Új privát üzeneted érkezett!

Arikon:sziaaaa, nem, a meló a szokásos, csak a hangulattal van még némi probléma...(privi majd megy vmikor)

Mirci:megijedtél a hsg-től, mi?kis cseles...gratulálok! :wink:
Vendég

Nórikám,
pusza, és várom a privid! :wink:

Mi is pénzt kértünk nászajándékba, és majdnem az egészet a nászútra fordítottuk. A fennmaradó részéből, meg a még hiányzó bútorokat pótoltuk. :D
Babszi,
szerintem is nagyon frappáns ez a szöveg, így legalább mindenki számára egyértelmű a dolog.
Vendég

Sziasztok!

Meglepetééééééés!
itthon vagyok. iszonyú migrénnel ébredtem, égnek a szemeim.

Tartok tőle, h a tegnapi hurrikán 8) kicsit kikezdte az immunomat. Hőemelkedéem is volt, és úgy döntöttem, h nem megyek be. Migrénnel semmire sem vagyok jó.

babszika

Arikon,
:cry: , azért még hátha! Mióta iszod a cickát? Nem emlékszem már pontosan, de úgy rémlik, hogy nem sok hónap alatt rendszerezni kell neki a ciklust, elméletileg. Te hogy iszod? Miden nap mensitől-mensiig?

Zsuzska,
kösz a kérdésed! Jól vagyunk, köszönöm! Picúr is egyre többet mocorog, a legnagyobb örömömre, mert eléggé lusta egy baba, olyan, mint az apja. Nem hiába, ő is Bika lesz! Én szegény Kos nem is tudom hogy fogom birni a két lustámat! :D
Amig nem jött meg ne szomorkodj! :wink:

Nóri,
akkor most neked elkelne egy kis pozitiv energia? [/u]
sirkici

Babszi,
valószinű a szél a ludas a migrénedben, én is fejfájással ébredtem, és itt a munkahelyen még csak roszabb, de majdcsak elmúlik már a munkaidő... :?
sirkici

Sziasztok Lányok!!!

Na hazaértünk a nagy síelésből és mit látok!!!! :shock: :shock: :shock:

Mirci! Hatalmas gratula!!!! De még csak halkan! :wink: :lol: :lol: :lol:

Babszi! Szuper a blogod!!!! Jobbulást Neked!

Bocsi Lányok de nem vagyok nagyon képben, igyekszem végig kuksizni, ha lesz időm, de esetleg néhány szóban képbehozhatnátok! :lol:

Mi nagyon jól éreztük magunkat, nagyon szép helyen voltunk, rengeteg hó volt és még esett is egyik nap! Gergőm nagyon élvezte hogy lehet hancúrozni a hóban, na és a felvonózást is nagyon csípte, kabinossal utaztunk vele fel e hegyre ahol a fiúk síeltek, mert volt ott egy játszótér a gyerekeknek alagút is volt hóból. Nagyon klassz volt.
Meg voltunk szánkópályán is, ami fantasztikus volt, Gergő apával szánkózott én meg egyedül mentem, de nagyon élveztük mindannyian.
Mindezek mellett rengeteget ettünk-ittunk, így most lehet egy kicsit diétázni! :? Na meg tornázni!

A ciklusom egyenesen katasztrófális, már alig várom, hogy vége legyen!

Puszi Mindenkinek!

Gergő is segített csomagolni:
Kép

Kép

Én is síeltem:

Kép

FEnt a játszótéren:

Kép

Kép

Kép

Kép

A szánkópályán:

Kép
Vendég

Szia Krisz!

Hú, nagyon jó lehetett nektek!

A cikusodban tényleg szörnyű, h 3szor kellett próbálkoznia apé-vel, de végül csak sikerült!!!!!
És ki tudja.... talán pont most kaptátok el! :wink:

Sirki!
Ne is mond a szelet. Mikor kijöttünk a Sportarénából, egyszerűen majdnem elfújt.... Pedig nem vagyok egy vékony lány!!!!

babszika

Krisztinka,
De jó, h. itt vagy Te is! Persze, gondolom, ti még maradtatok volna. :wink: Szupik a képek, naon "irígy" vagyok. Én ugyan MÉG nem tudok síelni, de egyszer ki szeretném próbálni.
Velem semmi izgi nem történt (nem úgy mint Mircivel :wink: ), én is várom a rendes menszit, mert most csak ijesztget (pecsételgetek egy pár napja).

Sirki,
ari vagy nagyon, de szerintem 99 %, h. nincs babó és a menszim meghülyült. A cickát már a 3 ciklus alatt iszom, és ez alatt 28-32 nap alatt rendesen meg is jött. Ebben a ciklusban meg azért maradt el a teázás, mert beteg voltam, és így nem bírtam meginni. Amúgy 1-14-ig iszom, és utána 14. naptól palástfű.

