Új privát üzeneted érkezett!

még egy "hatását" kimaradt :lol:
szolkata

Csajok hol vagytok!! Szép napot !!!!

Kép
csucsu05

Hali Mindenkinek!

Babszika, remélem jobban vagy!!!

Csucsu, veled mizu?

Mirci, beszéltél az orvossal? Mikor kell menned? Érzel valamit?

Kép
Kép
gabi82

Gabi:de jó, hogy látlak! :wink: Örülök, hogy megjött, ez jó hír most.És mizu a fogyással?Tekersz mindennap?
Vendég

Gabi: Köszi jól. Ma vagyok a 33. napon. Mondjuk mostanában 34-35napra jött meg. szóval még nem kezdek bizakodni. A derekam majd leszakad , hasam szurkál mintha meg akarna jönni, cickóm érzékeny és sokat pisilek. De ezek mástól is lehetnek.

Kép
csucsu05

Nóri, tekerek, de nem mindennap. Hétvégén nem. Mert akkor úton vagyunk. De azért csinálom.

Csucsu, drukkok mennek ezerrel!!!! Nem akarsz ciklusvonalzót csinálni?

Csajok, az én drága férjem olyan ari volt. Tökre megörült, hogy megjött, és megkérdezte, hogy akkor mostmár mehet élesbe ugye? Mondtam neki, hogy még csak 4 hét múlva. Erre kicsit elszontyolodott. De olyan édes, hogy türelmetlen. De mondjuk, kiváncsi vagyok, hogy a 2 hónap az ciklusra vonatkozik, vagy hónapi napra? Én is nagyon belefognék már......
Kezdem a vitaminokat szedni.
:D

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
ez aranyos volt a férjedtől! :D

Csucsu,
drukk!
sirkici

csajok köszi a drukkokat! Sajnos megjött :(
Olyan szar érzés ez minden mensikor :(

Kép
csucsu05

Csucsu:sajnálom, de ilyenkor inkább gondolj arra, hogy neked már van egy tüneményes és egészséges kislányod!Mert ebből kiindulva én meg a többiek mit mondjunk amikor megjön...Remélem nem értessz félre...nem szeretném...tényleg...:roll: :oops:
Vendég

Kati: Üdv közöttünk, meglásd, jó helyre keveredtél :wink: Persze, hogy tudom, ki vagy.... ezer éve nem beszéltünk már.......köszi a tippet, még nem igen hallottam erről a bogyóról........ezt lehet vény nélkül is kapni, vagy csak vényre? Nem tudod, véletlenül?

Csucsu: :cry: :cry: :cry:

Gabi: Tündéri egy férjed van :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Jobbulást neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: Persze nem értelek félre. De ti majd behoztok engem. Viszont én öregebb vagyok nem sok időm van szerintem. 34múltam. Na meg lehet rögtön túlszárnyaltok egyből kettőt szültök:)
Az a baj, hogy a lánykám kezd egykésedni és neki jót tenne egy kistesó.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

JÓÓÓÓÓÓ reggelt! :lol:

Kata!
Kép

Zsuzska!
Köszi, de mára rosszabb, mert már a hátam is fáj... :?

Gabi!
Jó hogy végre jöttél!!! Gyere többször!!!!!!!!!

Csucsu!
+ enerdzsiket küldök!!!!

babszika

Babszi: Vigyázz magadra,pihenj sokat.....nehogy má tüdőgyuszid legyen :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csak nem má' :shock:

babszika

Csucsu,
:cry:
sirkici

Csucsu, sajnálom. :(

Babszika, jobbulás!!! Pihizzél sokat!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Elvileg vényköteles, de anélkül is kiadják (itt Szolnokon). Ez egyébként nem bogyó, hanem folyadék és vízbe kell csepegtetni reggel és este evés előtt kb. fél órával (30 csepp x 2). Én most is háromhavi adagot vettem ez kb. 3.300 Ft, ha jól emléxem.
A többieknek is ajánlom ám! Ez nem gyógyszer, baja senkinek nem lehet tőle, csak használhat.
Kati
szolkata

Sziasztok,

Egyenlőre nincs időm visszaolvasni, majd csak este.
Voltam dokinál, mindent rendben talált. Mégy csak egy pici folt látszott az uh-n, de az jó helyen volt (1,5 mm-es petezsák). Jövő héten pénteken kell megint mennem, remélem akkor már lát szívhangot is.

puszi mindenkinek...majd este jövök

Kép
Kép
mirci74

Csucsu: :cry: :cry:
Mirci: Remek hírek!!Csak így tovább!!!
Vendég

Sziasztok!

