Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasom,itt a rennie-ről van szó,nekem bejött.Tegnap előtt olyan gyomorfájásom volt hogy egész délután csak feküdtem,csak pisilni keltem fel,de akkor is minden mozgásnál fájt.Bevettem egy rennie-t,szerintem nem olyan vészes,mire aludni mentünk már vacsizni is tudtam.
Mindjárt megyek az új dokihoz,kiváncsi vagyok,milyen :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Éjszaka nagyon rosszat álmodtam:hogy a Férjecském meghalt,és ott sírtam a sírja melett.Borzasztó volt azt érezni hogy egyedül maradtam két,és fél gyerkőccel,nagyon hiányzott.A Vercsi ébresztett fel hogy ne horkangassak már-jó volt felébredni,de meg kell mondanom,azért megkönnyeztem,olyan rossz volt. :(

Nem szeretem az ilyen álmokat,volt már hogy azt álmodtam,hogy az egyik gyerekem halt meg-hát az is egy borzasztó rossz álom-ilyet már a férjem is álmodott.

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt! Annyira szúrogat a hasam, hogy csak na. Igen erősen. Néha feljajdulok. Szerintetek ez normális??????????? Rolling Eyes Éjjel is volt valami mert felébredtem rá. Odanyúltam a pocimhoz, hogy megsimizzem, erre éreztem Pöttyöt Laughing ! Igen ficánka volt. De a szó szoros értelmében ki tudtam tapintani Smile aztán a simitől megnyugodott és ment ő is aludni.

Kike, hu de rosszat álmodtál. Nem szeretem az ilyen álmokat! Én ilyenkor sírni szoktam és erre ébredek fel.

Figyu csajok, még 1 kérdés:
Ti amióta terhesek vagytok nem horkoltok???? Én soha nem horkoltam, mostanság arra ébredek fel hogy 1et horkantok :oops: (hála égnek felébredek) aztán alszok tovább. 1 éj alatt kb 3szor játszom ezt el... :shock:
magdolnam

Sziasztok!

Kike! Én is álmodtam már, hogy anyukám meghalt. Sírtam is és arra ébredtem fel. Nagyon nagy megkönnyebbülés amikor az ember rájön, hogy csak álom volt az egész. De az érzelmek nagyon valóságosak. Azt mondják, hogy akinek a halálát álmodjuk sokáig fog élni.

Magdolnam! Szerintem én nem horkolok, de majd megkérdezem apát. Én inkább beszélek álmomban, meg felülök. De szerencsére nem kelek ki az ágyból. Ezek gyerek korom óta megvannak.
Nekem is szúrogatott régebben a hasam, de azért nem annyira, hogy feljajduljak. figyelgesd magad, biztos el fog múlni.
Nekem inkább olyan volt, ami jobban fájt, hogy beszorult a levegő. De az is inkább Rolival. Olyankor a lábamat alig tudtam ülve megemelni, hogy megnyomjam a kuplungot.

Roli még alszik mint a bunda. Csoda, ilyen is régen volt már. Mostanában 7-kor már kukorékol. Picurka meg itt ficánkol. Komolyan lányok, kezdek félni, hogy ez a baba nem sokat fog aludni akkor sem, ha kibújik :? Olyan kis eleven.

Kép
szly27

Sziasztok!

Szly27 még nem tudom mikor kéne menni 4d-re állítólag 24 hetes korig a legszuperebb utánna már túl nagy, valószínűleg jövőhéten felhívom és bemegyek

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

sziasztok: én is rémeset álmodtam most éjjel, azt, hgoy elvesztettük a babánkat. szörnyű volt, és most azon stresszelem magam, hogy miért nem érzem mocorogni. oké, eddig sem éreztem mindig, de most hajnal óta semmi, és tiszta ideg vagyok. tudom, nem kéne, csak egy álom volt, de akkor is olyan rossz. :(

hasfájás: nálam most nincs, csak köldök-tájékon nyilall bele 5-10 másodpercre, naponta párszor. elég rossz érzés, még sosem éreztem ilyet. :?

mia_snow

Jó reggelt "Gömböckék" :lol:

Most a kisgömböc van esti mese-terítéken, innen a ,megszólítás :D

Csillala: köszi, hál isten ez volt az utsó (7 vizsga volt összesen), és mindegyik sikerült :lol: de a héten már kell menni 2 napot suliba :?
Te mikor végzel?

Wera: köszi a tanácsokat, még nem sikerült foglalni, mert a férjemmel elég nehéz időpontot egyeztetni, de remélem pár napon/héten belül tudunk menni, de az is lehet, h csak 2esben megyünk, mert febr 14én évfordulózunk :lol:
nekem is hideg tej+háztartási keksz+rennie volt a befutú, főleg a 7. hónaptól, ja és az ananász, citrusfélék, fűszeres kaják fokozzák a gyomégést, legalábbis nekem

Kike: sajnálom, h ilyet álmodtál, én is szoktam, és persze bőgve ébredek :cry: sőt apa szerint én kardozom éjszaka, folyton rugdosom az oldalát
amúgy már álmodtam olyat is, h kismajmot szültem, de szerencsére nem így lett :)

megyek elfogyasztom a második reggelimet, mert a védőnéni szerint még nem híztam eleget (4kg eddig), úgyhogy adok babócának energiát :lol:

menjen sétálni aki tud, gyönyörű az idő!!!!!!!!

húúú most hirtelen nem emlékszem ki írta a pocak-görcsöt :oops: , de sztem érdemes a dokit felhívni, és PIHIZNI 1000el!!!!!!!
üdv

manomama

Mia! Ne izgulj! Majd jelentkezni fog a baba. Én is van hogy belelovallom magam, hogy valami baj lehet. És minden figyelmemmel azon vagyok, hogy mikor mozdul már meg! Persze olyankor nem jelentkezik. CSak akkor amikor már nem figyeled annyira.

Kép
szly27

Jó reggelt!

Én a szokásoshoz képest tűrhetően aludtam, csak 3x voltam kinn pisilni és csak 5-6-ig kukorékoltam, aztán még aludtam 9-ig.

Kike- én is úgy tudom azt mondják hogy akinek a halálát álmodjuk az sokáig fog élni, úgyhogy ne aggódj! Biztos csak nagyon félted a szeretteidet.
Én szegény halott nagypapámat szoktam mindig látni meghalni álmomban, akkor sírva kelek és egy darabig azon tűnődöm hogy igaz-e. De sajnos igen :cry:
Na de elég a szomorkodásból!!! Jól felvidítottalak, mi? :lol:

[quote]n írta:em horkoltok????

Én nem, apa viszont egyre jobban és nem igazán tudom mit tehetnék ellene. Mindig megbökdösöm hogy forduljon meg, de 2 perc múlva megint a hátán van. Lehet hogy ez is közre játszik abban hogy nem alszom... sőt biztos. De hát mit csináljak??! :?

Szly - én is tartok tőle hogy milyen aktív lesz ez a babuci, mert borzasztó sokat mocorog és egyre erősebben! 2 napja este olyan szinten taposta a szeméremcsontomat és környékét hogy könnyezett tőle a szemem. :shock: Nem korai ez még egy kicsit :?: Akkorákat nyilallt bele, hogy kínomban már forgolódtam, aztán felkeltem, még ettem is, hátha akkor abbahagyja. Tartok tőle hogy a fennmaradó 4,5 hónap alatt még jól meg fog kínozni párszor! :?
Sógornőm (aki most szült 2,5 hete) is nagyon félt tőle hogy Emma baba sosem fog aludni mert odabent rendkívül aktív volt, de nagyon jó gyerek, sohasem sír, sokat alszik, szépen eszik és ha ébren van, akkoris csak nézelődik és pofákat vág. Neki szerencséje van, hátha nekünk is bejön ez a téma! :lol:
Vendég

Apósom alvásterápiára jár, mert annyira elviselhetetlen a horkolása, hogy anyós kiköltöztette a szobából. Kapott rá gyógyszert és visszaköltözhetett. De oda 1/2-1éves várakozási idő van :shock:
magdolnam

Mia - egyél egy kis csokit, nekem attól mindig felpörög a bébi! :D És ne aggódj, nem lesz semmi baj! Biztos vmi front van, látod, mindenki hülyeségeket álmodott! :wink:

Manómama (és akit még érdekel) - most tudtam meg hogy 11-én torkos hétfőt tartanak az Avocado-ban, mert a csütörtök már full-on van! Még lehet foglalni! :wink:
4 kiló hízás kevés?? Én csak 2,5 kg-t híztam, de nekem senki nem mondott semmit! De hát eszem rendesen és a bébi elég nagy, úgyhogy nem lehet gáz, nem igaz? Az a lényeg! :D
Vendég

Gyógyszert a horkolásra???????? Aztaaaaaa! Ezt még sose hallottam!!!! Vajon mi lehet abban???? :lol: Ha nem javul a helyzet én is elküldöm Apát vmi ilyenre! Sajnálom is, mert sokszor mérges is vagyok rá, pedig nem tehet róla szegény, de az egyik legrosszabb szerintem ha az alvástól fosztják meg az embert, főleg egy ilyen hülyeséggel! :?
Vendég

Kike!

Ne aggódj az álom miatt! A férjed bizonyára nagyon sokáig fog élni!

Wera!
Már csak 40 nap a nagy napig!! Már biztosan izgulsz!

Én ma elértem a +4 kg-ot.Teljesen kétségbeestem.Már kezdek "bálnásodni".Úgy érzem magam néha ,mint egy tank! :shock:

Kép
orsitigris

horkolás: orrsövény-ferdüléstől is lehet, azt érdemes megműttetni. nem túl kellemes beavatkozás, de sok jó dolog szól mellette.

én nem horkolok, csak hanyatt fekszem, ami bosszant, mert tudom, hogy nem ártana róla leszoknom. de eccerűen mindig hanyattfekve ébredek. mit lehet tenni ilyenkor: ráadásul a gyerkőc teljesen beépül valahova szerintem gerinctájékra, mert a hasam képes eltűnni, pedig már nem olyan kicsi. :S

mia_snow

Wera! Az jó, ha Emma jó baba, de még csak 2 hetes. Hallottam olyat, hogy 3 hétig evett, aludt a baba. Utána mintha kicserélték volna! Este állandóan sírt, miután fürdés után az utolsó patentot bepatentolták.

Segítsetek! Roland kicsit megégette a mutató és a hüvelyk ujját. Lett rajtuk egy-egy hólyag. Bekentem Fenistillel, de azt is nehezen, mert nem hagyja hogy hozzányúljak. Most meg állandóan ordít, mert ha valamit megfog fáj neki. Mit csináljak vele? Szerintetek ragasszam le?

Kép
szly27

Sziasztok!

Én egész hétvégén szinte csak aludtam!
Persze csak napközben, éjjel meg forgolódtam. :?
Nem gyógyultam meg teljesen, de ma már megyek dolgozni.

Szly, szerintem ne ragaszd le, a levegőn gyorsabban gyógyul. Tegyétek gyakran hideg víz alá. Nincs otthon valamilyen aloe verás kencéd? Az jó rá. Gyógyszertárban is kapni, csak nagyon drága.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Csatlakoznék az álmodókhoz! Én a kórházban nyomultam, és még szültem is! Pedig még az odébb van, igaz, hamar eltelik az idő, de akkor is.......... :?

Orsitigris, +4kg. Akkor az én +10kg-ommal mit kezdenél? Bár a védőnő szerint nem sokat híztam, csak a pocim akkora, mint egy 6 hónapos kismamának! :oops:

KépKép
hene

Patr.!
Bekentem Fenistillel, az van itthon. Már nem sírdogál. Azért kipróbáltam a beragasztást, de leszedte. Arra volt jó, hogy nem használta addig azt a kezét. De nem sokáig bírta. Az a baj, hogy hiába fáj neki, nem vigyáz rá. Fog vele, sőt még egy nagy teli műanyag dobozt is felemelt és sírva hozta oda nekem. Olyan kis oktondi még!!

Kép
szly27

A hideg vizet is próbáltam, de annyira sírt, hogy nem csinálom többet.

Kép
szly27

Sziasztok!!

Ezek szerint nem csak nekem vannak iyen rossz álmaim mostanság. Vagy 2 napja a tesóm lakott az utcán mert kirúgták és kukáznia kellett meg ilyenek. Arra keltem, hogy sírok. Aztán Mogyoró is meghalt a hasamban és nem vették észre, és én is majdnem meghaltam. Aztán már a kezemben volt, megszültem és úgy halt meg...és még sorolhatnám. Én nem tudom, de mostanság nagyon sz..ul alszom. Napközben meg nem tudok aludni, mert olyan jó idő van, hogy mennék állandóan valahova, pedig fáradt vagyok. Na mindegy.

Képzeljétek!! Apukám rendbe hozta az öcsém régi bölcsőjét. Már vagy 3 hete szenvedett rajta és most kész. Majd teszek fel képet róla, de még én sem láttam, csak a tesóm mondta, hogy nagyon szép lett. Hát tök aranyos apa, hogy helyrehozta. Bár nagyon várja már az unokát!! Nem csoda, ő lesz az első!

Szly! A PAN-THE-NOL nevű spray kifejezetten égésre való. Nagyon jó készítmény. Én is megégettem magam és nagyon durván csillapította az égést. Pár perc múlva egyáltalán nem fájt. Ne ragaszd le neki semmvel és a víz sem tuti rá sztem. Ez meg olyan, mint a borotvahab, találj ki valami, hogy az újjacskája borotválkozik, mint apa szokott meg mittomén. És tuti jó lesz rá!
Igaz, hogy van vagy 1200 ft, de az sokáig jó.
Remélem hamar meggyógyul.

sz.andi

Orsi - Te bálna?! Ne viccelj már! Én emlékszem a fotódra, tök vékony vagy!!! És a 4 kg egyáltalán nem sok! Egyébként én is sokszor úgy érzem magam hogy dagi lettem, de ha megyek valahová és meglátom magam egy kirakatban, csak egy gombóc vagyok egy pálcikán! :lol: Szerintem Te is!!!! :wink:
Igen, kicsit para hogy már csak 40 nap, de már várom, nem aggódok! Holnap megyek le vidékre intézni a dolgokat, már alig várom!!! Végre láthatom a Zanyukámat is! :D
Vendég

Szly - lehet kapni habot és krémet a gyógyszertárban kifejezetten égési sebekre. A hideg víz azért nem jó, mert attól még nagyobb lesz a hólyag.
Vendég

Köszi lányok!
Még jó hogy mondjátok a Panthenolt! Van is itthon. Tavaly nyáron vettük, amikor Olaszországba mentünk nyaralni. Az tényleg nagyon jó. Be is kenem neki.

Kép
szly27

Hízás! Én nagyon büszke voltam, hogy csak 2 kilót szedtem föl, de az utóbbi 3 hétben vioszont + 3-at. Szóval most 6kg-nál járok, és tényleg én is gombócnak érzem magam. Ezért nem is szeretem magam nézegetni a tükörben, sem a kirakatokban. Szégyenlem magam, de nem fogok koplalni, mert manó is van. Ha nem lenne eleve nem néznék ki így. Majd, ha megszületik, megoldódnak a súlyproblémák. Adig meg marad a letakart tükör.
Bár nem viszem túlzásba a kajálást, félre ne értsen senki! Meg mozgok, nem punnyadok itthon.

sz.andi

Bocsi, 5 kg-nál, bár az az egy kiló...3 nap és aktuális lesz :D

sz.andi

Kép

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Megpróbállak utólérni titeket!
Tegnap nem volt internet,elvitte a szél! :lol:
Mire visszajött elment az áram!
Szétb....tt az ideg tőle!
1X már ma is eljátszotta!

Kike! Én is úgy tudom,hogy sokáig fog élni,nekem is volt már ilyen és annyira jó felébredni!

Mi volt éjszaka,hogy mindenkinél meghalt valaki?
Én azt álmodtam,hogy dolgoztam a kórházban és egy kövér,idős pasi próbáltunk újraéleszteni,de nem sikerült!
Az is szörnyű volt pedig sose láttam,és ilyenkor mindig parázok,hogy vajon mit jelenthet?
És alíg merek visszaaludni!

Féj a fejem,biztos ettől a hülye időtől!

A legújabb panaszom,hogy szédülök és általában háton fekve!

Szombaton buliba voltunk,a barinőm 30. szülinapjára meglepi bulit kapott ajiba!
Szegény! Jól meglepődött,szóhoz sem jutott!
Olyan emberek is voltak akikre végképp nem számított! :lol:
Tök jó volt!
2-kor jöttünk haza,úhygogy tegnap hulla voltam!

Kép

Kép
ibm

Wera! A júniusi topicban már hiányoltak!
Még nincs rózsaszín cumid a tábliba???????????
Spuri át!
Csupa kék cumi van,gyarapítsd a rózsaszínt! :lol:

Kép

Kép
ibm

IBM!
Próbálj nem a hátadon feküdni. Tudom, hogy szar, de a szédülés sem jobb. Te milyen osztályon dolgozol?

sz.andi

Sziasztok Kismamik!

Segítsetek mert nem tudok képet felrakni, pedig megmutatnám Nektek a kis szégyenlősömet!
Vendég

Babuli!
A képet le kell kicsinyíteni legalább 600X600-as méretre. Rá kell kattintanod a Melléklet feltöltésére, ami ez alatt az ablak alatt van. Utána Tallózás, kiválasztod és feltöltés.

Kép
szly27

Ibm! Én akkor szédültem háton fekve, amikor nem voltam terhes. Most csodálkozom is magamon, hogy tudok háton aludni.

Kép
szly27

Babuli! Lehet érthetetlen voltam. Szóval az alatt az ablak alatt, amibe írni szoktál.

Kép
szly27

Ortopédián dolgoztam,aztán egy kicsit idősek otthonában és most táppénz!
Imádtam! :D

Kép

Kép
ibm

Csajok!

Sajnos nem tudom lekicsínyiteni akkorára, hogy berakja. Nem tudom miért.
Vendég

Fölteszem a bölcsőről a képet. Nagyon aranyos. Van vagy 25 éves...
Ez Anyáéknál marad, hogy legyen ott is valami..

Kép :lol:

sz.andi

Sziasztok!
Hát én álmokról nem tudok beszámolni, legalábbis ezen az éjjelen nem.... :( Ugyanis semmit nem aludtam! Reggel 5-6 felé aludtam el, de 7-kor meg kelni kellett mert suli volt! Meg a fejem is rettenetesen fájt!

Csajok, szerintetek nem korai, ha elkezdek ruhácskákat vásárolgetni?? Holnap töltöm a 17. hetet.....

A felső vonalzó leállt, de hagyom még egy pár napig, hátha meggondolja magát, és ujra indul!

d.dodó

Babuli! Nincs valami programod, ami mondjuk a digitális fényképezőé? Én azzal szoktam! Úrjaméretezni és ott te adod meg a méreteket. (REsize)

Kép
szly27

Sziasztok!!

kike ami az álmodat illetti el tudom képzelni mit éreztél, én 5 éve éltem át ezt valoságban :cry:
Ma kicsit vásároltam vettem egy melegitöt meg egy cipöt.
Tiszta rossz kedvem van,olyan depis vagyok mostanában,minden idegesit és akkor bumm-robbanok.Tegnap én is azon bögtem hogy nem tudom a farmeromat becipzározni,meg begombolni,és ez még csak az eleje,mi lesz késöbb??
Meg hullik a hajam, és csupa korpa,foltos az arcom és még sorolhatnám.
tI IS IGY VAGYTOK?????????????vagy csak én vagyok egy hülye hisztis p.......???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne izgulj nem csak te vagy ilyen hisztis!
Én nagyon próbálok pozitív lenni,talán ha jön a jó idő,minden jobb lesz!
Néha én is elviselhetetlen vagyok!
Utánna persze szégyellem magam!
Nemtudom meddig leszek ilyen pozitív,de próbálok!

Babuli! Próbáld meg úgy,hogy rámész a képre,jobb egér-szerkesztés-kép-nyújtás,döntés-ezt állítsd 50-50re és így mentsd el!
Utánna próbáld beilleszteni,én így szoktam!
Sok sikert!

Kép

Kép
ibm

Nyugi Ronix! Hogy "vígasztaljalak", az én hajam is hullik. De ez semmi ahoz képest, hogy hogy fog hullani majd szoptatás közben. Nekem akkor annyira hullott, hogy nem mertem fésülködni, de még a hajamhoz sem nyúlni, mert egyszerre vagy 30 szál maradt a kezemben. El fog múlni! Utána nőttek a babahajak. Nincs frufrum, de olyan mintha lenne a sok kis új haj miatt.

Kép
szly27

Behülyült a vonalzóm! Reggel 18+6 voltam, délelőtt 19, most meg már 19+1. Ki érti ezt?
Megpróbálom helyrehozni.

Kép
szly27

Siker!

Kép
szly27

Sziasztok!

huh, ti aztán termeltetek! :D

Szly!
Lehet kapni gyógyszertárban Irix nevű sprayt, ami mindenféle égésre jó. Még ha napon leégsz, arra is!

Voltam ma genetikai uh-n, minden rendben van a kiscsajjal, bár most annyit nem ficánkolt mint szokott, de utánna bepótolta, mert rugdosott hazafelé végig! :D

Szombaton kész lett a 2. goblen, felrakom nektek!

Kép

Kép
Kép
kisfóka

Szly - ha így haladsz, ebből már a hétvégére 9. hónap lesz! :lol:

Andi - gyönyörű a kis bölcső, ügyi apukád van hogy ilyen szépen fel tudta újítani! Mintha új volna! :D

Babuli - paint-ben próbáltad lekicsinyíteni a képet? Én ott szoktam! Más ötletem sajna nincs, de nekem is volt már amit ott sem sikerült és Kike megcsinálta nekem! Szerintem segít neked is ha szépen megkéred! :wink:

Dodó! A múltkor nekünk is megálltak a nőivonalas vonalzóink vagy 4-5 napra, aztán elindultak és behozták a lemaradást! Az is hétvégén volt, úgy látszik ilyenkor zizis a rendszer! :twisted:

Ami - ok, megyek át a júniusba is! :oops: Tudom, kissé elhanyagoltam őket mostanában... :roll: :)

Ronix - szerintem szépen csomagold el a nem kismamis nadrágjaidat egy dobozba és tedd el jó mélyre, hogy ne is akard többet elővenni! :lol: A 14. héten vagy!!! Naná hogy nő a pocid, nincs ezen mit csodálkozni! Egyszer én is elsírtam magam hogy semelyik gatyámat nem tudtam fölvenni amit akartam, mert hiába bandázs meg ilyenek, akkoris nyomják a hasam ha ki vannak cipzározva, amikor leülök! Kb a 8. héttől már nem gomboltam be a nadrágjaimat és a 15-től már föl se veszem őket. Pedig nekem van itt a legkisebb pocim, de ha egyszer kényelmetlenek, nincs mit tenni!!!
Én naponta kapok hisztirohamokat és (Apósom a megmondhatója) Isten óvja azt aki szembeszáll velem!!! :twisted: :lol: Amúgyse vagyok egy egyszerű eset hátmég így terhesen!! Depi, hiszti és rózsaszín ködös hoppárék váltják egymást szélsebesen. Remélem azért majd alábbhagynak ezek az ingadozások idővel mert tényleg nem túl kellemes! :? :P
Vendég

Hát Wera! Valahol nemis bánnám, ha már a hétvégén a kilencedik hónap telne. Másrészt meg nem hagynám ki, ami még hátra van.

D.Dodó! A felső vonalzódat újra tudod csinálni, mert nem az utolsó vérzést kell beírni dátumnak, hanem a kiírás dátumát. És ugy 2007-ben már nem fog senki szülni :) Due date: lejárat napja

Kép
szly27

ugy=ugye

Kép
szly27

sikerült ujra csinálnom a vonalzóm, és bemásoltam az uj kódot, most már működik :) !

d.dodó

Ronix, ez alkati kérdés! Én 12 hetesen már csak kismamanadrágot tudtam felvenni. :? De nem igazán zavar a dolog! Eltettem a nadrágjaimat egy zsákba, ne is próbálgassam őket, mert felesleges.
A hajam nem hullik. Eddig hullot. Most nem, és göngörebb, mint valaha. Mindenki azt kérdezi most daueroltattam terhesség alatt :?: Nem csak egyre göndörebb. A vasalással mr nem is próbálkozom, mert felesleges! :cry:

KépKép
hene

hú, én mit nem adnék azért ha a szögegyenes hajam begöndörödne :D

amúgy azt nem mondanám hogy nem hullik, de kevésbé hullik, mint előtte. az arcom pedig kb 1 hete elkezdett szépen tisztulni. a körmeim szépek, gyorsan nőnek, viszont így rétegesen berepedeznek, elég gyakran. :(

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?