Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

Ne hargudj, de el vagyok havazva. Ígérem, írok vagy hívlak mihamarabb, csak lennék már net közelben 1 percnél tovább :oops:

kérlek, tényleg ne hari :oops:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást és a drukkokat, de sajnos nekünk most sem lesz babánk.
Csütörtökön 2-re mentünk a dokihoz, és sajnos nem hogy szívhang nem volt, de üres volt a petezsák. Most azért is a kórházba hívott uh-ra és nem a magán rendelőjébe, mert itt sokkal jobb uh gép van, és ugye már a múlthéten is egy kicsit kisebb volt a koránál....
...szóval csütörtök este 1/2 6ra visszamentünk, megkaptam a lamináriát, péntek reggel műtöttek, és délben jöttünk haza...2 hét múlva kontroll...
Ne haragudjatok, de eddig nem volt erőm a gép elé ülni.
Még holnap itthon leszek, és hétfőn hazavisz a férjem ózdra anyukámhoz, és egy kicsi ott leszek mert ezt én már nagyon nem bírom....
Még egyszer köszönöm az aggódást...

dido
dido

Dido!!!
El sem tudom mondani, mennyire sajnálom..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
norwell

Dido
nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
syrynx

dido. :cry: :cry: sajnalom en is :cry:

Kép
monyo83

Dido, nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido!

Borzalmasan sajnalom, nem is tudom mit mondjak! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
jucmuc

Tina!

David baba gyönyörüseges! :D Olyan kis cseresznye szaja van! :D

Norwell!

Az en kis Davidom tojik mindenfele szamolasra, 40 hetre... :lol: :lol: akkor jön majd amikor O akar! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Dido :( :( Remélem már nem sokat kell várnotok!

Eszter
Ne viccelj dehogy haragszom! Tudom, h amikor az ember dolgozik+ még csomó más tennivalója akad akkor még az is nagy szám, hogy levegőt tud venni :) majd jelentkezel, ha rendeződnek a dolgok

Tina
Nagyon cukii

KépKép
KépKép
fleur

Dido!
Borzasztóan sajnálom :cry: :cry: !! Kívánom,h. mielőbb megnyugodhasson a lelked!!! és a következő baba végre veletek maradjon!!!
Vendég

Tina!
Szívből gratulálok a pici Fiatokhoz!!! :) Gyönyörű!! És én is köszönöm a gratut! :D

Maci!
Én is örülök,h. anyuval minden rendben!! :D Arról,h. kilógtam-e a sorból nem akarok bővebben írni…én így éreztem és ezt mindenki így érzi,ha egy olyan közösség tagja,ahol rajta kívül mindenki babás, ő meg sóvárog.. :( De ezt a témát lezártuk. 8)

Norwell!
Nagyon köszönöm Drága!! :D Igazából a hallgatás nem emiatt volt, igazából influenzás voltam a ciklus elején így nem is számítottam rá,h. pont ez a hónap lesz AZ a hónap!! :shock: :D De nagyon boldog vagyok, bár igazán csak a 12. hét után leszek..
Örülök,h. sikerült Saci babát elkapnotok, hamarosan már a kezedben tarthatod. :D

Márti!
Köszi! :) Igen nekünk is szeptemberi babánk lesz!

Angie!
Köszönöm itt is!! Eszter szegénykém elég sokat dolgozik, vizsgaidőszak van,ezért nem tud jönni. De amúgy jól van, csak egy perc ideje sincs.

Fleur!
Tegnap küldtem neked mailt, remélem megkaptad. Legközelebb, vagyis először febr.13-án fél 6-ra megyek UH-ra. Most nem csinált a doki,hisz 4+1-nél nem sok mindent látott volna. De én teljesen nyugodt (na ez kis túlzás volt) vagyok,megbízom benne. :D
Nagyon örülök,h. anyudnál semmi akadálya a műtétnek. Az pedig sikeres lesz!! :D

Andy!
Köszönöm! :D Remélem hamarosan hozzátok is beköltözik tesóbaba.

Panka!
Köszi! És arra is emlékszel,h. mit írtam ide álmodban? :D

Heni!
Köszönöm! :D És igyekszem! Tényleg nagyon rohan az idő,hisz már mindjárt a 16.hetet töltöd!!
Képeket hozol majd a Pocaklakóról?

