Új privát üzeneted érkezett!

Rendben.Ahogy vége a felújitásnak,lessz időnk.De lassan kell vinni Rékát kontrollra,és akkor is arra megyünk.Legalábbis remélem mert december óta próbálok időpontot kérni,és mindig azt mondják,telefonáljak a jövő héten,mert még nincs ambulancia.Örülnek,ha a koraszülött int.működik a MÁV-ba.Ezért volt olyan sürgős a költözés a Szabolcsból.

Tényleg miért hagyják Tittit ennyi ideig szenvedni?????????

Kép

Kép
ancsa03

Szegény Tittina!!!!
Nagyon szorítok!

Csajok!

Képzeljétek Apa egy gyógyszertárban felfedezett egy aranyos gyógyszerész hölgyet, aki homeopatiaban jártas.
Szedem az urtica Urenset, napi 2x 5 bogyót és iszom a laktoherb teát.
A hölgyemény azt mondta, hogy az egyik urtica adagot váltsam fel ricinus communis 5ch nevű bogyóra. (ezis tejserkentő).
Nevével ellentétben ez a ricinusos valami nem okoz hasmenést!:-)
Szóval nagyon nagyon nagyon bejött a tipp! Ugyan még csak 2 napja szedem, de láthatóan több a tejci!!!
Ára ugyanannyi, mint az urtica urensé (Apa mondta) 530 Ft.
Szóval aki megteheti, tényleg próbálja ki!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Krisz
Tegnap estére én is kifogytam majdnem a tejcsiből, úgyhogy ma laktoherbbel indítottam. Erre ma annyit alszik a csajszi?! Majd' kipukkadok! :lol:

Szegény Titti! Még mindig semmi hír?! :(

Kép
Kép
Kép
cas

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Eloszor is mar szetizgulom magam Tittiert, es valojabn nem ertem, mi is lehet vele. Bar ha jol belegondolok, az en szulesem sem volt egy leanyalom. :( De azert neki jobbat kivannek.

Ket es fel honap utan ma tudtunk eloszor kimozdulni, vegre egyik gyerek sem beteg (orrukat azert meg tisztitani kell...).

Teszek errol is fel nehany kepet
Puszi mindenkinek
Gem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Írtam Tittinek, hogy szorítunk érte, s hogy ha van ereje írjon egy -két szót...remélem, hogy hamarosan kapunk híreket Felőlük :roll:

Gem :D
Megzabáloooom...mindkét csajszid gyönyörű!!!!! El sem hiszem, hogy Marci egy hónap múlva (kb. persze) már így kap majd dolgok után...nagyon tündériek...s Rebekáról, az ő szeméről, hajáról már nem regélek ódákat, mert úgyis tudod :wink:
Örülök, hogy jobban vagytok, már nagyon Rátok fért!!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Most írta Titti :lol: :
NAGY ÖRÖMMEL TUDATOM VELETEK, HOGY MA 14 UTÁN PÁR PERCCEL MEGSZÜLETTEM. NEVEM: BODI NAPSUGÁR JUDIT. 4KG 14DKG-T NYOMOK. ANYA IS ÉN IS JÓL VAGYUNK. KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT.

HATALMAS GRATULA NEKTEK, LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Tittina, hatalmas gratula a kislányhoz! :) :D
Sok-sok egészséget, boldogságot kívánok Nektek! Legyen mindig örömötök a csöppségben! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

TITTI!

SOK SZERETETTEL GRATULALOK NEKED! ISTEN HOZOTT AZ ANYUKAK VILAGABAN! MOST MAR LESZ MIERT AGGODNI! :lol:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kép Napsi

Kép
tittina1982

Titti
Óriási nagy gratula nektek, egy hős vagy, hogy ilyen hosszú vajúdást kibírtál! :) Napsi nagyon aranyos, és szép nagy baba! :) Sok tejcsit nektek!

Gem
örülök, hogy végre meggyógyultatok! A csajok még mindig gyönyörűek!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Kép Napsi2 Kép Napsi3 Kép Napsi4

Kép
tittina1982

Tittina hatalmas gratula a kislányhoz!Nagyon sok boldogságot,és jó egészséget kivánok nektek!!!!
Gyönyörű kislány,és nagyon szép súlya van.Réka most három hónaposan ekkora.. :wink: :wink:

Kép

Kép
ancsa03

Gemi:
Gyönyörűek a gyerekeid,és Rebeka hajával én sem tudok betelni.Örülök,hogy már jobban vagytok....

