Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc
Az supi jo...lehet mar meseltel itt a forumon rola de en megis kernem ha nem ngy baj megegyszer elmondanad,hogy is tortenik ez az egesz dolog? :oops:

Jeges Macika
Bocsi csak igy hirtelen indulas elott nem volt annyi idom...szal:
30 eves vgyok es 12eve nem estem teherbe,ugy kb 4eve probalkozom tavaly pedig elmentem kivizsgalasra ahol is kiderult:
1.az fsh hormonom 19korul van...szinte allandoan
2.az egyik petevezetekem jarhatatlan
3.es allitolag "over aged" vgyok nogyogyaszatilag ami olyasmit jelent,hogy kb. egy 38-40eves nonez ki igy marmind belulrol+a problemak...(irom kb. mert nem mondtak pontos evet de e koruli)meg nem szabadna ennyi idosen itt tartanom...

Jott a Serophen szedese es megmondtak mikor kell akcioba lepni...de nem jott be
Aztan jott a gyogyszer szedese megint es valami shot asszem HCGT ami eloidezi a petesejt kilokodeset peteeres utan...akkor is idore akcio...de akkor sem jott be...sot ra 2hetre beverzett a petefeszkem...bar allitolag az nincs osszefuggesben semmivel se amit ok csinaltak en nem vgyok benne olyan biztos...szal a karit korhazban toltottem,hogy elallitsak a verzest es akkor a dokino megmondta ne szedjem a Serophene-t most egyenlore pihentessuk es ajanlotta a kovetkezo fazist ami a befecskendezes vgy beultetes.A dokino azt is mondta ahogy latja az eredmenyeimet minnel elobb kene gyereket osszehoznunk mert eleg rosszul all a szenank es az idovel ez csak rosszabb lesz...o szerinte 1even belul kene megtortennie...
Hat egyenlore itt tartunk...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jucmuc!
Na végre megmozdult vmi!Mostmár nagyon izgi, szerintem a héten tutira megszületik a kis Davide!!!Drukkk!!!!!!!!!!!++++++++++
Ja, összeadtam, ez lett a vége: :shock: :lol: :wink:

Brill!
Hú, de nagyok már a fiúk!!Erik nagyon rád hasonlít!Jó nekik, hogy összejártok, és van játszótársuk!

Ma voltunk toránán, melynek eredményeképpen Emili magtanult most felmászni a kanapéra!Pont ezt a felmászást tanították, ezek szerint sikerrel. :lol: Nem is megyünk többet, még a végén megtanítják rosszalkodni is. :lol: eddig a kanapé egyik vége el volt barikádozva, ott voltak a távirnyítók. :twisted: Most lehet elpakolni onnan is.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jucmuc!
Lehet, hogy már korházban vagy :?: :!:

Brill!
Köszi, tényleg nagyon jól sikerültek. Te egy profi fotós vagy, komolyan! A Marshallos tetszik a legjobban. Tök jó, hogy igy szeretik egymást.

Panka!
Az tulzás, hogy összejárunk, de jó talizni. Talán mostmár hamarosan eljön az idő, amikor emlékezni is fognak egymásra.

Bridget!
Sok sikert a pocakosodáshoz. Vannak itt páran lombikosok és inszemesek is. Biztos kapsz sok jó tanácsot.

Norwell?????????

Évi?????????
Gondolom, izgulsz ezerrel, azért nem jössz.

Maci!
Az első háznak a telke tetszik, bár nem gyerekbarát, mert sokmindenbe beleeshet. A ház jó szines, de azon lehet változtatni. Nem mindig a központ közelsége a fontos, legalábbis nálam nem.

Szép estét mindenkinek!!
Vendég

Jucmuuuuuuuuuuuuuc!!!
Hujjjjjjjjj, de beindult a fantáziám!!! :D :D :D Remélem, David is! Tényleg, lehet, hogy már babázol??? Atyaég... Nagyon drukkolok!!! Azonnali helyzetjelentést kérünk!!! ;) :D

Angie!
Köszi, én még itt, és egyben... ;)

Maci!
Aszongya: "hogyhogy nem szültök?", hogy, hogy nem, Jucmuc mindjárt szül... ;) :D

Márta!
Mi volt a dokinál???

Unique!
Hát az engem is izgat, hogy mi lesz majd kettővel... :wink: Azért kezdek már türelmetlen lenni...

Brill, Angie!
Nagyon édesek a gyerkők!!! Tök jó Nektek, h így tudtok talizni... :)

Évi????
Sokat gondolok ám Rád...

Ma jött sms a volt védőnőmtől, akivel egy napra voltunk kiírva, h megszült... Ááááááá, nem voltam irigy... :twisted: :lol: Azért vigasztal, h két hétnél több nem valószínű, h van egyben nekem sem...

