Új privát üzeneted érkezett!

virág nekem dec 20-án volt elmaradt vetélés miatt műtétem, ilyenkor belefér hogy később van peteérés, most kellene megjönnie a műtét óta először. Kb szerda óta barnázom, meg néha véres folyásom van, de csak annyi hogy a wc papíron látszik betéten nem. Mérem a hőmet, és most 2. nap hogy feljebb megy, ha menszi van akkor nem fel felé megy a hő hanem lefelé, a másik pedig hogy ovu idején is szokott lenni barnázás. de persze fogalmam sincs mi lehet, mert még ilyen barnázásom sosem volt.
Holnapi hőmet meglátom, meg hogy lesz e folyás, és akkor délután felhívom a dokimat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: sajnálom a vetélést. :( Akkor már értem miért gondoltad az ovut. Nem csinálsz egy ovu tesztet? Hátha az kimutatja. AZt hallottam én is, hogy van akinek közép időben van barnázás. És tényleg a hődnek is lefelé kéne mennie, ha meg akarna jönni. A dokit mindenképp hívd fel.

Kép Kép
kisvirág_30

Most már hiába csinálok ovu tesztet ha az volt akkor az már negatív, ha holnap is fel felé megy akkor van rá esély. De fel hívom holnap a dokimat.

Kép

gabi1

Lehet tényleg már felesleges. Mert most nézem már 2. napja megy fel a hőd. Akkor holnap doki!!!! Drukk-drukk neked.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok csajok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok:)

46.napon vagyok, mensti nem jön.
Pénteken már totál úgy éreztem itt van, volt is valami kis nyúlós valami, de semmi több...
beszéltem dokival, igazából egyenlőre nincs mit tenni, még kicsit várunk, aztán norculot, de azért én bízok abban,hogy nem lesz rá szükség.

üdv, kisvirág, a 7mm-es mnyh. szerintem nem gáz, főleg közép időben.
closti valóban vékonyítja, ez egy nemkívánatos mellékhatása.
most úgy vaggyok vele, hogy minden évben van egy maratoni ciklusom, akkor remélem a 2008-as maratonit ezzel letudtam.
k.vanda

sziasztok.

vanda sajnalom a maratoni ciklust,valahogy ugy erzem nekem is az lesz :? szerencsere van itthon norcolutom,ha kell beszedem aztan hajra fogigatlo :lol:

Kép
monyo83

sziasztok

vanda, most már tényleg megjöhetne. Meddig vársz?

monyó, mégis hallgatsz az orvosra és beveszed a fogigátlót? Ki győzött meg, hogy az mégis jó lesz?
krévi

krevi nem sok valasztasom maradt.megprobalom nem veszithetek vele semmit.
ha szerencsem van akkor segit ha nem akkor vesztettem 3 honap probalkozast.

Kép
monyo83

Vanda: drukk, hogy megjöjjön és ne kelljen a gyógyszer. Akkor megnyugodtam, hogy ez nem is olyan vékony. Mindig riogat a dokim.

Monyó: az egyik ismerősömnek nem volt mensije. Szó szerint nem volt. És vele is szedettek fogigátlót. 2 hónapig szedte és volt mensije is közbe. Utána úgy döntött tojik a fogigátlóra és képzeld abba a hónapba mikor abbahagyta babás lett. Lehet neked is használna ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok

Felhívtam a dokit, azt mondta hogy menjek el hozzá uh-ra.
El is mentem, azt mondta hogy 15 mm vastag a nyh leválóban van, de valamimindig megállítja, valószínű hogy a hormonok még nem álltak vissza teljesen, ezért van az hogy megindula barnázás, majd abba marad. Amúgy minden rendben van. Írt fel norculutot, azt kell szednem attól majd megjön, majd utána clostylbegit ahogy eddig is, és közép időben uh.
És azt mondta hogy indulhat a projekt.

Kép

gabi1

gabi, jó lenne, ha már indulhatna a projekt.

monyó, drukk, hogy a fogigátló módszer sikeres legyen.

én most vagyok túl a pé-en. Mint mindig, reménykedem. De azért ott lebeg a febr. 13-i időpont előttem, mikor megyek a BMC-be.
krévi

Sziasztok Lányok!

