Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Katam! Nem is tudom szeretnek valami okosat irni! Vegül is ök az orvosok biztos tudjak miert igy csinaljak. En csak az en 'tudasom' alapjan tudok velemenyt formalni.

De ez nekem most magas.... :roll: A ne'gy nap me'g elmegy mert fagyis beültine'l lehet egy kicsit 'csusztatni'. En annak idejen ovulacio utan 4 nappal kaptam vissza a 3 napos embriket.
Azt mondta a doki, hogy a fagyikat segiti ha kb. egy nappal kesöbb kerülnek a pociba. De nyolc nap...az nekem nagyon soknak tünik!

A vervetel utan nem mondtak semmit? Csak a beülti idöpontjat adtak meg?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
látod fentebb írtam, hogy felhívtam őket még1x! :wink:
katata

Kata,

Igen, most latom, hogy hivtad öket! :wink: Biztos jo igy, ahogy ök szamoljak! :D

Ezek szerint ha'rom naposan lettek lefagyasztva a baba'id?

Kép
Kép
jucmuc

na en mar nem agyalok többet... 8) DE : 5 nap az jo persze, de a fogantatastol szamitva!!! Tehat ha az ovulaciod utan 3 nappal olvasztjak ki akkor mar 3 naposnak kell lenni az embriknek...mindenkeppen szinkronban kell lenni a ciklusodnak az embriok koraval.
Remelem erthetö amit irok.
Ha harom naposan veszik ki öket a frigobol + 5 nap az azert nem jo.
Ha viszont csak 1 naposak de nem az ovulacio utan 1 nappal veszik ki az pedig azert nem stimmel.
Ez persze az en szamitasom es logikam.. :oops:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
nagyon is értem, amiket írsz. :D
És még nekem sem stimmel minden, de nem tudok mit csinálni,mint rájuk bízni. Lefagyasztva akkor lettek, mikor megtörtént a fogamzás, tehát a felolvasztás utáni 5. nap az oké, blasztó esetében. De én sem értem, hogy miért az ovuláció után 2.5-3. napra engedik felőket... :? Lehet, hogy azért, mert a normál esetben az ovuláció után kb.ennyi idő telik el, míg találkoznak és megtörténik a fogamzás. Nem??
Jól el számolgatunk. :lol:
katata

na, visszaolvastam magam és hülyeséget írtam,mert normál esetben nem él a petesejt 3 napig...
Szóval akkor nem tudom, miért nem engedik fel őket hamarabb... :?
katata

Kata, :D :D :D ha't ja, jol elszamolgatunk... :D :D

Akkor gondolom 1 naposan fagyasztottak le öket...
Kata'm, ök tudjak ök az orvosok...

En mondjuk mindig ilyen 'kukacoskodos' voltam a Kaaliban is de soha nem vette'k rossz ne'ven. Termeszetes, hogy erteni akarja az ember a dolgokat! Plusz az a sok pi'z amit fizettünk... :shock:

Az viszont biztos, hogy fagyis beültinel az ovulacio utan annyi nappal kapjuk vissza öket ahany naposan lettek lefagyasztva. (estleg nehany oraval kesöbb) de biztosan nem 3 nappal kesöbb.

En azert nagyon remelem, hogy sikerül, ha pedig megsem halgass ram es menj el a legközelebbi Kaali intezetbe nem fogsz csalodni!

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
én is bizakodom! Olvastam a honlapjukon, hogy már több, mint 10.000 csecsemő születését segítették inszemmel, lombikkal, csak tudják mit csinálnak. 8)

Neked van még nyágdugód? Fájások???
katata

Valoszinü megvan me'g a nyakdugom, legalabbis nem vettem eszre, hogy tavozott volna...fajasok is vannak, de ezek me'g csak joslo fajasok.

Mar nagyon szeretnek tullenni az egeszen! :D

Kép
Kép
jucmuc

Meddig várnak? Mikor indítják el a szülést, ha nem indul be magától?
katata

Ja és Jucmuc, olyan jó,hogy itt voltál velem és számolgattunk. Én is szeretek mindent nagyon jól tudni és te segítettél, még ha mindig vannak kétségekl Köszi! :D
katata

Pandus,
papírforma szerint holnap te jössz!!!! 8) :lol:
katata

Kata!
Én nem értek ezekhez a számolgatós dolgokhoz, én mindig elfogadtam amit az orvosok mondtak. De mint tudjuk, sajnos ők sem tudnak mindent, vagy nem érdekli őket a dolog - persze ez nem a meddőségi központra vonatkozott, ott nálam nagyon profik voltak szerintem.
A lényeg az, hogy szorítunk a fagyibabáidnak, hogy felébredjenek és jó nagy, erős blasztok legyenek mire a pocidba kerülnek hétfőn.