Kép

Kép
ancsa03

Titti es Titti apuka!
Gyonyoru, gratulalok! Ugy orulok nektek!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sok boldogságot és sok tejecskét Titti! Napsinak gyönyörű hosszú ujjacskái vannak!!!

Kép
nyafi

Titti!!!!

Nagyon-nagyon jó egészséget. sok tejecskét, kitartást !!!
Megérte a várakozás, nagyon szép a kislányotok!

Pihenj sokat!!!

Cas!

Miért van az, hogy egyszer van tej, és néha van úgy,hogy nincs a ciciben semmi!!!
Képzeld! Napról-napra egy hangyányival több tejet tudok adni a Manómnak! Csak napközben kell egy pici tápi.
Szerinted lehet, hogy a megnövekedett tejmenyiség miatt kakil napi 2-3x??? Eddig csak kétnaponta volt kaki!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz
Én se vagyok mindentudó! :D
De a tejmennyiség nagyon függ attól, hogy mennyit eszel és főleg mennyit iszol, mennyit pihensz!
Nekem pl. egy zűrösebb éjszaka után alig van vmi a cicikben, ha meg jót alhatok, akkor reggelre majd' kipukkadnak.
De napközben is figyelnem kell, hogy ne nagyon rohangáljak egész nap, ne idegeskedjek, mert az is odavág a tejemnek. Az ideális ha délután sikerül aludnom picit, de legalábbis aktívan pihennem.
Az tök jó, ha napról napra több a tejcsi!!! A végén lehet, hogy azt a pici pótlást is sikerül elhagyni (de ha nem, akkor sincs semmi)! :)
Ja, és csak az jöhet ki a gyerekből alul, ami bement fölül, tehát ha több a kaki biztos nem éhes! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

Eddig se hagytam éhen. Gondolj bele 6 hetesen majd 5 kiló!:-)
Hát a pihi azt tudom, hogy marhára kéne.
Igyekszem, nem mindig 5-kor kelni és délután legalább lazítani, ha nem is aludni.
De itthon 2 trehány hapsi, odakinn meg állatsereglet. :lol:

Behasalok! Az előbb elaludt a kezemben. Behajítottam az ágyba, most meg cuppog!!!!
120 ml tejcsi után éhen akar halni!

Érekes, hogy bármennyire van tele a cicim, sose feszül. Ha egész nap nem fejek vagy szoptatok, akkor éreztem 1x telinek ! De szerencsére ez csak 1 x fordult elő, hogy egész nap nem fejtem és nem szoptattam.

No megyek megkínálom a sztrájkbizottság elnöknőjét egy kis tejcsikével.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz
Ilyenkor már nem úgy működnek a cicik, mint az elején, már sose lesznek annyira feszülősek, mint az első hetekben. De attól még sokkal több tejcsi jön belőlük!
Vmi olyasmi van, hogy az első időkben két szopi közt termelődik a tej java, és szopi közben csak kevés, de aztán ez az arány teljesen megfordul, és sokkal kevesebb termelődik két szopi között, és sokkal több közben!
A 2 hapsi meg az állatsereglet meg nem csoda, hogy rengeteg munkát ad, hát drukkolok, hogy minél több pihis percet tudj csenni magadnak "tőlük". :)

Kép
Kép
Kép
cas

Titti és Gábor!
Nagyon szép kislányotok van!!! Még egyszer hatalmas gratula!!
Még Marci "csak" 7 hetes, de máris irigykedve nézem az újszülött fotókat...(Itt Tenerifén született tegnap egy kisfiú (az egyik bartátunk húga az anyukája)
Várjuk Rólatok a további híreket!

Domi :D
A múlkor kérdezted a vérvételt....6 hetesen már nem kellett volna/kellene srgának lennie, ezért küldött el a doktornéni :cry:

Ma voltunk nála, s minden rendben van Hála Istennek :lol: :lol:
Felnőtt haárértékeket írak azért vol a sok csillg, azaz eltérés,,,nagy kő esett le a szívünkről,,,5500 gramm a KisHercegem :D

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi72!!!

A kis vasgyúró!!!!!:-)
Annak nagyon örülök, hogy nincs semmi baj!
Van valami további teendőtök a sárgasággal??? Vagy ez egyszercsak elmúlik magától?

