Új privát üzeneted érkezett!

Timci! MElyik kocsi robbant le???

És ki az a Smucika????? MErt én ilyet nem ismerek!!! ;)
És a babatalira gyere, majd "csak úgy" megyek én... :D:D:D

Kép
Kép
encu

Babamasszázs!
Pedig jó lenne, ha lenne. És mi lenne, ha szerdán lenne, és én szívesen felugranék Nikiékért, igaz csak akkor férnek be, ha Szilárd nincs velem...vagyis akkor korábban lenne...csajok egyéb javaslat :?:

Encu, Sajnálom, hogy rosszul alusztok éjjel. Köszönjük a köszöntést.

Nem tudom, hogy milyen frontok vannak, de nekünk az éjszakáink szuperek, Vince este 8tól reggel 6ig nyomta a szunyát :D Viszont nappal elég nyugtalanul alszik ma is, tegnap délután ugyan az oltásra fogtam, meg hőemelkedése is volt, de ma mi lehet? Lehet, hogy ez a nagy szél, nagyon nem szereti.

Kép

Kép
sbarbi

Úúúú, Barbi! Milyen mázlizsák vagy... :D

Én is mehetek Nikiért, hozzám befér ;)
Csak találjuk ki, hogy mi legyen a végleges ;)

Kép
Kép
encu

encu-a Skoda!Smucika a Maci,amit tolletek kapott Atticy.Nem alkudozunk,rajtaok a sor.En tudod jol,h.Attilaol fuggok,nem hiszem,h.el fogunk tudni menni.Ez van,sajna.Nem a szomszedban lakunk. :(

Feladtad mar a sarga rugit?Jo ra? :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike!
Köszi. :D
Atticy is nagyon helyes! Te már mersz neki kekszet adni? Én félek, hogy megfullad, ha nagyobb darab kerül a szájába. :?
Tényleg jó lenne, ha te is eljönnél a talira, kíváncsi lennék mit művelnének a fiaink egymással. :wink: :lol:

Lányok, nagyon-nagyon rendesek vagytok, hogy eljönnétek értünk, ez nagyon jól esik ám nekem! :oops: :D

Gabó!
Hétfőn mettől-meddig van masszázsod?
És a kedd délután sem jó? :roll:

Kép
niki+baba

Timci!
Ok, igyekszem mihamarabb arra járni ;)
Lehet, hogy hamarabb eljutok oda, mint gondolnád ;) :D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?? :D

Kép
Kép
encu

niki-igen,de csak LEIBNIZ kekszet merek adni,mert az olyan,h.rogton el is olvad a szajaba,ahogy erintkezik a nyalaval.Ne aggodj,nagyon ugyesek a babak,yudjak,h.mennyit szabad leharapni beole.Probald ki.Persze ott vagyok lesen,mikor odakapja.Nem veszem le rola a szemem. :wink: En is kivancsi lennek,h.mit kezdenenek egymassal,de sajna nem tudok menni... :cry:

encu-rendben van,nem ijesztesz meg.Varunk!!! :wink: Mi a paja a rucival?Jo ra,vagy meg nagy? :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

A megigert locsis fotok!!! :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ágyba dugtam a fiúkat :D verseny horkolás van :lol:

Niki!

Nekem egyre rövidebb a hajam, elkezdett nagyon töredezni így egyre csak vagdalom a végét. Pedig most a festés is ki lett ritkítva de még így is nagyon tropa. :?

Tesóka!

Köszi :wink: Tényleg nagy kupit tud csinálni :lol: Most az a mániája hogy mindent kirámol a fürdőből a szobába, amit elbír azt viszi és fordítva, a szobából meg be a fürdőbe. És mindezt mondjuk az alatt lerendezi míg wc-zek :shock: Apa fogkeféjét már napok óta nem lelem :roll: :lol:

Barbi!

Boldog hófordulót!!

Szép nagy Vince :D Ne aggódj :wink: , le sem írom a Ricsi mekkora volt :oops:

Köszi a hintaszékbeszerzőhelyet! Nekem nagyon bejön de apa szerint gagyi :roll: Mondjuk eddig mindegyiket leszólta bármilyet is néztem ki :roll:

Gabó!