Esztim!
:wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Hoztam Nektek egy képet, tegnap este készült. Pár hete már próbálkozik, de eddig ez volt a leghosszabb és legügyesebb állása! Magától állt fel guggolásból és vagy fél percig állt.

Kép

Kint van a 6. foga is!

Dido!

Nagyon sajnálom ... :cry: :cry: :cry:

Tina!

Édes a kis tökösöd! :) :) :)

kacsa14

Dido!

Nagyon sajnálom! Nagyon nehéz lehet ez most Nektek! De bízom benne, hogy a babátok már nem sokáig várat benneteket!

Évi!

Neked mikorra szorítsunk még jobban? Vérvétel?

Kacsa!

Timcsa elképesztő kis ügyes! Guggolásból felállni 9 hónaposan! :o

Márti
borossné becz márta

Csak gyorsan bejelentkezem, aztán megpróbálok aludni, iszonyat szél fúj, nem tudom, menni fog-e az alvás... :roll:

Kacsa!
Timcsa nagyon ügyi!!! :) Ismerős a helyzet, ennyi idősen Kende is már ilyeneket csinált, hát, nem sok nyugi volt... ;)

Pupy!
Tudod, hogy nagyon sokszor akkor jönnek a babók, amikor az ember meg van győződve arról, hogy EZ nem AZ a ciklus... ;) :D

Unique, mi van Veletek, ugye minden oké???

Kép
Kép
norwell

Szélcsendes jó reggelt!!!

Heni
De jó, hogy minden rendben van veletek. Ez a rohangálás ismerős. :)

Tina
Nagyon jók a képek. Dávid baba gyönyörűséges!

Syry
Lejárt a vonalzó, még ilyet én se láttam. De helyreraktam. :)
Sikerült házat nézni, majd mesélek. Az egyikhez "szériatartozék" két macska. :lol:

Dido
Ezt nem hiszem el. :( Annyira sajnálom... :( :( :(

Pupy
Hát, nem lehetünk egy véleményen. :) De lényeg, hogy sikerült a kis Csoda. ;) :)

Kacsa
Gratula
Timcsa új tudományához! Hamarabb kell ruhangálnod utána... :D

Jucmuc, Norwell
Hogy-hogy nem szültök? ;) :)

Sikerült a háztűznézés, majd leírom a "kalandjaim". :)
Vendég

Akkor jön egy kis(?) mesedélelőtt. :)
A pénteki napom vérvétellel indult. Fél12-re értem haza, már minden bajom volt. Szörnyű volt ez a cukorterheléses micsoda. Főleg, mikor a mellettem ülő jóízűen nekifog falatozni, én meg majd lefordulok a székről az éhségtől. :?
A lényeg, hogy túléltem. Hazaértem, ebédeltem, utána lefeküdtem kicsit aludni, mert majdnem elájultam. :?
Valami furcsa indíttatásból levittem a szemetet, mikor jövök vissza, nézem, hogy olyan furcsán áll a kocsink. :shock: A bal hátsó csutka lapos volt. Hurrá!!! A szomszéd jött és segített kereket cserélni. Szombat reggel irány gumist keresni. Végül a második helyet nyitva találtam, rögtön mondták, hogy álljak be. Kb. 15 perc volt, kiszedték a vasdarabot a gumiból, kicserélték a kereket, végigellenőrizték az összes kerékben a nyomást. Ez 2500 HUFomba került.
Nagyon rendesek voltak, így nem kellett 3 kicsi és 1 nagy keréken menni házat nézni. :)
Szombat délután (egy baráti házaspárral) felkerekedtünk és elmentünk háztűznézőbe. :) Elsőnek ezt néztük meg:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
A kert pont elég nekünk, a kerti tóban vannak halak, meg szökőkút is, tavirózsákkal. Viszont, nem szabad kapatosan közlekedni, mert a bejárat helyett könnyen a tóban találhatjuk magunkat. :D A kert szép, fiatal gyümifák vannak benne. A ház is szép, nagyobbnak tűnik, mint 50 négyzetméter. Ami nem jött be, hogy az utolsó utcában van, messze a központtól. A tetőtér gipszkartonos (ha jól néztem), ami némi javításra szorul, egy "négyzet" hiányzik.
15 éve épült, gázkazános fűtése van, öntöttvas radiátorok vannak, amit eléggé le vannak harcászkodva. :?
Mindent összevetve szép, persze van rajta javítgatnivaló...
Másodszorra ezt néztük meg:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
A tulaj egy igazi, szószátyár falusi emberke. :) Annyit tudott magyarázni, majdnem hozta az adásvételi szerződést. :) A kertje ennek se nagy, szintén pont elég. Semmi kerti tó és egyéb nincs benne. De még lehet. :) A pince és a garázs akkora, mint az albink. :shock: Itt-ott találtunk penészfoltokat a sarokban, de szerintem rendszeres szellőztetéssel elejét lehetne venni. Kifestés után teljesen használható. Ezen is vannak javítanivalók, de annyira nem vészes.
Ez 20 éve épült, gáz- és vegyestüzeléssel fűthető, öntöttvas radiátoros, de jó állapotban vannak. Hátul egy részen lehullott a vakolat, palatetős, a kéményekre is ráfér egy kis renoválás, de nem vészes.
Összességében ez szimpatikusabb... Közelebb van a központhoz, rögtön ott a kastély erdeje, rálátni a focipályára, mindjárt ott az ovi...
Jövő tavasszal fognak csatornázni, akkor lesz asztnyaltozva az út.
Még vár ránk egy megtekintésre váró ház, apa is jövő hét csütörtök fele jön haza. Majd akkor vele is elmegyünk körülnézni.
Véget ért a mese mára, válljon mindenki épülésére. :lol:
Vendég