Cas!

Mindig megtudok valami újat Tőled! Az a helyzet, ha több tejcsi már nem is termelődik és ennyi marad én már ennek is nagyon örülni fogok.
A fiamat egyáltalán nem tudtam szoptatni, ő "tápos" gyerek volt. Ráadásul csak a bal ciciben van tejcsike, úgyhogy baromira örülök annak, ha napi 3 étkezést kompletten tejcsivel oldunk meg.:-)

Apropó!!!! Csodás idő van odakinn (legalábbis nálunk) a Manókám hatalmasat alukált a babakocsiban!
Olyan szépen süt a nap! Kicsit ugyan fúj a szél, de nem vészes!
Használja ki mindenki, ha tehetei!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ma nem mondott semmit,hogy további teendő lenne...a magyarországi doktornéninket hívtam még pénteken, s ő mondta, hogy itatni, itatni, itatni....mint mondta az anyatej csak "rátesz egy lapáttal", s teát kéne innia, s mondta, hogy ha nem issza meg, akkor adjak neki cukros vizet...hát ha 20-30 ml belemegy/nap, akkor sokat mondok :?
Mindig megmosolygom, amikor arról írsz, hogy a nagyfiaddal mi volt, mert sokszor kísértetiesen hasonlít a történetünk...én sem tudtam Kristófot szoptatni, s Marcira is így készültem (a lányok már tudják), s most nagyon kellemes meglepetés, hogy ennyi tejem van :lol: mostanra kezdem megszokni a gondolatot, hogy tudom szoptatni a babómat :wink:
Na megyek tejbegrízt gyártani a nagynak :lol: pici nálunk is a teraszon alszik (már ebben is egyre bátrabb vagyok, mert eddig szó szerint még a széltől is óvtam Őt :wink: )

Kép
Kép
Kép
szilvia72

most nézem, hogy az utolsó előtti hozzászólásomban mennyi hiba van :oops: mentségemre szolgáljon, hogy akkor kezemben volt a KisHercegem :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi72!

Hejjesírási hibák megbocsálytva.:-)
Kamaszkorban a tejbegríz a menő??? Én sem győzők eleget gyártani !
Úgylátszik, ahogy öregszünk, úgy leszünk rutinosabb anyák.:-)
Neked milyen érzés most babázni a nagyfiadhoz képest???

No lépek, mert a hercegnő éhes.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Titti: GRATULÁLOK A NEM KIS LÁNYHOZ!! :lol: ELISMERÉSEM A HOSSZÚ VAJÚDÁS MIATT (nekem a kis idő is sok volt :lol: ) SOK TEJCSIT JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK ÖRÖMTELI PERCET KÍVÁNOK!!!

Én asszem elszúrtam tegnap a lányomat :roll: Eddig Avent 1-es cumiból kapta a tápszert amin elnyammogott esténként. Tegnap 2-es cumit tettem rá és pillanatok alatt behörpintett 80ml tápszert. Ma erre föl nem aka szopizni. 1-2 korty után rángatja húzza aztán bemérgesedik bevörösödik és reklamál 1000-rel. Nem akarom, hogy átszokjon a cumisüvegre, olyan jó volt, ogy csak esti etetésnél kellett az üveg. Hülye helyzetbe érzem magam, mert tejem is van sőtt ahogy észreveszem egyre több (nekem most jött vissza a kezdeti nagyon feszülős korszak) jó lenne ha az elkövetkezendő x hónap mindennapja nem fejéssel telne. Pedig nem is nagyon kell dolgoznia mert nagyon folyik a tejem, nem kell erőlködnie. Asszem tanácstalan vagyok. :?

drumka

Viki!!!