Mirci! Gratulálok!!! Legközelebb már verni fog a szíve is!!

Képzeljétek, tegnap meg ma az LH teszt pozitív volt, és ma az ebédszünetben gyorsan összegabalyodtunk apával. (egyébként 2 naponta összebújtunk, aztán nem akartuk kihagyni ez a napot, mert pont éjszakás lesz) Kicsit késtem a munkahelyemről.....

Szóval élesbe ment ez a hónap. Eztán majd meglátjuk. Én PCOS-ra szedem a metet már 4 hónapja, remélem van hatása és tényleg van peteérésem. (a hőmérőzés nem megy, a fiam nagyon rossz alvó sajnos)

Sziasztok!!!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Szisztok!

Hogy smint ezen a randa napon?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek :!: :!: És szép napot :!: :!:

Betegeknek jobbulást, sokunknak meg kis zebrást :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mirci,
Gratula a kis petezsákocskádhoz! :wink: Biztos csak úgy repkedhetsz a boldogságtól!

Kati,
akkor neked is lehet majd kb. 11 nap múlva drukkolni!

Zsuzska,
már csak 1 nap! :wink:
Vendég

Én is mindenkinek szép napot kívánok:)))

Vonalzó váltás... :) Fogyókúra ezerrel:)))
Vendég

Pöttye: Miylen fogyókurát csinálsz?

Kép
csucsu05

Egy is vicc:

Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Sajna nálam piri most kezd megjönni :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

90. naposat

Nekem az nagyon bejött, most vagyok az 5. napon, és -1.9 kg. Tavaly a felénél már -6 kiló volt... :)
Vendég

A ticker a karácsonyi súlyomhoz mérten számlál, mert igazából ott kezdtem el figyelni magamra... :)))
Vendég

Na akkor még egy:
Téma: Fwd: FW: Fw: Levél egy szőke nő anyjától. ..2.

Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már ne
m ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az
otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók mag
ukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új h
ázban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem műk
ödik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és az
óta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer m
eg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerin
t a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mi
ndegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és töb
b mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az
autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, va
gy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi
lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan me
gpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt.
Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben fol
yik.
Csókol szerető anyád!
Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nagyon jók a viccek! És az a memóriajáték... :lol: :lol: :lol:
sirkici

Örülök, hogy hozhattam egy kis jó kedvet mindenkinek :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok, merre vagytok????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Rengeteget írtatok mióta nem voltam. Most nincs időm sajna visszaolvasni.

Remélem mindenkinél minden rendben van és az influenza is elkerül titeket.

Akinél látogatást tett piri együttérzek. :(

Nálunk:
Nem kapok metet. A lombikot nem vállaltuk be egyelőre.
Apa meg kiskatona számlálásra (még nem tudom mikor).
Amíg apa eredményei nem javulnak én szedem a Diane35-öt.
Addig pihennek a petefészkeim és utána jöhet a stimu.
Ez jól hangzik, el is kezdtem szedni a Diane-t, csak éppen borsózik a hátam a tudattól, hogy fogamzásgátlót kell lenyelnem. :(
Utálom a gyógyszereket!!!
Fogamzásgátló, amikor babát szeretnénk...... ez borzasztó.

Képes egyáltalán befogadni a szervezetem, ha tudatalatt ennyire ellenkezem a gyógyszer ellen? Még ma is barnázom (6. cn.)...... normális ez?
Vendég

SziasztoK!

Én ma nem voltam itthon. Újabb gyöngyszemeket vettem.... blogban láthatóak :wink:
A betegségema vásárlás végére rámszólt, h talán feküdni kéne - úgy fájt minden csontom, h azt hittem, h megőrülök. Ha nem lenne kocsim, nem tudom, h hogyan jöttem volna haza. :?