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Jucmuc, hajrááááááááááááááááááááááá!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Itt az elveszettnek hitt "leány"!
Nem vesztem ám el, csak próbálom lefoglalni (egyenlőre) szabad napjaimat. Nagyon rossz, hogy Dani böliben én meg egyedül itthon!! De jövőhéttől vége a jóvilágnak! Kezdődik a sulim. Ma volt megbeszélés és igen durva lesz...
Minden héten kedden és csütörtökön 16-20 óráig, csütörtökön 13-16 óráig és szombatonként 9-13 óráig. És ugye mivel ez Szombathelyen van, nekem bele kell kalkulálnom oda vissza utazásra 20-20 percet + az óra kezdés és a vége utáni időszakot, amíg a vonatra várok. Nem lesz egyszerű. Ráadásul ha lement az alapozó tantárgy, akkor párhuzamosan elindul a gyakorlat is, ami ugye a maradék 2 szabadnapra korlátozódik. Teljesen kész vagyok már most, hogy ezt hogy fogjuk bírni!!!
Dani emellett nagyon ügyi, szépen beilleszkedett a csoportba. reggelente még van egy kis nyiszi-nyöszi, de amint ellépek az ajtóból, már egy hangja sincs. Mindent szépen megeszik (reggeli, ebéd, uzsonna), és a tízórai gyümilét is megissza egyedül a pohárból. Ez nagy lépés nálunk, mert nem volt hajlandó sem enni (az ebédet leszámítva), sem pohárból gyümilét inni!!
Már nem verekszik és nem is harap - én ennek örülök a legjobban!!! Jóízűeket alszik ebéd után.

Mindenkinek szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Na, itt vagyok, Lányok!

Syry, Te mindent észben tartasz! :lol:
Bizony, ma voltunk dokinál, Babácskánknak már ver a szivecskéje és a lehető legjobb helyre fészkelte be magát ( már most ilyen kis ügyes- cseppet sem vagyok elfogult, mi?) ! Doki nézett nagyot, tudta, hogy decemberben kezdtük a próbálkozást, azt mondta: "Ez igen!" Megvizsgált és már akkor mondta, hogy ez egyértelmű... :lol: Aztán uh., ott már látszik a petezsákban, 0.5-1cm közötti méret, de a szivecske már szépen ver. Kaptam képet is, majd igyekszem feltenni!
Ja, és olyan jól esett, annyira őszintén örült velem a doki, nem is tudom, hányszor mondta el, mennyire örül a jó hírnek!

Jucmuc!

De izgi, szerintem már szülsz, persze nem vagyunk egyformák, de nekem a nyákdugó mind3 alkalommal közvetlenül a szülés előtt ment el! Drukk nagyon!
Látod? A káposztára eszerint már gondolni is elég! :lol:

Bridget!

Jó, hogy jöttél, én ugyan nem vagyok járatos a beültetésben, de majd drukkolok! Sokan vannak itt, akik tapasztaltak, reméljük Évi is jön nemsoká a pozitív eredményekkel!

Márti
borossné becz márta

Márta!
Nagy gratula a szívhanghoz!!! :) Várom a képet!

Andy!
Hát tényleg húzósan hangzik... Dani nagyon ügyes, hogy így beszokott a bölcsibe! :)

Kép
Kép
norwell

Márti!
Én is Gratula a szívhanghoz!! Vonalzót nem csinálsz??

Norwell!
Nemsokára neked is eljön az idő!!! "eEméletileg" már csak 1 hét! :wink:
Mi lesz a neve a kis drágának???

Kép
oriandy

Macika :D

Köszönöm szepen! :D

Brigi :D

Sajnalom az eredmenyeidet, az fsh az tenyleg eleg magas, ugy tudom 10-ig meg jo.
Ha a lombik programra gondolsz, hogyan zajlik:
Elöször is idöpontot kersz konzultaciora az egyik meddösegi központban. Kivizsgalasok stb..
Azutan attol függöen, hogy mi a problema keszitenek egy un. kezelesi se'mat. Ami tartalmazza a stimulaciora vonatkozo dolgokat.
Aztan stimulacio-petesejtleszivas-megtermekenyites-visszaültetes-varakozas-teszt. :D

Panka :D

Köszikeee!!! :D Ugye milyen könnyen tanulnak ezek a kis huncutok? :D :lol:

Angie :D

Me'g itthon, csak delutan itt volt egy baratnöm a kislanyaval. :D
Holnap reggel korhaz, meglatjuk mit mond majd a doktor bacsi.. :D

Norwell :D

Köszike tünder vagy! :D Ha't tenyleg izgi ma'r szamomra is.. :lol:

Marti :D

Latod meg nem szülök.. :lol: Jo kis krumplifözeleket csinaltam ma lehet attol indult meg? :lol: :lol:
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek, ugye milyen sokat szamit amikor az orvos is ilyen kedves? En is olyan ha'la's tudok lenni amikor ilyen orvossal talalkozom.. :D

