Sziasztok,
Norwell, köszi a hiányolást! Megint jól eltűntem...
Mi újság veletek? Hogy bírod??? Izgulsz már? Az is érdekelni fog, hogyan bírod majd a kettővel együtt...
Velünk nincs semmi különös, Laura újabban 1-1,5 órákat alszik ebéd után, így akkor Vele együtt alszom én is, egyébként dolgozom és várjuk Dávid születését (nagyon várjuk). Érdekes, Laurával nem vártam a szülést, bezzeg most.... Már a 14. héttől kezdve mennek szét a fenék csontjaim, esténként tornázom, és a férjem masszíroz. Laurára egyébként nincs panasz: szófogadó, jókedvű kislány. Pisilni WC-be pisil, mint a nagyok (még nem szól érte, de az is eljön, még csak 22 hónapos...), kaki előre szólva a bilibe megy
Nagyon ügyes. Mondatokat mond, jól érthetően. verseket szaval, sakkozik a nagyapjával, kirakósokat rak ki egyedül... Persze rengeteget foglalkozom vele, jön bébiszitter is, ő is sokat foglalkozik vele, de szépen fejlődik. Szeptembertől lenne innen tőlünk egy magánovi Pátyon, ahova felvennék, egy álomhely, nem is vészes áron, de csak ha még 10 gyerek jelentkezik, akkor indítanak egy 12-15 fős csoportot. Most ezért dolgozom, hogy legyen jelentkező (segítek marketingelni). Tényleg minden szempontból tökéletes lenne Laurának, arról nem is beszélve, hogy szept az utolsó határidő, amikor még itthon lehet velünk és a kicsivel, én egy teljes hosszú estés telet nem tudok végigcsinálni itthon két gyerekkel...
Dávid 26+0 hetes az UH szerint, mindene rendben, még mindig kukis
Nagyokat ficánkol a pocakomban, ami a férjem szerint is sokkal nagyobb, mint Laurával volt. Viszont "csak" +9-nál tartok, ami az ilyenkor ideális +10-hez képest jobb
Nem is kívánom az édeset, ha nagyon édeset eszem, nem érzem jól maga, ezért a terheléses cukor előtt most még mehetek diabetológiára is...
pfuj... Dokim nem szeretné, hogy rosszul legyek a cukorlöttytől...
Még mindig dolgozom, igyekszem most februárban és márciusban megcsinálni a májusi tennivalóimat (akkor érzésem és tapasztalatom szerint nem sok időm lesz dolgozni...)
Pupy
Gratulálok!!!
Juca
Neked is gratula! Túl a 12 héten!!!!!
Évi
Mikor is lesz a nagy nap??? Most ne lapíts....
Jucmuc
Ne aggódj, én is túlhordtam Laurát 1 héttel. Az egész terhességem nem tűnt olyan hosszúnak, mint az a +1 hét. Tudom, miről beszélsz!
Márti
Drukk holnapra!!!
Puszi mindenkinek!