Sziasztok!
Zsu, Eszti!
Mint Boginak nekem is az első időszak volt könnyebb mikor Marcell megszületett. Igaz Kyra délelőttönként nem volt itthon,Marcell meg áldott jó gyerek volt az első hónapokban,bezzeg azóta....
Akkoriban kezdtem el ide irogatni,annyi időm volt a baba mellett.
Mikor már nem az evés-alvás volt a fő időtöltése,kapott hintát, /ami tudom Eszti, Annánál sajna nem vált be/, játszószőnyeget és remekül elvolt.
Amikor el kezdett mászni,majd nagyon hamar /10 hónaposan/ menni,már messze nem volt nyugalom. És persze azóta sem.
Egy biztos,nem irigyellek Benneteket,de ahogy ismerem mindkettőtöket,megoldjátok a problémákat.
Eszti!
Én is nagyon örülnék a képeknek,hiszen olyan régen nem raktál fel újakat.
Zsu!
Az éjszakákhoz kitartást,talán Kriszi hamarosan megszokja az éjszakai zajokat és nem ébred fel. Mint mondtam már Neked,nekünk nagyon jól bevált,hogy Marcell mellettünk volt az első hónapokban bölcsőben. Így nem zavarta Kyrát,és nekem is kényelmesebb volt csak átnyúlni a babáért és megszoptatni. Kyra teljesen elfogadta ezt a helyzetet,mondtuk neki,hogy ez az ő éjszakai nyugalmáért van így
Azért nagyon várta,hogy Marcell odakerüljön a gyerekszobába. Aztán meg többször kért,hogy vigyem onnan,mert nem tud tőle aludni
De szerencsére rövid időn belül megszokta,hogy Marcell felkel éjszakánként,már fel sem édredt rá. Remélem Nálatok is hasonlóan fog történni.
Bogi!
Örülök,hogy javul Lili állapota. Remélem a füle is meggyógyul hamarosan.
Farsang megvolt már az óviban? Lemaradt róla Lili? Végül milyen jelmezt vettél?
Kyra boszorkány lesz,anyukám vette neki a jelmezt,nagyon édes benne,majd rakok fel képet róla.
A Pamacs játszóház szervezésében lesz farsang az Apor suliban, mi arra is készülünk Kyrával. Ha valakit érdekel, gyertek el,biztos jó lesz. Évek óta az általuk szervezett Mikulás ünnepélyre járunk,az is jó szokott lenni.
Lituka!
Szép nagy a pocid,gondolom azóta még nagyob.
Én is a Miski Timinél szültem a kicsiket,szívből tudom őt ajánlani.
Az orvosodnak említsd meg,hogy szeretnél szülésznőt fogadni,általában nincs ellenükre a dolog,aztán hívd fel a szülésznőt,be fog hívni egy személyes találkozásra /Timi utána édesen mondja majd,hogy ha meggondolod Magad sincs semmi gond,nem fog megsértődni ha mégsem őt választod, na persze senki nem fog nemet mondani
/
4D-t én is mindig nagyon vártam,imádtam nézegetni a fotókat. Igaz én nem ide jártam Győrbe,hanem Pestre, de láttam már itt is jó felvételeket /nekem itt nagyon vacakul sikerült,ezért is mentem máshova
/
Kiváncsi vagyok a Te képeidre,majd gyere.
Éva!
Hol voltatok ősszel,ahol ilyen vacakok az ágyak?
Kérdezted a munkát,nagyon élvezem,egyre többet értek a különböző arcápolási és sminktermékekhez.Februárban megyek tréningre és smintanfolyamra is,nagyon várom már,biztos nagyon érdekes és hasznos lesz.
Immunerősítés: én homeopátiás szereket /Echinacea angustifolia D4 és Oscillococcinum/ adok a kicsiknek, és még Forever Living Pomesteen étrendkiegészítőt. Utóbbi 100%-os Juice,igaz nagyon drága de remélem hatásos lesz. Marcell idén még nem volt beteg,ami nálunk nagy szó,Kyra is csak egy enyhe náthán esett át rövid idő alatt. Akarom hinni,hogy ezeknek a szereknek köszönhető.
Gratulálok az autódhoz,én sem tudnék létezni kocsi nélkül.
Orsi!
Zsezse meggyógyult? Esetleg eljöhetnétek hozzánk.
Piros ez Neked is szól,jövő héten szabin leszek csütörtökig,kedd kivételével /Kyrának balett bemutatója lesz/,itthon leszünk délutánonként,hívj!!!!
Piros!
Örülök,hogy jól éreztétek Magatokat. Kell is néha az embernek egy kis kikapcsolódás. Mesélte Bogi a múltkori közös estéteket,amennyire hallottam az is remek volt
Eszti!
Köszönöm kérdésed,jól vagyunk, már megszokták a kicsik,hogy többet dolgozom,mint eddig,és hogy a mama megy értük délutánonként. Viszont a hétvégéket együtt töltjük és megpróbáljuk tartalmassá tenni. Várjuk a tavaszt,hogy minél többet tudjunk kint lenni.
Neked is kitartást,ha nagyobb lesz Dóri,könnyebb lesz Neked is,nem igényli majd a közelséged ennyire.
Luca!
Az Arany János út és a Baross u. sarkán lévő Marionnaud-ban dolgozom. Csak 6 órás munkakörben vagyok,nem vagyok ott mindig,vagy épp hátul van dolgom. Ha legközelebb arra jársz,gyere be a lányok megmondják vagyok-e.
Meggyógyultál már?
Biztos nagyon jó a Velencei karnevál,én még nem voltam rajta,de Velence nagyon tetszett. Azért ez a nonstop program elég fárasztó lehet. A húgomék jövő hétvégén mennek úgyanígy.
Csiperke!
Gratulálok kislányod születéséhez. Gyere majd és mesélj, ja és képeket is kérünk.
Kyrának holnap tartjuk családi körben a szülinapját, jövő héten az óviban, hétvégén meg a barátaival a McDonald's-ban. Nagyon készül már.
Na most aztán jó sokat írtam, pár óra alatt
,közben megvolt az esti rutin,már alszanak a törpéim.
Puszi!
Bea