Kép
Kép
jucmuc

Andy!
A Sarolta Csenge nevet fogja kapni az én kicsi lányom... :) Most nézem a vonalzódat, teszt????????? ;)

Kép
Kép
norwell

Húúúúúú, Jucmuc, pedig már tök odavoltam!!!!! Mindenesetre ez nagggggyon-naggggggyon jó jel... ;)

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Hétfőn reggel tesztelek, ha addig semmi. Meglátjuk! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Jóóóóól sejtettem én, h lapítás van!!! ;) Oké, akkor hétfőre drukkolok nagyon!!! :)

Kép
Kép
norwell

Norwell,

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Nah itt lennek... :D Jo reggelt mindenkinek :!:

angie34
Koszi amugy mi az az inszem?Mert nekem igy a magyar szakszavakkal bajom van.Probaltam utananezni de csak forumon taliztam vele :? Nekem befecskendezesrol vgy mesterseges megtermekenyitesrol beszeltek...inkabb az utobbit javasoltak.Az amugy a lombik-nak nevezett dolog? :? Tisztara elvgyok itt a szavak rengetegeben veszve :?

marti
Koszi neked is a szivelyes fogadtatast :!: :D

jucmuc
Igen tom,hogy magas allitolag a 9. valamennyi a max de mar az sem szamit jonak.Mivel ugye "over aged" vgyok allitolag azert magas mert probal visszallni es termelni a petesejtet stb(Legalabbis a dokim ezt mondta :? )Meg 1 dolgot nem mondtam el...kulfoldon elek szal itt lehet mashogy mennek a dolgok...marmint szerintem engem mar a nogyogyasz egybol atkuldott abba a reszlegbe ami csak ilyen dolgokkal foglalkozik es megvoltak az osszes vizsgalatok atjarhatosag meg hormon meg a sperma vizsgalat...es ott mondtak,hogy a beultetessel kene probalkozni de ha nem vgyunk arra meg felkeszulve akkor a befecskendezes....bar,mint irtam o a beultetest ajanlotta minnel elobb :? Az a lombik program :?: Meg 1 kerdes mi az a stimulacio es mennyi ideig tart a tesztig egy ilyen "program" :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megvan!!!SZal az inszem az a befecskendezeses....es a lombik szerintem a beulteteses :D
Akkor nem is tom nekem most jol all-e a szenam vgy nem mert nekem egybol a beultetest ajanlotta a leleteim lattan :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Brigi
Ne érts félre, nem letámadni akartalak, csak kicsit több infót, hogy miért is kell lombikkal próbálkoznotok.
Szeptemberben leszek 30. :) Furcsa, hogy ennyi mindenen kellett eddig keresztülmenned. De a próbálkozások eredményre fognak vezetni. ;) :)
Ha szabad érdeklődni, merrefele laksz?

Angie
A busz miatt fontos a központ, csak ott áll meg a távolsági busz. Bár, nem hiszem, hogy túl sokat akarnám buszon cipelni a gyerkőcöt.
A kert tényleg nem 100%osan gyerekbarát, a kerti tó 80 cm mély.
Még van 1 ház, amit meg akarok nézni. Hátha még utamba akad 1-2. :)

Norwell
Persze, Jucmuc már a "célban" van, de Saci baba még mindig nem akar előbújni? ;) :D

Andy
Dani nagyon ügyi! Bölcsiben nincs sok variálási lehetőség, vagy eszik vagy éhen marad. :D
Sok sikert a sulihoz!!!

Márti
Gratula a dobogó szivecskéhez!!!
Vendég

Sziasztok!

Megyünk ma Csodácska nézőbe,mert tegnap picit barnáztam (bár lehet,h. a reggeli hancúr volt az oka). Mindenesetre a dokim ma behívott magához,h. megnézzük,mi a helyzet…
Amúgy a barnázás (ami inkább csak halványbarna volt) estére teljesen elmúlt.

Kacsa!
Nagyon ügyes Timcsa, és gyönyörű kislány!! :D

Norwell!
Lehet benne valami, bár a betegség miatt (influenzás voltam) nem sok esélyt adtam…
Gyönyörű neve lesz a kislányotoknak, a Csenge nekem is nagyon tetszik!! :D

Maci!
Igen a lényeg a Lényeg=Csodácska! :D

Panka!
Gratulálok Emili fogacskájához! :D

Tina!
Igen úgy tűnik… a betegség és a feladom,h. babám lesz dolog összefogtak.. 8)

Jucmuc!
Elhiszem,h. nagyon lassan telnek a napok, emlékszem még Kacsára meg Pankára is.. De hidd el,most már tényleg hamarosan a kezedben tarthatod a pici Fiatokat! :D

Unique!
Köszönöm! :D Úgy látom Nálatok is nagyon szépen alakulnak a dolgok, Laura nagyon ügyes kislány!!

