Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok én nem nagyon élem bele magam a dolgokba, sőt nem is gondolok rá, hogy babás lennék, mert nekem volt már 37 napos ciklusom is. Ha azon túl leszek akkor kezdek majd gyanakodni, bár nem érzek semmi különöset, csak a hőm van extra magasan.

Lányok én is imádok ám főzni. Karácsonyra megkaptam az új Stáhl Judit könyveket (szárnyas, és olaszos ételek) és annyira fincsi receptek vannak benne, hogy mostanában minden hétvégén ezekből brillírozok :D :oops: . Most még nem döntöttem el mit főzzek. De sütiben nem vagyok valami jó. Mondjuk nem is baj mert szerintem már gurulnék. Nagyon édes szájú vagyok és nem tudok mértéket tartani, ezért jobb ha nincs is semmi ilyesmi a közelemben.

Kép
Kép
mirci74

Hali csajok!!!!!
MEGJÖTTT!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Már csak 4 hét és éles akció!!!!

Kép
Kép
gabi82

No ennek most kivételesen örülünk! :D Az a 4 hét hamar el fog röpülni...

Nóri,
totál egyetértek, szerintem is kellene már a "régiek" közül is egy zebrás tesztet produkálni. Asszem Gyablonka volt az utolsó...

Sütiben nekem is van még mit pótolnom, de az idei fogadalmak közé ezt is felvettem. :wink:

Csajok képzeljétek én nem tudom mi van a levegőben, de ezen a héten már a második házasságtörésről hallottam az ismerőseimtől. Az egyik egy csaj. 26 éves nemrég ment férjhez és már az egyik kollégájával kavar. Irtó ciki a helyzet...
Lehet, h. én vagyok maradi, de ha már férjhez megy az ember lánya, akkor mi a fenének kell neki egy másik pasi... Ugyan ez van fordítva is. Ha tudom magamról, h. nem bírok egy ember mellett maradni, akkor inkább nem megyek férjhez... :roll:
Vendég

Sonny,
gratula a szigorlatodhoz!

Mirci,
görbéd nincs?

Gabi,
igen, ennek most kivételesen örülünk, és akkor 4 hét múlva megint hajrá, mindent bele! Akkor nálatok csak sex lesz és más semmi... :D

Arikon,
szerintem is akkor ne menjen férjhez vagy ne nősüljön meg az, aki nem tud megmaradni egy ember mellett. Én ilyesmit el sem tudnék képzelni, dehát sokan máshogy vannak vele, sajnos... :?
Egyetértek, mostár tényleg produkálhatnátok itt sorjában a pozitiv teszteket!
sirkici

csajok: tényleg elkellene már egy zebrás teszt. Mostanában nagyon gyengén adjuk elő.
Valaki legyen már babás hátha elinditja a dominó elvet.

Kép
csucsu05

Sirki: van de szerintem semmi következtetést ne vonj le belőle:

görbém: (már nem fért be az aláírásba)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 19200_.png

Kép
Kép
mirci74

Jó, én bevállalom a zebrás tesztet...idevele!
Vendég

Kivételesen nem vagyok oda érte, hogy ebben a hónapban babás legyek, mert májusban különösebb nagy átalakítás nélkül bele kéne férnem az esküvői ruhámba. (Bár azt mondták a hátát egész csípőtől meg tudják csinálni fűzősre.)

Kép
Kép
mirci74

Nóri: Ez szép tőlled:) Látom hatott az energia átadás:)
szépis lenne ha valki tényleg babásodna mert igy a dominó elv nem működik!