Tyűűű a mindenit! Szóval nem csak az én lányom kényelmes! :-)
Én úgy tudom, ha beindul a tejleadó reflex, akkor jobban megy a tejcike a szájába, mint egy 2-es lyukú cuminál a tápszer. (én is 2-es lyukúval adom a tápszert, mert az egyessel folyamatosan eldugul).
Én nem hinném, hogy ezzel az egy alkalommal helyrehozhatatlan dolgot műveltél volna.
Gondold el! A cuminál 1 lyuk van, a cicinál 3-4-5-6 lyuk is van!Tehát szerintem csak más miatt mérgesedett be.
Legalábbis remélem! Nem tudok okosabbat mondani Neked!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Titti sok boldogságot, erőt, kitartást kívánok!!!!!!!!! Tündéri a picilány :)

Mi jól vagyunk, tej még mindig alig (napi 70-80 ml), Benci egyre többet eszik, meg is vagyunk ijedve, a tápszer dobozán van egy ajánlott adagolás, na ehhez képest 6 hónapos baba adagját eszi, eddig 5 kanalas (165 ml) adagokat evett-kb 3 óránként eszik: 6,9,12,15.30,18.30,22 kb. -most tegnap minden alkalommal megette mind a 165-öt, ma meg már annyira nyivákolt, hogy kapott még, gondoltam pár korty után majd beájul, de megette mind a 30-at, úh összesen 200 ml-t evett.
Szerintetek mit csináljunk? Teázik is néha, hátha nem éhezik meg annyira, de az sem segít :roll:

Szerintem ennek ellenére nincs felfúvódva, nem kövér, most 5060 g, születéskor 3950, durván 1 kiló 6 hét alatt, az sok?

Kép Kép Kép
Kép

Kép
kkriszti77

KKriszti!

Annyit adj neki, amennyit enni akar. Nem furcsa szerinted, hogy a tápis dobozon újszülöttnek is 100 ml-t adagol és a 2 hónaposnak is????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha éhes, hát egyen! Hidd el, hogy nem fogod tudni "túletetni".

És nem dagi!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika: :)
Hát nem tudom, hogy a cumi miatt vagy mi miatt nem akar szopizni (igaz ma délutánra megint elkezdtem vérezni ez most olyan "friss piros vér" lehet hogy ez már menstruáció? mert akkor megváltozik a bőr illata is és sok baba nem hajlandó tovább szopni. holnap megyek a dokimhoz remélem tud valami okosat mondani)
Kriszti: :)
Bencusnak nem semmi étvágya van :lol:
Én evés témába nem igen tudok hozzászólni, csak azt tudom, hogy mi szenvedünk, hol ezért hol azért. :?
De azt meg kell hagyni, hogy szépséges baba!! :wink:

drumka

Anna Szia Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni: pszichológus vagyok és a szakvizsgámhoz keresek néhány vállalkozó szellemű anyukát, aki szívesen megosztaná velem a kis körkülönbséggel született gyermekek körüli élet gondját-örömét. Valószínűleg lesz kérdőívem is, de az akkkkora macera, hogy a saját 2 hónapos Csöppem mellett még nincs rá erőm...
Természetesen akár "priviben" is várlak benneteket!
Beszélgessünk egy jót!
Sziasztok,
Anna :lol:

Kép
vicanna

Akkor még gyerek voltam én is, s a féltés, a törődés megvolt a picuri irányába, de nem láttam azt a felelősséget, amit most már ismerek...talán, ha Marci első baba lenne, akkor ugyanazt érezném,mint anno Kristóffal :roll: Az igaz, amit sokan mondanak így harmincon (részemről már javában) túl, hogy sokkal több a türelem a baba felé :)
Tejbegríz - az a baj, hogy én is imádom :wink: akkor megint kamaszodom :roll: :lol:

Kkriszti :D
Szerintem is nagyon szép Bence baba, s ne aggódj, nem lesz kövér baba!! Ahogy nézem, mi vezetünk, mert 3760 grammal születtünk, s mai mérés alapján 5550 grammosak vagyunk :lol: s a pocakjáért üvölteni tud, de nem érzem, hogy sokat enne, a 150-es szorzó szerint inkább kevesebbet, azaz nem eszik meg napi 150-5,55 ml-t :roll:

Viki :D
Inkább a menzi, mit az egyszeri 2-es cumi az oka Barbi cicielutasításának..nem hiszem, hogy ez olyan nagyon mélyen rögzült benne :roll: Mondjuk én ezért nem cseréltem le az 1-es cumit, hiába tömődött el csomószor, mert féltem, hogy sokkal jobban jön, mint a ciciből :roll: Ügyes vagy, tuti, hogy ezt is pik-pak helyrehozod :wink:

Vicanna :D
hááát ha majd a fordítottjáról írsz, akkor jelentkezem 8)
Tudhatunk Rólatok többet??

Egy pár kép:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ezt nem hagyhatom ki:
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!