Dido!

Nagyon sajnálom, és sok kitartást a vizsgálatokhoz, mert gondolom, most azok jönnek. :-(
Amit nekem a figyelmembe ajánlottak. Dr. Fülöp (immunológiával fogl.) a Szabolcsban (vagy most már nem tudom hol). Ő a habituális vetélésekkel foglalkozik, nagyon alapos vizsgálatsort kér, és utána kezel.

tjuca

Ja, a kalandjaimnak még nem volt vége.
Tegnap 8 előtt ébredtem a hatalmas szélre. Ezzel még nincs gond, de furcsának találtam walamit... Elindultam és mit ád ég, a fürdőszoba ablaka tárva-nyitva. :shock: :x :evil: Egy csomó szemetet befújt a szél, ne tudjátok meg, hogy nézett ki az egész. :evil:
Becsukni nem lehet rendesen, ott álltam a kád szélén jó pár percig, hogy ne nyissa ki ismét a szél. Végül arra jutottam, hogy a két ablak kilincsét összekötöttem. Azóta nem nyitotta ki ismét, remélem nem is fogja.
Teljsen elöntötte a sz...r az agyam, 3 nap alatt másodszorra. Hiába ugatok már 2 éve a tulajnak, hogy legalább ezt az egy ablakot cseréltesse ki, de semmi. Nagyon teleszaladt a cipőm. Szerintem senki nem áll annyira jól, hogy az utcát fűtse a 110 vagy akárhány forintos gázzal. Ígérte, hogy hoz asztalost, hogy legalább be lehessen csukni és ne fújjon át alatta a szél, de semmi.... Nem is jártatom a szám. Teljsen felesleges. A múltkor apa is elég rendesen eligazította.
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Saajn arra nem emléxem. :D

Maci!
Nekem az első jobba teccik, de mindegyiken van mit felújítani, és ahoz képest szerintem egy kicsit drága :? Persze nem tudom hogy helyileg hol van, az milye környéknek számít. :roll:

Dido!
:cry: :cry: :cry:

Emilinek kint van a 2. foga!A bal felső 1es. amire azt hittem hgy vi seb, meg is mtattam a védőnőnek, de akkor még nem ltszódott a fog.Aztán szimbaton este halljuk, hogy mintha csikorgatná a fogát :shock: Na hoztam is gyorsan a kanalt, és bizony kocogott. :lol: Most jól belehúzott a fognövesztésbe.De már látzom a jobb alsó 1-est is.Egyébként ez a 2. fog megviselte, nyűgi volt szombaton, de vasárnapra elmúlt, szerencsére éjszaka csak 1x kelt!Tegnap usziban voltunk, és már egész sokat tud a víz alatt tölteni!Nagyon élvezi a pancsikolást!
Du. meg étterembe mentünk, és ott is szépen viselkedett, jól elvolt egy szelet pirítóssal. :lol:

Már egyre többet áll meg kapaszkodás nélkül is,meg föl akar állni guggolásból, de az még nem sikerült nkei.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkantásra van időm.

Norwell! Jucmuc!
Nagyon kitartóak a babák.

Jucmuc!
Ezt nem gondoltam volna. Félóránként nézem a telefonomat, de sehol egy sms.

