Új privát üzeneted érkezett!

Par kep a hetvegi bulirol! Szülinap es a Narrentreffen! :) Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Reni,
de helyesek!!!! :) Lara bicajt kapott? Milyen kis komolyan nézi a gyertyákat!! :P A doboz mi? Orvosi táska?

KépKép
viol81

jah, cajok, had mutassak még valamit...
ilyen, amikor Dorka intézkedik... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol

milyen Tescos dolog romlott el?? :lol: :lol:

Reni

nagyon szép lányod lett(volt,van :D )
Jó volt ez az ünnepség??Milyen ruha ez?
Vendég

Erika,
egy úti társasjáték romlott el... :lol: :lol: És ezt csakis Dorka tudta megjavítani... Persze ő is csak telefonos segítséggel... :wink:

KépKép
viol81

Rik!

Ez a boszorkany jelmezük, amit minden ünnepsegen felvesznek.
Megprobalom kivagva is feltenni es akkor jobban latszik a ruha.
Laranak meg hianyzik a megfelelö cipöje, mert igazabol mindenki szalmacipöt hord. De eleg draga es nem is olyan könnyü benne menni.

Viol!

Nagyon jok a kepek, megnt csak ismetelni tudom magam. Es az volt az orvosos taska IGEN! :) Kép

Kép
Kép
reni76

Köszönjük!!!!!!!!!!!

Kép

Nem voltunk itthon a napokban.
Nálunk tombol az influenza, majdnem mindenki beteg...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!utólag mindenkinek boldog név és szülinapot!!!
Rik!Igen a plusba mentem vissza a piaciba.6-órába.8-14ig vagyok mindig.Ez igy jó,az ovi miatt.
Bár Viri beteg :cry: Már egy hete infulenzás :cry:
Amica!Jobbulást neketek!!!!!

KépKép
kola2

Amica

jobbulást!!Farsang azért lesz(volt?)

Reni

ja már emlékszem! :oops:
hogy vagy?

Zsani

Te akartál menni a piaciba?VAgy ott volt hely?Jobb ott??
Jobbulást Virinek!!Ki van ilyenkor otthon vele,ha beteg?
Vendég

Rik!Oda kellett mennem.Itt tudok mindig reggelre menni.Ebbe jobb.
Viri Apával van itthon mivel neki meg megszűnt a munkahelye :? Ugyhogy elég szarul kezdődik ez az év.
Szerdán farsang lesz nálunk is ,de szerintem nem megyünk.39fokos lázzal nem vihetem.
Te mikor kezdesz dolgozni??

KépKép
kola2

Zsani

holnap! :evil:
És ovi is holnap! :shock:
Vendég

Hú Erika, akkor jó munkát holnapra, Petrának meg jó szórakozást az oviban.

Nálunk is betegek a gyerekek. Ábi kezdte, hozta az oviból, és sajnos nem tudtuk kivédeni, hogy Léna is elkapja. Asztmás hörghurutja van kiscicámnak.
Szörnyű, hogy ilyen kicsin beteg lett :cry:
De hát ez van, ha van egy nagyobb tesó.

Minden betegnek jobbulást!
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Rik!Jó munkát :P Petrának meg jó ovizást :D

KépKép
kola2

Minden betegnek jobbulást kívánunk!

Gyönyörűek a gyerekek!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Megjöttünk :lol: Utólag mindenkinek boldog szüli- és névnapot kívánunk, a betegeknek gyógyulást!!!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Andi,
jobbulást Mindenkinek!!!
++++++++++++++++++++++++

Zsani,
és van vmi meló kilátásban?

Erika,
te jó ég!! Holnap?? Sok sikert, majd mesélj ám mi volt!!! :wink:

Zsanett
Nektek is jobbulást!!!
+++++++++++++++++++++++++

Meg Mindenkinek!!!

Mi szerencsére jól vagyunk, kopp-kopp.... :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik!

Köszi en jol vagyok, Lara lett beteg tegnap reggelre, pontosabban folyik az orra es ma reggel 38 fokos laza lett. Különben csak az etvagya sz@r, de amugy nem latni rajt különösebbet. Ma voltunk vele elöször fogorvosnal, minden rendben. Igazabol csak ismerkedes volt a dokival meg a fogorvosi rendelövel.

Mi is mindenkinek jobbulast kivanunk!

