Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Én is azt mondom amit a többiek, dokit kell váltani. Szerintem sem kellene fogogátlót szedned, ráadásul magamból kiindulva nekem utána sosem állt be a ciklusom normálisan. Én tuti addig keresnék ameddig nem találnék egy normális orvost. Lapart én sem javaslom.

vanda most a terhességem előtti hónapban nekem is ilyen hosszú ciklusom volt, pedig a clostyt is szedtem, és a 47. napon jött meg végül magától, de majd nem elkezdtem a norculutot.
Viszont amikor terhes lettem akkor abbana hónapban ittam először a cickafark teát, hogy az segített e nem tudom, minden esetre megpróbálom megint.

Bocsi lányok hogy ritkábban jövök, de most sokat kell mászkálnom mert rendelni kell az anyagot az építkezéshez, meg ki kellett fizetnem a vízeseket, ezért reggel már a telken voltam, onnan meg mentem Dunaharasztiba a tüzépre, majd a vízes boltba,ott hagytam egy csomó pénzt, meg ha már ott voltam, akkor megnéztem a katalógusokat fürdőkád, fali wc és zuhanyzó ügyben.

Úgy néz ki hogy most már nekem is megjön, legalább is ma már barnás folyásom volt, és fájt a hasam is.

És ahogy számolgattam kb akkor lesz a középidő mikor megyünk apával ketten Sopronba egy hétvégére, előtte még el kell mennem uh-ra hogy megnézze a doki hogy van tüszőm. De lesz, muszáj lennie.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi, hol lehet ilyen cickafark teát venni?
ugy kell elkészíteni, mint egy másik mezei teát?
k.vanda

vanda én gyógynövény boltban vettem, de szerintem gyógyszertárban is lehet kpni.
1 evőkanál cickafarkfű 3 dl forrásban lévő vízbe.majd 10-20 percig ázik, leszűröd. naponta 2x. a ciklus első felében. Majd a peteérés után ugyan ezt a mennyiséget palástfűből. Ez segíti a beágyazódást.
Én ízesítettem rendes teával is amúgy egész iható íze van. rendezi a ciklust. Próba szerencse egy próbát megér.

Kép

gabi1

Sziasztok Csajszikák!
Sajnálom Palotás Petrát nagyon, de az a legborzasztóbb hogy ekkora címlapsztorit kellett belőle csinálni. Tudom milyen nehéz ezt túlélni. (én Kiscsimbókom 5hó1hét:( ) Jó pár hónap mire rendberázódik ránézésre , a többi pedig a lelkében marad és rajta függ hogy dolgozza fel, de remélem neki a legjobbakat .

Látom a cickafark és finomságai téma :) Nézzétek meg LEO lapján : www.babatervezok.otthona.net , itt nagyon részletesen le van írva mi után mit kell szedni. Több verziót hallottam már én is, végül biológiailag indokolva is nála találtam a legérthetőbb magyarázatot a dolgokra.
Ezt azért írom, mert a cickát mensi előtt szokták inni görcs enyhítésére. A ciklus beállítására pé előtt málnalevél tea, pé-kor semmi két napig, pé után a mensiig palástfű. :)
Hallottam aki keveri arányosan és minden nap issza.
Igaz én végig ittam a cickát, nem tudom annak tudható-e be hogy kismami lettem :)

Puszillak titeket!!!!

Ölel mindenkit:
Nyusz
nyuszifülû

nyusz, hát igen. Ez a népszerűség átka, hogy ilyen dolgokból is címlap lesz. Szegény. Én is remélem, hogy babás lesz megint.
A keverést hogy gondoltad: a cickafarkat a málnalevéllel a ciklus első felében?

vanda, én most Leo tanácsára inkább a málnalevél teát iszom a ciklus első felében, mert a pé-t az segíti inkább, mivel lekopogom, hogy a tavalyi maratoni ciklusom után a cickafark rendezte a témát. De ha nekem is ilyen gondjaim lennének, biztos innám a cickafarkat. Neked is javaslom. Nekem segített. Bármilyen mezei gyógynövényboltban lehet kapni.

Gabi, jól hangzik ez a kis utazás a pé-kor. Örülök, hogy rendeződni látszik a ciklus, és újra belefoghattok a babaprojektbe.
krévi

Nyusziful, Leo tanacsat en is megneztem. Eldontottem, ciklus elejen iszom a malnalevel+baratcserje+cickafark kevereket, pe-tol a palastfu teat. Mar csak be kell szereznem a teakat.