Dido!
Én ezt el sem hiszem!! Biztos élnék a Juca által ajánlott lehetőséggel. Ennek tényleg a végére kell járni, hogy mi lehet a baj. Tuti, hogy van rá megoldás, csak talán még nem találtad meg a megfelelőt. Én továbbra is nagyon-nagyon drukkolok neked.

Tina!
Nagyon cuki a kisfiad :)

Kacsa!
Ez eszméletlen, hogy 9,5 hónaposan egyedül feláll. Sziszkó még csak segitséggel tud, és bár tud mászni is, de ő inkább a kúszást választja.

Juca!
Irtam e-mailt.

Évi!
Nagyon drukkolok és izgulok érted. Mikor kell tesztelned?

Brill!
Azokból a jólsikerült képekből dobsz ide egyet a srácokról?

Ennyi :oops: :oops:

Puszó!
Vendég

Panka
A falu utolsó utcája, merőlegesen a főútra. A házzal szembeni "préri" most lett felosztva, már vannak, akik épíkeznek a telkeken. Viszont a központtól elég messze van. :?
Úgy tudom, hogy a falu nagyon csendes, nem jellemző a betörtés és társai.
Gratula a két fogacskához! :)
Vendég

Maci!

Én a 2.-ra szavazok, de Nektek kell eldönteni. Mekkorákat lehetne sétálni az erdőben a babával! És pici gyerekkel valóban nem mellékes, hogy mennyire vagy közel a központhoz! Legalábbis én nem az a kategória vagyok, aki még pisilni ls autóval jár!

Tina!
Álomszép a kicsi! Biztos magas lesz! Örülök, hogy rendeződnek a szopi körüli gondok!

Lányok!

Holnap megyek dokihoz, már annyira várom!!!
Látni szeretném a "tettest", aki állandóan a WC csésze ölelgetésére késztet! :)

Márti
borossné becz márta

Márti
Nekem is a második szimpatikusabb. Azért is jó, hogy közel van a központhoz, mert ott áll csak meg a szegedi busz. Ha úgy gondolom, hogy elmegyünk nagyszülőzni, akkor nem kell órákkal előtte elindulni. Meg ugye az erdő és a mókusok se utolsó szempontok. :)
Holnap mennek a drukkok. :)
Vendég

Sziasztok!

Valamit megnyomtam és eltűnt az egész hsz-om :evil:
Akkor előlről!

Jucmuc, Fleur, Pupy, Syry, Norwell, Márta, Angie, Kacsa, Maci!
Köszönjük a dícséreteket! Amint lesz időm rakok még fel képeket.

Dido!
Sajnálom... :cry:

Pupy!
Úgy tűnik nálatok is ez az " ebben a ciklusban úgysem jön össze" dolog jött be. :wink:

Kacsa!
Gratulálok a felálláshoz. Nagyon ügyes, hogy már így guggolásból is megy neki!

Panka!
Gratulálok az 2. fogacskához! Nagyon belelendültetek a fognövesztésbe! :D

Márta!
Ha lesz kép a "tettesről" akkor várjuk! :wink:
Nem tudnál esetleg egy vonalzót csinálni?

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok Lanyok! :D

Meg mindig itt meg mindig 2 in 1...

Angie,

Szamomra is hihetetlen, nem gondoltam volna en sem. Ket honapja me'g azon izgultam, nehogy koraszülött legyen most meg itt vagyok a 41. he'ten...

Szoval...ma is voltunk ctg-n, uh-n, majdnem ott fogtak, stimulalni akartak de aztan egyora varakozas utan elökerült az en dokim is aki megvizsgalta a mehszajat (total zarva) es hazaküldött. Legközelebb szerdan kontroll.
Nagggyon nagyon unom mar....rettenetesen lassan telnek ezek a napok.

Megyek alszom egy kicsit. Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
David nagyon jól érzi magát ott bent. :) Próbáld meg kibeszélni onnan. :D
Vendég

Jucmuc!

Átérzem a helyzeted! Én is végig a koraszülés miatt aggódtam és végül úgy kellett kikergetni!
Tényleg nagyon nehéz már a vége, hogy csak vársz és vársz és vársz!
Nem tudom, Nálatok mennyi túlhordást engednek, de ha 2 hetet, akkor vjgasztaljon, hogy 12 napon belül biztosan kint lesz!

---

Köszönjük a dicséreteket!