Neked is gratula, sőt hatalmas gratula a fogyáshoz! És kitartás, nemsoká megindul még az a pár plusz is lefelé! :wink: Lehet most izmosodsz és azért nem fogysz mérleg szerint, de átalakulsz :wink: :D

Nagyon halad az esküvős vonalzód :shock: :D

Esküvőről jut eszembe, nem tudjátok hogy a szoc.pol.hoz kell hogy házasok legyünk??

A Ricsi ma palacsintát evett, persze tejmenteset, de nagyon ízlett neki :D

Timcike!

Édes Atticy! Tényleg nagyon élvezi a pancsit :D
Mi az a virágos izé a kád szélére tapasztva?

Zsuzsa!

Én sem bírok aludni, látod, még most is itt írok, álmos sem vagyok :shock: Telihold :twisted: nekem ez kavar be :?

Vettem délelőtt a neten egy fisher price zsiráfos golyópályát a Ricsinek szülinapra :D Egész olcsó volt :D Ha valakit érdekel f.p.-os termék, belinkelem, szerintem jó áron adják!

Na megyek, nézem a tv-t, hátha elálmosodom...jó éjt az erre tévedőknek!

Szisz!

Merre járkálsz?

Csilla!

+++++++++++++++++++++++++++++

Pusz :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

momcsi-koszi a bokot.Az az ize,egy forgathato virag,amiben kis szines gyongyok vannak.Ahogy tekeri,zorog. :lol: :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Szerencsére ma is jól aludtunk. Nektek millyen volt az éjszakátok?

Timci, nagyon jók a pancsis képek!

Móni, szerintem tök jó ez a hintaló az ilyen piciknek, mert nem esnek le róla. Valamikor gyertek át és próbáljátok ki :wink: Miért hány kiló volt a Ricsi? Most már kiváncsivá tettél :lol:
Jaj ne is mondd, még nincs ajándéka a Szilárdnak :oops:

Nagyon szép idő van, mindenkinek szép napot! :)

Kép

Kép
sbarbi

REggelt!!

Hát, mi megint 2x keltünk éjjel... 10kor lefeküdt, 2kor, meg 3/4 5kor ébredt egy kis szopira...és persze a másodiknál megint ott ragadtam vele... :D:D:D Nem bírom ki...olyan jó, mikor álmában orrbavág ;) :D

De Barbi, őszinte gratula nektek!! :D

Tesóka, most már engem is érdekel, hogy mekkora volt a Ricsi 3 hósan! :D:D:D
Édes lehet, ahogy most rámol ;) Megnézném ... :P

Apa csinált reggelit, utána meg megyünk a Campiba rohangálós babakocsit nézni.. :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt, nem is tudom megszámolni, hogy hányszor keltünk. :( Arról nem is beszélve, hogy ma egyszerűen nem lehet bírni Nonóval, mindenért hisztizik. Szerencsére most alszik. :roll:

Timci!
Majd mi is kipróbáljuk akkor a kekszet. Nagyon édes Atticy! :wink:
Nekünk is van fürdetőkarikánk, de mi még nem használtuk. :?

Barbi!
Szerintem is tök jó a hintaló, mi is akarunk majd Nonónak, ha elég nagy lesz hozzá. :lol:

Encu!
Milyen az a rohangálós babakocsi??? :roll:

Na megyek megpróbálok aludni egy kicsit, még mielőtt felkel.

Kép
niki+baba

Niki!

Esernyőre csukható babakocsi nekem a "rohangálós". Vettünk is egyet és tökre jól elvolt benne a kicsi...nem kellett ölben cipelni, és még aludt is benne ;)

A H&M-ben tééényleg nagyon jó cuccok vannak, vettem is egy csomó mindent, és holnap megint menni akarok, mert az 50%-os kedvezményre még rájön 50% a hétvégén... :D

Nincs kedve valakinek velem jönni holnap? :D

Niki, akkor nem csak Karcsika érzékeny? Már bocsi, de ez megnyugtató... :oops: :roll: :wink: De remélem azért mostantól jobb lesz a helyzetünk!!! :D

Kép
Kép
encu

Juteszembe! Merre vagytok? Csak nem szombat van és szép idő? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi, Encu!

