges macika
Nekem mondod itt elek 8eve..szal mar van tapasztalatom benne azert sem tartok tole :wink: :D

Evi77
Koszonom az udvozlest :!: A 77-es szambol arra gondolok,hogy egy idosek vgyunk :wink: Lattam a gyongyszemudet... :wink:

Pankaa
Innen is koszi az udvozlest...tenyleg ngyon arik vgytok es jo kis csapat van itt :!: :roll: Munka ugyben jottem anno igen...de mar nem dolgozom...jelenleg suliba jarok es Japanul tanulok :D Jaj ne is mond eleg keves talalhato itt meg Tokyoban is.Van 1fiu akinek itt van felesege es 2gyermeke 1szer sikerult vele osszefutnom...meg most 5-en amikor a kontrollra mentem vissza a vervetelnel elottem egy lany megszolalt magyarul az anyjanak...azt hittem leesek a szekrol ugy meglepodtem...na aztan mikor en megszolaltam magyarul akkor meg o fordult le majdnem a szekrol :lol: :lol: es azota talizgatunk...neki 2eves a kislanya ugyhogy mar babazhatok is egy kicsit...a vervetelnel taliztunk szal o mas reszlegen van nem a babagyarto osztalyon :lol: de csak annyit akartam irni,hogy orulok,hogy van vegre valaki magyar itt kint :roll: :oops:

MINDENKINEK!!!
Ezuton is szeretnem minden elismeresemet adni az itt levo anyukaknak,kismamaknak es a leendo anyukaknak!!! :D Gratula mindazoknak akiknek sikerult mar vgy epp csak most nemreg...es sok szoritast azoknak akik ott tartanak ahol en :!: :D Na nyugodalmas jo ejt megyek mer itt mar ngyon kesore jar de majd reggel bepotollak titeket mert ti akkor ugyis alszotok :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pupy, Maci!

Azért kell már most, mert a 2.kisfiammal kijött a terhességi cukorbaj!
Így aztán az én alapos és gondos doki bácsim azóta 3-at is csináltat belőle 1 terhesség alatt ( végülis nem neki kell meginni azt a förtelmet :lol: ) ! Azért nem jó doki szerint a zsemle+tej, mert az nem 100%, hogy annyi benne a ch, mint amennyit várnak tőle. A 75g cukor, az meg biztos annyi! Csak bennem maradjon! Egyébként is diétázom, bár most kicsit felfüggesztettem, mert a fene se tudja, mi marad bennem és mi nem. Most épp kg számra eszem a hideg narancsot, hozzá meg jégkockát szopogatok! Szerintem a Spar narancsakcióját miattam találták ki!(990.-/6kg a görög narancs,a spar-os vödör meg ajándék hozzá-már 2 vödör van itthon :lol: )

Évi!

Dóri gyönyörű!!! És azok a szemek!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Évi!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült... :( :( :(
Dóri gyönyörűséges még mindig! :D

JMaci!
Milyen figyelmetlen vagyok... :oops:
Pedig megnéztem a képeket amit feltettél...
Szépen kerekedik a pocakod! :D

Bridget!
Üdv közöttünk! :D
Az előrelátható nehézségek ellenére gyors babásodást kívánok!

Panka!
Emili már a babatalin is lenyűgözött a mászkálós tudományával! :D (és az nem mostanában volt... :lol: ) Még hozzá gondolom a kanapé mászást... :D

Jucmuc, Norwell!
Látom... látom... vagytok még... :D

Márta!
Gratulálok a szívhanghoz! :D

Pupy!
Továbbra is drukk! :D
A C3000-re már kaptál választ... :D

Syry!
Máténak jobbulást!

Junior!
Neked is üdv! :D
Van esély!

Csibebogár!
Gratulálok a pocaklakóhoz! :D

Puszó Mindenkinek!
... és köszönjük szépen a dícsérő szavakat! :D
Brill

Kép
brill

Na nem is maradtam le olyan sokkal :D azt hittem ti itt delutan belehuztok aztan mire reggel jovok regenyt olvasok :lol:

Brill
Koszonom az udvozlest neked is :!: Hat a pocakosodas nehez lesz de egyenlore meg nem kezdtuk el a progit igy egyenlore a termeszet tehet velunk csodat :wink: ami sokszor sokaknak be is jon :) Szal egyenlore "nyugodt" vgyok mar amennyire ilyenkor lenni lehet :) :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jóóóóó reggelt!