Brigi!
Üdv itt és gyors pocakosodást!

Brill!
Köszi és reméljük!! :) Nagyon jók a képek a fiúkról!!!

Márti!
Gratulálok a szívhanghoz!!

Andi!
Le a kalappal, lesz dolgotok elég… szorítok a pozi teszthez!!
Vendég

Pupy
Az elején nekem is volt pici barnám, valőszínű, hogy a méhszájseb volt a felelős.
Biztos nem lesz Csodácskának semmi baja, azért drukkolok!
Holnap megyek dokihoz, már nem győzöm kivárni!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ennél negatívabb már nem is lehetne :( Ha nem lenne a Dóri már totál kiborultam volna. Na, ez van :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
:( :( :( A macska rúgja meg! :(

Andy!
Nagyon ügyes Dani, hogy ilye hamar beilleszkedett!
Neked kitartást a sulihoz, jó lesz az, majd belejössz te is. :wink:

Pupy!
Barnázás?Akkor csak óvatosan a huncutkodással! :wink:

Márti!
Gratula a szívhanghoz!Képet várjuk.

Maci!
Uh is lesz ma a dokinál?

Emilinek jön a 3. fogacskája is. :D Biztos be akarja hozni a lemaradását. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Évi!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
norwell

Hy... :D
tettem vettem es most itt vgyok... :DOlyan kerdesem lenne,hogy nekem elmeletben most volt a peteeresem vasarnap akkor mikor lehet mar tesztet venni :?: :roll: Mert en meg csak 1szer vettem tesztet ebben meg nem igazan vgyok jartas :oops:

Jeges macika
Dehogy ertettem felre igazad van bekellett volna mutatkoznom de az az igazsag ez az elso ilyen forumos hely ahova feliratkoztam aztan nem tudtam,hogy kezdjem :oops: Igenis kellett az a par soros bemutatkozas mert nem mindegy ki epp milyen okbol nem tud babat "csinalni" :roll: Ugyhogy nem tartom egyaltalan tolakodonak sot megkoszonom,hogy rakerdeztel :!: :lol: En 31 leszek agusztusban. :wink: Hogy honnan irok :?: huuh ngyon messzirol: Tokyobol :roll: :mrgreen:

puppy
Koszonom neked is a szivelyes fogadtatast :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Évi!

Nagyon sajnálom, és még mindig fel vagyok paprikázva!!! Ne a kéményseprő monnyon le, hanem az a balfék!!! :evil: :evil: :evil:
Kofa is felpaprikázódott, és együtt szőttünk este mindenféle összeesküvés elméletet, és az inkvizíció hozzánk képest egy kéjtábor volt. :twisted:

tjuca

Juca!

Mondtam már, hogy imádlak? Délután visszahív a kaális orvosom, és majd kisütjük a hogyantovábbot és a mikortovábbot :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Junikbéjbe!

Csak ámulok, sakk-matt. Na mindegy, Kinga a Gauss másik végére fészkelte be magát. :twisted:

Pupy!

Hát óvatosan kellene huncutkodni Bébi! De ezt a doki is elmeséli, -> házaséletet kéretik visszafogottabban élni. :lol:

Bridget!

Nem vagy egyszerű helyzetben. Remélem egy éven belül sikerül bebabásodni. Érdemes rákérdezni, hogy egyszerre hány tüszőt tudnak eltenni fagyasztani, mert ha jól értem, Nálad limitálva van, hogy mennyire tudnak stimulálni (hány petesejt fog megérni).

Jucmuc! Norrwell!

Inkább azt nézzétek, hogy mennyi van mögöttetek, egy héttel több vagy kevesebb... (Amúgy pölö Junikbébinél nem korrigálták a peteérést, és valójában nem is volt túlhordás vagy nem annyi, Kacsánál dettó. Ilyenkor baromi becsapós lehet, hogy melyik orvos hogyan számol. Menstruáció alapján már én is egy héttel előbb járnék :twisted: -> jó tudom Jucmucnál azért nem téma, mert nála fix dátumok voltak, Norwellnél meg azért nem, mert nem voltak dátumok. :lol: -> Nekem mindig nagyobbnak mutatja az uh, mint a valós kora...)

Mennem kell.

tjuca

Évi
Sajnálom. :( :( :( Azért ne lógasd a nózid! Sikerülni fog!

Panka
Igen, lesz UH is. Alig győzöm kivárni. :)

Brigi
Hű, jó messze vagy. :) A felkelő nap országa... :)
Hogy jutottál ki?
Szeptemberben leszek 30. :) Titababát kértem a 30. szülinapomra, de így se rossz, hogy hamarabb jön. :D

Juca
Nekem is nagyobb a bébim, a doki már a múltkor is egy héttel többet írt a könyvembe. Kíváncsi leszek, holnap mit néz ki belőle. :)
Vendég

Maci!