Szep napot!
Reni

Kép
Kép
reni76

Reni,
jobbulást Laranak is!!
Fogorvoshoz csak gondoltál egyet és azért vitted el? Kb ilyenkor kéne elmenni velük megnézni? Minden foga kint van már?

KépKép
viol81

Sziasztok!
Petra nagyon okosan viselkedett az oviban.Szót fogadott,evett is.
Mondták,hogy maradhatott is volna,mert semmi gond nem volt...
Szal várja a holnapi napot,oviba akar menni! :wink:

Meló ugyanolyan mint volt,több papirmunkával. :?

Reni

Jobbulást!!

Anikó
szia :)
Vendég

Erika,
és egészen pontosan mi a te dolgod ott?
Petrus meg hát nagyon ügyes volt, igazi nagylány, ovis! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik-örülök, hogy Petrának jól ment a mai nap! :lol: :lol: :lol: Neked milyen volt nélküle?

Reni-gyógyulást kívánok!!!

Én ma életem első kuglófját sütöttem meg, már a fele nincs meg :oops: Tuti formát hoztam Szegedről, olyan a sütim, mint a mesekönyvek kuglófja :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Viol!

Mar korabban beszeltem a fogorvossal es ö azt ajanlotta, hogy vigyem el Larat csak azert, hogy ismerkedjen a hellyel a szekkel stb. Meg azert adott egy -ket jo tanacsot is, azt mondta meg, hogy gyerekeknel ajanlott fel evente a kontroll, mert nalunk ha elkezdödik a szuvasodas nagyon gyors a folyamat nem ugy, mint a felnötteknel. Meg nincs kinnt az összes foga, nagyon regota 16 db-nal tartunk. Meg a hatso 4 hianyzik.

Rik!

Sok szerencset ma az oviba a kislanyodnak. Milyen jo, hogy varja mar!

Lara mara teljesen fittnek tünik, mar az orra sem folyik. Szerintem minden ok!
Hetvegen kezdödik megint a farsangi het! Pentektöl-keddig bulik es felvonulasok! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
reni76

CSAJOK HOL VAGYTOK?????????????

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Én vagyok :lol:

Reni-már én is gondolkodtam fogorvoson Kincsőnek, de nem tudom, hova vigyem. Ma éreztem a 10. fogcskát, a 2. rágót. Fölül is kibújhatott, de akkor elkapja a buksiját, ha meg akarom tapogatni a kis ínyét. Nyáladzik ezerrel a gyerek, mindenhol nyálpacák :? :?

[color=red]Adélnak nagyon boldog névnapot kívánok!!![/color]

Valaki egy kis esti vasalás-pletyizésre nem vágyik velem-nálunk? :roll: :lol: Lassan kezdődik a műsor.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Köszönjük! :) :) :)

Gyöngyi

Kép
wirág&

Adélnak boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Anikó, én is vasalok...

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Tyű te már melózol?De jó,hogy Petrának így bejön az ovi!Mikor marad ott egész nap?Melyik oviba ment?A kékbe?

Fogdokin már én is gondolkodtam Levus ügyben lehet elviszem!

Reni!Akkor nálatok most buli az élet!!! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Aniko!Üdv újra itthon!Csináltál sok képet?Tegyél fel légyszi ha igen! :) :) :)

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Andi-végeztem este 10kor :? , de még ma este is lesz, mert mostam :? :?

Wirág-szívesen :lol: , Adél hogy van? Jártok még tornára?

Gabó-sok képet csináltam, csak még nem töltöttem fel és kicsinyítettem :oops:

Hétfőn 10kor lesz a Lenkey utcában baba-mama klub, pont a fogápolásról lesz szó és "fogas" kérdések a téma!!! Ha tudtok, gyertek el.

Anikó

Kép[/url]
quito

Adélnak mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!! :D

Viol

időseket gondozok,ápolok.Házhoz megyek.

Anikó

óóó,dehogynem hiányzik.Hol jár az eszem???Hát persze rajta.A boltba a kasszánál a szalagra is pl. feltettem a sapkámat.Mert már az ovin volt az agyam :oops:
De jól érzi magát,és ez jó.
Bár azt mondják csendes,nem beszélget.
Mondtam kiről beszél az én Petrámrol? :shock: :shock: :lol:

Dzsezmin

igen hétfőtől.
Jó,de egynlőre nagyon elfáradok,Legszivesebben aludnék ha hazajövök... :roll: Na de itthon vár betegen Réka,aztán apa éhes,na meg vasalás...segitsen valakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!: :lol: :lol:

Juti,KAtus,Nercsi???
Hogy vagytok??
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de:
BOLDOG NÉVNAPOT ADÉL!