---

Maci!

Szimpik a házikók!

Előttem van Seregélyes buszmegállója ...
Ja, a múltkor, hgoy tettél fel fotót Apáról ismerős volt, bár lehet, hogy csak ismerősnek vélem látni.
De rég is volt már! Ismertem Szeged-Győr közt az összes bokrot, fát és házat ...

kacsa14

Kacsa
Otthoni szerelésben egész más, mint vasalt ing-nyakkendőben. :) Majd kerítek olyan képet is róla. :) Ha minden jól megy, akkor 1 hónap múlva diplomaosztóra megyünk, ott lesz kép csinálva. :)
Mennyit közlekedtem Dváros és B.... között... Pár dolog azóta változott. Kiskőrösi buszmegállóra rá se ismernél. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 22:38-kor.
Vendég

Maci!

Most hirtelen a régi K.kőrös sincs előttem. De gondolkodom.
Nem az, ahol a családi házak között ment be a busz és egy ház oldalában volt egy 2 buszbeállós megálló?
Azért a Mars tér se semmi. Azzal nem kezdtek azóta vmit? Mert az nagyon gáz!

kacsa14

Köszi Kacsa, jo, hogy valaki erti milyen is ez... :shock:
Nem emlekszem nalad hogy volt mennyi idöre született Timcsa?
Es stimula'ltak valamilyen modon, hogy meginduljon a szüle's?

Anyos lefa'rasztott, hogy örüljek most me'g tudok aludni stb...

Bevallom attol függetlenül, hogy nagyon varom mar a veget, most egy kicsit felek is. A mai mehszaj vizsgalat nagyon fajt es az orvosom megjegyezte mit fogok csinalni a vajudas alatt ha mar most jajgatok... :shock: :shock: Hat nem lett jo kedvem. Na mindegy nem panaszkodom lesz ami lesz. 8)

Macika,

Ha tudnad mennyit beszeltem ma'r hozza...Egyfolytaban kerlelem induljon mar el de ugy nez ki nagyon jo neki odabent. :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

40+4-re

40+0-nál volt egy amniocentézis, akkor már picit nyitva volt, ugye máshogy nwem is tudták volna megcsinálni
aztán másnap nst
másnap amnio.
másnap nst
és a 3. amnio már a szülőszobán volt teljes harci díszben

5 perces gyenge fájásokkal kezdtem és nem igazán tágultam, burok repesztve lett, de más beavatkozás nem volt

Meg én sem csináltam semmi természetes gyorsítót.

Szokták ajánlani a szex-et, forró vizes fürdőt, a tonic-ban lévő kinin is méhösszehúzódásokat okozhat, ricinusolajas-baracklé jó kis hasmenést csinál, ami szintén görcsöket idézhet elő, jó lehet még a lépcsőzés is ...

De úgyis akkor fog jönni, amikor ő akar! :)

Timcsám is hagyta, hgoy szép nyugiban kihúsvétoljuk magunkat és Apja is mehessen locsolkodni, aminek hatására megszületett az alábbi költemény:

Izgatott kispapa vagyok,
kislányomra várakozok,
nem akar kibújni,
eljöttem hát locsolni! :lol:

kacsa14

Hüye vagyok, dehogy a.centézi, a.szkópia! Nem mindegy!
Szóval alulról bekukkantottak, hgoy mi a tényállás odabent!

kacsa14

Jucmuc!
Én is túlvittem Emilit 5 nappal.És én is nagyon rosszúl viseltem azt az 5 napot!Az volt a legrosszabb!Pedig ez csak egy szám amit a dokik számolna ki, a babák tudják mikor akarnak kibújni.Deha a múltkor kisebbnek mérték Daviet, akkor lehet még hízlalja magát odabennt egy kicsit, aztán megszületik 4 kilósan. :twisted: :lol: Na enniy azét ne legyen, de kitartás!!!
Vizsgálat:milyen vizsgálat volt?simán kézi, vagy amnioszkópia?magzatvíz nézés)Mert utóbbi fájhat ha nincs nyitva a méhszáj legalább 1 ujjnyira, de akkor nem is szabad elvégezni!(lehet a doki ezt tudta be stimulációnak? :evil: )

Kép
pankaa

Sziasztok,

Norwell, köszi a hiányolást! Megint jól eltűntem... :( Mi újság veletek? Hogy bírod??? Izgulsz már? Az is érdekelni fog, hogyan bírod majd a kettővel együtt...