TITTI
NAGY NAGY GRATULA A KICSI NAPSUGARATOKHOZ!!

Sok tejcsit!
Jól megvárakoztatott titeket! Szép nagy baba! :P

Mi jól vagyunk, Levi csak nő és nő...
Ma már 8 hetesek vagyunk :)
Tegnap 5550 g. volt.

Anyu ismét itt van pár napig, így tudok kicsit pihizni.

Csüt-ön megyünk nyelv-felvágásra :shock:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó éjt! Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Neked is jo ejt!

Szilvi!
Eeeeeeeedes!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kia!

Mért kell nyelv felvágás???? :shock: Olyan rosszul hangzik, remélem nem fog szegény Levinek fájni.....

Szilvi72!

Isteniek a képek!!!!!! Én is imádom ezt a fürdőkádat!
Egyébként ugyanezt érzem én is, amit leírtál. Totál másabb a lányommal szemben minden, mint 13éve. Akkor is imádtam és most is imádom a fiamat persze, de talán vele lazább voltam!
Azt aláírom, hogy türelmem most van több, pedig én alapvetően egy szörnyen türelmetlen, izgága, pörgős ember vagyok.Az az érdekes, hogy amint teherbe estem, valami földöntúli nyugalom szállt rám!
Szerencsére ez a nyugalom még mindig rajtam "ül". Egyszerűen nem tudnak felidegesíteni!!!!:-)
A tejbegrízt pedig én is nagyon szeretem, de nem kéne annyira szeretnem, mert van egy kis feleslegem és azt el kéne tűntetni.
Tényleg a kilók mikor kezdenek apadni szülésután????

Viki!!

Hacsak kevés vér van és 1 napig akkor ez még a gyermekágyi folyásba tartozik.
Tutira nem a cumi okozta az "elfordulást".
Nem ehettél valami savanyút vagy keserűt???? (ezeket az ízeket annyira nem csípik a manók)
Más tippen nekem sincs. Most hogy álltok cicizés ügyben?

Kkriszti!

Mi 3600 grammal születtünk. Tegnap voltunk hat hetesek és 4800 grammosak vagyunk!
Éljenek a combihurkák és a fenékhurkák, nomeg a tokácskák!!!Olyan fincsik!

Anna!

Csatlakozom Szilvihez, ha a nagy körkülönbségről szeretnél érdeklődni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Szoktalak olvasni Titeket, mivel egy picivel előrébb jártok mint Én és sok hasznos dolgot, tanácsot kapok.

A januári topikban vagyok, de akár ide is tartozhatnék, mivel előbb született meg a kislányom december 27-én, uh. ma vagyunk egy hónaposak.

KKriszti: Írtad korábban hogy milyen gyakorisággal, és hány órakor eteted a gyerkőcöt. Mindig ilyen pontosan eszik 3 óránként vagy azért csúszás is van benne? És átalussza ezek szerint az éjszakát?
Ez a napirend mikortól ált be?

Nálunk eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor eszünk, attól függ, mikor ébred meg reggel, ami mindig változó. Aztán van hogy 3 óra, de van hogy 2 óra után már szopi van.
Aztán amikor nem álmos szopi után, akkor nem marad el pl. a kiságyban és 1,5 óra után már gyakra ordít és látom hogy keresi a cicit, enne.

Szerintetek ilyenkor mi a helyes, ha megetetem, vagy kivárom a 3 órás időt és addig megpróbálom elaltatni, hátha, vagy hagyjam sírni? Ilyenkor tanácstalan vagyok.
Egyébként meg minden pelusba van kaki, az is lehet, hogy hamar átmegy rajta és ezért kér gyakrabban.
Viszont az éjszakát többnyire átalussza. Tegnap is 22.30-kor evett, persze egész délutáni nyügi, ordítás, nem alvás után, azután pedig reggel 6.30-kor.
Ilyen alvás után persze nem álmos az reggeli után. Ti ilyen esetben mit tesztek?

Egyébként a szopival kapcsolatban én is azt tapasztalom, hogy néha több, néha kevesebb a tejcsi. Tegnap pl. alig volt, ill. én váltott mellből szoptatok, és most kettőből tudott csak jollakni. Napközben nem kemény a mellem, de ilyen hosszú alvás után mind a kettő annyira feszül...