Rik! És még most is, hogy nem dolgozok olyan aluszékony vagyok, ma is ledöltem míg Noel aludt délután. De nem vagyok terhes ha ez a kérdés jönne! :lol:

Holnap lesz farsang az oviban, Mira már teljesen be van sózva.

Vasalás. Szerencsém van, anyósom imád vasalni és sokszor besegít. :-)

Anikó! Múltkor én is sütöttem kuglófot, életemben először és nagyon finom lett! Viszont nem jött ki szépen a formából, sőt, elég brutál látvány volt. :lol: Neked szépen kijött? Megvártam míg kihüljön, az nem lehetett gond.

Viol! Látom Dorkának Ckerokee kabija van. :-) Tegnap voltam a Tescoban, nagyon sok akciós ruha van. Két pólót vettem Mirának 299ft-ért, tök helyesek.

Reni! Olyan szép Lara, tök bírom a pofiját! A szíves tortát csináltad vagy vetted? A Lisa név már tuti? Nagyon jó választás Lara mellé, tetszik. :-)

Amica! Meggyógyultatok? Nálunk szerencsére csak köhögés+taknyi volt, semmi komolyabb.
Nálatok mikor lesz farsang?

Zsani! Mi van Virivel? Voltatok ma farsangon?

Én ma németen voltam. Nem tudom meséltem-e, de Zsanetthez /Ábi,Léna anyu/ járok. Már háromszor voltam és tök tetszik! És Zsanett nagyon jó tanárnéni! :-)
Lénába meg bele vagyok esve! Hogy az a csajszi mindig mosolyog?!

KépKép
KépKép
mirama

Adél, boldog névnapot kívánunk mi is!!

Cajok,
megmondom őszintén én nem sokat vasalok... :roll: :shock: :P De azért nem vagyunk ám gyűröttek! :wink:

Kriszti,
én is aaaaanyit tudnék aludni!!! :) Jah, a kabiját ott vettem, de ez még egy korábbi, pár héttel ezelőtti leárazás volt, de így is féláras volt, 1.500-ért. Most egy jó pulcsit vettem 700-ért, illetve egy bazi vastag lila mellényt 900-ért, ezek 75%-osak voltak, szal naon jók! :)
Akarsz majd vmikor nyelvvizsgázni is németből?

Erika,
és egész nap jössz-mész kint, házakból házakba, vagy csak ha hívnak? Vagy hogy van ez? Petrusnak meg majd csak megered a nyelve! Csak még gondolom szokatlan neki az a sok gyerek, nem?

Cajok,
unokatesómnak a két fiú után ma kislánya született! :) Megérdemelték, erre gyúrtak! :) :wink:

Anikó,
mi már szerencsére találtunk közelebb baba-mama klubot, mint Sopron... :roll: Majd mesélj, mi volt. :P

KépKép
viol81

Viol! Azt a lila mellényt én is beraktam a kocsiba de aztán kivettem. Nem tudom miért. Lehet ha lesz még megveszem mert olyan szép volt csak nem vagyunk lilásak de végülis ilyen pasztel lila volt. :?

KépKép
KépKép
mirama

Ja, nyelvizsga. Jó lenne egyszer, de nem merem beleélni magam. Nem vagyok túl szorgalmas de majd most, összeszedem magam. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Kincső ma megkapta az agyhártyagyuszis oltást :( . Pici sírás, majd panaszkodás az asszisztens néninek. Kicsit sárga a gyerek, sok sárgarépát eszik :shock: 82 cm, 10800gram, dokinéni még mindig kedvenc, a sztetoszkóp nyomogatása még mindig sláger elfoglaltság :lol: . És kértem fogdokis időpontot, van néhány aggodalmam, nyugtassanom meg valaki-vagy erősítsen meg :evil: , úgyhogy megyünk 19-én.

Kriszti-nekem teflon formám van, de azt is kivajaztam, biztos ami biztos alapon. Csak 10 percet vártam, akkor borítottam a sütit (ez volt a forma használati utasítására írva). Szép lett.
Én is mindig alszom, mikor Kincső :oops: :oops: :oops: , pedig akkor lehetve vasalni, takarítani, de én lustizok, aztán meg olvasok és netezek :oops:

Viol-kár, hogy nem jöttök :cry: :cry: , gyönyörködtem volna Dorkádban! Olyan édes volt a múltkor is. Majd megírom, milyen volt.