Mi is rajta vagyunk a babán már 1 jó ideje.De eddig mindíg elkerrült minket a gólya. :(
Most vagyok a középidőben,és voltam is UH-on,de sajna azt mondta a doki,hogy nem elég nagyok a tüszőim.
És írt rá gyógyszert,a CLOSTILBEGYT.
Remélem használ.
Azt szeretném megkérdezni,hogy valaki tud olyat,hogy ez az első adag használt már?Vagyis hogy lett terhes valaki az első adag gyógyszer után?
Szedek még homeopátiás bogyókat,meg iszok gyógyteát.
Van valami ami használ még?
Előre is köszi a választ.
Sziasztok.

Zsóó
zsóó

Szia Zsóó,

nekem elég sok barátnőm lett lerhes a Closti szedése után azonnal az első hónapban, úgyhogy fel a fejjel, nagy esély van rá. :wink:

Persze én a rossz példa vagyok, mert én már régóta szedem, de a baba nem akar jönni :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok.

MELCSIIII???????

zsoo sikerulhet az elso honapban is.erre nincs tuti recept de bizakodni kell!

Kép
monyo83

Sziasztok,

Melcsi, tessék jelentkezni. Jön a baba?

Vanda, megjött már? Beszedted a Norcolutot?

Én tegnap előre ittam a medve bőrére. Vettünk egy baba utazóágyat. Nagyon jó árban volt. A 2 éves kisfiamnak már nincs szüksége rá, de ha véletlenül jön a kistesó, neki szüksége lesz rá. Remélem, emiatt nem kerül el minket a gólya.

monyó, elkezdted szedni a fogigátlót?
krévi

krevi meg nem nem voltam meg dokinal.

hu bizti szuper lehet az utazoagy :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok csajok,

Krévi, dehogy jön a baba, megjött, már a 9.cn vagyok.
Azért nem írtam mert, nincs mit. Úgy döntöttünk, hogy most spontán, mert ez kicsit sok volt.

Kicsit kibuktam, azért jövök ritkábban, de olvaslak titeket, és írok ha olyan van.

Puszi :D
gmelcsi1

melcsi, örülök, hogy jelentkeztél. Mindenképpen jelentkezz sűrűbben. Azt már eldöntöttétek, hogy melyik meddőségibe mentek? Vagy meddig spontánoztok? Légyszi gyere és írj.
krévi

Sziasztok Lányok!

Köszi szépen a válaszokat.
Az hogy vannak olyanok akik az első Closti után terhesek lettek,ez egy kicsit erőt ad hogy jobban bízzak benne.
Köszi
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

Sziasztok

zsóó én is clostyval lettem terhes. A fiam 6 hónap spontán ciklus után a hetedik closty volt, és akkor össze is jött, majd Réka 3 hónap spontán és a 3 hó clostys után sikerült.
És a mostani ami igaz hogy nem maradt velünk, de ő is a 3.clostys hónapban sikerült.

És most februárban újra kezdem a clostyt, reménykedem hogy most nem kell 3 hónapot várnunk.

Kép

gabi1

ha az orvos írt volna fel nekem clostyt, akkor lehet, hogy már rég terhes lennék. A reflexológus is megmondta, hogy a hormonnal van gond, arra pedig jó.
gabi, hajrá clostys ciklus.
krévi

Krévi: neked még a dokid nem csinált hormon vizsgálatot? Nem gondolkodtál, hogy a dokid tudta nélkül szedsz clostyt?

Zsóó: egyik barátnőm is elsőre a clostytól lett terhes, sőt ikres ;)

Kép Kép
kisvirág_30

viri, de csinált már hormonvizsgálatot. De a 45. cn-on, ami mérvadónak koránt sem nevezhető. Ott minden rendben volt.
Arra nem gondoltam, hogy nélküle szedjek clostyt. Még életemben nem szedtem, fogalmam sincs hogyan reagálnék rá.
A másik, hogyl febr.-ban úgyis megyek a BMC-be, ott pedig kivizsgálnak, és ha kell írnak.
krévi

Ma is voltam Szigfridnél. Ma ingával is megnézte, semmilyen szert nem kell szednem. És megnézte azt is, hogy jó-e az oxigén szint a véremben, de azt rendben találta. Most azt is mondta, hogy a hormonon kívül a méhszájnál is lehet valami bibi. Remélem azért nem jelentős.
krévi

