Böli:
Eü intézmény lenne?
Akkor tévedtem.
Azt tudom, hogy 5 éves korig nem
kell felvenni, könnyen visszadobják a kérelmet, ha otthon van anyuka, ettől tartok én is. Csak dereng valami rendelkezés arról, hogy ha már egyszer felvették vhova, akkor nem lehet kitenni. Jobban utána kéne néznem.
Minyu,
Most, hogy írod a magánbölit, már emlékszem, miket szörnyülködtem.
Ez nem az én hetem.
Azért szétszórtságomra van indok is. Hétfőn észrevettem, hogy Szabi nyirokcsomói meg vannak duzzadva egy picit, de se láz, se kedvetlenség vagy nyűgösség. Mire vége volt a dokink rendelésének, már nem lehetett bizonytalankodni, tuti volt.
Éjjel frászban voltam kicsit, mivel 17 nappal korábban voltunk dokinál, a mumpsz lappangása általában 18 nap és apa még (állítólag) nem volt mumpszos. Bár azon jót nevettünk, hogy végülis ő nem akar harmadik gyereket.
Bevittem a dokihoz, aki ránézésre mondta, hogy jól van a gyerek, csak ha már itt van, belenéz a torkába. Ott egy kicsit elakadt, iratta is az antibiotikumot.
Tüszős mandula, annyit mondott még, hogy ilyen fiatalon?! Idén ez a második antibigyó kúrája. Megmutatta, iszonyatosan nézett ki a torka.
Az egy pozitívum, hogy megdícsért, hogy ilyen jól kiszúrtam, hogy nagy a baj. Ikább tévedni szerettem volna.
Bockbrigi,
Én is ovisnéni választásra szavazok.
Lehet az intézmény bmilyen hipi-szupi, ha nem érti a dolgát, akkor tényleg jobb a lepukkant kerületi. Bár szívem szerint jó ovit, jó ovis nénit, jó levegőt szeretnék...meg nyerni a lottón.
Patrisa,
A hóért azért irigy-irigy egy kicsit. Nekünk csak a sós lé jut.