Tegnap, szokásomhoz híven, megnéztem, találok-e valamit a kerekek alatt. Egyik vicces munkatársam megjegyezte, hogy megvan miegyik? :D Elmeséltem a múlt heti kalandom, így már megértette, mit vadászok. :) Megdícsérte, hogy jó kocsink van. :) Egyszer teszek már fel róla képet.

Évi
Jók a képek ismét. A másodikon Dóri milyen kis komoly. :)

Brigi
Egyik munkatársam nagy viharvadász, neki sikerült lefertőznie engem is. :)
Jók a vonalzóid. :)
Magyarok mindenhol vannak. Babázz sokat, azt mondják, az is jó hatással van a gólyára. ;)
Gondolom, mennyire lehetsz nyugodt. Mint mókus az égő erdőben. :lol:

Márti
Nem irigyellek a lötyi miatt! A narancsot én is kétpofára eszem, persze ráfogom a Titababára. :lol: A fokhagymát annyira nem szereti, de nincs apelláta. :D

Brill
Köszi. :) Inkább nem gondolok bele, hogy április magasságában mekkora lesz a kerületem. :D
Vendég

Sziasztok!

Nagyo szomi vagyok, itt esik a hó :cry: :cry: Pdig tegnap már olyan tavaszias volt az idő!ÚÚtálom a telet!Vki esetleg tudja mikor lesz már nyár? 8)

Bridget!
Nagyo stílusos a vonalzód. :wink: (cseresznyevirágzás 8) )

Brill!
Köszi!Tényleg látni kéne, majd meggebbed, de azért nem adja fel, vhogy csak felevickéli magát az ágyra. :lol: De Erik is mászik már, nem?Én még azt bírom nagyon, amikor lehajol, hogy belessen az ágy alá(persze előtte bedug vmit alá :twisted: ) :D

Évi!
Nagyon helyes a Dóri!És mingdjárt 2 éves!!Őrület! :D

Kép
pankaa

Jeges macko
Vihar vadasz :?: :o Szo szerint :?: :roll:
Jaj a vonalzokkal benaztam eleget de avatart is csak ilyet talaltam ami meretben is jo volt ha lesz jobb lecserelem :oops: bar ugyis szerelmes vgyok nem olyan rossz az addig :lol: :wink:
Valszinu holnap is babazom...sot lehet en vigyazok majd ra 1-2orara :D Szupi lenne multkor amikor fent voltak beraktam a "MIKROBIT" es ngyon lekototte :) egyik kedvenc mesem :oops: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jucmuc :?:
bár mostmár nem is a te bejelentkezésedet várom, hanem Angieét a nagy hírrel. gondolok rááááááád :D

Norwell
örülök a 10-esnek. te meg gondolom Saci babának örülnél már!!! :lol:

Panka
hóóóó?? itt meg hétágra süt a nap. (igaz egy órája még itt is borult volt.) inkább most essen a hó, mint márciusban. :wink: (emlékszem tizenéves koromban egyszer májusban esett a hó, persze nem maradt meg semmi belőle.)

Birigi
üdv a messzi Szigetországba. és kívánom hogy sikerüljön a projekt mielőbb. (párod magyar?) (magyarok valóban mindenhol vannak. Anyum Brüsszelben látogatott meg engem. egyedül kószált egy félnapot a városban. a buszon rosszul rakta be a jegyet az érvényesítőbe. egy csaj megfordította neki. Anyu azt mondta azért se mondja azt hogy merci, ehelyett azt mondta köszönöm. a lány meg visszaválaszolt: szívesen. és ez még 6 évvel az eu csatlakozásunk előtt volt.)

