Új privát üzeneted érkezett!

na most próbálom beszúrni....eddig sikertelenül!

szóval nem tudom hogy kell ide beszúrni......annyira nem tökéletes az angolom.....mert sima másolás-beillesztéssel semmit nem csinál.....

Kép

Kép
ditta76

Görbe nincs, laptető van!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Boldog Szülinapot Attikának!! :wink:

Kivi vagyok mit mondanak a fütyijére...ha netán műteni kell mint Márknak,akkor sajna seni nem mehet be vele(vagy te a sebészetr gondoltál?)na mindegy..szal én is kicsit ki voltam,de a műtét után klasszul bejáratódott a fütyikéje és nem fájt már neki .Azóta is szépen "működik"de tény hogy minden nap muszály fürdikor felhúzni legalább egyszer,hogy ne tapadjon megint le neki.

Na akkor a Ferty máshova tette a pé-t?Nekem nem volt gond a ciklus.hu-val...Egyébként nekem is jóval a vonal alatt volt a pé-m Olivérnél...
Tényleg szép a görbéd!! :wink: +++++++++++++++++++

Csajok,hihetetlen hogy már a 32.hétben vagyok :wink: szinte most volt ,hogy a Balatoni nyaralás alatt pozitívat teszteltem... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sehol senki?????

na mindegy, mutatom a ferty-s görbét...Hát nekem jobban tetszik, mint a ciklus-os!
Kép

Kép

Kép
ditta76

Panny!
egyszerre írtunk!!
Hát ne is mondd, már izgulok a kedd miatt! És megcsináták nektek ambulánsan, vagy bent kellett lenni pár nap? (remélem nem...)

Kép

Kép
ditta76

megcsináták=megcsinálták :oops:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Még mindig semmi, de most már nem fáj semmi, sehol. :)
Nem is tudom örüljek e vagy sírjak. Az újjabb teszt is egy csíkos.
Most egyáltalán mi van?
Most kimaradt egy mensi, aztán minden kezdődik előről?
Honnan lehet megtudni, teszt vagy mivel, hogy hogy alakul a peteérés?
Már azon is törpöltem, lehet, hogy cisztám van?
Úgy 10 éve volt ilyen, akkor se jött meg, kb 2 hétig, után kaptam valami bogyót, aztán felszívódott. Lehet hogy most is ez van, utálok találgatni.
Na hétfön telefonálok a dokinak mikor van időpontja.

Képzeljétek a nagyobbik lányom kezd nagyon szemtelen lenni.
Ma már 2* szólt be egyszer az apjával közölte "Te nem parancsolsz nekem", most meg közölte mikor megkértük, hogy ha megissza a viet, menjen aludni. Erre felment az emeletre, és lejött, mikor meg lett kérdezve Tőle mire lett kérve, közli : "A nagy semmire."
Sajnos mostanában nincs olyan nap hogy ne veszekedjünk, nem fogad szót, csak azért is csinálja amit nem lehet, pl: vágtam fel a tejet, erre hogy ő csinálja mondtam nem , de már nyomult, alig tudtam kicsavarni a kezéből az ollót, meg hajmosásnál hajtsa hátra a fejét, mert a szemébe megy a víz, persze nem csinálta, utána üvőlt. hogy víz ment a szemébe, és olyan hisztit levágott, hogya végén már én is sírva fakadtam.
Nem hittem volna, az oviban meg mondják milyen jó kislány, szót fogad stb...vagy csak minket tisztel meg a szófogadatlanságával?
Na jó befejezem , nem untatlak benneteket...
Jó éjszakát
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Dorka

hát most mit mondjak.....
Az én nagylányom látod mennyi idős,és pont ezeket mondja,meg azt hogy semmi közöd hozzá...
Sajna a kicsi is tanulja el...
Nekem minden nap veszekedés van vele!!
Ezt mindannyian megérezzük akinek gyereke van.Mig kicsik addig kezelhetőek,aztán kinyilik a csippájuk,és kész az idegbaj a szülő részéről!! :?
Kiváncsi leszek a dokira!!

Ditta

igy már mindjárt jobb!!!
Nem lehet hogy ciklus.hu is átirja majd??
Te képzeld,mára máshol is lett hólyag a számban.Kész vagyok....
Vendég

Ditta!