Kép
csucsu05

Nórikám akkor úgy látom mégsem ragaszkodsz hozzá, hogy sellő menyasszonyka legyél. :D

Kép
Kép
mirci74

Mirci: akkor inkább fűzős legyen a ruhád és a babais jöhet:)

Kép
csucsu05

Sellő vagyok én mán így is...de ha összehozunk egy zebrás tesztet, mi 1-2 héten belül összeházasodunk, nem gond...rugalmasak vagyunk ilyen téren (is).
És amúgyis mint tudjuk, Nóri tervez, isten meg végez...ki tudja mi lesz itt tavaszig.
Mirci:a fűző is szexi és szép, úgyhogy hajrá.A hsg amúgy sem olyan jó...én nagyon drukkolok neked!
Vendég

Nekem már tényleg mindegy de valaki produkáljon egy zebrás tesztet a teringettét :twisted: :wink:

Kép
Kép
mirci74

Nóri: Na akkor, hogy ilyen rugalmasak vagytok kezd el a zebrás teszteket gyártani. talán akkor beindulnának a gólyák.

Mirci: Én alapból fűzősre kérném a ruhát. Hisz az sexi és divatos is. A pocakod miatt pedig azzal lehet állítani a ruhán. Na csajok induljatok már be. És megyek utánatok.

Kép
csucsu05

Önfeláldozó lévén esetleg én is bevállalom a zebrás tesztet... :D

Mirci,
szerintem is szexi a fűző, úgyh. ne aggódj. :wink:
Vendég

Mirci,
nem vonok le sok következtetést, de mindenesetre ha ez még egy pár napig igy marad, akkor az nagyon biztató!

Csajok,
a másik topicba tettem fel képeket, akit érdekel az ott megnézheti! :D
sirkici

Sziasztok Csajok,

Nagyon halkan mondom, de lehet, hogy tényleg fűzős lesz a ruhám. Kíváncsiságból ma csináltam egy tesztet :wink:
Azon gondolkodtam, hogy ha nem készültünk volna tudatosan a babára fel sem merülne bennem, hogy terhes vagyok, annyira nincs semmilyen tünetem.
Kép

Kép
Kép
mirci74

MIRCI!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
istenem, de gyönyörű is ez a két kis csík!!!
A görbéd nagyon ígéretes volt...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Jön a Mirci baba és a fűzős ruha:D:D:D:D

Őszintén örülök neked!!!!:)))))))))))
Vendég

Pöttye: köszönöm! Számomra még felfoghatatlan ez az egész. Talán majd akkor fogom igazán elhinni ha az orvos is látja.

Kép
Kép
mirci74

Mirci: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hahó!
Látjátok, nem bírom nélkületek! Kép

És imádom, ha jó hírre jöhetek!!!!!!!
Mirci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Képzeljétek!

Már nekem is van blogom!
Igaz, az enyém nem olyan érdekes, de szép emlék lesz majd egyszer talán....

http://www.weddings.hu/blog/ria/

:roll: :oops: :)

babszika

Mirci!
Annyira örülök!! Nagyon nagyon nagyon "halkan" gratulálok! Ez egyszerűen fantasztikus!!! Ez aztán az erős kétcsíkos!!!
Dominóóóóóó! :wink:
Mikor mész dokihoz?
Vendég

Babszi,
nagyon szupi, h. itt vagy!! Mindenképp figyelemmel kísérem a blogod, és ahogy megismertelek így virtuálisan, tuti, h. nem lesz uncsi! :wink:

Komolyan nem térek magamhoz...ilyen szupi hírekre jönni...Mirci annyira örülök!!
Vendég

naná, h itt vagyok!!!!!!!!

Hozzá nőttetek a szívemhez!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Mirci: Látod mondom én, hogy a fűzős ruci a menő :) Gratula:) :) Na végre ez már kellet nagyon :)

Kép
csucsu05

Jaj lányok,
Olyan aranyosak vagytok, hogy így örültök nekem :oops: Csak amiatt izgulok, hogy kissebb hasszurikon és enyhe derékfájáson kívül nem igazán érzek semmi....nem tudom kéne-e egyáltalán....bár minden terhesség más és más.