Kép

Kép
syrynx

Pankaa
Bocsi asszem valahogy egyszerre irhattunk es meg nem lattam amit irtal 2percel elottem szal a vonalzo...hat igen felkell csatlakoznom itt a csapathoz :lol: :wink: Nemelyikotoknek ngyon speckos...ennyi telt ki tolem :roll: De a cseresznyefas az igen haat Japan leven itt nagy nezettsege van a cseresznyefaviragzasnak...talan mar marciusban lesz :roll: tavaly legalabbis akkor volt...itt ho 1szer esett asszem mult heten es az se maradt meg :cry: pedig veled ellentetben en imadom a havat :!: Viszont voltam sielni 2hete es na ott aztan sok ho volt...es jovoheten is megyunk mar alig varom :wink:

Syry
Koszi...remelem en is :wink: na es persze kivanom moindenkinek :!: Nem parom nem Magyar :idea: felig Japan felig Angol es ngyon jokepu :wink: :lol: persze emelle a legfontosabb,hogy egeszseges...nem dohanyzik es a spermavizsgalaton a doki ngyon boldog volt a leletenek maer allitolag 5szorose van neki,mint az atlag :lol: :lol: Nem tom pontosan megfogalmazni de amikor volt az a vizsgalat,hogy akcioznunk kellett es utana bemenni ugy,persze,hogy belemjon...es ott kenetet vesznek,hogy szam es minosegileg ,hogy allunk odabent. :roll: :lol: Na es ott a doki azt mondta ilyen lelettel akar termeszetes uton is megtortenhet a fogamzas :D :D
Ami azert boldogit mert europaban sajna na meg Magyarorszagon ngyon egeszsegtelen eletmodot elunk es nem csoda,hogy minden nyavalyank van nekunk noknek es az uraknak is :cry: Ez elszomorito :cry: Bar en nem azert valasztottam itt part magamnak :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brigi
a "vegyes" emberkék, asszonykák általában jól néznek ki. és ha az ő oldaláról minden rendben, az már félsiker. ahogy olvasom már eléggé előrehaladtatok a kivizsgálással. (amúgy én se vagyok fiatal, sőt, talán a legidősebb itt a topikban, már 37 leszek júniusban, te még addig két gyereket is szülsz. :wink: ) Nálunk az első baba 3/4 év próbálkozás után jött. a második meg??? hát azt majd meglátjuk. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry :D

Haaat pedig me'g mindig en jelentkezem... :lol: :lol: Aranyos vagy, hogy gondolsz ram köszike! :D

Brigi :D

Ja, Japan....hat az tenyleg nem a szomszedban van... :lol: :lol:
Egyebkent teljesen megfelelnel a lombik programra otthon, ilyen magas fsh-val nem csinaltatnak vegig veled az inszemeket! :wink:
De persze olyan messziröl nem lehet hazarepkedni.. :lol: 8)
Egyebkent nekem sem volt anno biztositasom, mindent fizettünk. :shock:
Szerintem ott is vannak nagyon profi szakemberek, nezelödjel japan oldalakon is szerintem igy jobban kepben leszel az ottani törvenyekkel stb...

Panka :D

Hamarosan eljön a nyar ideje is, de a tavasz is nagyon szep a'm es az ma'r tenyleg közel van! :D :D

Marti :D

Sajnos en is vegigcsinaltam a terhelesest (3 oras itt ) igy a'te'rzem... :oops: Nehez legyürni azt a szirupot ra'ada'sul itt me'g citromot sem lehet hozza...Ugyes leszel megla'tod! :D

Kép
Kép
jucmuc

Panka
Hmmm... erre nem láttam havat, sőt kifejezetten jó idő volt reggel. Nem kellett kivakarni a kocsit a dér alól. :) Most 100ágra süt a nap. :)
A statisztikák azt mutatják, hogy május után szokott jönni a nyár. :D

Brigi
Majdnem szó szerint. Még jó, hogy erre nincsenek tornádók. Képes lenne hajkurászni őket. :D
www.hurricanezone.net Itt szoktunk "guberálni". :)
Mikrobit én is szerettem. Főleg, mikor Pepe masnit köt. :lol:

Syry
Most veszem csak észre (kis vakmedve :D ), belevágtok a tesóprojektbe? Hajrá!!! :)

Jucmuc
Még mindig itt?! :) Sebaj, majdcsak ráijesztenek David bébire és gyorsan előszalad. :D
Miért nem engedik a citromot? A dokibácsim azt mondta, hogy az semmit nem befolyásol az eredményen. :roll:
Vendég

Syry
Igen mar tulvgyunk mindenen...lehet te lemaradtal rola ezert ide bemasolom nekem milyen gondjaim vannak mert sajna 1-2 dolog nem ugy van ahogy te kepzeled :cry:

EMLEKEZET FRISSITO:
30 eves vgyok es 12eve nem estem teherbe,ugy kb 4eve probalkozom tavaly pedig elmentem kivizsgalasra ahol is kiderult:
1.az fsh hormonom 19korul van...szinte allandoan
2.az egyik petevezetekem jarhatatlan
3.es allitolag "over aged" vgyok nogyogyaszatilag ami olyasmit jelent,hogy kb. egy 38-40eves nonez ki igy marmind belulrol+a problemak...(irom kb. mert nem mondtak pontos evet de e koruli)meg nem szabadna ennyi idosen itt tartanom...