7170 gramm volt 3 hósan :oops: :roll: És tudjátok mit utáltam akkor, hogy az Anna folyamatosan azt sugallta hogy túl nagy. Nem mondta de mindig szörnyűlködött meg vágta a fejeket mérésnél, én meg persze utána paráztam ezerrel hogy túletetem szerencsétlen gyereket.

Tesóka!

Csinálj képet az új tütüről, kiváncsi vagyok ám :roll: :wink:
Ha az 50-re rájön még 50 akkkor holnap ingyen ruhaosztás lesz??? :D :D :D Amúgy tökre mennék ám, de betegek vagyunk :?

Barbi!

:D Jó, majd kipróbáljuk :D :D köszi :wink:

Amúgy valami ötelted van már a szülinapi ajándékra, vagy még ötlet sincs? Mit szeretne Szilárd?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

De pici lett :shock: sebaj, úgyis túl nagy a korához képest :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! JEsszus!!! Óriásbébi! :D NEm semmi méretek.. :D Az Annával meg ne foglalkozz...nem kórosan nagy a Ricsi, hanem jó húsban van. Na és? Majd lerohnagálja a babahájat, mint minden gyerek!

MAjd intézek fényképet, bár nem olyan nagy szám...egy esernyőre csukható babakocsi, i nkább praktikus, mint szép ;)
Kár, hogy nem jöttök...:( Gyógyuljatok már meg!!!! :D:D

Kép
Kép
encu

Köszi, édi vagy :shock: :D
Óriásbébim apja 4800 grammal született természetes úton, na ő óriásbébi volt :shock: :lol: :lol: én tuti nem nyomtam volna ki :shock:

Tudom milyen az esernyőre csukható, de kiváncsi vagyok rá!!! :wink: Miért nem oldalkocsit vettetek a mocihoz??? :wink: :D :D

Gyógyulgatunk...apa utifüvet iszik hogy jobban legyen :lol: ....lehet nem inni kéne ezt a fűizét :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Amúgy nem igazán hittem ezekben a csoda gyógynövényekben. De kezdem megszeretni őket, tényleg jók. Nagyon pocsékul volt apa és ivott háromszor ebből az utifűből és jelentősen javult. Utána fogok keresni a neten, kezd érdekelni, csak azért parás kisérletezgetni ezekkel a cuccokkal főleg gyereknek adni. :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! A párod (félre ne érts!!!) egy anyaszomorító!!! :D Ekkora súllyal születni... :shock: :shock: :lol: Nem semmi! Gratula anyósodnak ;) De a Ricsi sem panaszkodhat! :D Az én párom is 4,5-lel született, szerintem jó nagy baba lesz majd ő is... :) De így sem panaszkodom, már 68-as cuccokat hord! :D

Jók ezek a gyógynövényes cuccok, mert legalább természetesek...igaz, arra figyelni kell, hogy mi mehet a kicsiknek belőlük! :roll:

Keresek egy képet majd az új kocsiról, csak még a típusát sem néztem és kint van a kocsimban! :D

Kép
Kép
encu

Kép talán ilyen...

Kép
Kép
encu

Kép talán ilyen...

Kép
Kép
encu

Jaj, bocsi... :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Akkor szerdán 1-kor???
Ja és még amit akartam mondani, hogy ugye tudjátok, hogy nekem nincs papírom róla csak a tudásomat adom át neketek!!!
Ugyanis...
Az Annának valaki elkotyogta! :? (a többit egymás közt!)
Szóval a letisztázás érdekében! :wink:

Móni!
Annak idején mindenki azt mondta milyen dagi Flóra és most is azt mondják sokan, hogy húsgolyó! :shock:
Szerintem meg teljesen jó, így közel a 15hónaphoz nem egészen 10,5kg.
Én meg 14kg voltam 6évesen és nem akartak suliba engedni, oztán mekkora lettem???? :wink: :lol:

Ma egésznap pakoltuk a lakást és jártuk az üzleteket.
Vettünk Flóra szobájába szőnyeget és játéktartót, magunknak meg még egy könyvespolcot.
Nagyon elfáradtam, holnap meg megyek az esküvő kiállításra!