Wirág-ti jöttök?

Rik-és a vonalkódot kereste a kasszás a sapidon? :lol: :lol: :lol: Kis bogár, biztos felenged majd idővel a sok gyerek között.

Anikó

Kép[/url]
quito

Kriszti,
ja, az a mellény volt! :) Nálunk csak a gáz, hogy 4-5 éves kor van ráírva... De megvettem. :roll: Először fel sem akartam rá próbálni itthon, gondolván úgyis megeszi, olyan nagy, aztán felbróbáltuk és nem vészes! :shock: Ahhoz képest hogy mi van ráírva, lehet, hogy idén ősszel tudja már hordani. Ha nem akkor jövő tavasszal... :wink: Vagy majd vmikor biztosan! :lol: Nekem egész bejön a színe, sztem még nincs is nagyon lila cucca Dorkának.
Én az uccsó diákos vizsgám - még a technikusi vagy a manageri asszem - után azt mondtam soha többé nem akarok tanulni és vizsgázni, megfelelni. Aztán itt van már a nyakamon a sz.gépes dolog... :lol: De itt vége! :lol:
Nyelvvizsgától is paráztam, de nem vészes. Bár rég volt, biztosan sokat változott a dolog, jó ha van.

Anikó,
köszi! :P Fogdokis aggodalmad miért van, vagyis ki miatt? Kincső, vagy te???

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, átadtam. :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Tornára már csak kéthetente járunk. :) Felül, kúszik, (nem mászik!)a parkettán szétcsúsznak a lábai és rájött, hogy gyorsabban elér mindenhova, ha inkább kúszik. :shock: :roll: A járókában felhúzza magát térdelésbe. A nyakamba kapaszkodva fel is áll :shock: , ilyenkor keresi az ujjaimat, hogy belecsimpaszkodjon és induljunk. Iszonyatos hisztiket bír művelni. :shock: :oops:
Baba-mama klubba szívesen mennénk. :) Remélem semmi nem jön közbe.

Viol!
Hol van arrafele ilyen baba-mama klub?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!
csak bekukk, mert szerelőket várok...

Reggel nem volt idő fényképezkedni, csak ilyen "homályra futotta",de a tűzoltó és a királykisaszonny elindult a bálba :wink:

Kriszta, szép farsangot!!!!!!!!!!!!
Olyan helyesek voltak, annyira izgatottak és boldogok!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

OFF
Ha van kedvetek kitölteni ezt (nagyon rövid), az segítség lenne nekem. Köszönöm szépen!

hordozo

Hűű, Andi, nagyon helyesek, szépek!! :) És ezeket mind te csináltad? A fejdíszt és fátylat is?

Gyöngyi,
óóó, Dorka is később kezdett mászni, előbb inkább kúszott, de azt nagy élvezettel! :) Mint a kiskatonák! :lol:
Itt Fertődön van klub, minden hónapban. A sarródi oviban tartják. Ott van az óvónéni, egy védőnő, és egy csaj a fertődi családsegítőtől. Eddig egyszer voltam, de jó! :) Most épp a farsangról volt szó, szokásokról, fánkrecept-cserék voltak :wink: , álarcot vágott vki, Dorka és egy kisfiú festett, szóval olyan kreatív volt. De megvannak az egész éves témák, lesznek érdekes dolgok.

KépKép
viol81

Viol

megvannak a gondozottak.Most hogy mentem dolgozni,átvettem párat.Őhozzájuk mindig én megyek.Szal megvan melyik nap kihez.De jó is igy mert tudok tervezni.ÉS ők is időpontra várnak.

Amica

nagyon ügyi vagyok.CSinosak a gyerekek!!

Mirama

némettel készülsz a munkábaállásra? :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, megvagyok, csak elhavaztam magam a teendőimmel. Tudjátok, fészekrakó ösztön, takarítási láz, beázás, stb.

De kész a gyerekszoba:
Kép Kép

Még jól vagyok, fogjuk rá, kezdek iszonyatosan vizesedni, már fáj a séta is néha. Cipőt alig bírok felvenni, úgy kell belepréselni a parizerré duzzadt lábaim. Amúgy minden okés.