Jott a Serophen szedese es megmondtak mikor kell akcioba lepni...de nem jott be
Aztan jott a gyogyszer szedese megint es valami shot asszem HCGT ami eloidezi a petesejt kilokodeset peteeres utan...akkor is idore akcio...de akkor sem jott be...sot ra 2hetre beverzett a petefeszkem...bar allitolag az nincs osszefuggesben semmivel se amit ok csinaltak en nem vgyok benne olyan biztos...szal a karit korhazban toltottem,hogy elallitsak a verzest es akkor a dokino megmondta ne szedjem a Serophene-t most egyenlore pihentessuk es ajanlotta a kovetkezo fazist ami a befecskendezes vgy beultetes.A dokino azt is mondta ahogy latja az eredmenyeimet minnel elobb kene gyereket osszehoznunk mert eleg rosszul all a szenank es az idovel ez csak rosszabb lesz...o szerinte 1even belul kene megtortennie...
Hat egyenlore itt tartunk...

Jucmuc
Most,hogy az ujtorvenyek bejottek es ngyon szigoruan veszik nem tom mennyibe jonne ki...de en azert nem fizetek otthon mivel itt fizetek es itt van betegbiztositasom :) ami masik orszagban vegzett dolgokra is ervenyes bar a lombik nem tom beletartozik-e :?: :idea: Szerintem nem :cry: Bar annyira azert nem nagy baj mert mondom nekunk itt egyszerubb lenne mindenkeppen...itt is tortentek a kivizsgalasok hala az egnek ugyhogy gyors volt minden...es a dokinom is megvan csak meg nem dontottuk el hogyan tovabb. :roll:

Jeges macika
Wow minnya ezt is megkuksizom...te annyi neznivalot adsz nekem tok jo :lol:

Na de lassan itt se vgyok mer mar 10ora megyek tus aztan agyba legyetek jok aztan holnap! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Macika,

Nem tudom itt miert nem lehet citrom... :D Itt pl. nincs is olyan, hogy tej+zsömle stb. Itt van egy szirup, abbol kell bizonyos mennyiseget teszttöl függöen inni es semmi ma'st nem szabad a teszt alatt sem inni sem enni...En voltam egypontoson is akkor csak egy pohar lötyi volt es harom orason is...akkor ket pohar szörnyüseg volt, es orankent vettek vert.

Kép
Kép
jucmuc

Brigi,

Termeszetes, hogy ott csinaltok mindent! :D

Kép
Kép
jucmuc

Brigi
www.rsoe.hu/index.php?pageid=h_index
www.idokep.hu
www.met.hu
Ezeket szoktam még nézegetni. :)
Remélem, mielőbb sikerült dönteni és gyors eredménye is lesz. Ha már esetleg nincs. ;)

Jucmuc
A tej-zsömle nagyságrendekkel jobb, mint a cukros lötyi, de attól éhes voltam még... nem is kicsit...
3x vettek vért?! Nincs is annyi kezem. :shock: :)
A mostani vérvételnél, nem tudom, hogy csinálták, de ez kifejezetten fájt. Az előzőt meg se éreztem. :?
Vendég

Hűha, csomagolnom kellene. Meg utána megyek Titababa-lesre. :D
Szép délutánt!
Vendég

Bridget!
Fujit meglátogattad már?