Vanda, egy probat neked is meger.

Az biztos, hogy nagyanyaink a cickafarkra eskusznek... :roll: anyum pl. sokaig itta es semmi gondja nem volt. :)
basa31

Tudom, hogy nemreg volt rola szo, de akkor is tanacstalan vagyok: hetfon jott egy kis rozsaszinu valami, nagyon keves, talan eszre sem vettem volna, masnap egy kis barnas es ma rendesen elindult a menszi. Ez mit jelent? Hetfo az elso nap? A closti miatt kerdezem... Honnan szamitsam az elso napot??? Segitsetek! :oops:
basa31

mindig az igazi vérzés az 1. nap!

Jaj, Monyókám...válts dokit, nem értem, miért ilyenek ezek a nődokik??? :twisted:
Vendég

Lafead, koszi, de ez most azt jelenti, h matol kell szamolni? nekem 1x a regi dokim azt mondta, h nem szamit, ha barna, stb. a lenyeg, h valami elindult....
basa31

Sziasztok Csajszik!

Krévi, ugy értem, hogy a ciklus első felében csak málnalevél tea peteérésig.
Peteérés után két nappal lehet kezdeni a palástfű teát.
Végig végig a mensi első napjától folyamatosan Agnucaston (barátcserje) tablette (kb1700Ft.).
A cickafarkat a ciklus második felére ajánják. Főleg akinek görcsös a mensije.
Közben lehet méhpempőt, virágport enni mézzel.
Apácskáknak meg tökmagot törögetni :)
:):):) .......na szóval...ez az én verzióm. :):) Szerintem ahányan vagyunk annyifélét hallottunk és kipróbáltunk már :):)
Tényleg nagyon jó Leo oldala, főleg ha valaki beregel a fórumra, akkor engedélyezi a bélépést, és ott is egy csomó nagyon hasznos infó van. :)

Lányok a Closti okoz ilyen sárgás-barnás izét?? azóta van mióta szedem. Nem sok csak idegesít.
Ma délután szoríjjatok nékem! :) Megyek dokihoz, megnéz UH-val, hogy történt-e valami érdemleges, mi látszik a másfél hónappal ezelőtt "sivatag"-üresnek nyilvánított petefészkemben. :)
Jajj én úgy parázok, mostanába mindig bőgve jöttem ki a korházból, remélem most valami jó hírt is kapok.

Puszillak benneteket!

Legyen szép napotok!!

És ÍRJATOK MÁÁÁRRR !!!

CSók
Nyusz
nyuszifülû

Jó reggelt csajok!

írnék kedves nyuszifülű csak hát sajnos nem történik semmi extra.
azon kívül ,hogy munka és munka hegyek.
42.napon vagyok és semmi....
talán keddre kérek időpontot a dokitól, és akkor jön a norculot.
vagy mit tudom én......
most piszkosul elegem van... nem tudom elkezdeni ,azt a rohadt új ciklust.
k.vanda

Jajj Vanda ez k-va szar. :(. A remény hal meg utoljára, volt már nekem is ilyen hosszu ciklus, aztán vártam a niagarát, persze nem volt nagy, mivel pé hiányában rendes mensi sem volt. Azt mondta a doki, hogy ilyenkor nem normálisan menstruál a nő, hanem a méhnyálkahártya vastagszik, és végén nem bírja tovább és lelökődik. Mesélte egyszer, hogy volt egy páciense, akiből "egészben"jött ki a méhnyálkahártya. Nem tudom hogy lehetett ez, de érdekes.
Kitartás!!!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

nyusz, hát te nem aprózod el a teázást. De lehet, hogy köv.ciklusban én is kipróbálom. Most maradok a málnalevél+palástfű kombinációnál. A barátcserje kapszulát hol vetted? Leónál?
Tényleg hozzá lehet férni extra infohoz Leónál, ha regisztrálsz a fórumra?

Vanda, tényleg nem jó, hogy nem tudod elkezdeni az új ciklust. Remélem, az orvosod kitalál vmi okosat.