Jucmuc, hát elhiszem hogy már nagyon várod a találkozást. Mit mondanak, meddig maradhattok még egyben?
tücsökbogár

Kata,
Most már nyugi ne számolgassál, drukkoljunk együtt a babáknak :wink:
Vendég

Tücsi,Pandus,
már nem számolgatok, izgulok a kicsikéimért!!!
Köszi!!!
katata

Sziasztok lányok!

Még én is egyben!

Katata!

Drukk a babáknak!!!

Pandácska!
A fájásokat,hogy kell pontosan figyelni?Ahogy elkezdödik,és mennyi ideig tart,a következöig ugye?
m. reni

Reni,
Igen ,hogy mennyi idő megy el kettő fájás között, és azt is nézni kell hogy meddig tart egy fájás.
Vendég

Pandácska!

Én már nagyon szülnék :lol: Gondolom te is! :wink:
A babucim nagyon lusti ,majdnem mindig lépcsőznöm kell alszik a drága :lol:
m. reni

Pandácska!

kÖSZI!
:lol:

Már a magzatvízem is több!Ez mit jelent pontosan?
m. reni

Reni,
Hát gondolhatod hogy én hogy szülnék meg Jucmuc is :wink:
Vendég

pandácska!

Azt elhiszem :lol: Amnioszkópiára mikor kell menned?
m. reni

reni:
A több magzatvíz azért is lehet, mert a drága éppen akkor pisilt,amikor nézték :)

Benneteket még a front sem kavar meg... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni,
Magzatvíz a végén már inkább kevesebb, szóval ennek a szüléshez nincs köze. Holnap megyek a kórházba, ott találkozom a szülésznőmmel, dokival, meglátjuk mi lesz. Ctg az tuti lehet lesz amnio is :roll:
Vendég

Kata'm,

Dra'ga vagy, ne izgulj minden rendben lesz, tudja'k mi a dolguk, ahogy Te is irtad! :D Ja, es nagyon szivesen segiteg amikor tudok hisz mindannyian egy cipöben jarunk...meg amugy is! :wink:
A multkor kerdeztem az egyik szülesznöt mennyit varnak 1 vagy 2 hetet, azt mondta altalaban max. 1 hetet engedig tulhordani.

Az a helyzet, hogy ilyenkor mar nem nagyon nö a baba söt sokszor sulyvesztes is elöfordul. Es nalam eleve 'pici' a baba.
Persze sokmindentöl függ meddig hagyjak bent a pocaklakot. :D
Nezik a placentat, a flowmetriat, ctg, mehszajat stb...

Ha minden rendben es nem szenved a baba altalaban varnak egy hetet.
En holnap reggel megyek ujbol, meglatjuk mi a helyzet. :lol: 8)

Tücsök,

Hat remelem ma'r nem soka'ig! :lol: :lol: Holnap okosabbak leszünk. :D

Szep napot lanyok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Húúúúú, akkor holnap sokkal okosabbak leszünk. Panda is és Jucmuc is holnap megy dokihoz. Ugye azért valahogy tudatjátok majd velünk, ha történik valami?!
tücsökbogár

hát csajok, látom még nem érkeznek a babák, de nekem az a megérzésem, hogy ma este lesz valami 8jön egy front megint...)
NAGYON NAGYON SZURKOLOK NEKTEK, pandi, reni és jucmuc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
az amnio arra tuti jó, hogy beinduljon a szülés, az én dokim a 40. héten szokta megcsinálni (a barátnőm aznap este szült is amikor amniózta..)

katám, drága!!! nagyon örülök, hogy jövő hétfőn ilyen szupi napod lesz és nekünk is!!!!! legyetek szép blasztók pici babók :wink:
kicsiboris

Sziasztok!

Kismamik!
Hát jól bírjátok! Kép Azt tudom, hogy itt nálunk a kiíráshoz képest + 2 hét a megengedett. Amnió tényleg beindíthatja, de ez nem mindenkinél jön be. Nekem legalább 4-et csináltak mire beindult, hogy ettől e azt nem tudom. Minden esetre kitartás Kismamik!

Kata!
Nagyon szorítok neked hétfőre!

Ágota beteg, ma már nem is vittem oviba, Fájlalta már tegnap is a torkát hazafelé. Mára rekedt, taknyos ,köhög. Így most ketten vagyunk itthon!

Kép
sapé

Nálam 1 hetet vár a doki még, utána beindítják. Most reménykedem hogy az amnio csinál valamit, barátnőm is így szült meg.
Vendég

Pandácska!

Itt két hetett várnak debrecenbe.Reméllem annyit nem kell várnom. :roll: Szép húsi babám lessz.Azt mondták tegnap.Nekem holnap tanácsadás,pénteken nst.
m. reni

Pandácska!

Drukk holnapra :wink:
m. reni

Csajok!
Az amnio az a magzatvízvizsgálat?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Igen, de nem a poci szuris.
Vendég

Pandus:
Ja nekem volt olyanom :) Ahhoz min. 1 ujjnyira nyitva kell lenni. Háromszor néztek ilyet, első alkalom után már közöltem, hogy csak a dokimnak engedem :) De abszoluút nem is fájdalmas, és méh azt is látták, hogy van-e haja :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata, nagyon-nagyon szurkolok a kicsi babóknak, hogy szép blasztók legyenek :lol:

Panda, Jucmus! lehet, hogy holnap a nagy nap? szurkolok :lol:

Reni, hol a pocakfotó?