Babszi már meg is néztem a blogod. Tök jó, hogy ti már ennyire előre haladtatok a szervezéssel. Mi hozzátok képest még nagyon le vagyunk maradva. Szomszéd topikban még nem újságoltam a babahírt. Úgy döntöttem csak akkor ha már voltam dokinál.

Arikon: hétfőn hívom az orvost aztán megbeszéljük mikor menjek hozzá.

Csucsu: látod igazad lett a rucival kapcsolatban :wink: :D

Lányok látjátok megmondtam én, hogy jó év lesz ez a 2008-as. Mostmár csak az kell, hogy kövessetek de gyorsan!!!!!

Amúgy még tényleg nem merem elhinni ezt az egészet.......

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!!!! Húúúúúú,micsoda változások itt, mióta nem voltam!!!!!
Mirci: Hatalmas ((((halk))) gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mirci, istenem, annyira örülök!!!!!!!
Halk, de amúgy óriási gratula!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Mirci,
jujjjjjjjjjj, de jó, de szép erős két csikos! Nagyon örülök neked! Gratula! Mikor mész dokihoz?
sirkici

Babszi, jó a blogod!!!!

Kép
Kép
gabi82

Köti tépen! :wink: :lol:

babszika

Babszi: Köszi az infót amott! :wink:

Különben kerek 3 percembe került, míg rájöttem, hogy a "köti tépen" mit jelent...mondom mit köt a mi???? :D :D :D :D :oops: :oops:

Mirci, te meg kapsz egy nagy büdös feketepontot, hogy nem is szólsz!!!!!!!!!!!! Gratulálok sok szeretttel! :D :D
jaimee1

Mirci,
A párod hogyan fogadta ezt a csodálos hírt? Biztos majd kiugrott örömében a bőréből... :)
Vendég

Sziasztok!

Jaimee!
olyan jót nevettem.... na nem rajtad, hanem csak aranyos volt, h nem tudtad, h mi ez.
Én meg már annyira megszoktam. :lol: Bent a cégnél mikor már fáradtak vagyunk a "padtársammal", akkor szoktunk így beszélgetni :wink:

Képzeljétek!
Egészen megtetszett a blog dolog (nem is olyan rég mondtam V.Andinak, h egyenlőre nincs is mit írnom.... de mivel az esküvői portálra feltett a b.nőm minket, ezért ki is használom)

Ja és tegnap este végre kiválasztottuk Bálinttal a ceremónia zenéit.
Ma meg irány a kiállítás!!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Jó reggelt mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok,

Arikon: csak vigyorgott mint a vadalma, és azt kérdezgette, hogy húú akkor most tényleg gyerekünk lesz?

Jaimee: :oops: most mééé szúrtál le? én szóltam csak még a babás topikba nem akartam írni.

Babszi: nyomon követlek a blogodban, hátha adsz valami jó tippet az esküvőnkhöz. Hát nekem még egy csomó szervezni valóm van. Mesélj majd milyen volt a kiállítás.

Sirki: még nem tom mikor megyek dokihoz. Holnap felhívom telefonon.

Szia Zsu

Kép
Kép
mirci74

Babszika,
tök jó a blogod! Főleg a megismerkedésetek tetszett! :wink:
Zsuzska,
már csak 4 nap. Hogy érzed magad?
Vendég

Hát most én is kérek segítséget!

Egész véletlenül valamelyikőtöknek nincs meg, vagy nem tudná nekem megsezrezni az Anasztázia mese angol változatú Once upon a december c. számát?????????