Nem kellett bennt maradni,de nem is az SZTK -ban csinálták hanem egy vasárnapi napon a kórházban.Reggel kb.8-ra mentünk és du.4-kor jöttünk haza.Addig volt kötelező maradni amíg kiment az altató hatása.

Dorka!

Ismerős a szófogadtlanság...ez amolyan kiskamasz viselkedés...sok türelmet kívánok nektek!! :? :wink: Mi is benne vagyunk ebben már javában anagyfiammal.De mondhatom,hogy egy fokkal jobb mióta lehet rá hatni számára fontos dolgokkal(ez amolyan enyhe,bújtatott zsarolgatás... :wink: )de beválik.A kicsi meg épp a dackorszakát éli,csak az a baj hogy vele nem lehet még egyezkedni...szal ő most nehezebb dió :wink: Jó hogy mindig van valamilyen korszakuk épp,nem??!!... :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panny :)
Megjöttünk a gyereksebészetről, nagyon ügyes volt Ati, szépen nyugiban volt, míg vizsgálta a doki, és abban maradtunk, hogy egy hónapig próbáljunk ki egy szteroidos kenőcsöt, minden este be kell kenni, 4 napig, majd 3 nap szünet, és így tovább 1 hónapig.
Ha ez segítene, akkor megúsznánk a műtétet, ellenkező esetne nem... :?
És azt mondta a doki, hogy ezt altatásban végzik, és 3-4 napot bent kell lenni.
Eddig minden oké, de van egy dolog, amin kicsit megütköztem...
ha megműtenék, akkor nem bemetszést csinálna, hanem teljesen eltávolítanák a bőrt, magyarul körülmetélnék.... :shock:
Hát valahogy ez nekem fura.....Nem vagyunk arab kultúrkörben, ahol minden gyereknek ezt így csinálják...
Persze a doki ecsetelte, hogy ez milyen jó lesz majd felnőtt korában, higiénikusabb, meg minden, de én valahogy idegenkedek ettől! Páromon is láttam, hogy neki sem stimmelt a dolog....

Dorka, Rik :)
Néha Veronival is elszáll a ló, de leállítom, akkor jön bocsánatot kérni....Én sem tűröm, amikor nagyszájúskodik!

Rik :)
Hólyagok elmúltak, egyenlőre......De nekem is nagyon sűrűn van a számban....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta

hólyagok nekem is lemultak,kemény 5 napig a számban harcoltak a kaja és beszéd ellen!! :evil:
De nyertem!!!! :P

Képzeljétek,hogy a ciklus.hu szerint alakult az utolsó 4 mensim.Pontosan ugy ahogy irta.Ez nem semmi,pedig nem is teázom....
Vendég

Ditta!
Teljesen megértem hogy idegenkedsz a körülmetéléstől,igazad van!!Nekünk is felajánlották(meg ecstelték hogy higiénikusabbb meg ilyenek....),de mi határozottan visszautasítottuk,nem akartuk hogy esetleg a későbbiekben ez gátlást vagy bármilyen zavart keltene a serdülő nagyfiam lelkében :wink:
Sztem nektek is ragaszkodni kéne ,hogy azt nem kéritek,csak a bemetszért.Lagalábbis én ezt tenném az tuti!!Soha nem tudhatod ,hogy tényleg nem lenne ez később neki zavaró,akár a többi fiú előtt pl.átöltözésnél,vagy később majd a lányok előtt.... :?

Egyátalán nem igaz hogy csak így oldható meg,mert a bemetszés is tökéletes,az én ismerőseim körében is csak ezt választották a szülők a kisfiúknak megoldásként.

Nagyon drukkolok hogy hatásos legyen a krém és elkerülhetitek a műtétet és ezt a dilemmát!!!++++++++++++++++++++++

Egyébként csajok!!

Átérzem a hólyagos fájdalmakat a szájban,mert nekem is volt már többször is és nagyon gáz.... :( Én olyankor minden egyes alkalommal kb.3-4 kg-ot fogyok mert szinte semmit nem bírok enni....

