Sziasztok!
Jucmuc, Pandácska!
Én nagyon drukkolok, hogy történjen meg, amire már annyira vártok!!!!
Nyuszipuncs!
Köszi, a nevet 2-en választottuk apával, a Grétát először szoknom kellett, de már megszoktam és egyre jobban tetszik!
Fanni!
Köhögésed remélem jobb már, és segített,amit férjed vitt Neked!
Boniko!
Te ilyen korán fennt voltál már? Dolgozol vagy otthon vagy?
Donika, Fendike!
Ti jól vagytok?
Lányok!
Én egy akkora szerencse csomag vagyok. Tegnap tudtam meg, hogy a dokim márciustól kimegy külföldre dolgozni! Teljesen kétségbe estem, aztán férjem mondta, hogy hívjam fel nyugodtan és kérdezzek rá! Felhívtam, és mondta, igen úgynéz ki, hogy megy, de hogy mikor az még nem fix, és majd 2 hét múlva,ha megyek, akkor megbeszélünk mindent és azt is megmondja kinek fog átadni! Amikor azt mondta, hogy nem fix, éreztem a hangján, hogy csak azért mondja, hogy ne aggódjak ezen!
Még egy ilyen dokit nem fogok találni az tuti, vannak jó orvosok Szegeden, csak én mindenképp olyat szeretnék, mint ő, aki ha megyek hozzá, rá is kukkant a babára, nemcsak megnyomkod és kész, mert a legtöbb dokinak a magánjába nincs uh, csak a pénzt gombolják le, azért, hogy rám néz és szerinte minden ok.
Sajnos volt már ilyen tapasztalatom, az előző doki, akit otthagytam, uh nélkül kezdte el velem szedetni a clostit,aztán kiderült, hogy endometriózisom van. A Kaáliig vezető utat végig csináltam vele,(akkor se találkoztam vele, mert az aszisztense adta be mindig a szurit, amit fél évig kaptam), aztán jó 1 évig nem is találkoztam vele, amikor a Kaáliból eljöttünk, akkor meg nagyon bunkó volt, otthagytam és így kerültem a mostani dokimhoz, ismerősön keresztül!
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lettem, csak annyira szomorú vagyok!