Babszi,
akkor pihizz, tévézz és igyál sok folyadékot!
Vendég

Kép
Kedves szülinap-társam, küldöm a sok-sok pozitív enerdzsit és remélem ilyen jó kedvű leszel tőle:
Kép
Vendég

Édes pofa vagy...olyan jó, hogy vagytok nekem!(most hiper érzékeny is vagyok...) :roll:
Vendég

Nem tudom, h láttátok-e már,d e jó lenne szavazni.
Sok szép érme van, de ha már magyarok vagyunk....

http://numismaster.com/ta/inside_numis.jsp?page=Coty

babszika

Babszika,
de jó, h. feltetted! Már szavaztam is! Férjecske numizmatikával foglalkozik (hobbi szinten), már gyerekkora óta nagyon komoly szinten. Biztos érdekelni fogja, bár valszeg Ő már szavazott... :wink:
Vendég

Krisztinka,
hú de szép képek! Nagyon jó volt nektek! :)
A görbéd tényleg nem semmi, de ki tudja mi lesz még belőle. :wink:

Babszi,
igen, én is igy vagyok vele, most meg végképp nem vagyok vékony. Éppen most értem vissza a munkaközvetitőből, és azt hittem leviszi a fejemet. Még ez pluszba hiányzott neki. :?

Arikon,
értem. Lehet, hogy 3 hónap az neked még kevés, de valószinűleg érdemes inni, mert sokaknak rendszerezte a ciklusát véglegesen.
sirkici

babszi: szerintem nincs azzal baj, hogy kiirtad a meghívóra mit szeretnétek. Hisz ez igy egyenes.

Tényleg lányok nekem a vetélés óta kitolodott a ciklusom. Eddig 28napra jött meg és most a vetélsé óta ami októberben volt azóta 34 vagy 35napra jött meg. Miylen teát igyak? Annyira tudatlan vagyok e téren segitséget kérek!!!

Kép
csucsu05

Csucsu,
privi ment! :wink:
Vendég

Arikon: köszönöm :) Azt még nem tudom ezt folyamatosan kell inni vagy a mensi alatt kell szünetet tartani?

Kép
csucsu05

Uram isten csajok! Ti aztán termeltetek rendesen!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Naná, h termelünk!
Nem unatkozni járunk ide :lol: :lol: :lol:

babszika

Csók mindenkinek! Mostanra siekrült elolvasnom a termeléseteket :lol:

Fel a jó kedvvel mindenkinek!!!!!!!

Krisztinka: Nagyon jók lettek a képek és jó időtök is volt akkor :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Pihenj és aludj sokat!!!! Jobbulást neked!!!![/b]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ok, azon vagyok :?

babszika

Babszi: Csárdáskirálynőn van magyarul, meg a Best of Musical 1. része: Rómeó és Júlia, MAcskák, Grease, Hair, Evita, Az operaház fantomja, Képzelt riport..., Jézus Krisztus, Valahol Európában, Elisabeth, Mozart, Nyomorultak van rajta magyarul.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sajna rockoperákat nem találtam :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na majd vhogy átküldöm neked, mert ez állati jó!

babszika

mit is????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Húúúúúúúúúú.....de húúúúúúúú a cipő....mindkettő :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

gondoltam, h érdekelne a cd..... :oops:

:lol: Köszi! :lol:

babszika

akkor hazaviszem és átküldöm neked......melyik szám érdekel? Vagy mindegyik?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Képzeld, febr. 14-én megyünk a Forgács Intézetbe :lol: Annyira várom már...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

félreértettél!
nekem van meg a musicalek és rockoperák magyarul. és azt hittem, h érdekel téged.

nekem megvannak magyarul, amik neked is.

de jó!!!!
remélem, mondanak vmi okosat... pl. "magának nincs szüksége semmire, h babája legyen, emrt már ott van" :wink:

babszika

jaaaaaaaaaaaa :oops: 8) :oops: 8) :oops: 8)

én buta szőke robokuty :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát sajna ilyet nem fognak mondani, reggel szembenéztem piri első csöppjeivel, úgyhogy szerdén vagy csütörtökön meg fog jönni :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

fejed javulgat???? semmi értelme ennek a napnak... egy szál olvasó sem tette be eddig a lábát, csak hárman jöttek internezetni, pedig egykor nyitottunk :cry: :twisted:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én is nagyon várom....jön velem Zoli is

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:a freemail-edre privi regény ment...
Vendég

Zsuzska
elvagyok itthon, szívem sezrint vagy 2 hétig csak pihiznék :)
a fejem fájogat, de az ilyenkor szokott is :x

babszika

akkor jó....ami a pihit illeti, hát nekem sem kéne kétszer mondani, hogy maradjak otthon.....

délelőtt 11-re kellett menni próbára (holnap lesz Erzsébeten az egyik könyvtár öt éves és kötelező műsort adnunk!!!!!) és ugyan szabadnapos lennék, de azért kötelező ott lennünk

szerdán délelőtt megy 10-re kell mennünk értekezletre az Üllői útra, aztán jövünk ki nyitni.....hát ahhoz sincs semmi kedvem sem, gondolhatod :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="csucsu05"]A írta:csucsu05rikon: köszönöm :) Azt még nem tudom ezt folyamatosan kell inni vagy a mensi alatt kell szünetet tartani?

A menszi 1. napjától 14. napig. :)
Szívesen, és remélem Neked is használni fog. Az íze, nem túl nyerő, de mézzel egész "finom".