Lehet nagyobb, de nem biztos, hogy egy héttel korábban meg is fog születni, és a finisben piszok lassan mennek a napok, pláne ha félidőben jóváírtak párat... :twisted: Úgyhogy Te csak az eredeti Pé-től számított idővel kalkulálj, és max. előbb jön. :-)

(Karnagyunk lánya 4,38 kiló 63 cm lett időre, na most ez a gyerek másfélszer akkora, mint Kinga volt, ha súlyból becsülték volna, már kb. 4-5 héttel túlhordta a lány, írathatja bölcsibe. :roll: :shock: )

Remélem érzitek, hogy nem veletek vagyok kekec kukac, csak annyi mondvacsinált túlhordott volt a környezetünkben, pont így, hogy nagy volt a gyerek, gyorsan egy héttel többet írt a doki. :lol: Aztán amikor végül osztottak szoroztak kiderült, hogy szó nem volt túlhordásról. :twisted:

tjuca

Juca
Szerencsére azt nyiltakozta, hogy a szülés várható dátumát nem fogja átírni, úgyis valszeg hamarabb jön.
Apa se volt picike gyerek, 4 kilóval született. Én "csak" 2,5-tel... Ha beközölné, akkor pont jó lenne. :lol:
Vendég

tjuca
fu ennyire melyen meg nem mentunk elore...mert egyenlore nincs eldontve ez az egesz.De majd megkerdem ha oda kerul a sor. :roll: Ahelyzetem meg sok mas is neheziti de errol egyenlore nem szeretnek beszelni :roll:
jeges macika
Igen a felkelo nap orszaga :D Jaj a tortenetem hosszu es uncsi mar 8eve kint elek de azert sem irtam be az adatokhoz varost mert nem szeretnem ha a gyereket varok topikbol hirtelen Japan topik valna :lol: de jo akkor lehet nekem meg karira kell kernem egy bebit :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

A 2006 nyári babásokhoz szokott írni Kmammy, ő meg japán, és kb. 15 éve él Magyarországon. :wink: de a topikból nem lett japán topik. 8)

tjuca

Maci!

Ja ez az úgyis hamarabb jön, tudod hány embernek mondták már ezt? :twisted: És valahogy akinek mondta a doki, annak szépen bejött a túlhordás. :evil:

tjuca

Brigi
Senki nem néz ferde szemmel rád. :lol:
Jó régen néztem egy filmet Japánról, az iskolarendszer, munka stb. volt benne, érdekes volt...
Ja, a szülinapomon lett 2 csíkos a tesztem. :) Mintha tegnap lett volna... Ehhez képest már itt rúgdossa az oldalam. :)

Tegnap kaptam kölcsön egy fonendoszkópot, sikerült leülelni ezt a huncut gyereket. :) Észre is vette, hogy kutakodok és elkezdte ütni. :) De én rafkósabb voltam. :lol:
Vendég

Juca
Nem haragudnék, ha korábban jönne, az Ikrek elég rossz természetűek, tisztelet a kivételnek. :)
Májusban már okosabb leszek, hogy meddig óhajt bent lakni. :)
Vendég

Tjuca
Okes koszi :D majd atnezek oda is megkukkolom ot :wink:

Jeges macika
koszi meg jo :lol: bar allitolag mar nekem is ferdult a szemem olyan sokat voltam itt :lol: Igen eleg erdekes.Az egeszsegugy egesz jo marmint a rendszer tb-m van vgyis otthon ezt igy hivjak es akarmilyen vizsgalatom van vgy dokihoz megyek az azt jelenti,hoghy 70%-ot ok allnak es en csak 30%-ot fizetek ki ami azert is jo mert ahogya masik topikban is olvastam amikor a petevezetek atjarhatosagat vizsgaljak az otthon olyan 35ezer korul van...hat most pontosan en nem emlexem mennyi volt mert majdnem minden heten mentem volt amikor 2szer is es nem tartottam fejben melyik mennyi mert nem tartottam fontosnak de az utolso vizsgalatom volt ugymond draga10ezer ft...amikor is valami specko dolgokat neztek meg a verben miutan a petefeszkem beverzese utan allitolag meggyogyultam de en meg mindig panasszal voltam...szal ennel csak kevesebbeket fizettem.Viszont ezt sem ertem azt mondtak,hogy a petefeszek beverzese barmikor barkivel elofordulhat...hat nem tom en mar sokmindent hallottam de ilyet meg nem.Szal az ellatas es korhazak szupik viszont az orvosok tudasa egy europai szamara nem a legmegfelelobb.Itt ugye nincsenek olyan nagy szamban olyan betegsegek,mint nalunk.Szal kezelni sem tudjak na meg a gyogyszerek amik itt vannak otthon egy egyszeru drogeriaban megkapott gyogyszerhez hasonlit...en meg hozzaszoktam ugye az antibiotikumokhoz na meg gorcsoldo(cataflan) itt minden sokkal sokkal gyengebb igy nem hat...nem tom mi legyen ezzel a beultetessel is,hogy itt legyen-e egyaltalan mert nem bizom az itteni dokikban.Sajna :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brigi :D