Jucmuc!
Fére szernt igencsak a szomszédban van, egy napon belül odaért. :lol:
Ezek után mondta hogy milyen kicsi is a bolygó. :lol:

Maci!
Na a napocska 100 sugarából egy párat küldhetsz errefelé is! 8)

Kép
pankaa

Syrynx
Köszi a gratulát! Én is olvasgatlak ám Titeket! :D Látom, lassan Nálatok is indul a tesóprojekt. Kívánom, hogy legalább ilyen gyorsan sikerüljön Nektek is!!
gtünde

Jeges macika
Az idokep.hu az tetszik el is mentettem a kedvncek koze :wink:
A bebiprojeck-tet pedig nyar elott szeretnem elkezdeni...mert ez kisse bonyolultabb,mint ahogy kinez...mar,mint van meg nehany elinteznivalo :roll: addig termeszetes uton probalkozunk :roll:

Pankaa
Fuji-meg nem lattam...hacsaknem felmegyek tiszta idoben a tetore es ugy de ott nem jartam mert en anno panikbeteg voltam igy Tokyobol ki sem mozdultam...olyan 2eve gyogyulgattam meg...mara mar ok...ezert is megyek mindenfele amerre csak lehet mert eddig mindenrol lekellett mondanom :cry: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hat igen, ha igy nezzük valoban kicsi a vilag.... :lol: :lol: :lol: Azert jo lehet ilyen messzi helyekre is eljutni!

Voltunk ma is ctg-n, holnap is megyünk. Davide jol van, ha a hetvegen nem törtenik semmi, hetfön legkesöbb kedden bent tartanak. Igy mondta ma a doktornö. :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Úgy tűnik, azért nem kerül el bennünket sem a betegség... Kende tegnapelőtt éjjel belázasodott, tegnap este hűtőfürdőztem, mert 39 fok volt a hője... Ilyen magas még sose volt, de egyéb tünet semmi, inkább elesett, de még az étvágya is viszonylag jó. Hát nem tudom, mi lesz, ha elkapom, nem szeretnék betegen szülni, így is köhögök már sajnos... Kendének láza már nincs, hőemelkedése van csak, remélem, hamar kilábal belőle, de legalábbis még azelőtt, h mennem kellene... :roll: Nagyon nem szeretném, h úgy érezze, h magára hagyom, amikor beteg... :(

Megkérdeztem apától, mit szeretne névnapjára (Balázs), aszonta, egy kislányt... ;) :D Azért ha másba nem, de a nyolc napba szeretnék beleférni a névnapi köszöntéssel... ;) :P

Megyek pihizni kicsit, mert bár az elmúlt éjjel nem volt olyan vészes, azért fáradt vagyok.

Jucmuc!
És ha befektetnek, akkor mikor indítják el a szülést, vagy meddig várnak még? Mi a protokoll Nálatok? Épp a tegnapelőtti nst-n mondta a szülésznő, h nálunk most újabban nem csak egy hetet, hanem 10 napot is engednek "ráhúzni" a kismamáknak. Holnap megyünk mi is újra.

Syry!
Bizony örülnék, bár azért jó lenne, ha Kende előbb kigyógyulna...

Évi!
A lányod tüneményes... Annyira szép azzal a huncut pofijával!!! :D

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Na en megint elkerultem mindenkit :cry: minnya megyunk vacsizni es aztan kicsit bulizni szerintem :roll: persze csak mertekkel nehogy artsan ha esetleg hmm hmm :shock: szal akkor holnap csajok...addig is mindenkinek kellemes hetveget :?: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tünde!
Én is gratulálok, boldog hónapokat kívánok!

Jucmuc!
Remélem kibúji addig Davide, nem kell megindítani a szülést!

Norwell!
Szegény Kende, jobbulást neki, és neked is!!!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Annyit írtatok, alig bírom követni. :)

Márti!
Nálunk is cukros lötyi ivászat van, nem irigyellek...Nekem az jött be, hogy egyszerre lehúztam az egészet. A dietetikus nő mondta, hogy a 13. hétig legyen meg, na én is ki is húztam a addig, szerencsére addigra enyhült a hányinger.

Jucmuc!
Nagyon lesem Rólatok a híreket! :wink:

Panka!
Ez a hóesés nem jó hír. Nálunk 7 ágra süt a Nap, bár azért hideg van. Hétvégére terveztük az első sétát, remélem az időjárás nem szól közbe.

Évi!
Dóri egy tünemény.

Kép

Ezt csak Neked küldöm! :wink: Mi az anyósomtól kaptuk és Dávid abban a ciklusban fogant.