Kép
domo

Domo,
köszi! :D
Neked most spontán hónapod van?
katata

Mágnes,
Köszi, remélem is hogy nem fáj.

Mi még ma is egyben. Most megyünk a kórházba vizsgálatokra, remélem mondanak valami okosat.
Vendég

Pandus,
drukkolok!!Gyere majd a hírekkel!!!
katata

Pandácska!

Hajrá!!! :lol:
Reméljük mostmár kibújik Dorka baba!!!! :lol:
m. reni

húúúú inkább jövök minden reggel mert izgulok mikor jönnek a babák, reni, jucmuc és pandi :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Megjöttünk. Ctg jó, Dorka szíve szépen kalimpál volt 7 fájásom 30 perc alatt, éreztem is őket rendesen. Belső méhszáj nyitva van egy ujjnyira. Szóval örülhetnék is, de nincs rá okom. Nem szeretnék most szülni, sikerült elvenni a kedvemet. Nem lehet apás szülés a járvány miatt :cry: Ez nagyon elszomorít, mert évek óta erre a pillanatra vártunk és most tessék jól elszúrják a hülye rendeletükkel. Értelme nincs, mert én kimehet a folyosóra szóval a fertőzést ezzel nem állítják meg, csak jól megkínozzák a kismamákat lelkileg, na meg a kispapákat. A szülésznők orvosok is betegen dolgoznak, ezzel az erővel őket se engedjék be sőt a beteg kismamákat se, szüljenek úgy hogy ott se legyenek :evil: Szülésznőm mondta, hogy bírjuk ki még egy picit, mert bármikor megszűnhet a szülőszobás tiltás, szóval most egyben szeretnék maradni. Reménykedem hogy változtatnak a rendeleten, és ott lehet a párom, nekem ez nagyon fontos lenne és neki is. Azt megértem hogy nincs látogatás, de a szülést nem lehet bepótolni, lehet most utoljára élem át, nem mindegy hogy milyen lesz.
Vendég

Ó Pandus,
ez tényleg elszomorító, bosszantó és talán tényleg felesleges. Drukkolok, hogy mire elindul Dorka kifelé, már a papa is bemehessen szülni veled!!
katata

Panda!
Ez hihetetlen.....
Reméljük, hogy Dorka is apával szeretne születni és megvárja amíg ő is ott lehet veletek.
tücsökbogár

Jucmuc,
gyanúsan eltüntél!!!!! :wink:
katata

Kata,
Jucmuc még délben egyben volt :wink:
Vendég

Pandácska!

Ez a méreg nem a cián :twisted:
Én bizom benne,hogy valami történik és bent lehet a párod Dorka baba születésénél.
m. reni

Reni,
Én is remélem, most már naponta járok majd szülőszobára, reménykedem hogy ma úgy fogad a szülésznő, hogy nincs már rendelet :roll: páromat nagyon sajnálom elkenődött rendesen, és ideges is.

Tücsök, Kata
Köszi!
Vendég

Pandácska!
Szorítok nagyon!
tücsökbogár

Pandácska!

Mind érted szóritunk :lol: +++++++++++++
m. reni

Sziasztok!

Néztem minden nap, de látom jól érzik a pociban magukat a babák.

Panda!
Sehogy nem lehet a dokit rádumálni.... szájkendő....
Igazad van és sajnálom, hogy nem lehet a párod bent. De esetleg probáld megbeszélni a dokival, hogy legalább a tolófájásnál engedje be és a köldökzsinórt hagy vágja el apuka. Remélem sikerül.

Szorítok értetek lányok!

Kisboris!
Hogy vagytok? Már el is telet az 1 hónap.... úgyi milyen gyorsan telnek a napok?

Kata!
Mi Béketelepen építkeztünk. Most nagyon adják el a telkeket és meg akarják kétszerezni az itteni lakosságot, mert most ez a legközelebbi lehetőség Szegeden. Nem is tudom mit mondhatnék nektek, de az igazság, hogy nem könnyú eggyik megoldás sem. Építkezni is nehéz, viszont még mindig az a legolcsóbb és a végén jó érzés.... Az csak olyan amilyet te szeretnél, stb.
Nagyon izgulok érted és imátkozom hétfőn értetek!

Sapé!
Adtam már Dávidnak gyümölcspürét és nagyon eszi. Ma probálkozok délben egy kis zöldséggel, krumpli-sütőtőkkel....
Ágota? Remélem jobban van.

Szép napot mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry

Odry,
hát még nem döntöttük el,de a mérleg az építkezés felé hajlik. :wink:

Hogy ízlett Dávidnak az új ebéd??? :D
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: