Barbi
Jaj, úgy örülök, hogy spontán sikerült!!! Vigyázz magatokra!! Én meg most épp drukkolok, hogy megjöjjön, mert mi már kb. 5-6 hónapja próbálkozunk, de most beteg voltam, és szedtem nemjó gyógyszereket is.
Holnapra drukkok!!!
Amica
Jaj, bocsi, bocsi. Tudom.
Már többször ki kellett kapnom a kezéből a telcsit, mert össze-vissza nyomkodja, és pont Te vagy a telefonkönyvben elől. Már beírtam Eléd egy A betűt, hogy ne Te legyél az első, – uis, ha üzenetet ír, ahhoz elég csak a középső gombot nyomkodnia, és szépen végigmegy az üzenet íráson, majd a címzett kiválasztásánál Te jössz be, mert Te vagy ugyi az első – erre vhogy mégis Téged választott ki.
Úgy látszik, szimpi vagy neki.
Amúgy múlt hétfő óta mi is dögrováson vagyunk. Szerencsére nálunk hányás, hasmenés nincs. Viszont van fullasztó köhögés, amit leginkább Apa meg én produkálunk. Még Fici bírja a legjobban. Csak 1-2 napig volt lázas, de 38,3 fölé így sem ment a hője. Múlt kedden már este fél 6-kor beszundított és reggel fél 9-ig húzta a lóbőrt. Akkor felkelt enni, majd visszaaludt. Legközelebb délután fél 3-kor ébredt, akkor ebédelt egyet. Azóta meg úgy kel és fekszik, mint általában. Jobbulást Nektek! Nekünk sajna emiatt elmaradt a hazaút, majd most hétvégén megyünk, ha minden jó.
Jesszum! Janka milyen nagylány lett!!!
Csak lesek! Látom, Ágnes még mindig cumizik. Fici szerencsére magától elhagyta. Vagyis volt egy kis kényszer, mert szétrágta a cumiját, és nem adtam oda neki. De 2 nap múlva már semmilyen nem kellett neki. Ahogy a cici sem.
Tiza
Éljen!!!! Mármint a menzi!! Hajrá tesóbaba! Remélem, most spontán sikerül. Az uncsitesóm meg – akinek az első babája clostis, és az első clostis hónapban sikerült, márc. 23-án lesz 2 éves – megint babás. És ikrekkel!!! Szerintem tuti a clostitól.
Szilvi
Ne izgulj, hogy sárga még Marci. Réka majdnem 2 hónapos volt, mire a véreredménye jó lett. Neki is volt több csillagos eredménye, de nem volt gond belőle. A cukros víz csak tévhit, hogy segít. Amúgy, amíg szopik, lassabban is fog múlni a sárgasága, mert az anyatejben van vmi, ami gátolja a bilirubin elbomlását. Úgyhogy nyugi!!! Szép lassan el fog múlni neki!
Remélem, Apukáddal semmi komoly baj nincs. Jobbulást neki!!
Nelli
Szegénykém! Te aztán nem pihenhetsz sokat! Brigi meg milyen ügyi!! Nektek is mielőbbi jobbulást! Már lassan itt a tavasz, meg a jó idő, és a fránya betegeskedő időszak is csak véget ér egyszer.
Kismok
Jaj, úgy sajnálom a szopi dolgot.
De tudod, más babák is felnőttek tápszeren. Julcsi is. És nagyon szép, egészséges kislány. A lényeg, hogy Te mindent megtettél!! Julcsi alvása javult??? A hordozókendő akkor jó dolog? Érdemes venni?
Tündi
Én csak ámulok-bámulok, hogy még mindig bírod a vizsgázást, tanulást, gyereknevelést, háztartást… Még leírni is fárasztó!!
Emma
Szép helyen voltatok! Tavaly mi is Fici fél éves korában voltunk pihizni 1 hétvégét. Mi azért nem fürdettük meg.
Az hagyján, hogy nem olyan állagú, mint az anyatejcsis, de még a szaga is rosszabb lesz.
Ficinek szopis korában szinte minden pelusozásnál volt kakija, majd ez lecsökkent napi 1-re, de akkor már mást is evett. Most van, hogy hetente csak 4-5ször kakil. Viszont olyan büdiket tud produkálni, hogy csak elhúz előttem és már tudom, hogy kaki volt.
Bogáncs
Nagyon ügyesen megszervezted ezt a keresztelős-szülinapos dolgot! Én azért kivárom, míg megírod a szüléstörit.
Haga
Nekem az volt a legszarabb, mikor megindították infúzióval a szülést, mert rögtön sűrű fájásaim lettek, tágulni meg nem tágultam. Viszont jót tett az epidurál, mert utána nem fájt és szépen ki is tágultam, így megúsztam a császárt. A szülésznők is azt mondták, hogy a legrosszabb, amíg nem érsz a kitolási szakhoz. Az már állítólag jobb. Előre persze ne izgasd magad, és még tartsd benn Albert babát pár hétig!!
Én Maltofer Fol-t szedtem és szedek. Nekem ettől az egytől nem fáj a gyomrom. Szerencsére hányni a másikaktól sem kellett. Sajna, nincs jobb ötletem.
Mona
Ha nagyon székrekedéses Dani, akkor próbáld meg a szilvát. Azt szeretni szokták, meg segít is altájékon.
Boboka
Hú, csak 30-án mész legközelebb UH-ra?! Hát, nehéz kivárni, az tuti. Jól vagytok?? Hogy bírod??
Na, most ennyire futotta. Bocsi, ha kihagytam vkit, de nem lapoztam vissza.