Képzeljétek, mára kék-zöld foltok keletkeztek a lábfejemen, ahol Szigfrid masszírozott. Szerintetek ez természetes? Mindent a siker érdekében?
El tudjátok képzelni hogy fájt, ha mára belilult.
krévi

Szép estét mindenkinek!
Melinda vagyok,még senkit nem ismerek,most regisztráltam itt!
Párommal babát szeretnénk! Tud valaki valami jót is drElek Csabáról?
Hozzá mentem,Clostilbegytet és bromocriptint írt fel!
Lett valakinel ettől már Babyje?
Köszönöm válaszotokat!
misszike

Ma 12.15-kor a Föld és az Ég egy pillanatra összeért!Megszületett kislányunk, Kovács Dóra Bianka 3850 g, 56 cm. Határtalanul boldogok vagyunk:Anya és Apa.

Sok boldogságot, egészséget, tejcit a pici babának, nem is pici!Pandus ügyes voltál!
Vendég

Gratula Pandácskának! Tényleg nagyos ügyes volt, hogy egy ilyen szép méretekkel rendelkező babácskának életet adott.
Én is sok tejcit és minden jót kívánok nekik.
krévi
krévi

Sziasztok lányok!

én is gratulálok szeretettel Pandácskának!!

tegnap este voltam dokinál, 52. napon vagyok. csinált hüvelyi Uh-vizsgálatot, terhes nem vagyok.
10mm-es a méhnyálkahártya, és van egy pici ciszta.
ma kezdem norcolutot, attól hamarosan megjön és a doki szerint a ciszta is elmegy.
úgy legyen.
ezek ellenére ő bizakodó volt, remélem nem csak ámított.
szerinte azért jó amit lát, mert ezek szerint gyógyszerek nélkül is elindult a peteérésem csak nem fejeződött be.
ezért ő jó esélyeket lát a következő stimulált ciklusban.
bár én is látnám:)
szóval most norcolut és remélem hamarosan mensti.
aztán clostil a 3-7 .napig, este két szem.
közben elkezdem inni a cickafarkfű teát és a 9. napon megyünk Uh-ra.
kb. ez a műsor:) sűrűbben jövök, most rohanok..
k.vanda

Gratulalok Pandacskanak es minden jot kivanok nekik!
basa31

Vanda, tök jó, hogy a dokid bíztat. Nem semmi, hogy ilyen hosszú ciklusod van. Most már tényleg kell a gyogyi. A cickafark nagyon jó. Nekem is az tette rendbe a ciklusom.
Én sajnos érzem a menstruáció előjeleit. Nyák+fáradkonyság+ingerlékenység. Úgy hogy már beletörődtem, hogy ebből jövő héten a BMC lesz. Kiváncsi vagyok, hogy mit találnak. Most már tényleg kell egy alapos kivizsgálás, hogy miért nem jön össze a babó-

Melcsi, hol vagy?

Monyó, elmentél már az orvoshoz?
krévi

Sziasztok

Pandácska óriási gratula.

Vanda: én is voltam múlt héten hétfőn dokinál mert barnáztam, menszi meg nem jött meg, és nekem is az látszódott hogy az előzőleg ott lévő tüsző megrepedt, csak a hormonok még nem álltak vissza, a műtét óta rendesen, ezért nem tudott leválni a nyh, ami 15 mm volt, de már leválóban volt, csak a hormon visszatartotta, nekem is a norculutot kellett szednem, és ma végre meg is jött.
Én a ciklus 5. napjától szedem a clostyt majd, és a 14. napon kell mennem uh-ra.
Én most a málnalevélteát iszom, próbaszerencse, remélem köv hónapban pocakosak leszünk.

Kép

gabi1

kedves gabi, akkor megpróbállak behozni,hogy kb. egyszerre fusson a ciklusunk.
tegnap kezdtem a norculotot, remélem legkésőbb a hétvégére megjön.
aztán indulhat a banzáj.
engem azért néz meg a kilencedik napon uh-vaé, mert ha esetleg a closti nem csinált elég nagy tüszőt, akkor még merional szurival ráturbóztat.
aztán 14. napon ha kell akkor tüszőrepi szuri:)
én is remélem ,hogy végre pocakosak leszünk:)
k.vanda

Vanda értem. Ok remélem most majd nekem sem húzódik el annyira a ciklus, bár eddig mindig a 17. nap környékén szokott lenni peteérésem a clostytól, hát kiváncsi leszek most rá. Egyébként én pénteken hagytam abba a gyógyszert, és hétfőn reggel már meg is jött.