Kép
gabriel79

Gabó!

Ki a fene kotyogta el? :D És Anna mit mondott? Húzta az arcát? Vagy mi?
Mi is mehetünk? :roll:
Hátha jobban fog aludni a kicsi, ahogy anno Flóra is ;)

KArcsika még csak 6 kiló...hogy elhúzott minden baba...de ugye ez nem baj?! Mert amúgy sokat eszik, és rettentő mozgékony...lehet, hogy ezért nem hízik olyan ütemben. Folyton mocorog :D

Egyre szebb lesz Flóra szobája ;) Majd meglesem eccer ;)

Többiek!!! Merre vagytok? Nem jön senki holnap Campiba?

Kép
Kép
encu

Encu!
Gondoltam, hogy ilyen babakocsira gondolsz, de ebbe nem tudod fektetni Karcsikát, vagy mégis?! :roll:
Kiskarcsi szépen fejlődik ne aggódj azon, hogy hány kiló, az a lényeg, hogy folyamatosan gyarapodjon :wink: .

Mikor mész Campiba?

Kép
niki+baba

Niki!

Dönthető a háttámlája, talán még jobban fekszik benne, mint a babahordozóban. Én úgy láttam, hogy kényelmes neki, és aludt is benne. Biztos nem tenném bele, ha úgy látnám, hogy rossz a kis gerincének. De majd megnézed ;)

Asszem délelőtt mennék, de max dél körül, mert jönnek holnap vendégek délután...
Jönnél? :D Egy kis shopping? :D

Akkor nem aggódom, ha azt mondod, mert én is úgy látom, hogy jól fejlődik...jó hosszúnak tűnik nekem...

Kép
Kép
encu

Gabó!
Ha lehet inkább fél kettő, kettő fele jobb lenne, mert Nonó fél egy egy körül szokott aludni egy fél óra, órát.
Meg hátha apa is hazaér.

Ha nem akkor Encu megtennéd, hogy feljössz értünk? :oops:

Kép
niki+baba

Niki! PErsze,hogy megyek! :D

De nem válaszoltál a holnappal kapcsolatban ;)

Kép
Kép
encu

Sajnos nem tudok menni holnap, mert apa délelőtt csinálja a teherautót. :(
Meg takarítani kell! :?

De leközelebb megyek!!!!!! :D

Kép
niki+baba

Hmmm...akkor mehetek egyedül..??? :roll: :roll:

Kép
Kép
encu

Látom mindenki 7végél :)

Kép
Kép
encu

Koszonom a bokokat.Kedvesek vagytok.
Niki-szerintem kiprobalhatod a furdokarikat,meg a kekszet is. :wink:

barbi-neked is koszi. :wink:

encu-sokkal jobban kihasznalodik az esernyos babakocsi,mint a bohom nagyok.Ma is voltunk setalni,azt a bohomot kellett cipelni,nagyon kenyelmetlen,es nehez.Meg nehezen fer be a kocsiba.A sport meg otthon maradt,ugy hianyzik el sem hiszed,majd a jovo heten anya kuldi vissza. 8) Meg mindig nem irtad meg a kerdesemre a valaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :?: :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Mert tagnapelőtt mostam ki, de tegnap este már feladtam azt a 2részest a kicsire :) Még éppenhogy jó... :shock: :lol: Az én kicsi fiam nem annyira hurkásodik, inkább nyúlik... már 68-as ruhákat hord :) De amúgy nagyon édes az a 2részes... olyan kis jógyerekes benne ;)

Miért maradt otthon anyudéknál a sport babakocsi?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ki, hogy aludt?
Mi most jobban aludtunk, bár így is fent voltunk 4-szer.

Encu!
Már 68-as ruhákat hordtok??? :shock: Nem semmi!
Mi is 68-ast hordunk. :) Bár lassan már 74-es kell nekünk.

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este vettem észre hogy kibújt a Ricsi 7. foga is :shock: :D :D

Mi jól aludtunk, 11-től hajnal 4-ig aztán 7-ig és 9-ig, közbe egy kis szopi is volt :D

Gabó!