Voltunk tegnap a SOTE II-n szülőszobalátogatáson és elég jó benyomásokkal távoztunk hál'istennek!!!
És képzeljétek a dokim pont egy 23 hetes ikerterhességet műtött :( mert beindult a szülés.Sajna nem sok esélyt adnak a piciknek.Láttam a dokimon is hogy kicsit megviselte az eset...Ráadásul egy ottani orvos felesége :( ez Murphy törvénye... :(

És voltunk tegnap a Márkkal a szemklinikán kontrollon,javult neki a letapasztástól meg a szemüvegtől a szeme,de még folytatni kell.Azt mondta a doktornő,iskolára teljsen rendbe jön,az tuti és szemüveg sem kell majd :wink:
Márkért anyu bejött Krizsivel Pestre és HÉV-tek haza a ,fiúk nagy örömére. :wink:

Mi utána megnéztük du.a Millnárison a Titanic kiállítást.Megrázó volt és érdekes.
Az estét meg egy színházi előadással zártuk,szal mozgalmas napunk volt. :wink:

Bocs :oops: regényt írtam...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Örülök, hogy Márknak javul a szeme. Milyen előadást néztetek meg a színházban? Sejtem, nagyon kifáradtál estére.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Szkéné Színház:Árva csillag-(A MŰ.egyetemen)elég elvont társulat,de mi szeretjük.Főlag azért mert az unokatesóm játszik benne,vagyis zeneszerző és zenészként játszik benne.

Az ő révén voltunk 2 hete a Rómeó és Júlián is az operettbe a férjemmel(abban is zongorázik)és a Szépség és a szörnyetegen a Márkkal.

Jó egy ilyen rokon :wink:

Hogy vagy??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

irigy-irigy.Szinház miatt is,Titanid kiállitás miatt is!!
Szuper lehetett!!!!!!!! :wink:

Örülök,hogy tetszik a szülöszoba.Nemsokára használatba is veszed!!!!No még azért 7-8 hetet várjál!!
A két gyerek mikor született?Ugy értem előbb a kiirt időpontnál??Mert szerintem ha az első és a második is előbb jött,akkor a harmadik is!! :wink:
Vendég

sziasztok
Panny irigyelek a titanic kiálitás miatt :oops: én is elmentem volna rá .nem semmi hogy már csak 9heted van hátra .
Rik hogy vagytok ?

Kép
e.andrea

Andi

ksözi jól vagyunk!!
MA tellt le a GYES-em! :cry: :evil:
Holnaptol melós anyuka vagyok!! :?
Te pedig már a felénél jársz!!!
Tudni már a nemét?Nevét?
Vendég

Erika!

Petrának Boldog Szülinapot!!!

Márk napra pontosan a kiírt időponton született,Krizsike egy héttel előbb.Szal nem tudom most mi lesz..... :wink:

Andi!

Hát igen,már 9 hét sincs... :wink:
De te is már a felénél vagy :wink: Klassz!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

KÖSZÖNJÜK!!! :D
Vendég

NA mégegy,hogy az arca is látszódjon!!
Kép
Vendég

Rik :)
Nagyon aranyos a kép!!!
És boldog szülinapot Petrusnak!! Igazi nőci!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Görbém........
Kép

Csak sajnos nem érzem azt, hogy sikerült....Igazából semmi fura tünetem sincs....Csak mint mensi előtt! Viszont korábban sosem ment fel nekem 37 fölé!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Rik:
Boldog szülinapot a kis Petrának!
nagyon aranyos kiscsaj :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Rik boldog születésnapot a kislányodnak :)

Kép
e.andrea

Köszi CSajok!Tényleg nagyon aranyosak vagytok,és jól esett hogy gondoltatok Rá!Puszi mindenkinek!

Edit

szerintem több mint igéretes a görbéd!Nem akarsz tesztet csinálni??

Andi

baba nemét tudni már?Név ügyileg hogy álltok??

PAnny

most két héttel előbb szülsz!
Kép
Vendég

Erika!

Édi a kiscsajszid :wink: :wink:

Hát kivi vagyok hogy a próféta szól-e belőled a szülésem időpontját illetően... :wink: :wink: :wink:

Edit!

Tényleg nagyon szupi a görbéd!!!
Sztem még ne tesztelj,mert még korai és csak lelombozna.Még nem mutatná a valós tényeket...Mondjuk úgy 3-4 nap múlva biztosabb lenne,nem?!