En is külföldön elek, csak en hazamentem lombikozni.
Befecskendezes alatt gondolom az inszeminaciot ertettek.
Igen, az biztos, hogy a lombikkal több eselyed van, viszont sokkal megterhelöbb is a szervezetnek.
Az egesz program egy ciklust vesz igenybe. Tehat a ciklus elejen kezdik a stimulaciot ami kb. 14 napig (egyenenkent valtozo) tart majd leszivas stb. beültetes utan ket hettel kell altalaban tesztelni.
Szinte ugyanakkor mint normal esetben.

Most neztem csak amit Anginek irtal. Termeszetes, hogy az ember nem tud mindent az elejen, a neten nagyon sok mindent talalsz mert igy nehez lenne mindent leirni reszletesen. Van egy nagyon jo oldal a lombikbaba.hu.

Pupykam :D

Jo leselkedest Nektek ma'ra! :D

Evi :D

Sajnalom nagyon! :( Pedig most annyira biztam benne, ilyen sok kiskatona'val...

Juca :D

Ha't az utolso napok valoban nagyon hosszuak, es en valoban tulhordom, mert ra'ada'sul nem is az utolso mens.tol szamolom hanem + me'g 4 nap mert nem a 14. hanem a 17. napon volt pe. es a harom napos fagyikat a pe. utan 4 nappal kaptam vissza. Tehat nagyon pontosan tudom a terhesse'g korat. :wink:
Ha az utolso mensitöl szamolnek akkor mar egy het tulhordasnal tartanek igy me'g csak 40+3... :lol: 8)

Szoval lanyok me'g mindig egyben, legközelebb penteken kell mennünk ha addig nem törtenik semmi. Ctg jo, ma's vizsi most nem volt.

Megyek aludni mert nagyon faradt vagyok, harom orat sikerült aludnom az ejszaka. :oops:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Igen utana korulneztem itt is meg mas oldalakon is es mar irtam utana,hogy megvan mi micsoda. :D Ez a net ha nem lenne nem is tom mi lenne velunk.Az egy ciklusido az nem is olyan rossz :o :wink: Mennyi esely van arra,hogy a beultetes sikeres?Tudom,hogy van akinek elsore van akinek 5.szorre sem sikerul de gondolom mindenkinek elmondjak az elejen,hogy erre es erre szamitson ...es beulteteskor 1 vgy tobb sejtet is beultetnek :!: :idea: :roll: Hat egyenlore ennyi jutott eszembe.Jah meg nekem kisse nehezkesebb lenne hazamennem a repjegy se olcso...otthon nincs biztositasom se...ember itt dolgozik nem ugy van csak elrepulunk...szal lehet eloszor majd itt probalom meg :wink: A korhazi ellatas elso osztalyu itt :lol:
Most en is ulok Magyar zenet hallgatok meg elkeztem ma vegre kotni hihi :lol: :oops: igen...sal lesz de meg nem tom enyem,parome vgy esetleg a jovevenynek :wink: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es koszonom az oldalt majd minnya rakukk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brigi
Hmmm... tényleg érdekesen működik az egészségügy. Bár ahány ház, annyi szobás... ja, szokás. :lol:
A Kismama magazinban is végigveszik az EUs országok ellátásait...
A japánok sok halacskát esznek, meg a sok zöld tea miatt nincs annyi nyavalyájuk, mint nekünk. Legalábbis ezt mondják. Valahol olvastam, hogy inkább hajlanak a hagyományos gyógyászat fele, mint a sok bogyó fele. Nem tudom eldönteni, melyik is a jobb....

Jucmuc
Már kezdtem azt gondolni, hogy szülsz. Sebaj, majd kicsit később. Úgyis frontok jönnek-mennek, majd előcsalogatja David bébit. :)
Vendég