:shock: :shock: :shock: Nem semmi, ezt honann tudta meg...bár ez egy nyilvásnos fórum, kiváncsi vagyok :roll:

Nem 100-as aki húsgolyózik :shock: egyáltalán nem kövér Flóra!!! Soknak tűnik a 10 kiló feletti súly, de csak kimondva, hisz a magassága is megvan hozzá.

Tesóka!

Szupik az ilyen kocsik, mi is ilyennel megyünk vásárolni ha nincs beleülős bevásárlókocsija az üzletnek :D

Képet kérünk az új szerkóról! :wink: :D

Miket vettél??

68-as ruci az tök jó :D :D

Na hív a Ricsi...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Most mi is jól aludtunk!!! :D KArcsika fél11től aludt 4ig, aztán 7ig...és még hetráztunk az ágyban fél10ig ;) Jó volt...bár nem érzem magam fittebbnek :)

Igen, Karcsika lehet, hogy kosaras lesz ;) De majd ha erre jársz, meglátod...mert a babatalin azért nem volt olyan marha sok lehetőség arra, hogy hosszra is felmérd ;)

Tényleg! Mikor is lesz, hogy erre jársz? :D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Nem kérsz eccerűt, hogy tegyek fel képet... :D Még a szárítón száradnak az új cumók :) De ti is gyertek erre valamikor és szívesen megmutogatom. Úgyis rég láttalak titeket, mert lógtatok a taliról ;);) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Ok :D Jövőhéten második felében ha jó nektek és szép az idő elsétálunk arra :wink: :D
Hétfőn még konzultálok a dokival aztán remélem megkapjuk a zöldet és irány csavarogni. Már nagyon mehetnékem van... :roll:

Az előbb írtam egy csomót és mire az elküldre kattintottam volna, a Ricsi kinyomta a gépet :shock: :lol: :lol:

Nem mész a h&m-be??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kérjek igazolást a hiányzásról??? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Már voltam is! Most épp vendégeket várunk ;)

Igen, legközelebb orvosi igazolással maradhatsz csak távol ;) :D
Vagy még úgy se!!! :)

Gyertek!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

MErre vagytok??? :D

Kép
Kép
encu

De komolyan!!!

??????

Kép
Kép
encu

Itt vagyok, de gondolom Te meg már nem :wink: :lol:

Sikerült valami tutit venned a campiban? Tényleg olcsó volt a ruci? :roll:

Megyek én is aludni, ill. tv-zni, mostanában nem igazán tudok éjfél előtt elaludni :shock: :twisted: jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép reggelt! :D

Süt a nap :D nem fúj a szél :D még :roll: egész jó kedvem van :D

Hogy aludtatok? Mi elég sokszor keltünk, de nem v olt gáz, a Ricsi szopizott én meg közben aludtam :roll: 8) aztán hajnalban áttettem közénk és onnantól aludtunk rendesen :D Most is ott szunyál :D

Tesóka!

Ti is 11-én mentek majd tanácsadásra? :D
Na ez most honnan jutott eszembe :roll: :lol:

Gabó!

Milyen volt az esküvő kiállítás?

Barbi, Szisz, nagyon eltűntetek!!

Na megyek reggelizni, aztán majd jövök :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Merre csaviztok? Még nem kelt fel senki? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hmmm, vagy sétáltok?? :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Reggelt!!!

Tesóka, tervezünk egy sétát, ti nem? :D

Asszem mi egy héttel előtte megyünk, de rohanok és megnézem.

Ja, mi most jól aludtunk: fél10től 4ig és utána majdnem 8ig, aztán 10 ig :) Szóval fel vagyok frissülve (elvileg, mert gyakorlatilag nem érzem ;) )!!!!

Vettem a Campiban cuccokat, igen. Nem csak a gyerekcuccokra volt óriasi kedvemény, mint kiderült, így nekem is beficcent egy-két marha olcsó ruci ;) De majd erre jössz, és megmutiom ;)

NA, megnéztem, mi jan.7-én voltunk és aszonta az asszisztens, hogy 4hét múlva menjünk vissza. Az meg jövőhét hétfő. De nincs beleírva semmi konkrét az oltási könyvébe...

Séta???? Valaki??? :D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?