na, itt vagyok újra. V olt a doki influenza gyanusak vagyunk. mostmár mindenki. apa a legrosszabb állapotban, a csajok taknyosak én meg a nem tehetm meg, hogy beteg vagyok állapotában küzdök a kórral, mára sikerült a torokfájást is legyűrnöm, remélem ez a győzelem jele.
Orrszívás. Apa nem bírta ki vett egy elektronyosat, de végül sikerült is neki rögtön aznap eltörnie, úgyhogy maradt a porszívó.
Viszont azt valaki elmondhatná, hogy egyedül hogy szív orrot, mert mi ketten is kevesek vagyunk hozzá. lassan már tényleg az van, hogy egyikünk hasal a gyereken amíg a másik porszívózza...
(ez igy elég jól hangzik...)
a tápszer és a tejpép az különböző dolog?
Zsebi!
olvastam, hogy a dokinénitek nem írta fel a ha-s tejpépet...
nálunk is probléma, hogy gyakran kelnek éjszaka, említettem a dokinak, hogy lehet hogy gyenge a tej éjszakára és mutattam neki, hogy kaptam hipp tejalapu grízt. na erre mondta, hogy felejtsem el és felírta a milupa ha-s tejpépet. A szopi mellett uzsonnára adhatom nekik.
Alma.
abban menők vagyunk! amíg nem volt foguk, addig én is odaadtam nekik az almát szopogatni egyben, most, hogy van foguk, nem, mert ahogy harapdálják nagyon darabosra törik és fuldokolnak tőle, na meg így köpködik is kifelé. kicsit később.
tv. nálunk egyáltalán nem megy, csak elalvás után, nézzük mi, és azt is olyan halkan, hogy legtöbbször a felét nem értem annak amit mondanak. néha megis lepődöm, ha valaki napközben bekapcsolja. nekem nagyon idegen dolog, hogy háttérzajnak menjen. arra ott vannak a cd-k rádió.
az egyszervolt.hu az tényleg aranyos, de a gépelé se hozom őket. Nagyon ritkán fordul elő, hogy itt vannak a kezemben.
rooibus teát lehet nekik adni?? azt nagyon szeretem!
elfelejtettem miket akartam még....
Ja mi fluimart fújunk orrszívás előtt.
homeos füzetke címe, ami nekünk van és az adagolás is benne van..
homeopátia babáknak mamáknak
II. kötet születéstől a gyermekkorig.
a III. kötet meg a Homeopátia mindenkinek mindenkorra. ez sajnos még nincs meg.
kérdés még.
cipőt mikortól kell a lábukra adni? Főleg, hogy Maja ácsorog és néha látom, hogy próbál lépni. Olyan aranyos, ahogy elengedi a rácsot és átlép a térdemhez
már tud pár másodpercet kapaszkodás nélkül állni. Gaja meg már szabályosan mászik és majdnem ül!
szóval cipő... Hogy vannak ezek a számozások? pl a 16-os cipő az kire jó?
jajj, odaég a kajám!!!....