Sziasztok lányok!
Zsebi!
Még nem is láttam ilyen kiscipöt!
Nagyon kis érdekes!!Reméljük jol beválik!
Te meddig tervezed a fejést?
Szerintem bekerülhetnél ezzel a guinnes-könyvbe!
Orsi!
Ti már szelitek a havas dombokat….!!!
De jo!!!
Bandika!
De jo hogy tul vagytok a torok gyuszin!!!
Zsuzsi!
Jobbulást neked!
Én egy pici üditöbe teszem és bekanalazom vagy fecskendöbe adom be mert pl. a mai vitamin az mind a poloján volt ugy meg nem hat!
Tiko!
Merre vagy?
Lafi!
Nekünk sokszor lazázik a doktornéni és azt mondta akkor hogy meglátjuk mi a teendö ha feláll most ne csináljuk ki a bört a hasán!
És végül igaza lett mert nem kellett semmi!Ez inkább akkor rosszabbodik ha sokat sir a baba és erölködik akkor jobban kitüremkedik!
Mivel Marcikám sem volt egy siros baba mint a te kis Hunorod igy nem volt lehetösége kitüremkedni!
Hajni!
Köszönjük a köszöntést!
Igazábol hogy miért egy éves korig…….nem tudom!
De valahogy ugy érzem és látom hogy utána kezdödik el egy komolyabb lelki kötödés a cicihez és nem szeretnék lelki törést okozni neki!És mivel én nem sorolnám magam a következetes szülök táborába és amennyire ismerem magam ha érezném hogy nagyon kötödik talán ugy mennénk suliba is hogy még szoptatom!
Én tegnap este adtam tápszert mert napok ota sokat cicizik megint éjjel!Egy huzásra lehuzta az üveget és 5 orát aludt!Szerintem már nincs olyan tápértéke a tejemnek!
Ma vettem tommee-tippee cumisüveget,brutál jo cumija van(szerintem jobb mint az avent)!!!
Ma este kiprobáljuk!
Ja,és ma felhivtam a repteret megkérdeztem mit lehet (kaját)vinni a fedélzetre?Azt mondta a csaj hogy mindent(vizet,tápszert,üvegeskaját,sajátkészitésü)!Hát remélem hogy igy van és nem vesznek el semmit!Azt mondta esetleg megkostoltatják de felengedik!
Örülök,hogy jobban van a kis csapat!
Nálunk megint csak nem akar rendezödni ez a szemét takonykor!
Sajnálom a szopit!
Remélem csak a feszkot érzi azért nyügisebb ö is!Tényleg most jol jönnének Orsi tanácsai!Náluk volt szopi sztrájk!
Különben nálunk sem tul fényes a helyzet mivel most jött meg 3x és ezzel jelentösen csökkent a tejem vagy is már elmult de a mennyiség maradt kevés!Én is ugy vagyok mint Pompi hogy ha elválasztja magát nem fogom huzni se öt se magam!Gondolom ez ösztönösen jön náluk ugyan ugy mint minden más!
Katyus!
Nektek is jobbulást!
Nekem van kézi orrszivom(elemes)…hát semmit nem ér!
Szerintem ne adj ki érte pénzt mert drága és semmire nem jo!
Ma láttam a brendonba valami ujat elemest de már meg sem néztem mert nem hiszem 2 ceruza elemmel olyan szivoeröt lehet csinálni mint a porszivoval!
Csipi!
Én is figyeltem a kajára!
Tej,tejtermék semmi,zöldség gyümölcs modjával,sok hus,rizs,krumpli!
Minden nagyon megviseli a kis gyomrukat!Én szinte „kenyéren és vizen” éltem!De van itt sok baba aki nem hasfájos(Orsi Lilije) !
És sokat büfiztettem!Volt hogy már aludt egy orája és sirdogált ,felemeltem és olyat büfizet hogy belobbant a hajam!Szoval lehet sok oka!
A két cicis szopi is okoz ilyet!Na de Zsuska leirta nem ismétlem öt!
Emma!
És hol voltatok?
Mennyi cucc kellett?
Hogy viselte Zalán az uj környezetet?
Kismoki!
Hogy álltok a kajával?
Anda!
Akkor halad a darabos!Ez nálunk sem ment ugy mint a karikacsapás akkoriban!
Mindig fuldoklott és kihányt mindent!
A második részt nem láttam de azt mondják jobb mint az elsö!De most megnézem!!!
A Balaton az nagyon jo én szeretek lemenni!Idén is megyünk!
Bébibaba!
Nagyon édi a kisfiad!
Szavaztam rá én is!!!
Jud!
Hogy vagytok?
Már 3 honapos elmult a kicsike?