Névtelen! Köszi, sokat segítettél! Húzzá vérbe!
Annee, relax, tudjuk, hogy Te névvel írsz!
Egcsi! Jujj, ez ijesztő!
Orsi! Kolbász? Ööö, ez ugye nem komoly? Gyönyörű a lányka!
Uxi, még egy harapás? Ezek a kölkök, hogy Anyát kell harapdálni. Nem kiabáltál rá? Megijedt? Én kajabálni szoktam, ha harap (fog nélkül is jókat tud…), és már tudja, hogy rossz. Sőt, direkt rosszalkodásból is tud harapni…
Ja, és a fél kiskanál alma, 3 részletben – jót röhögtem! Ádám is hasonló lelkesedéssel kezdte
Napirend. Köszi mindenkinek! Még egy kérdés, amit az előbb elfelejtettem. Akinél van napirend (akárhány gyerekkel): hányig kell felkelni reggel? És: mikor főztök ebédet?
Mert mindenki korábban fektet, mint én, de én meghalok, ha fél8 előtt fel kell kelni. Párocska ált. csak 10-11 után van, szal én 12ig fent vok (Ádám 9-fél10től alszik). De értem, amit írtok a sötétről, és nagyon fontolgatom, hogy korábbra hozom az esti ceremóniát. Csak a saját élet, meg a nagykönyv rendjének összeillesztése zenészéknél elég nehéz.
De igazodom Brigi felé, az van legközelebb hozzánk!
Esti nem-alvás. Én azt hiszem, nálunk szeparációs szorongás. Azóta van, amióta kúszik, és alapvetően egy bújós alkat. Befejeztem az aggódást, és a kombinálást, nevelést, stb. Majd egyszer átalussza. Addig imprózok minden éjjel.
Voltunk ma nagycsaládi partin. Kb 30 felnőtt, mind Ádámra cuppanva (nem találkoztak még, mert a télapót és a karácsonyt kihagytuk), és Ádám olyan jól tűrte. Nagyon szociális alkat, barátkozós, nyúzható. Örülök neki, szüksége lesz rá. Augusztusban sziget!
Jó éjt kíván mindenkinek, Bori, a bébikomp, tej, búza és sírnihagyás rajongó