Kép

gabi1

vanda, kár volt ezért az 52 napos ciklusért nem? Korábban is be lehetett volna szedni a Norcolutot és akkor már régen elkezdhetted volna a stimut. De gondolom, nem akartál gyógyszert ha nem muszáj.

gabi, jó hallani, hogy ilyen optimista vagy. Én is remélem, hogy köv. hónapban már pocakos leszel (és Vanda is, és természetesen én is.)

Én most vagyok a 25. cn-on, hétvégére nem várom a mensit. Még egyelőre fent van a hőm, de ki tudja meddig. De most úgy vagyok vele, hogy belenyugodtam a BMC-be, ha oda kell menne, hát megyek. Már babysintért is szereztem a kisfiamnak, hogy el tudjak menni a kivizsgálásokra.
krévi

Lányok, küldöm a Babavilág c. műsor videójának a linkjét. Nézzétek meg, a meddőségről van szó.

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php ... _id=371561
krévi

Sziasztok!

Ma regisztráltam, mivel ettől a ciklustól én is closti-ra lettem ítélve. Tanácsot szeretnék kérni. Clostit az 5. naptól kell szednem, majd a doki a 12 vagy 13. napon vár vissza kontollra. Viszont a rendes rendelése a 11. napon van, és a központi helyen, ahol be kell jelentkezni vizsgálatra azt mondták, egy nap nem számít, menjek akkor. Teljesen véletlenszerűen kerültem ehhez a dokihoz, eddig kétszer voltam nála, mobilját nem tudom, hogy tőle magától kérdezhetném meg. Kinek mi a véleménye?
Van aki nem kapott tüszőrepesztő szurit clostis kezeléskor?

Tessza
tessza76

kedves tessza, egy nap valóban nem számít ne aggódj.
ha hatott rád a closti akkor a 11.napon már szép tüszőt kell látniuk, ami naponta nőhet még 2mm-et is.

nagyon sokan nem kapnak tüszőrepesztő szurit, van akinek magától megreped.
ezt az orvos majd eldönti,hogy nálad szükség lesz-e ilyen szurira.
k.vanda

Köszi Vanda!
Egyébként akkor csatlakozom hozzád és Gabihoz, mert ma vagyok a második ciklusnapon.
Rólam annyit, hogy két éve próbálkozunk aktívan. Másfél éve volt egy vetélésem, azóta meg nem jön össze. Gyerek még nincs. Szóval már nagyon jó lenne, ha sikerülne. Próbálok pozitívan állni a clostihoz, hogy ezzel sikerül, hisz tudom az nagyon számít, de túl se akarom reménykedni a dolgot, hisz elég sok eredménytelen hónap van mögöttünk. Eddig spontán próbálkoztunk. Röviden ennyi.
tessza76

Sziasztok!

Ma voltam vissza a dokinál. Megnézett UH-val és hát nem mondott túl jókat a doki. A jobb oldali petefészkembe kialakult a clostytól 2 ciszta. Ha jól emlékszem 3-4 cm. A méhnyálkahártyám is csak 10 mm. Szóval az se lett túl jó. Mensi után megint megnéz uh-val, hogy eltűntek-e. Remélem már nem lesznek ott.
Nektek volt ilyen úgynevezett túl stimulációtok (cisztásodás) a clostytól? És mennyi idő alatt múlik el ez a hülye ciszta????

Krévi: drukk, hogy a BMC-be sikerrel járj és hamar babás legyél. ;)

Pandácska: hatalmas grat Dóri bébihez! Sok egészséget nektek!

Vanda: látom neked is cisztád lett. :( Sajnálom. De viszont az jó, hogy beindult a péd. Drukkok mennek neked is!!!

Tessza: én a 10. napon voltam vissza, mert én akkor kaptam a szurikat. És akkor már voltak szép tüszőim.