Akinél lemaradtam:

Boldog szüli-és névnapot!!!!! Ez mindenkire vonatkozik, aki ünnepelt!!!

Még kb. 3 hét van hátra, én 2-t jósolok magunknak. Jó lenne, mert az kb. Valentin-nap körül lenne. Mindig vágyam volt egy Valentin-napi bébi, mégiscsak a szerelem ünnepe....

Na, megyek vacsizok, aztán alvás. Nagyon fáradt vagyok mostanában!!!

Jóéjt! Pusza!

jutiboszi

Hűűű, Juti, naon jó lett a szoba!!!! Csuda jó helye lesz Milánnak!!!! :) :) Azért pihenj csak sokat, most még tudsz! :)

Cajok,
nézzétek mit találtam... Emlékeztek rá?
:P

http://www.youtube.com/watch?v=3GICsf4V6a8

Nincs meg vkinek a film?? Úgy megnézném újra...

KépKép
viol81

Ez meg a magyar változat... Jól összehozták! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=4xFuYrFk ... re=related

KépKép
viol81

Sziasztok!

Juti! Milyen ügyes vagy! Nagyon szép lett a dekoráció, vidám kis Micimackó brigád! :-)

Rik! Nem tudom, nem pont munka miatt akarom a németet, magam miatt, de azért ki tudja mit hoz a jövő. Az biztos, hogy ártani nem fog. :-) Te beszélsz valamilyen nyelvet?

Viol! Jaj, én is imádtam ezt a filmet! Régen mindig karácsony környékén levetítették. De már én is rég láttam. :?

Tegnap megvolt a farsang, nagyon jól sikerült, dobok pár képet. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Amica!

Szuperek lettek a jelmezek! :D

Mirama!

Mira is gyönyörű! :D Na meg a többi gyerek is elkapott az óvodai hangulat, nosztalgiázok! :lol: :lol: :lol:

Viol!

A filmtől meg pláne, gyermekkoromban láttam utoljára és imádom! :D Nincs meg valakinek?

Juti!

Szuper ügyes vagy, nagyon jó lett a fal.

katus78

CSajok!
Én is nosztalgiáztam,farsang is,film is.... :oops:
De jó volt gyereknek lenni!!! :D

Anikó

majd legközelebb igérem tovább maradok!!A kiscsaj meg! :wink: :D
KÖSZI!!!

Mirama

németet alapfokon.Jól teszed hogy tanulsz,ártani nem árt!!! :wink:
Mikor akarsz dolgozni menni?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jok a farsangi kepek! :)

Kriszta!

Na a Lisa mar ugy nez ki, hogy kiesett a valasztasbol egyik este ugy jött haza a Dieter, hogy mar nem tetszik neki. :( Most a TINA az uj eselyes. De meg biztosan nem a vegleges. :) Az a baj, hogy a nevek altalaban mashogy hangzanak egy nemetnek, mint nekem. Ezert egy csomo nevre amit en nem ismerek azt mondom, hogy nem. Mert egyszerüen olyan idegenül hangzik. Ilyen pl. a LENA is. az elejen azt mondtam biztosan nem, most gondolkodom rajt. De azert Tina jobban tetszik.
Szoval nem egyszerü!

Dzsezmin!

Ma megkezdödött a farsang, ma volt a gyerekbal. Lara megint felvonult volna a Dieterrel, de ugyszinten felt a bosziktol, ugyhogy a legvegen ballagtak a sorban. :(

Juti!

Pihenj sokat! Most meg van idöd! Ennyi soha az eletben nem lesz mar! :lol: :lol: :lol: :lol: A szoba nagyon szep lett! Ügyi vagy!

Mindenkinek jo hetveget!
RENI

Kép
Kép
reni76

Reni!

Majd tegyél fel képeket a következő napokról! :-)
Lisa, Léna tetszik, a Tina olyan szokatlan, egyből ugye Tina Turner ugrik be. Bár a Tinához ha hozzáképzelek egy olyan kis fürtös hajút mint Lara akkor édes. :-) De nekem is ezek a négybetűs nevek tetszenek. Lola tetszik még nekünk nagyon.

Rik! Elég szomorú de fogalmam sincs mit fogok dolgozni. Nehéz lesz. :?

KépKép
KépKép
mirama

Ja, Rik, nem is azt kérdezted. :lol: Hát Noel október végén lesz ovis, kb. attól lenne jó, majd ha beszokik.

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?