Nagyon drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!+++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :)
Majd szerdán nem kéne megjönnie, de sajna mensis tüneteim vannak....Nem bizakodom! Ha legalább émelygés, álmosság, vagy valami tipikus tünet lenne...De semmi! :(
De legalább mostmár a görgém jó, tehát nincs gond a hormonokkal, és pé is van, úgyhogy majd a köv. hónap.... :D

Ditta

Kép

Kép
ditta76

görgém=görbém :lol:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Látom, kevés az ideje mindenkinek. Remélem, nem vagytok betegek és a gyerekek sem azok. Mi is meggyógyultunk. Igaz, a múlt heti riasztás az oviból tévesnek bizonyult.
Jól vagyunk, zajlik az élet. Minden napra akad valami.

Petrának így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Panni! Hogy érzed magad?

Edit! Ugye, nem jött meg?

Erika! Jók a képek, Petra csinos rajtuk. Dolgozol már?

Andi! Jól vagytok? Lám-lám már te is a félidőnél tartasz.

Pussz nektek:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta, köszi érdeklődésed, sajnos megjött, de nem adjuk fel, pozitívnak kell lennem! :D
Elküldtem Leónak a mostani görbét, (egy óra múlva válaszolt!), és nagyon biztatót mondott, szerinte 1-2 hónapon belül össze fog jönni! Továbbra is igyam a teákat.
Már nagyon rámfért ez a kis biztatás!

Hétfő óta itthon vagyok Atikámmal, tegnap, tegnapelőtt alig tudtuk lehúzni a lázát, 39, 2-ről! Éjszakánk is rossz volt, de ma már láztalan, még eddig. és már megevett egy banánt!
Veronika egyenlőre még nem beteg, bár az osztályukban 6-an vannak! :shock:

Puszi!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta

pedig tényleg nagyon igéretes volt a görbéd!ki érti ezt??De tényleg pozitivan kell hozzáállni,és baba lesz belőle!!! :wink:
Mi baja van fiadnak a lázon kivül??
Rékám is itthon van elkapta ezt a háynos virust.Szerencsére enyhébb fajta volt,inkább csak fáradt már...

Britta

Te meg mindjárt szülsz!Jesszus!!!!!!!!!!!!!!!
Igen dolgozom már,látod nincs is időm idejöni...Pedig eszemben vagytok!!! :roll: :wink:
Meló jó,csak fárasztó!
Oviba Petra egy napos beszoktatáson volt,remekül sikerült,semmi panasz rá.Okos lánykám van. :oops: :lol:

Többiek??
Vendég

Hali!

Edit!

Örülök az optimizmusodnak!!Klassz csaj vagy!!Meglátod nemsoká babázol :wink:
Rendes Leó hogy ilyen hamar válaszolt :wink:

Gyógyulást A kisfiadnak!!!

Erika!

Rékának is jobbulást!!
Szal meló ezerrel.... :?
Nagyon ügyi a kiscsajszid hogy ilyen zökkenőmentesen beszokott az oviba :lol:

Nálunk Krizsikén van rajta a fosás,de se hányás ,se láz nincs egyenlőre!Márk jól bírja,pedig az oviban is sokan betegek.Nem hiába,erős kissrác :wink:
Pénteken lesz a farsnag,már nagyon várja.Batman lesz :? én jobban örültem volna pl.ha királyfi lesz vagy oroszlán...de ezt akarta.Nem látta még sehol(se TV-ben..)csak hallotta az oviba és megtetszett neki ,hogy denevér-ember....Elmeséltem neki nagyjából a sztorit :wink: meg, hogy pozitív figura..stb...szal most beszereztem a jelmezt.Csak ai influenza miatt sajna zártkörű lesz,az ÁNTSZ nem enged bulikat.Csak reggel az öltöztetés után lehet 1-2 percet fotózni.

Brigi!

Jól vagyok :wink: leszámítva hogy nem nagyon tudok már aludni(hol itt nyom,ott szúr...stb..)A gyerekek reggeli öltöztetései is egy kisebb fajta kihívás... :? Már fáradok rendesen...
Lassan kezdem a gátmasszást!!Meg lassan beszerzek mindent ami kell a kórházra...
És te??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szoiasztok!
Tudom nagyon rég jártam erre de van a pici puncisunkról képeim és megszeretném nektek mutatni bár nagyon nem akarta megmutatni a lába közét ismét teljesen a 4d-n de nem adta fel a szonográfus és 40 perc után a kicsi lány terpesztett egyet és így már biztire tudjuk a nemét is.A neve még kérdéses !
Panny!Britta!
Milyen hamar eltelt az idő nemsokára babázni fogsz és igaz kixcsit messze van nekem az április de én is nem sokára. Kép lányunk Kép lányunk Ez már bizonyíték!!!