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág, nekem azt momdta a doki ettől a pici cisztától nem kell megijedni, ezt gyakorlatilag cisztának nevezik ,de ez csak egy tüsző ami nem repedt meg.
ha sok van és túl nagyok az már probléma lehet.

reménykedjünk, hogy mindenkinek jól alakul a következő ciklus_:)
k.vanda

Vanda: köszi a megnyugtatást. Hát az enyém nem olyan pici. :( 3 és 4 cm. Vagy még az is picinek számít? Jó lenne, ha legalább ezektől megszabadulnánk. És jöhetene a babó.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok

Képzeljétek nekem annyira megvan, hogy csak na. Reggel elvittema gyerekeket oviba, suliba, és mire visszaértem addigra már mosnom kellett, mert minden átázott, pedig az alwaysból a supert használom. szerintetek ez nagyon gáz? Hívjam fel a dokimat? Hétfőn jött meg,a kkor még csak kevés volt, és tegnap délután óta van ennyi, ráadásul éjjel fél 3-kor tudtam elaludni, fájt a hasam is, utána összevissza hülyeségeket álmodtam.

Tessza üdv közöttünk. Sok sikert a clostyhoz, szerintem fog, sokunknak azzal sikerült a baba.

Kép

gabi1

Tessza, üdv. köztünk. Remélem, clostyval összejön. :D

Vanda, hajrá clostys ciklus. Mikor is mész uh-ra?

Monyó, mi újság? :roll:

Gabi, én nem vagyok nagy mensi szakértő. De egy-két nap erős vérzés nem gáz szerintem. Nálam is volt már, hogy nem jutottam el a fürdőszobáig, hanem szépen csöpögtettem magam után a nyomaimat. :oops: De utána elmúlt.
krévi

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Ha ebben a hónapban nem sikerül, akkor el kell kezdenem a clostyt. És örömmel olvasom, hogy sokaknak segített.
Van is rögtön egy hülye kérdésem. A 3. napon kell elkezdenem szedni. De valamikor úgy jön meg, hogy este egy kis barnázás- szerű, és másnapra jön meg igazán. Ilyenkor mi számít az 1. napnak? A barnás vagy a rendes?
Köszi ha válaszoltok.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Gabi, Krévivel értek egyet, egy-két erősebb nap nem vészes. Nekem általában a 2. nap a kritikus.

Kinga, üdv itt, bár drukkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen , és akkor mégsem lesz clostira szükséged. Első napnak az számít, amikor már igazán megjön. A barnázás még nem.
tessza76

sziasztok.

krevi megvagyok,tegnap elkezdtem dolgozni,most ezzel vagyok elfoglalava,babatema jegelve.meg nem voltam dokinal de keszulok.

kisvirag a 3-4 cm es ciszta nem pici,de altalaban menzivel tavozik.

tesza attol fugg hogy mikor kell menned Uh ra hogy milyen hosszuak a ciklusaid.ha pl 35 napos akkor nagyon korai a 11cn.

vanda sajnalom a maratoni ciklust.

Kép
monyo83

monyó, babatéma jegelve? Hátha most fog összejönni nem? Én azért drukkolok.

Kinga, üdv. köztünk. Látom, nálad is sekunder meddőség van, mert van már egy kisfiad. Nálam is ez a helyzet.

Gabi, elmúlt az erős vérzés?

Melcsi, mi újság?

kisvirág, én is remélem, hogy a cisztáid távoznak a mensivel. Így szokott lenni.

Én hétvégére nem várom a mensit. Még semmi előjele nincs. Remélem, nem egy maratoni ciklus lesz megint.

Jövő héten szerdán megyek az első konzira a BMC-be. Állítólag adatfelvételen kívül nem sok minden fog történni. Utána jönnek a vérvételek, és apa spermatesztje. Biztos nagyon örülni fog neki. Kb. 1 hónap és utána jöhet a stimu, már hogy ha kell.
krévi

Sziasztok

krévi igen, tegnap estig nagyon sok volt, ma már napközben közepes, és most már alig van. Holnap kezdem a clostyt.

Másik kérdésem ti menszi alatt szoktatok hőt mérni? én hüvelyben mérem, de menszi idején nem angyon merem, félek hogy fertőzést kapok.

Kép

gabi1

kisvirág!A 3-4 cm valóban nem kicsi!Sőt szerintem ha cm-ben mérik, már nem az.Én pco-s vagyok, de de az enyémek 4-5 mm-esek, igaz sok van(vagyis legutóbbi uhun sok volt)

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?