Velünk nincs semmi különös, Laura újabban 1-1,5 órákat alszik ebéd után, így akkor Vele együtt alszom én is, egyébként dolgozom és várjuk Dávid születését (nagyon várjuk). Érdekes, Laurával nem vártam a szülést, bezzeg most.... Már a 14. héttől kezdve mennek szét a fenék csontjaim, esténként tornázom, és a férjem masszíroz. Laurára egyébként nincs panasz: szófogadó, jókedvű kislány. Pisilni WC-be pisil, mint a nagyok (még nem szól érte, de az is eljön, még csak 22 hónapos...), kaki előre szólva a bilibe megy :) Nagyon ügyes. Mondatokat mond, jól érthetően. verseket szaval, sakkozik a nagyapjával, kirakósokat rak ki egyedül... Persze rengeteget foglalkozom vele, jön bébiszitter is, ő is sokat foglalkozik vele, de szépen fejlődik. Szeptembertől lenne innen tőlünk egy magánovi Pátyon, ahova felvennék, egy álomhely, nem is vészes áron, de csak ha még 10 gyerek jelentkezik, akkor indítanak egy 12-15 fős csoportot. Most ezért dolgozom, hogy legyen jelentkező (segítek marketingelni). Tényleg minden szempontból tökéletes lenne Laurának, arról nem is beszélve, hogy szept az utolsó határidő, amikor még itthon lehet velünk és a kicsivel, én egy teljes hosszú estés telet nem tudok végigcsinálni itthon két gyerekkel...
Dávid 26+0 hetes az UH szerint, mindene rendben, még mindig kukis :) Nagyokat ficánkol a pocakomban, ami a férjem szerint is sokkal nagyobb, mint Laurával volt. Viszont "csak" +9-nál tartok, ami az ilyenkor ideális +10-hez képest jobb :oops:
Nem is kívánom az édeset, ha nagyon édeset eszem, nem érzem jól maga, ezért a terheléses cukor előtt most még mehetek diabetológiára is... :( pfuj... Dokim nem szeretné, hogy rosszul legyek a cukorlöttytől...
Még mindig dolgozom, igyekszem most februárban és márciusban megcsinálni a májusi tennivalóimat (akkor érzésem és tapasztalatom szerint nem sok időm lesz dolgozni...) :)

Pupy :)
Gratulálok!!!

Juca :)
Neked is gratula! Túl a 12 héten!!!!!

Évi :)
Mikor is lesz a nagy nap??? Most ne lapíts.... :twisted:

Jucmuc :)
Ne aggódj, én is túlhordtam Laurát 1 héttel. Az egész terhességem nem tűnt olyan hosszúnak, mint az a +1 hét. Tudom, miről beszélsz!

Márti :)
Drukk holnapra!!! :)

Puszi mindenkinek!

KépKép
unique

Unique!
De jó hogy jelentkeztél!!
Feleted is gyorsan telik az idő. :D
Remélem összejön a szuperovi!Laura nagyon üyges a wc-zésel, bilizéssel!Ha lesz időd tegyél róla képet, na és persze pocakosat is. :wink:

Kép
pankaa

Kacsa!

Köszi, hogy leirtad! :D Hat neked sem volt egyszerü...de jo kis praktikakat irtal.. :lol: le'pcsözni szoktam, a szex az biztos nem menne most, a tonicot viszont kiprobalom! 8) :lol:
Plusz a locsolovers... :lol: :lol: nagyon talalo!

Panka!

Hat igen, ezek a leghosszabb napok...nalunk ra'ada'sul biztos a fogantatas is nincs szo elsza'mola'srol..
Igazabol nem nagyon hizik mar, ez alatt az egy het alatt is alig hizott valamit.
Sima ke'zi vizsga'lat volt de nekem nagyon fajt ez is. Biztos en vagyok csak ilyen erzekeny.. :oops: Szerdan biztos megnezi megegyszer... 8)

Unique!

Hmmm. szoval Te is.. :D :D Orülök, hogy jol vagy es Davis babaval is minden rendben! Szoritok, hogy összejöjjön a szuperovi project! Ja, es nagyon ügyi Laura, hogy ennyi mindent csinal ma'r egyedül! :D

Kép
Kép
jucmuc

Szia Jucmuc!
Látom még egyben vagy, szorítok nagyon a nagy naphoz :!:
Meglátod minden jön majd magától, ügyes leszel :wink:
Puszi-Zsani
Vendég

Jóóó reggelt!

