Sziasztok!
itt vagyok én is egy kicsit, bár nem nagyon hiányolt senki...
Rita, nagyon ügyes vagy a vizsgáiddal, gartulálok! Én biztosan nem tudnám csinálni még két gyerek mellett sem, nemhogy négy mellett!
Kilóidat én nem számolom ki, majd ha akarod, elmondod úgyis!
Viszont az nagyon jó, hogy ha lassan is, de mennek lefelé a kilók! Ügyes vagy!
Beszti, hát, szerintem is nagyon nehéz lenne négy gyerköc mellett még dolgozni is. Az otthoni munka jó ötlet, szerintem neked az biztosan könnyen menne, korrepetálás, óraadás stb.
Tényleg, én sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet valaki önszántából matektanár???!!!
Világ életemben utáltam a matekot! Mindig is csodabogaraknak tartottam azokat, akik értették és szerették!
Fogyival te is ügyes vagy! Nyárra csupa bomba mami lesz itt!
Szirom, remélem meggyógyultatok ti is! Mi is betegek voltunk egy kicsit, de nem volt vészes, inkább csak köhögés volt, mint taki. De kihomeóztam a bacikat!
Jó ötlet a Miksa-féle tábla! Örülök, hogy bejött! Nálunk szerintem nem lenne értelme, Ábel tipikusan az a gyerek, hogy akkor már azért sem! Nem müködne, az tuti! Viszont az ovi egyértelmüen pozitív változásokat hozott nálunk, mind viselkedésben, mind hiszti terén. Német ismegy neki már elég jól, az óvónénik épp ma mondták, hogy egyre ügyesebben beszél és egyre többet ért.
Félékenység nálunk hálistennek nem nagyon van, imádja az öccsét, inkább engem szapul, ha valami nem tetszik neki , mondjuk Áron sír valamiért. Persze apró dolgok vannak, de nem lényegesek. Mindig vele is foglalkozom, játszunk, míg Áron alszik, bevonom a házimunkába, égy nem érzi magát "fölöslegesnek". De hát írtad, hogy ti is így csináljátok.
Ildi, fogad hogy van? Nem semmi tortúrán mentél keresztül! Nekem életemben alig volt probléma a fogammal, a legutóbb akkor is, mikor teresen nem lehetett vele semmit csinálni.
Ja, még vannak tejfogaim is, így 30 éves vénlány létemre!
Képek a farsangról?
Gabi, akkor te is elökerültél! Nagyon sokat vagytok mostanában Szentesen! Csak nem valami különleges oka van?
Dobhatnál pár képet a fiúkról!
Mi jól vagyunk, pont nem betegek, Ábi és Áron tündérek, imádom öket. Áron már forgolódik, meg próbál kúszni, mint egy kis hernyó, nagy dumás, mosolygós baba.
Már kap zöldséget´és gyümölcsöt, nagyon bejön neki.
Én nekiálltam fogyizni, ha ár nem tudok szoptatni, legalább a kilóimtól szabaduljak már meg. Ja! Csak az nem megy olyan könnyen! Jan. 1. óta 3,5 kiló ment le rólam, most épp stagnálok.
Ezért bánatomban és tanácstalanságomban elkezdtem norbizni vasárnap óta. Remélem bejön. Meg járok futni heti háromszor, ezt is már év eleje óta. Most már egész jól belejöttem, asszem lassan jöhet a callanetics a futás mellé itthon.
Még nagyon sok kilótól kéne megszabadulnom, ezért kicsit elkeserítö, hogy most nem mozdul a mérleg, de nem adom fel!! Majd csak elindul újra!
Na megyek, mert Áron alszik, most van idöm egy kis házimunkára.