Na lépek mert ezer a dolgom! Mindig olvaslak benneteket és mindenkinek szúrkolok aki babás azért aki nem hogy mihamarabb az legyen!!!!
Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti

nagy -nagy gartula!!!Gondolom mekkora öröm ez nektek!! :wink:

Panny

Már megint ez a betegség :?
Réka nálunk jól van,szerencsére hamar átment rajta.
Most Petra náthás,de szerencsére nem vészes.Hétvégén kikúrálom! :wink:
Hát igen....készülődhetsz lassan!! :D
Vendég

Márti!

Két fiú után egy csajszi :wink: ez nagyon szupi!!Gondolom hogy örültök!!!!

Figyeld meg hogy mindjárt itt az április!!Brigivel majdnem egyszerre fogtok szülni :wink:

Erika!

Petrussal sztem felkészülhetsz,hogy mivel most került közösségbe,lehet hogy többször lesz beteg... :? de aztán megedződik.De az is lehet hogy nem lesz beteges,mert fasza csajszi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

ez tetszett! :lol:
Sajna náthás és ma siri-biri is volt. :( Mint kismajom a fán,úgy kapaszkodott belém,és szejetjeeek!!! :( Reggel bőgve mentem dolgozni... :cry:
Vendég

Erika!

Szegény... :(
Nekünk nagyon az elején volt ilyen Márkkal hogy kismajomként lógott rajtam az oviban amikor el akartam indulni.Fogta a nyakam,az óvónő meg próbálta lehámozni rólam a lábánál....sz@r volt...Akkor azt mondta az óvónő,hogy vagy vigyem haza,vagy adjak neki 2 puszit és határozottan forduljak meg és menjek el....mert az a huza-vona nem jó senkienk és nem vezet semmi jóra...nahát nagyon nehéz volt de elindultam.Többet soha nem volt bőgés,sőt nagyon imád oda járni.Ha korán megyek durcizik egy sort,hogy ő még maradni akar... :wink:
De mondjuk ő már 4 is lemúlt nyáron és úgy ment szeptemberbe oviba.Hogy Krizsivel mi lesz??Sztem ő sokkal nehezebb eset lesz.... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziaztok!

Remélem mindenki jól van.
Úgy 10 napja nem jártem erre, annyi dolgog volt.
Végül is megjött 9 napot késett, biztos a sok stressz, idegeskedéstől, a munka miatt kicsit több volt belőle részem.
De mostmár reméljük minden rendben lesz.
Szép estét.
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Én is rég jártam erre. Látom, nem nagy a nyüzsi. Jól vagyunk. Én egyre gyorsabban fáradok, és néha fáj a hasam is. Így amennyit lehet, pihizek. Méhszáj zárt, aminek nagyon örülök.

Panni, Márti!

Kitartás! Már itt van a vége. Csak néhány hét. Milyen gyorsan elment! Bár, már nagyon várom, hogy túl legyek a szülésen. Lassan mi is készülődünk. Megkezdődtek a taktikai megbeszélések a szülőkkel, hogy is lesz az első időszak.

Márti!

Mekkora öröm két fiú után a kislány! Gratulálok.

Fiúk oviban vannak. Könnyebb az életem. Holnap du mennek a mamához hétvégére, aztán köv pénteken a másik mamáék viszik el őket. Na, azért nem fogunk unatkozni. Mindig van teendő.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek név szerint.

Szép napot!

Pussz mindenkinek:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Hali :wink:

Én is itt vok :wink:

Mi ez a pangás csajszik...????

Brigi!

Hát igen,a taktikai beszélgetések már nálunk is nagyban zajlanak... :wink: Mi lesz ha éjszaka indul be a szülés,Mi legyen akkor a fiúkkal???Szal mindenre tervet kell készítenünk...

Már kezdek összepakolgatni...fejben már minden megvan,már csak 1-2 dolgot kell beszereznem.