Kacsa
Jó helyen jársz a kiskörősi megállóval. Azóta azt teljesen átépítették. Nagyon jól néz ki.
A Mars téri helyzet csak romlott. Még mindig azon megy a huza-vona, hova is kerüljön az új pályaudvar, de mindenki ott köt bele, ahol csak lehet.
A fejeltenség állandó, a megoldás még várat magára. A fehérvári állomást azóta teljesen újjáépítették.
Jó a költemény. :)

Jucmuc
Akkor több ötletem nincs. Igaz, Titababa se mindig hallgat rám, éjszaka szeret mozgolódni, én meg nem mindig tudok tőle aludni. :)
Nem tudom, ki hogy látja, de nem bírom az ilyen beszólásokat, hogy ha most nyafogok, akkor mi lesz a szülésnél... Elég alacsony fájdalomküszöböm van, de ez hadd legyen az én nyűgöm, más ne magyarázzon bele.
Kitartást, sok front jön-megy, majd csak kicsalogajta David bébit. :)

Unique
Laura nagyon ügyi, főleg, hogy sakkozik... :shock: :) Én max pár sötét parasztot tudok leütni. :lol:
Miért kell menned diabetológiára?
Vendég

Jucmuc
Én még sírtam is szülés elött a méhszáj vizsgálatánál annyira fájt. Nekem is mondta a dokim, hogy mindjárt szülök (ami 11 óra múlva lett) mi lesz akkor. De simán ment minden és a vajúdás se volt olyan borzalmas (bárcsak végig csinálhatnám újra). Ne félj, hidd el rendben lesz minden és ahogy a kezdbe lesz David, rögtön azt fogod mondani, hgoy jöhet a tesó :lol: :wink:
Vendég

Jucmuc!

Kár, hogy nem szólt a doki, mit csinál! Az utolsó szülésemnél volt, amikor a kórházban felvételnél megvizsgált a doki, hogy most nagyon fájni fog és utána a burokrepesztésnél megkérdezte, meg tudok-e neki bocsátani? Pedig nem tágított, csak méhszájat nézett, meg, hogy a kicsi feje jó pozícióban van-e? De mivel még 2 ujjnyinál is nagyon fent volt a buksija, ezért fájt annyira! Szóval más, ha felkészít rá, de azért én is csúnyán néztem!
Egyél káposztát bármilyen formában, tuti befutó, nekem 2x is arra indult a szülés, bár nem azért ettem!

Márti
borossné becz márta

Márta
ma mész orvoshoz? mintha a mai napra emlékeznék... :?: :oops:

Kacsa
nagyon ügyi Timcsa, hogy már így áll. (Máté csak most 1-2 hete csinálja a kapaszkodás nélküli ácsorgást.)

Unique
örülök, hogy jól vagytok. reméljük sikerül az áhított bölcsi. Májusra kész akarasz lenni? akkor te is könyvelsz, ugye? tesóm is otthonról, két gyerek mellett (4,5 és 1; igaz a nagyobbik ovis, és ők együtt laknak Anyummal.) Gratulálok a bilihez, szuper, hogy ilyen ügyes a csaj.ha lehet tegyél képet pocakról, meg Lauráról.

Maci
megnéztem a Seregélyesi házat. 100 nm az pont jó. (miénk is annyi. :wink: ) oda még a tesó is elfér. (Seregélyes mellé, Sárosd-Tükröspusztára jártam nyaranta címerezőtáborba a gimivel.)

Jucmuc
túlhordáshoz nem tudok hozzászólni, Máté 4 nappal az időpont előtt jött. (még épp nem voltam türelmetlen.) amúgy a kézi vizsgálat nekem is fájt. amúgy nem nagyon halottam olyat, aki ezt mosolyogva tűrte volna.

Kép

Kép
syrynx

Maci!

A fehérvári is elköltözött a Plaza mellől? Mik vannak ... Pedig tök jól lehetett bambulni, ahogy a sok sávos úton próbálnak átjutni az emberek a kb. 6 mp-es zöld alatt ... :lol:

A Mars tér meg nem egyszerű, legutóbbi infóim szerint ugye ki akarták tenni falu szélre, de az meg az embereknek nem tecc, mert így jó volt, hogy a központban van az egész.