Üdv: Edina

KépKép
domidina

Sziasztok!

Hú lányok nagyon édes mindegyik baba.

Cumi:Mi már amikor a korházból hazajöttünk meg kellett venni a 3 lyukú Avent-es cumit,mert az egylyukúból ki se tudta szivni.A korházban meg akkora lyuk volt a cumin,hogy szinte ömlött a szájába a tej.

Hoztam nektek én is pár képet.

Kép
Nyári sapit próbálgattunk....

Kép
Tokám??????? :wink:

Kép
Vajon miért húzták ezt a fejemre :?: :?:

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Rékababa nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti csak üvegből esztek? A 3-as lyukú az a tápszerhez van?

Edina!!!!

Ne lesd az órát!!!! Adj neki akkor enni, amikor ÉHES!
Gondolj bele, Te is bekapsz néhány falatot, ha nem a "szokásos" időben éhezel meg.Hát még ő hogy megvan lepve, mikor a pociban folyamatosan kapta a hamit!!!
Ha nem éhes, úgysem fog enni, tehát túletetni sem fogod!
Egyébként nálunk sincs el magában a gyerek, ha nem álmos.
Ha van bébihordozód (kocsiba szerlhető) vagy pihenőszéked, akkor most nagy hasznát veszed. Én abba teszem a Manót és együtt főzünk!
Közben "beszélgetünk". Így elvan kb másfél órát. Van úgy, hogy mi is 1-2 óránként eszünk egy keveset.
Ha látom, hogy álmos, pici ringatás után ágyikóba teszem. Minden babának megvan a saját "altatásos" módszere, mi egy kicsit nyekergünk, forgatjuk a fejünket és kb 10 perc és alszunk.
De ezt kb 2 hét alatt alakítottuk ki.

De a lényeg, hogy nem érdemes stopperrel etetni, szerencsére ez csak a régi idők "szép" emléke.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Képzeljétek lányok teljesen fel vagyok háborodva.Dec.12-én kellett volna visszamennünk kontrollra a Szabolcsba,de azt mondták,hogy 15-én költöznek,és már nem tudnak fogadni,telefonáljak januárban.Január 5-e óta próbálok időpontot kérni,és mindig az a válasz,hogy nincs kész az ambulancia,próbáljam később.Most kellene visszamenni a fejlődésneurológushoz,és az sem tud fogani minket.Kicsit elküldtem a francba a korházat,mert mostmár besokalltam.Közölték,hogy levélben közölhetem a problémámat a gyerek főorvosnál,és ő tudja továbbitani a minisztériumnak.Vagy keressek magamnak másik korházban fejlődésneurológust,és menjek el hozzá,ha azt akarom,hogy megnézzék a gyereket.
Szép nem??????????

Dominika:Igen mi csak üvegből eszünk.Bevallom őszintén,hogy nem ment a szopi dolog,a korházban igen,mert ott folyamatosan piszkálták a csecsmősök,de itthon ellustult,és lehet hogy én nem voltam túl kitartó,de teljesen rászoktunk az üvegre.Néha megpróbálom,hogy ráteszem a cicire,de csak nyalogatja.Az is lehet,hogy nekem nincs elég türelmem ciciztetni???????
Az 1 lyukúból a kezdet kezdetén sem tudta kiszivni még az anyatejet sem.majd behorpadt a homloka.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!!!

Ez most komoly??!!! :shock:
Hát már itt tartunk???
Szerintem keress másik kórházat és orvost!!!Megáll az eszem! :twisted: :twisted:
Megkérdezhetem amúgy miért kell fejlődésneurológus???Vagy ez mindenkinek kell?

Szopi: nekünk se megy valami jól!!! Cicizni nem nagyon hajlandó. Már szoptatási tanácsadó is látta, ő mondta ki végérvényesen, hogy lusta szopizni. Azóta fejek ezerrel, de ez sem tarthat ugye örökké.
Pohárból nem tudunk enni, mert annyi levegőt nyel, és úgy prüszköl és félrenyel, hogy az csak na!
Marad az üveg nálunk is, pedig a múltkor még poharaztunk.
De képzeld ha 1-es lyukúval adom a tejcsit, képes annyira szívni, hogy mindig félrenyel!
Ezek után nagyobbal nem merem adni.
Mindegy. Ameddig van tejcsike, addig van.
Fiam tápszeres baba volt, felnőtt attól is !