Norwell!
Majd csak észreveszed ha szülsz. :lol:

Brigi, Junior!
Üdv közöttünk és mielőbbi pocakosodást kívánok Nektek!

A szüléstöri már majdnem kész van ha Dávid közben nem kívánkozik cicire, akkor nemsokára felrakom.

Kép
Kép
tina82

Akkor a történetünk:

Szüléssel kapcsolatban nagyon jó élményeim vannak. Mondhatom, hogy nagyon jó és könnyű szülésem volt. Dávid nagyon kiváncsi volt a nagyvilágra, mert már a 37. héten elindult kifelé. Csütörtökön délután és este 2 részletben ment el a nyákdugó, aztán péntek reggel elkezdett szivárogni a magzatvíz, 7.45-kor pedig úgy rendesen elfolyt. Bementünk a kórházba, ahol a szülésznő mondta, hogy még aznap meglesz a kicsi, de majd csak késő du.-n vagy este, mert csak 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj.
A férjem ott maradt velem délig, aztán elküldtem ebédelni, a szül.nő mondta neki, hogy du.-n 2-3 körül ráér visszajönni, mert nem nagyon tágultam. Délben a doki bekötötte az EDA-t de a tesztadagot még nem kaptam meg, azt olyan fél 3-ra mondta és utána a rendes adagot. Ezután feküdnöm kellett, mert kaptam az infúziót. Na innen indultak a rendes fájások. Mondtam a sz.nőnek, hogy érzem a székelési ingert, de mondta, hogy majd 1 órakor megnézi a méhszájat. De én csak mondogattam, hogy ez már tényleg fáj. Na akkor megnézett, és mondta, hogy nem hiszi el, hogy így kitágultam. Gyors telefon a dokinak, hogy jöjjön vissza, mert szülünk. Megkaptam a tesztadagot az EDA-ból, majd a rendeset. Szerencsére a férjem éppen visszaért, mire jöttek a tolófájások. (Majdnem lemaradt a szülésről!) Az volt a baj, hogy pont akkora hatott az EDA, így nem éreztem annyira intenzíven a fájások. Mondták, hogy nyomjak ha érzem, de én addigra alig éreztem, azért ha volt valami nyomtam. Próbáltam "helyesen" venni és kifújni a levegőt, de nem mindig sikerült. Kb. 5-6 nyomásra született meg Dávid, 13.15-kor! Közben volt gátmetszés, amiből semmit nem éreztem. Sürgés-forgás, nyákszívás és észbe se kaptam már ott volt a mellkasomon egy csupasz kis „csomag”. Amikor a karomba vettem rögtön abbahagyta a sírást. Hihetetlenül jó érzés volt. Csak lesett ide-oda. Figyelte Apát és engem. Olyan "hol vagyok most?" tekintettel. :) Annyira jó volt fogni és csak nézni Őt.
Aztán elvitték fürdetni, méreteket venni. Közben nekem megcsinálta a doki a varratokat, de val.szeg az EDA-nak köszönhetően semmit nem éreztem belőle. Utána visszahozták bepólyázva és ott volt velünk még kb. fél órát.
Megszületés után az első pár napunk elég nehezen ment, mert nem indult be rendesen a tejcsit, így maradtunk még 2 napot pluszban a kórházban és kapott egy kis pótlást. Azóta hála Istennek sikerült áttérnünk a tsz. nélküli "étrendre" és csak szopizik.
Most pedig itt szuszog mellettem halkan, csendben, de jaj nekünk ha felébred és rájön, hogy Ő bizony éhes! :lol:
Hár "röviden" ennyi.

Így a vgére csak annyit tudok még írni, hogy kívánok mindenkinek hasonlóan jó élményekkel teli, könnyű szülést! (Norwell, Jucmuc! :wink: )

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Dóri nevében is köszönöm szépen. Ezek a képek úgy készülnek, hogy ő mondja meg, hogy mikor, hol, és hogyan óhajt fényképezkedni.

Tina!

Tényleg szép szülésed lehetett, nagyon jó volt olvasni. A gólyás képtől most jól meghatódtam, köszönöm szépen :)

Norwell!

