Sziasztok!
Újra itt vagyok!
A hétvége nagyon jól telt! Bende az utat is egész jól tűrte, bár nem aludt, mint azt először gondoltam. Egyszer megálltunk szopizni, kinyújtóztunk, és mentünk tovább.
Szerencsére az sem viselte meg, hogy nem otthon alszik, nem a megszokott módon történik a pelenkacsere-altatás-evés.
És ha csak arra várt, hogy kimozduljunk, akkor jól tettük, mert szombat reggel hátról hasra fordult!
Timcike, lassíts egy kicsit! Ez elég életveszélyes tempó!
Atticy nagyon helyes!
Látom, ízlik neki a keksz. és persze imád pancsizni!
Szerintem jó üzletet csináltál a járókával.
Főleg ha az új 23-tól indul!
Mandula, azért jó hír, hogy elalszik. csak előtte azt az ordítást kihagyhatná. Nem?
Bende viszonylag jól és gyorsan alszik el. Evés után büfiztetem, addig apa kiszellőzteti a szobáját, hogy friss levegő legyen! Így lerakom, sokszor még be sem tudom takarni és már alszik is, de van mikor 4-5 percig símogatom a buksiját. De olyankor már nem beszélek hozzá.
Ádám ülve aludt el???? Nincs róla fotó?????
Ennn, de jó hogy vagy!
Szegénykém.... Mi kaptunk karácsonyra olyan hálózsákot, ami vastagabb, és arra elég egy vékony takaró. Nem próbáltad még? MErt ha le is fickándozza magáról a takarót, az elég jó vastag, bélelt, és nem fázna meg.
Mogyó, van ám hölgykoszorú!
Hála, hogy semmi gond a kis szivecskéjével! Talán nem szedtetek össze semmit...
Bendének megfakadt végre a BCG oltása. Most várom, hogy javuljon, és akkor mehetnénk pancsizni!
Norri, édes Zalán a képeken! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni. Na meg Apa hagyott neked időt a gép előtt...
Mi is hasonlóan vagyunk a cumival-ujjszopással, mint Timcike. Az elején állandóan az ujját tömte be, és néha erőszakoltam, hogy akkor most cumi jön... Nem tudom, mi is jót tettünk-e vele, de bízom szintén abban, hogy a cumiról könnyebb lesz leszoktatni...
Szerintem is kedves doki, én is meg voltam elégedve vele nagyon!
Néha nem is értem, hogy ennyi beteget hogy tud ellátni, és amikor a következő alkalomnál emlékszik rám, akkor ez a figyelem nagyon jól tud esni...
Mi 50-t adtunk, de szintén voltak gondok, és az utolsó szülés előtti hetet kórházban töltöttem, ahová szintem minden nap jött a doki, és a kiírt vizsgálatokat is ő végezte el, ha épp nem volt szülése.
na megyek, Bendének almát csinálok! IMÁDJA!