Melcsi, hol vagy? Teszt? Nagyon eltűntél! Mi a helyzet?
krévi

krévi csak regisztrálni kell a fórumra Leonál, és így hozzáférhetsz az összes hozzászólásokhoz. Ha nem vagy regelve bele sem enged menni a fórumtémákba. Ott külön problémákra osztva Pco, Sárgatest elégtelenség, Ciklus problémák, Palástfű barátcserje, LH teszt , LH orákel topikokat lehet megnézni, rengeteg infóval, ahova LEO is szokott írni. Sokat segített nekem annak idején, rengeteg infó van ott. :) :)
A barátcserje gyogyit simán gyógyszertárban vettem. Csak annyi hogy meg kell rendelni, mert nem szoktak tartani. (van ahol azt mondják hogy ilyen nem is létezik, jó le kell őket szidni, mert igen is van, OGYI száma is van, szóval regisztrált, sőt az orvosom is mondta hogy nyugodtan szedjem az nagyon jó dolog). Agnucaston a becsületes neve. 30 szem van asszem egy dobozban, pici apró. Azt a mensi első napjával kell elkezdeni napi egy szemet addig amig babás nem leszel. Elméletileg egyensúlyba hozza a kisebb hormonális felborulásokat. Én három hónapja szedem, igaz clostit is mellé, de eddig rossz tapasztalatom nem volt vele. :)
nyuszifülû

nyusz, köszi az infót. Ha ez a ciklus sikertelen lesz, mindenképpen beszerzem a barátcserjét. Minden sikertelen ciklus esetén változtatok egy kicsit :D Persze elegendő idő után, de ha 3 hónapig valami nem hat, utána sem fog.
Én szedek egy Gynex nevű készítményt is. Q...va rossz, keserű az íze, de abból sem fogok többet rendelni, még 1-2 hónapig elég. Már 2. hónapja szedem.
Drukkolok, hogy a sivatagod kizöldüljön végre valahára.

Melcsi, tessék jelentkezni!
krévi

Basa, igen, tegnap volt 1 cn, mert akkor lett piros.
Vendég

Sziasztok

Voltam ma vásárolni és vettem magamnak málnalevélteát. Ezt ismertem már a terhességről, mert akkor is azt ittam az utolsó 4 hétben, és azt hiszem hogy sokat segített. Így hát inkább azt próbálom most ki a cickafarkfű helyett, és a ciklus második felében a palástfüvet. Remélem sikerrel járok.

Kép

gabi1

sziasztok.

megjottek az eredemenyeim.a clamidiam negativ a kenetem steril :shock: ezt nem ertem.ez azt jelenti hogy se gombam se semmi?ha megyek a dokihoz ezt is megkerdezem,egy masik nogyogyi azt mondta hogy mindig talanak valamit a kenetben vagy gombat vagy bacit.ugylatszik nalam kihaltak.
a fogigatlo kerdest nem tudtam eldonteni igy rabiztam a sorsra.varok egy valaszt es attol fuggoen dontom el hogy szedem vagy nem.

melcsi????

vanda megjott mar?

Kép
monyo83

monyo, nehéz eldönteni ezt a fogigátlót. Más lehetőség nincs helyette?

Én most jöttem vissza Szigfridtől, a reflexológustól. Kerek perec megmondta,hogy sárgatesthormon elégtelenségem van. A méh környékén minden rendben. Azt mondta, hogy masszázzsal rendbe tudja hozni ezt. 3-4 alkalommal kell hozzá elmenni. Azt mondja, hogy a sikermutatója 80-90%. Hát kiváncsi vagyok. Nekem most kezd felmenni a hőm, így akciózunk a férjemmel.

Melcsi, Vanda?
krévi

Elfelejtettem megkérdezni, hogy nem tudjátok, mi a megoldás sárgatest hormon elégtelenségre?
krévi
krévi

Krévi,
Progreszteron pótlást kell rá szedni, bár azt mondják hogy egy erős ovuláció ezt helyre teszi, mert onnan indul minden.
Vendég

pandácska, jó tudni, hogy erre progi pótlás jó. Valamilyen természetes anyagban ez nincs benne? Pl. tea vagy ilyesmi. A nődokihoz mégsem állíthatok be, hogy egy talpmasszőr ilyet mondott :D :D :D
krévi

krevi palastfu.azert iszak a ciklus masodik feleben.