Zsuzska!
Hát, ez marha jó volt!!!!!
Piri monnyon le!!!!!

Cherry!
Miért nem kapsz metet?????????

babszika

Babszika :D
Azt mondta a doki, hogy annyira minimális az eltérés (inzulin, ciszták terén, hormonoknál nincs is eltérés csak a tesztoszteron szintnél), hogy ő nem igazán javasolná.
Mivel nem akarunk (még) lombikot, pihentessük inkább a petefészkeimet Diane-val, majd próbáljuk meg a stimut. Ha pedig nem megy "spontán" és rászánjuk magunkat a lombikra, akkor majd megtámogatjuk egy kicsit.
Vendég

Azért ez nagyon jó hír ám!!!!!!!!!!!
Sztem össze fog nektek is jönni spontán és talán még stimu sem kell hozzá.

Én sok helyen olvastam, h a Diane abbahagyása után jóval megnő az esélye annak, h spontán babás legyen az ember lánya!!!

Szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok! Végre itthon!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaa................és piri monnnnnyon le!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hali!
Cherry, én is dianet szedtem Én is barnáztam tőle. Ajánlom az 1000-es c vitamint. Nekem elmúlt tőle.

Mirci, isteni érzés lehet látni a picit, mégha csak petezsák formájában is. Bárcsak mindannyian átélhetnénk ezt az érzést minél hamarabb!!!!
Irigykedem picit, jó?

Kati, a met már az első hónapban is kifejtheti jótékony hatását. :)

Babszi, mindjárt megkuksizom miket vettél.

Csajok, rakják a házban a válaszfalakat. Majd kiugrok a bőrömből!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Ez tök jó híír, végre haladtok előre szépen sorjában :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Át tudom érezni, h mennyire örülsz!!!!!!!
A válaszfalak már igazán ház külsőt adnak az épületnek és végre kezdheted tervezni, h mi hol legyen!
Szuper!!!!! :)

Zsuzska!
Akarom, h úgy monnyon le, h mostanábansenkihez ne jöjjön!
Akarom, h végre babám legyen!!!!!!!!!!!! Már nem bírom! :(
2 nap múlva már a 26. hónapot tapossuk majd.... elegem volt! :cry:

babszika

Babszi: Szép lett nagyon a gyűrűpárnais, és a hajdísz is, és a hajráfod is...és állatira dögös a bordó ruha......én is nézegettem már azt a boltot az Ázsiában tavaly....szebbnél szebb ruháik vannak és normális áron!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ÉN IS AKAROKKKKKKKKKKKKKKKKKK BABÁT.......A NÉVNAPOMRA LEGKÉSŐBB.....EGYSZERŰEN MOST MÁR AKAROK!!!!

És már azt is akarom, hogy elteljen a két hét és mehessek új doktorbácsihoz is!!!! Ma amúgy is nagyon negatív voltam :cry: :cry: :cry: :cry: Piri után mostmár jöhetne a gólyabácsi mindenkihez!!!!!!!

Mindenkinek ezt AKAROM :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A spontánra sajnos nem sok esélyünk van, szinte a nullával egyenlő, mert apának annyira rossz az eredménye, de ő annyira bízik benne, hogy lombik nélkül is menni fog. Hát elvehetem a hitét?
Örülök neki, hogy ennyire optimista, próbálok én is erőt meríteni belőle.
Eltettem mindent ami babára emlékeztethet és megpróbálok csak kettőnkkel és magammal foglalkozni. És pozitív gondolatok +++++++ :D

Gabi :D
Megpróbálom én is a C vitamint. Köszi. Nem sok egy kicsit az 1000 mg? Tudom, kiürül a szervezetből és kúraszerűen nem árt, de hosszú távon ennek is vannak negatív hatásai a szervezetre túl nagy mennyiségben.

De jó! Tök jó érzés lehet látni ezeket a munkálatokat. Ezek már látványos változások. :D Utáltam rombolni.
Vendég

Zsuzska!
de a bordó ruha nem Ázsiás ám! :wink:

Cherry!
Igaza is vana párodnak!
Legyen csak pozitív!!! Sosem lehet tudni!

babszika

Hol vannak a fényképeid?
Vendég

A vonalzóm alatt a blogomban... katt rá! :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?