Jeges macika
Igen mindent ngyon jol tudsz :idea: :wink: egeszsegesen taplalkoznak...asok zoldtea,semmi idegeskedes,sportolnak nincsenek teletomve gyogyszerekkel a szervezetuk ehhez a gyenge japan gyagyhatasu keszitmenyekhez szokik.Ami ngyon jo :!: Nincs is azzal semmi baj tuti en is egeszsegesebb vgyok miota itt elek...viszont amikor 14eves voltam sokszor felfaztam vesemedence vesegyulladas,petefeszekgyulladas stb nyavajam volt ami szerintem most jon ki szal ezt meg sajna otthonrol hoztam.Pedig itt olyan lengen oltoznek telen ok miert nem faznak fel :?: :twisted: Na mind1 ez van...
Megyek tusolok mert itt mar negyed 9 es ember lassan jon haza na meg hajat is kell mosnom :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Megjöttünk a kukkoldából... a kukkolás sajnos elmaradt, a dokim szerint még túl picike, ehelyett megvizsgált..
LEültem a vizsgálószékre,jobban mondva felültem :D és megkérdeztem óriási önbizalommal a dokit: Ugye ez a vizsgálat nem fog ártani a babának? Erre ő rám nézett, nevetett majd mondta,h. Kösz a bizalmat!! Mondtam,h. hát ne haragudjon, de a nagymamám mindíg azt mondta,h. egy ilyen fiatal terhességet nem szabad "piszkálni". :D
Kiderült,h. valószínűleg a méhszájsebem okozza a vérzést. Így a 12. hétig sex abstinentiát katunk. :D Jobban mondta a doki azt mondta,h. ő ebben az esetben, a szeretkezés orális válfaját javasolja a 12. hétig. Kaptam boraxos hüvelykúpot is,mert talált gombát is.. :evil: Azt mondta 1 hétig használjam és kutya bajom sem lesz, és talizunk a köv. UH-n.
Voltam utánna a körzetinél aki rögtön felvett táppénzre, de egyenlőre mégcsak pár napot maradok itthon.

Csajok, tudja valaki mit jelent az,h. a portio (méhszáj) c3000???
Ezt írta a papíromra :shock:

Évi!
Szívből sajnálom a negatív tesztet, remélem a Kaális doki segíteni fog,h. tesóbaba minél hamarabb beköltözhessen..
Vendég

Brigi
Akkor már értem, hogy miért mondták, hogy "belül" idősebb vagy. :? :(
Egyszer elmennék megnézni Japánt, főleg a reptérszigetet. :) Le kellene szoknom a TVről. :lol:
Nálatok lassan tenteidő van, nekem még van pár óra a munkaidőből. :)

Pupy
Örülök, hogy minden okés.
A 3000 azt jelenti, hogy teljesen zárt a méhszáj.
Nekem nem tiltották meg a szexet, de amennyit apa itthon van..... :?
Vendég

Köszi lányok! aranyosak vagytok!
Pupy!

Minden egyes számjegynek megvan a külön jelentése, a 3000 így egyben a lehető legjobbat jelenti terhesség szempontjából, a méhszájad teljesen zárva, úgyhogy csak azt kívánom maradjon ez így a szülésig! :lol:

Évi!

Nagyon sajnálom, annyit gondolok Rád! És milyen jó, hogy Dóri ott van Neked! Jön majd az a picike is, csak még vár! De amikor itt az ideje,nem fog tovább váratni benneteket!

Maci!

Képzeld, helyből 3 pontos terheléses vércukorvizsgálattal indítunk! Asszem ezt nehéz lesz hányás nélkül kibírnom! A hölgy, aki leveszi majd, kedvesen mondta, hogy vigyek magammal egy fél citromot...
Pénteken megyek, könyörgöm, zavarjátok el az összes rókát még a környékről is! :roll:

Márti
borossné becz márta

Jeges macika
Jah ertem a celzast...erre eddig nem is gondoltam :? Ezen a klinikan azert eleg sok no van ilyen problemaval a varoterem minden nap tele van szal ez nem hinnem,hogy egy olyan europai dolog amit ok esetleg ne tudnanak kezelni.Na meg ez,hogy meg valaszthatok is mit szeretnek megjobb.Most olvastam a lombikbaba.hu-n,hogy otthon vannak feltetelek kik vehetik igenybe a lombik programot...hat en nem esnek bele ugyhogy otthon sajna ezek szerint csak a befecskendezeses dolog menne azzal meg nem huzom en az idot.Nem valami bizalomgerjeszto...es akar ugye 5alkalom is lehet ami 5honap ahh...ha valasztasom lehet akkor a lombikra megyek...de meg egynlore nem beszeltuk meg parommal :? :roll: Repulosziget?Az mi hol van? :lol: En megyek Hokkaido-ra a jovo heten ugyanis itt 3napos unnep lesz es a parom egyik barija sielessel szeretne megunnepelni a szulinapjat.Hokkaidon meg jo sok ho van meg sipalyak...mar alig varom 8) persze en meg kezdo vgyok es ovatos foleg most,hogy akar mar vasarnap meg is tortenhetett a csoda :!: :wink: Igen itt mar fel 10..este...bar altalaban ejfel elott nem kerulunk agyba de amikor parom megjon mar nem ulok gep elott :D de minden nap jovok remelhetoleg el el csipek neha valakit aztan csetelunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Márti
gratulálok a dobogó szivecskéhez! :lol: képet továbbra is várjuk. cukorvizsgálathoz kitartást. (nemelég a tej+zsömi, muszáj a lötty?)

