Sziasztok,
na , itt vagyok, sikerült visszolvasnom, de nem minden maradt meg!
köszi a nagy szorításokat, h gondoltatok rám!!
sajnálom, h ez a hó senkinek nem jött be!
Évi még az utolsó remény erre a hóra!!
és Évi, hát nagyon durva ez a pajzsmirigyes kavar!! hogy lehet ezt elnézni???
most megnéztem az én leleteimet és nekem 3. cnnapon volt egyszer régebben 1,913 uiu/ml és dec-ben 2,3 uiu/ml. lehet, h ez a baj?? többek között? meg hát az a szaros pcos??
Monic: én is PSZF!
és nagyon örülök, h szabadultam tőlük! nekem nagyon rossz választás volt! de majd idővel minden minden megszépül!
a lényeg , túlvagyok rajta, még ha vért is izzadtam vele, és rengeteg lemondással járt!!
rólam: én is csinálgattam teszteket (2-t is), és mind2 neg lett! de cickóim hatalmasak lettek (pedig nem volt utro!) és baromi rosszul voltam a szagoktól! kitaláltam, h azért neg a teszt, mert nem a dokitól (inszemkor !) lettem terhes, hanem a rásegítő alkalmakkor mert később repedt a tüsző!
hát a pénteki(25-ei) niagara megcáfolta az elméletem!
pedig nagyon bizonygattam,h tuti ez a helyzet! a párom nekem is nagyon csalódott volt! ő terhesnek látott!
mi most 1-2 hót kihagyunk inszemileg! most nekiállok sportolni , amit a suli miatt rendesen elhanyagoltam, és foglalkozunk kicsit egymással, mert hát az utóbbi időben nem sok időnk volt egymásra! és remélem becsúszik majd a nagy szeretgetések alkalmával egy spontán baba!!
majd még jövök, de dolgoznom kell !! pusz mindenkinek