Gyógyuljatok meg mielőbb!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tegnap megjártam doktorbácsit, meg kell zabálni ezt a pasit. :)
Mondtam a barnit, meg a pocifájást, szerinte megerőltettem magam. Mondta, hogy legközelebb nyugodtam hívjam fel. Kis fejmosást kaptam, mert még mindig nem voltam érsebésznél. :?
Titababa nem volt elég fürge, így ki tudtuk lesni a kukacát és ez már 100%. :) Minden rendben van, magzatvíz átlagos, méhszáj 3000-es.
67 mm-es buksija van, kis vaspótlásra szorulok, a cukorterhelés jó lett. Megjegyeztem neki, hogy legközelebb kihagynám. :) Erre megkérdezi: nagyon éhes volt már? :D
Nem lesz egy kicsi bébi, mert a gép is 25 hét és 2 naposnak írta, a feje és a combcsontja szerint is.

Brigi
Nyárig még annyi minden törtéhet. Nem is kell majd "rásegítés". ;) :)

Jucmuc
Akkor hétfő hajnalban kopogtatni fog David. :D

Norwell
Gyógyulást nektek!!!

Tina
Köszi a szüléstörténetet, jó volt olvasni...
Vendég

Megjöttünka hintázásból, most nem volt hizti utánna! :D

Maci!
Emilit is mindig nagyobbnak mérték, akkor nem sokat adtam rá, de be is igazolódott, mert szép nagy lett. :D Úgyhogy készülj te is! :wink:
4D uh lesz vmikor?
Szóval akkor hogy is fogják hívni a 100 %-os kukacost? :lol:

Évi!
A kis manöken! 8) Dehát igaza is van, nehogymá előnytelen képk készüljenek róla!Mit fog szólni az utókor! :lol:

Tina!
Köszi hogy megosztottad velünk, tényleg nagyon szép és könnyű szülésed volt!Én is ilyet kívánok mindenkinek(na meg magamnak is legközelebbre :lol: )
Nagon ügyesen megoldottátok ezta tápis dolgot!!!Jó hogy mostmár csak szopizik!Csak így tovább! :wink:
Jó sétát 7végére!Majd kérünk fényképeket is ha lesz időd.
:D

Kép
pankaa

Panka
Jövő pénteken megyünk 4Dre. Rögtön szóltak, hogy ilyenkor (általában) farfekvésesek a babókák és ne lepődjünk meg, ha nem látunk a lába közibe. :lol:
Anyósjelölt már rémisztgetett, mert apa 4 kilóval született. :shock:
A neveken még harcászkodunk, a Levente tűnik befutónak.
Vendég

Norwell :D

Jobbulast Kendenek! A nehezen mar tul van biztos hamar kilabal belöle! :D

Szerintem aznap inditjak a szülest amikor befektetenek ba'r erre nem kerdeztünk külön ra'. Az egyik doktornö mar hetfön be akart fektetni de a dokim nem engendte. Jobb igy de a 42. hetet ma'r nem szeretnem vegigcsinalni öszinte'n szolva ma'r nagyon nehezen viselem...

Köszi, en is nagyon remelem! :D Erzem, hogy közel vagyok a dologhoz, de semmi konkret.

Tina :D

Olyan jo volt olvasni a szülesedröl! :D Milyen lesz amikor en szülök ha ma'r most igy elerzekenyülök?? Jaj annyira varom mar, hogy lathassam az en kicsimet! :D

Macika :D

Orülök, hogy minden rendben Titababaval! :D

Kép
Kép
jucmuc

No egy kis meglepetés :lol:
Az a megtisztelő felkérés ért, hogy egy időre nálam legyen a tábla.
Márti gondoltam téged is beleveszlek a hiányzó adatokat elküldöd nekem priviben?
Évi te mit szeretnél mit írjak hozzád?
Syry téged is a babásodni vágyó részbe tettelek :) és Dido téged pedig természetesen nem vettelek ki.

Azokat hagytam a táblában akik szoktak jönni itt ott a topikba.