Nórikám,
válaszoltam...
Vendég

Sziasztok,

Nórikám: még mindíg tart a rossz hangulat? Remélem hamarosan kilábalsz belőle. Igen beparáztam a hsg-től, most meg majd 9 hónapig parázok, hogy minden rendben legyen.

Babszi pihengess. Én meg ebben a hurrkiánban aludni nem tudtam. Nem néztem még a blogod, de gondolom leírod majd milyen volt a kiállítás.

Krisz: nagyon szupi helyen voltatok! Én is szeretnék majd megtanulni síelni!

Kép
Kép
mirci74

Arikon: Köszönöm a hasznos tanácsot! Remélem bevállik:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nóri és mindenki: a Fabianni mályvateáról most olvastam, hogy kismamák nem ihatják! Ne haragudjatok lányok, hogy ilyen felelőtlenül ajánlgattam, de én mindig azt ittam, ha ilyen jellegű problémám volt :( baromira lelkiismeret furdalásom van :(

Mircinek (halk) de szívből jövő gratula!

Luca, eltűntél nagyon: mi a helyzet felétek?

Krisz: annyira jók a képek :)

Babszika a fejfájás remélem hamar elmúlik! Pihenj sokat, mert most mindenféle járvány van!

Képzeljétek, pénteken megyek gyakornoki állás-interjúra. Húú, már nagyon izgulok.

Judit
Kép
sonny

Sonny: Mikortól szurkoljunk?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
akkor pont Valentin-napon mentek, remélem ez jelent valami jót...
sirkici

Én is nagyon remélem......15-én lesz hat éve, hogy megismerkedtünk egymással.....úgyhogy remélem, hogy csak jót fogunk hallani :shock: :lol: :shock: :lol: Már nagyon várom.... csak az a kár, hogy nem tudtak hamarabb adni időpontot :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska: sajna ez a hónap nem alakult vmi jól, a férjem Belgiumban volt a félidőnél :( meg amúgy is iszonyat stresszes volt, szóval most örülök, ha normális időben megjön. :roll:

Judit
Kép
sonny

Sonny: Hát akkor legyen a még nem babásoké a február :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

állítólag arcüreggyuszi!
szóval vigyázzatok, mert állítólag ez az újabb járvány!!!!!! :(

babszika

No, így teljesüljön minden vágyam...elöntött a niagara. :(

Sonny,
sajnálom, h. a férjed távol volt tőled.
Vendég

Sziasztok!
Ez a legelső írásom bármilyen fórumba. De egy kedves ismerőst véltem felfedezni közöttetek, Zsuzskát. Én szolnoki vagyok, anyukád volt kolléganője és Kati. Remélem megismersz.
Amiért írok, az a hónapról hónapra tartó küzdelem, ami számomra is ismerős.... volt (első házasságomban).
Segíteni szeretnék, egy újabb, ha még nem hallottátok, homeopátiás szerrel, Mastodynon a neve. Nekem egy elsősorban homeopátiás szerekkel gyógyító nőgyógyász orvos írta fel, mert miután abbahagytam a fogamzásgátlót, sehogy nem akart beállni a ciklusom. Azt mondta, hogy kb. 3 hónap kell, mire teljesen jó lesz minden. Már az első hónapban (már nem emléxem pontosan) normálisan megjött, a harmadik hónapban úgy határoztam, kipróbálom, hogy nem szedem, mi történik. Aztán nem jött meg a 40. napon sem.... hát persze, mert a legnagyobb megdöbbenésemre kismama lettem. Ez itt nem a reklám helye, de úgy gondolom, hogy nagyon sok nő hiába szed vitaminokat, az kevés a peteérés szempontjából. Mi most szereténk 2. gyereket. Három hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült. Most megint szedem kb. két hete a cseppeket és végre most éreztem is, és jele is volt, hogy van pém. Az már más dolog, hogy mi lesz belőle, de legalább már tudom, hogy most volt. Egyébként elvileg vényre lehet kapni, de kiadják anélkül is.
Ne haragudjatok, hogy csak beszemtelenkedtem a topicotokba.
Kati
szolkata

Bocsi még egy gondolat. Zsuzska! Másik topicban írod, hogy a prolactinnal vannak gondjaid. El is futottam az én csodaszerem papírjáért, mert úgy emlékeztem, hogy ilyenről is ír. Bemásolok néhány mondatot, ha nem bánjátok:
"Növényi eredetű anyagok felhasználásával készült, belsőleges használatra szánt, alkoholos oldat a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére. A Mastodynon a prolaktin szintet csökkentve fejti ki hatását. A prolaktin felszabadulást gátló hatás állatkísérletekben is kimutatható.
A prolaktin-redukció megszünteti a gonadotropin-szekréció zavarát, így normalizálja a menstruációs működést és fiziológiás oestrogen/progesteron arányt eredményez, továbbá megszünteti a prolaktinnak az emlőmirigyre kifejtett proliferatív."
(a benne lévő alkohol 4 perc alatt elbomlik)
Ezek szerint lehet, hogy nekem is prolaktin gondom volt... ???
szolkata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?