Meri! Szóhoz sem jutok! Nagy boldogság ez nekünk! Jót tett a figyelemelterelés! Jajj, annyira örülök!!!! Remélem most már gyakrabban jössz!!!!???
Nagyon vigyázzatok Magatokra. Minden renben lesz!
Vicky, ha elolvasod az augusztusi leveleket, láthatod, hogy Bodzi volt az, aki Babára gyanakodott. Azon kívül, hogy állandóan azt hittem, hogy mindjárt megjön (én akkor még nem is tudtam, hogy a várandóságnak ez is lehet első tünete), szóval én nem éreztem semmit, ezért meg is voltam győzödve, hogy nincs a pocakomban senki...hát volt
ez az érzékeny mell-téma csak a tesz után jött
Esztora, én nem tudtam szavazni. nem engedett be...
Szeri, igen, ez Libero Up&Go. Apa vette véletlenül (annyira nincs érzéke a pelenkavásárláshoz...
, mindig mást vesz, mint ami jó). Szóval először nem szerettem, mert a gumis rész eléggé megnyomja a kis pocakját Csonginak, de mivel Ő is pörög-forog, meg amikor már nyűgösebb (éhes, vagy fáradt), akkor ezt szoktam gyorsan ráadni.
Csongi pohárból iszik, amióta elkezdtük a hozzátápit. Mi abszolúte nem használtunk cumisüveget, csak nagyon ritkán, amikor pici volt. Most nem akartam visszatérni erre a módszerre. A csőröset meg nem tudja használni pont azért mert kimaradt a cumisüveg. Ellenben körülményes nagyon, mert azért megy mellé pici, tehát teljesen függőlegesbe kell tartani a kis fejét. Szóval éjszaka pl. ezzel nem tudod megitatni, mert úgy ahogy van felébred. Gondolom, bár éjszaka még nem próbáltam, mert ugyi megy cicire egyből.
Szóval asszem ebben is, mint ahogy a cumikérdésben is, revidiálni fogom magam a következő babánál...egyszerűbb az élet cumival. Okés, Csonginak így biztosan jobb...
Adri, én hét közben csak nagy ritkán főzők, ha igen, igyekszem előző este, mikor Apa már itthon van. csonginak pedig a délutáni szopi után főzöm meg frissiben az ebédjét.
Porsi, nekem a csüt. nem jó, mert elutazunk, szóval, ha jó Nektek, talizhatunk szerdán 2 után. Sétálni is mehetünk. Igen, Csongi nem szeret, dehát muszáj levegőzni!!!!
Pinkiné, én vagyok a bunkó, hogy nem szóltam, mindenképp gyere! Marietta is errefelé lakik, ha jól emlékszem???
Jajj mán, nagyon kíváncsi vagyok Rátok. Pinkiné, a betegség hogy áll Nálatok? Szedjetek Oscilococcinumot. ez a varázsszó.
Nándorka, köszönöm a linket. Hát Csongi is "szerelmes" a cickómba. Hihetetlen, hogy hason szopizik, és úgy alszik el...olyan figurákat csinál...
Ja, nálunk nagy ritkán hangzik csak el a Csongi név...mucika, Macika, Golyó, Fiú, Manó, Cincike, van arepertoárban minden
No megyek, Apának ma van a szülinapja, szóval sütök Neki valami tortát. Most adom át nEKI A azt a bizonyos társasjátékot...
No megyek is, pusza
Ág