No majd még széoítgetem, de azért elsőre nem rossz igaz Pupy?
Lilla mellett csak ilyen csiga lassúan tudtam kigolyózni :) de győzelem!!!!! :lol:
Kép
Kép
Kép

Ezúton is Kép Annácska

No mit szóltok?? :)

KépKép
KépKép
fleur

jajj ha valami nem jó szóljatok ám. remélem lesz időm visszaolvasni is Lillus betaknyosodott és elég nyűgi cica :(

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
szerintem tuti a tábla :wink:
(egy megjegyzés, légyszi Mátét is tedd be, úgy mint Oriandynál pl. ha nem gond. köszike)
Lilláról mikor teszel képet? (ha enged, igaz? :wink: )

Képzeljétek ma kaptam sms-t hogy egy kollaganőmnek tegnap este megszületett a kislánya (2900gr), úgy örültem. :D (ő február 7-re volt kiírva, én meg tavaly február 8-ra :wink: ). egy másik kolléganőméknél meg most várják a második babát, az elsőre egy évet vártak, a második pedig elsőre sikerült nekik, most 9 hetes.

Tina
köszönjük, hogy megosztottad velünk az élményeid Dávid érkezéséről. jó volt olvasni. :D

Kép

Kép
syrynx

Akkor a várva várt Titababa-képek. :)

19. hetesen:
Kép

20. hetesen, épp relaxál :D :
Kép

Az elrejtett kukac (meg egy talpacska):
Kép

Titababa-UFÓ :D :
Kép
Vendég

Macika,

Nagyon szepek a fotok Titababarol, ma'r most milyen kis formas! :D

Fleur,

Nagyon ügyi vagy, jo lett a tablicsku! :D

Syry,

Gratula a kolle'ganödnek! :D Ja, es a masiknak is! :D

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa
Timi nagyon cuki.

Maci
Jók a házak. Azért gyerkőccel ne nagyon vágd el magad a külvilágtól.

Panka
Gratula a foghoz!

Jucmuc
Szurkolok, h mostmár kibújjon a kispasi. Küldjünk valami jó erős hideg frontot?
A méhszáj vizsgálat nekem is nagyon rossz volt a végén, de a szülés az más érzés. Nem mondom, h nem fáj, de mással vagy elfoglalva olyankor.
Nyákdugó jó hír, lesz már szülés is nemsokára. Kitartás

Unique
Szuper, hogy jól van a Dávid. :) És Laura is biztosan nagyon édes. Én nem is tudok sakkozni, tuti megverne :lol: Mennek a drukkok a magánovihoz.

Szia Bridget
Kép
Szeretnél te is a táblánkba bekerülni?
Remélem hamar sikerül beültetéssel vagy nélküle, de bebabásodni.
Hol az a külföld, ahol vagy? :) már válaszoltál wow Tokyo :) milyen ott élni?
A peteérés után legalább 14 nap kell mire a teszt kimutatja a babót, ha valóban akkor volt a peteérésed. Szerintem egy picit mindig megéri várni és akkor venni tesztet, ha már
a menszesz késik egy ideje.

Brill, Angie
Hát el vagyok ámulva milyen nagyok már a SRÁCOK :) Nagyon édesek, ahogy elmélyülten játszanak :)

Andy
Szuper

Márti
Gratulálok!!! :lol:
Amúgy hogy vagytok?
Narancson kívül mást is eszel...mondjuk jégkockát?? Na nem viccelek. Azon kívül remélem mást is bírsz.

Évi
:( Nagyon sajnálom. Hogyan tovább? Mikor mentek megint???
Gyönyörű a lányod és jól látom??? már ilyen nagy csajos??? csak nem lakk csillog a kezén?? :)
KépKép
Siess mááá te madár!!!!!

Maci
Hogy bíztassalak a bébi méreteit a te méreteidet fogja közelíteni. Legalábbis nekem ezt mondta a doki, mert én is be voltam sz@rva a férjem majdnem 5 kg-val
született :) de Lilla ugye csak 3 kg lett és én 2900 g-al születtem :) szval ez bejött :)
:) szuper kispasi :) és jól látom szopizik?? :)

Pupy
Szuper, h minden rendben babóval :)

Szia Junior
Üdv itt köztünk. Hát szerencsére nekem nincsenek ilyen tapasztalataim
Kép

Kép

Norwell
Ez a beszólás édes volt. Álom szülés :)
:( +++++++++++++++Kendének.

Terheléses cukor
Nekem tej+zsömle volt

Tina
Köszönjük a születés történetet :)

Syry
Jajj persze, ok. Akkor visszateszem :) De azért ha lesz teszt azt tesszük oda, mert Kacsa kérésére a már babásokat a babás részbe is visszateszem :)
Jó lesz így?? :)

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?