Sziasztok
Karácsonykor lázas volt Miklós, majd egy hét bölcsi után itthon tartottuk. Mondván erősödjön egy kicsit.
Ez olyan jól sikerült, hogy második nap skarlátos tüneteket mutatott a lelkem.
Mivel nem hámlott a tenyere és hőemelkedése is csak egyszer volt egyik orvos (sem a gyerek, sem a bőrgyógyász) nem mondta ki konkrétan, hogy ez skarlát. Azért eléggé megkínozta szegényt. Ma már ismét volt bölcsiben. Nem tudom mi ez, pszichés, vagy hipohonderkedés
, de a bölcsiben állítólag köhög, itthon ma egyszer köhintett amikor berekedésig sikítozott. Imád bölcsibe járni. Lehet, hogy ott túl száraz a levegő?, vagy valamire allergiás. Reggel amint beléptünk az ajtón a bölcsibe, én is éreztem valamiféle tisztítószer illatot, Miklós rögtön köhögni kezdett???????????????????????????????????? Nem szívesen vinném orvoshoz, mert látható, hogy nem beteg, torka nem piros. Most tele van a váróterem influenzásokkal. Túl vagyunk két antibiotikum kúrán. Egyik még karácsonykor, másik most a „skarlátra”. És különben is megint adna valami köptetőt, amitől tényleg köhögni kezdene és rosszul lenne. Szeptember óta talán két hét volt amíg nem kapott és kipróbáltunk már vagy öt fajtát, köztük több homeopátiásat is. Plusz hagymatea és egyéb házi praktikák.
Ilyen étvágya utoljára akkor volt, amikor hazajött. Óránként enni kér. Nyúlik mint a gomba, mert a pocija nem nő most. Kilóg lassan a bokája a nadrágból, szülinapra új ruhatára lesz
60 nap és SZÜLINAP. Nagyon várja már. 63 nap és óvodás lesz, hihetetlen. Igazi MókaMiki.
Csütörtökön farsangi bál lesz a bölcsiben, egér lesz a szentem. Majd hozok képet
Örülök, hogy így haladtok előre, hamarosan Ti sem tudjátok meg a napi híreket, mert épp a trambulinon ugráltok majd csemetéitekkel. Messze van? Dehogy. Május 5-én már 2 éve lesz, hogy Miklós hazajött, mintha most lett volna.......................
Napsi
Olvastam, hogy közeleg a nagy nap.
Sokat gondolok Rátok és nagyon drukkolok Nektek!
Jó éjt Süni