Mondjuk szerintem mindenhol gáz a buszáll., itt a debreceni is elég kis bénácska.

kacsa14

Syry
Egyik munkatársam sárosdi, mindig magyaráz, hogy nehogy odaköltözzek. :D Neki az apukája kamionozik, megvolt a témánk. :D
Jó lenne már tetőt találnunk a fejünk felé. Annyira rendezgetném már a babasarkot, meg a ruhákat... meg úgy mindent. :)

Kacsa
Fehérváron maradt a helyén a pályaudvar, viszont kibővült és sokkal szebb lett. Az úton átjutás világrekordja még mindig megdöntésre vár. :D
A Mars tényleg nem egyszerű. A kereskedők fújolnak, mert büdi, mikor szóba kerül, hogy kiköltözik, akkor azért prüszkölnek, mert messze lesz és nem megy senki feléjük. Elsőnek a Volán központ mellé akarták tenni, de az a terület már teljesen beépült. Most a vadasparkhoz akarnák, viszont messze van és elég nehéz megközelíteni. Meg ugye akkor már képbe kerülnek az állatvédők...
Talán a dédunokáim az új buszpályaudvarra mehetnek. :lol:

Tegnap elgondolkodtam Titababán. A huncutságot egyértelműen apától örökölte, viszont olyan éjjelibagoly lesz, mint én. Ilyenkor még elvan (kivéve most, mert egyhuzamban dörömböl :) ), délután és este aktivizálja magát. Olyankor majd kidönti a házam oldalát. :D
Vendég

Szia Zsani! :D

Köszi szepen! :D Akkor ezek szerint neked is fajdalmas volt...Biztos holnap is nezni fogja de most ma'r legalabb tudom mire sza'mitsak! :D

Macika,

Nalami is ez a helyzet.. :D De nem azert nyafogok, hogy masnak kellemetlenseget okozzak hanem mert FA'J. Na mindegy holnap ma'r 'ügyesebb' leszek.. :lol: :lol:

Marta,

Hat igen, legala'bb mondta elötte... :D Amugy szeretem ezt a dokit es bizom is benne nagyon de tegnap...ahogy vizsgalt ugy hatraltam mint a ra'k...lehet eze'rt is kaptam utana a fejmosa'st. :lol: :lol:
Ka'poszta? hm. Sajna nincs most itthon. De lehet hozatok ma a ferjemmel. :D

Syry,

Akkor most ma'r tenyleg elhiszem, hoigy nem vagyok egyedül.. :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok :)
En Brigitta vgyok es ma regisztraltam ide :idea: Kicsit beleolvasgattam a hozzaszolasokhoz es egesz jo kis csapat van erre :D Erdeklodni szeretnek van-e koztetek olyan aki beultetessel probalkozott ill. ugy sikerult babat "osszehoznia" :?: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brigi! :D

En mindenoras vagyok a fagyasztott babammal. Masodik beültetesem lett sikeres. :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok! :D :D :D
Problémamentes pocakosodást Neked!

Dido!
:cry: :cry: :cry:

Jucmuc!
Davide már most huncut... :wink:

Tina!
Nagyon köszi a képeket Dávidról! :D
Tündéri! :D

Márta!
Nem tudom mikor, de biztosan olvasni fogom az orvos által is megerősített tényt... :wink: :D

Kacsa!
Nagyon ügyes Timi!

Angie!
Fotók...

Kép

Kép

Kép

Kép

.... és egy Marshallos is :wink:
Kép

Ismét kevés szöveg és sok kép... :oops:
Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Brill,

Ugye, hogy ma'r most csibe'szkedik... :lol: :lol: Na de sokaig mar nem tud bujocskazni! 8) :lol:

Ke't kis gyönyörüse'g! Nagyon sze'pek!!! :lol:

Lanyok kepzelje'tek szerintem elment a nya'kdugom!
Nagyon picit rozsaszines-szürke's valami.
A fiam ficereg egyfolytaban, a hasam pedig olyan mintha bugyborekolna benne valami...na ezt adjatok össze... 8) :shock: :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Igaza van Syrynek, igazán szólhatott volna, hogy mire is készülj.
Hűha, csak nem kezdődik?! Nagyon drukkolok!!!!!!

Brigitta
Üdv nálunk. :)
Egy kicsit többet is mesélnél magadról?

Brill
Ismét jók a képek. :)
Vendég

Lassanként lelépek haza. Kapok kölcsönbe egy fülelőkét. :)

Jucmuc
Gondolni fogok rád!!! ;)

Szép délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?