Évi
nagyon sajnálom. :( (olvastam a másik topikon a pajzsmirigy helyzetet. felháborító. az ember bízik- mást nem is tud tenni-, aztán nem biztos hogy a megfelelő kezelést kapja.)

Andy
hétfőig kibírod a tesztel????

megyek. Máté sír. náthás lett tegnap este óta. :( :evil:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Látom még mindenki egyben, vagy külön?
Csak csatlakozni tudok Jucához, mint mindig. :lol: :lol:

Leírom akkor én is, hogy ugye nekem 39 hét+ 4 nap volt, és igenis nagyon szerencsések vagytok, hogy engedik nektek túlhordani a babát, és örüljetek neki :)
Tudjátok közben picit utánajártam annak, ami velünk történt, és kiderült (több szakértőtől :wink: ), hogy nálunk sem a szülés megindításának sem a császárnak nem volt szakmailag indokolt alapja. Na erről ennyit. Élvezzétek ki az időt, amíg a babáitokkal lehettek :D

Jeges Maci!
Csak annyit, hoyg a japánoknála legtöbb a gyomorrák, mert füstölt halat esznek. De-de-de kitalálták nekünk az endoszkópot cserébe, amiért az egész világ nagoyn hálás lehet nekik :lol: :lol: :lol:

Pupy!
Szupi, nagyon örülök neked, és ha nem mondtam volna, akkor gratula.

Puszi mindenkinek: Nárcó

Kép
narco

SZIASZTOK
REMÉLEM VALAKI REAGÁL MAJD A LEVELEMRE,MOST VAGYOK ITT FENN ELŐSZÖR.ILDIKÓNAK HÍVNAK.MÁJUSBAN VOLT EGY MÉHENKÍVÜLI TERHESSÉGEM AMI AZZAL JÁRT,HOGY KIVETTÉK AZ EGYIK PETEVEZETÉKEMET. NAGYON SZERETNÉK EGY BABÁT,SZEDEK IS VALMI GYÓGYSZERT DE EDDIG MÉG NEM JÖTT ÖSSZE.AKINKEK VOLT MÉHENKÍVÜLI TERHESSÉGE AZ ÍRJON MÁR NEKEM,HOGY VELE MI TÖRTÉNT ÉS,HOGY SIKERÜLT-E ÚJRA TEHERBE ESNIE.

KÖSZÖNÖM EGY KÉTSÉGBE ESETT 27ÉVES LÁNY
junior

Márti
cukorterhelés?! Már most?!
Nekem csak azért kellett, mert apai ágon hajlam van a cukorbetegségre és a doki csak így nyugodott meg.

Brigi
A Kansai nemzetközi reptérre gondolok, amit egy mesterséges szigetre építettek. Hmmm.... vagy ez nem is japánban van.... Úgy emlékszem....
Hokkaido... Ott szokott földrengés lenni, vagy nem?... Tényleg nem kellene TVt néznem. :)
Egyáltalán nem tudok sielni, a legnagyobb hó, kb 15 cm-es volt, amit láttam. Síruha viszont volt rajtam. Apáét felpróbáltam, hát... Úgy néztem ki, mint egy rossz hóember. :lol:

Syry
Máténak gyors gyógyulást!

Narco
Az tudom, hogy a sok (és túlzottan) füstölt cuccoktól gyomorproblémák lehetnek. Azt nem tudtam, hogy nekik köszönhetjük az endoszkópot. :)
Hogy vannak a leánykáid? Infulujza ugye elkerült?
Vendég

Jeges macika...
Ah ok...en meg ott nem jartam...bar voltam mar japan 3perteren is hihi...de itt van japanban :D
Foldrenges az mindenhol van mind1hova mesz de attol itt nem tartok :wink:
Mondom en is eletemben 2szor megyek :oops: :roll: :lol: de jo ngyon tetszik persze nem ugy megyek,mint a nagyok csak szepen komoltosan de a lenyeg,hogy haladok es elvezem :lol: Viszont most majd vigyazok nehogy bajom essen aztan meg a nem letezo terhessegem is veszelyben van :?
Segits mar legyszi,hogy mikor lehet tesztet csinalni?Nekem 24napos a ciklusom :!: :idea: :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brigi
Japán egy törésvonal mentén fekszik. Meg tájfunok is szoktak arra lenni, viszont nagy mákja van, meg általában az óceáni áramlatok elfújják...
No, befejezem a katasztrófafelsorolást. :D
A sielést azt hiszem kihagyom. Korcsolyázni szeretnék megtanulni, majd együtt járunk Titababával. :lol:
Tesztet akkor csináltam, amikor nem jött meg Piri anyó. :) Vannak akik LH tesztet használnak jóstesztként.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?