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika:Gondolom a koraszülöttség miatt kell,hogy hogy fejlődik.Most elviszem egy másik korházba,de ha szeretnénk kistesót,akkor mindenképpen a MÁV-ban maradok,mert ott van az orvosom.

Kép

Kép
ancsa03

Jaaa értem!!!!
Azt hittem,hogy egy újabb vizsgálat amit utolsó szülésem óta kitaláltak.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Ma voltam a nődokimnál mondtam neki hogy megint vérzek. Megvizsgált és arra jutott, hogy tuti a vérhigító kever be. Sokszor ez a gyógyszer még a 70 éves mamiknak is okoz vérzést. Írt föl fogigátlót,mert ha véletlenül emellett a gyógyszer mellett esnék teherbe tuti abortusz lenne. Meg amúgy sem szeretnénk több babát. De sajnos amíg ezt a gyógyszert szedem addig bármikor előfordulhat mensi szerű vérzés. Csak akkor kell aggódni ha 7-10 napnál tovább tart vagy nagyon erős. Remélem már több gondunk nem lesz.
Szopizással jól állunk, de valahogy a cumisüveget jobban kedveli. :? Elég rafkós a kiscsaj de túljártam az eszén tegnap, mert hagytam 4,5 órát aludni délután így farkas éhesen kelt fel és nagyon jól szopizott. :lol: De éjjel valami volt mert 1/4 4-től reggel 8-ig szinte semmit sem aludt. Megint valami front jött vagy nem tudom de ez az időváltozás nekünk nagyon nem jön be. :(
Na megyek mert a fiamból fekete hajú piroskát kell rittyentenem a farsangra. :lol: :lol:

drumka

Edina!
Van csúszás, persze, kb. negyed óra, fél óra, én este 6 után már nem nagyon hagyom aludni, fél 7 körül eszik, aztán játszás, igényli is nagyon, hogy foglalkozzunk vele, mert szinte egész nap egyedül elnézgelődik, és olyankor úgy vigyorog ha odamegyek hozzá beszélgetni, 9 körül kezdünk befűteni fürdéshez, torna stb. 10 körül eszik, és alszik is rögtön, már a büfinél bealszik, nem is nagyon ébred reggelig. Szóval annyira nem vészesen, de azért igenis nézem az órát, és fél órával kaja előtt már nem hagyom aludni pl. de teát sem kaphat olyankor már. Ez nálunk bevált, ő is megszokta, és érzi a biztonságot, már a peluscsere után köpi kifelé a cumit, tudja, hogy kaja jön :) Így legalább a kis gyomra is pihen, mert sztem ő óránként is tudna enni :lol:
Nembeszélve arról, hogy nekem is kellett egy napirend...

Kép
kkriszti77

Viki!!!

Jól átvágtad a csajszikád, annyi szent!:-)
Ne tudd meg nálunk mi van akkor, ha jön a fornt!!!!Már előre félek a csütörtöktöl, mert jön megint egy nagyobb lehülés!!!
Az jó, ha nincs gáz a doki szerint. A sok menziszerű valamiért egyátalán ne irigyellek.
Hormonos fogamzásgátlót fogsz szedni???
Én nem merek méhen belüli eszközt feltetetni. :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!
Itthon vagyunk! :) :) :)
Csak egy gyors beköszönés, mert nagyon éhesek vagyunk.
Ha más miatt nem is, de képeket még dobunk rakunk ma fel.
Amúgy nagyon szupi minden, úgy néz ki tejem is lesz - van is ám rá igényünk... :roll: És már most nagyon fájnak a bimbijeim... :(

Köszönöm Mindenkinek, hogy Velünk voltatok!!!

Igyekszem majd jönni!

Puszi,

Kép
tittina1982

Tittina!!!!

Isten hozott Titeket a bimbófájós, kialvatlan, szopisgondokkal és büdös pelenkákkal teli Anyukavilágban!!!!!
Nagyon gyorsan hazaengedtek ámTiteket!!! :lol:
De ez csak jóóóóóóó!!!! :lol:
Kitartás a bimbike edződik majd, ha sebes, akkor meg tejcikét kenj rá és hagyd megszáradni rajta, az is sokat segít! De a krémek isjóóók.

Várjuk a képeket!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kép Kép Kép Kép

Kép
tittina1982

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X