Mi van veletek többiek???????????????????????????????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok pocisok,és leendő pocisok!
NAgyon gyorsan közeleg Britta,Panny az idő.Hisz nemrég tudtuk csak meg a nagyhirt,most meg szülésről beszéltek! :shock: :lol:
Jól vagytok ?

Andi??Tudni már a nemét a babának?

Gira
pocaklakód?

Dorka
örülök,hogy jelentkeztél. 9 nap késés nem a világ igaz???Lesz hogy 9 hónapot késik! :wink: :lol:

Nálunk Petra beteg.1 és fél hét meló után táppénzen vagyok vele. :?
Náthás,köhög.Egyszer volt lázas.MA viszont délután 4 és fél órát aludt.Ilyen még sose volt.Férjem szerint most alussza kis a betegséget! :roll: :shock:
Vendég

Erika!

És milyen a meló újra??

És hogy viselik a munkahelyeden ,hogy ilyen hamar táppénzre kellett jönnöd??Rendesek??

Jobbulást a pici lánynak!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hej jányok, hogy rohan az idő...
Panny, Britta mindjárt szűltök... :wink:
Szia druszám, Márti :wink: , tök jó, hogy kislányotok lesz, irigy-irigy... :lol:
Edit:
merre vagy?
Rik:
Petrának jobbulást...

Mi is most másztunk ki a betegségből, kemény 10 napos antibiotikumos kezeléssel... :cry: :cry:
Nekem meg ráadásnak vizeletfertőzősem van meg méhszájsebem... :shock: Ugyhogy babaprojekt elnapolva,ki kel kezeltessem magam...Jövő héten jönnek meg a laboreredményeim, rákszűrés meg miegymás... :? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

Te jó ég!Na akkor most aztán gyógyulj meg,hogy mielőbb elkezdődhessen,vagy folytadhassátok(?) a babaprojektet!++++++

Panny

hát nem örültek melóba az bizti.de megértetteék.A baj az hogy kevesen vagyunk,igy nehéz megoldani a helyettesitésem.Szerdán megyek ujbol.
Amugy jó a meló,élvezem!! :wink:
Vendég

Erika!

Petrának jobbulást. Én jól vagyok, és valamilyen szinten már türelmetlen, mikor is érkezik el az idő? De még 8 hetet ki kell bírnunk. :D Én ennyire számítok.

Márti!

Nem irigyellek. Mielőbbi gyógyulást kívánok, hogy nekikezdhessetek a babaprojectnek.

Panni!

Lassan már nekem is be kell csomagolnom, sosem lehet tudni alapon. Először azonban összeírom a listám. Tök jó, hogy nálatok is taktikai megbeszélések folynak. Nálunk már le vannak osztva a dolgok. Az első két hét is le van beszélve.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Tudom, nagyon rég jártam erre, de gyakran visszanézek olvasgatni, hogy kivel épen mi van!
Nagyon drukkolok nektek!

Panni, Britta!
Már igazán nem sok van hátra, és újra babázhattok!!! :lol:

Hú, de soká lesz július!

Azért jöttem most vissza hozzátok, mert tanácsot szerettem volna kérni... :oops:
Pontosan 2100-as.

Nagyon izgulok, mert a hétfői vizsgálaton, megrövidült méhszájat állapított meg a doki.
Kicsit félek, mert ez bizony nagyon korai.
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

Amúgy mutatok nektek egy sztárfotót a mi kis Fiúnkról(?)
Egyelőre csak 60%-ban biztos a neme, majd kiderül! :wink:
Kép

Ez a 14-ik héten készült.
Vendég

A 2100-ast 2 sorral lejjebbre szántam.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Mária!

Már többször is olvastam(pont a napokban is-asszem a Szülészetek/kórházak-ÁEK topicban talán)több topicban is ,hogy sok lánynak volt ilyen és túlhordta mindegyik a babát :wink:
Ez nálad is csak a külső méhszájra vonatkozik,úgyhogy nyugi!!De azért ne emelgess és sok pihi!!!

Csajok!

Teszek fel nektek képeket(remélen nem baj :? :wink: )
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Hálás köszönet!
Nem is hiszed el, mennyit segítettél!
Nagyon sokat aggódom mostanában emiatt...

Hihetetlen méretű a pocakod!
Nagyon szép a kis kuckója Olivérnek!

Nagyon drukkolok neked!

KÖSZÖNÖM!!! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?