Itt-ott megtaláltam feltöltve klippel, de én nem értek annyira a lementéséhez, h megoldjam.
Erre szeretnénk táncolni (vagyis erre is) :roll:

Mirci!
a kiállításról mindenképp írok majd! persze a blogomba is. már egy csomó mindewnt bele akarok írni, de egyenlőre úgy vagyok vele, h minden nap egy kicsit és talán nem unom meg :)

babszika

Babszi: pár perc és megvan, majd átküldöm e-mailen!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

ELKÜLDVE!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Arikon: Köszike, szerintem piri lesz belőle, nagyon úgy érzem.... bár nem érzek semmit sem..... most beszéltem egy barátnőmmel és azt ajánlotta, hogy ha most sem jön össze babó, akkor menjünk el a Forgács Intézetbe.....hát hétfőn felhívom őket.

(Még nem fáj pocak, nem érzek semmit sem :wink: :wink: :wink: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

babszi: megnéztem a blogodat tök jó:9 ameghívó szövege is tetszik ez a perselyes mondat szupi:) Igy nem lesz vita ki miből mennyit vett nem lesz semmiből kettő. A ruhátok is csini lesz :)

Kép
csucsu05

Babszi: Nagyon jó a blogod :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi a dícséretet, de még elég kezdő vagyok.
A kiállítás jó volt, mert sok jó dolgot láttunk.

Vettünk is ezt-azt... képek a blogomban :wink:

Csucsu!
én sokáig harcoltam magammal, h rá merjem-e írni ezt a szöveget, de végül legyőztem a félelmeimet. :roll:
nem akartam senkit megbántani.... tudom, h néhányan ki fognak akadni, h pénzt kérünk :( de basszus, tényleg majdnem mindenünk megvan.
végülis ajándéklistát muszáj lesz csinálnom, mert van aki már szólt, h ajándékot venne, de csak olyat, amit kérünk. Így egy-két dolgot felírok, megkapja a 2 anyuka, és válogathatnak a vendégek.

Gyabi!
nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Jó reggelt!

Babszi,
megnéztem a blogod, nagyon jó! :D A meghivó is nagyon tetszik, és az a perselyes dolog tényleg nem gond, hisz igy jobban jártok! Mi is annyi mindent kaptunk, ami már megvolt, hogy most csak fogják a helyet a padláson, és nem győzzük elajándékozni őket. Akiktől pénzt kaptunk, azokat meg nagyon áldjuk, mert úgy legalább azokat a dolgokat vehettük meg rajtal, amik még tényleg hiányoztak, és nem utolsó sorban tetszettek is... Ha meg valakinek nem tetszik az...

Arikon,
rólad valami hir?????? Látom cd 36. Meddig akarsz várni a tesztel, ha nem jön meg? Vagy esetleg már teszteltél titokban? :wink: :D
sirkici

Sirkici,
köszi a kérdést, de csak rossz hírrel szolgálhatok. Kb. 4 napja pecsételgetek, hol erősebben, hol gyengébben. Tuti bekavart, h. nem ittam a cickát. Azért is vagyok lelombozódva, mert kicsit reménykedtem, h. magától is rendben van a ciklusom... :(
Úgyh. per pillanat azt várom, h. végre öntsön már el a "niagara" :D és akkor Isten bizony nem leszek lusta és inni fogom a cickát. :D

Nórikám
merre vagy? Sok a melód?

Bien,
megint nagyon eltűntél? Hol tartasz az állásinterjún?

Mirci,
kíváncsi vagyok mit mondott a dokid...
Vendég

Sziasztok Csajok,

Mirci: HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra!

Pusza,

Bien

Kép
bienvenue

Krisztinka,
itthon vagytok már? Milyen volt a síelés?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Babszi: Annó mi is pénzt kértünk, mert ugyanebben a cipőben jártunk...már három éve éltünk együtt, így nekünk is szinte megvolt mindenünk....illetve mi pont esküvő előtt két nappal vettük át a lakásunk kulcsait, szóval nálunk lakásátalakítás volt....így arra ment a pénzünk.... de mindenki megértette és tök jó fej volt mindenki :lol: :lol:

Sirki: Hogy vagytok? Picuri jól viselkedik?

Nálunk megint piri lesz napokon belül :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?