Kép
monyo83

Krévi,
Nem volt még 21. napi vérvételed? Mert ott nézik a progeszteron hormont.
Vendég

Amúgy amit Monyo írt, azt tényleg szokták használni.
itt a pontos leírása:
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani. 20 ml hónapokig elég.
Vendég

Pandácska,

megnéztem a videót és könnyekig meghatódtam rajta. Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Üdv:

Monic

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

krévi! Én a Premens nevű tablettát szedem,ez elég közismert, recept nélkül kapható, a 30 szemes 2100ft körül van, ez is barátcserje, egyelőre az első doboznál tartok, és normális ciklust várok tőle :wink:

Kép
Kép
zazzy

zazzy, ebben is van olyan anyag, ami a sárgatesthormon elégtelenségre jó?

pandácska, palástfüvet már legalább 2 hónapja iszom. Lehet, hogy még sem ez a baj?
21. napi hormonvizsgálatom még nem volt, csak 45. :? napi, mikor maratoni volt a ciklusom. Akkor minden rendben volt a hormonokkal. De attól még lehet, hogy a reflexológusnak mégis igaza van nem? Ki tudja? Most ezt elkezdtem, és végig is csinálom.
krévi

Krévi,
Jó lenne ha megnéznék neked ovuláció után 7 nappal a progi szintedet, mert akkor látszana ha baj van. Nem tudod ezt dokival megbeszélni? Nem vagyok képben :oops: de milyenek a ciklusaid? Hány naposak? Mindig van pé-d?

Monic,
Köszönöm :D
Vendég

pandácska, ezekre a kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni. Febr. 13-án megyek a BMC-be, akkor biztos megnézik majd ezeket. A ciklusaimat rendezte a cickafark tea, olyan 30-31 naposak. Úgy néz ki rendezett. A pé-t illetően elbizonytalanodtam. Eddig ha csináltam LH tesztet mindig egy-két nap poz volt, de meguntam, végül is úgy is kétnaponta akciózunk, felesleges most arra is pénzt költeni. Így az előző ciklusban már nem néztem. Szóval fogalmam sincs, hogy van-e. De ha a megérzésemet nézem, akkor szerintem nincs minden hónapban.
Fúúú, már csak 4 napod van hátra????? Én 2 héttel túlhordtam a kisfiam.
krévi

Sziasztok!

Csajok segítségre lenne szükségem, hátha ti tudtok mondani valamit.
Ez a 2. stimus hónapom (closty+choragon). Az elsőbe 5 tüszőm volt. Nem lettem pocakos. Ma voltam megint szurin és a doki megnézett UH-val. Ebbe a hóban 2 tüszőt növesztettem. A méhnyálkahártyám meg az alsó határt súrolja, szóval vékony (7mm). Mondta, hogy ebbe a hóba úgy nézi nem sok esélye a babónak :( :( Azt is mondta, hogy jövő hónapban leállunk a clostyval, mert úgy látja negatívan hat rám. Tudtok ezzel kapcsolatba mondani nekem valamit? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? És ez után mi jön majd? Mert a doki egyenlőre csak azt mondta leállunk.
Köszi a segítséget.

Kép Kép
kisvirág_30

Ja és bocsi, hogy így rátok törtem, de hátha ti tudtok valamit mondani.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág,
Nem szabad elkeseredni a 7mm-es nyálkahártya egyáltalán nem olyan rossz ovuláció elött(remélem jól értettem, hogy elötte nézték :roll: ) igazán akkor vastagodik meg, ha már megrepedt a tüsző és esetleg megtermékenyültél. Amúgy meg méhenkívülinél nincs is nyálkaháryta, mégis megtapad a baba :wink: Ha sokáig szeded a clostit, bizony ez az egyik mellékhatása, hogy vékonyítja a nyálkahártyát csak ezt sok doki nem mondja el. Mondjuk neked ez még csak két hónap, az nem sok. Nekem szuri jött utána bár nálam más volt a helyzet mert nem reagáltam rá, te pedig jól reagálsz ennyi tüszővel.

Krévi,
Az már jó ha meddőségibe mész, remélem ott alaposan kivizsgálnak. Ki lesz a dokid? Nálam szerencsére nem hagynak két hetet, mivel elszámolás nem lehet max 1 hét keddhez képest és megindítják. Remélem nem lesz rá szükség, és szépen elindl magától.
Vendég

Sziasztok

Lányok nem tudom mi van velem, múlthéten 2-3 napig barnáztam meg a hasam is fájt, azt hittem hogy meg fog jönni. Err tegnap már a barna is elmúlt, hasam sem fáj. Most akkor mi lehet ez?

Itt a hőm. Ha hétfőig nem történik semmi akkor felhívom a dokimat.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 05600_.png

Kép

gabi1

kisvirag.
nyalkahartya vastagitasra igyal sok jogutot es asvanyvizet.szerintem ne adjatok fel a remenyt ebben a honapban sem.nem olyan veszes az a nyalkahartya.

gabi nem probaltal tesztet?nagyon gyanus..

Kép
monyo83

monyo, nem, majd holnap reggel

Kép

gabi1

gabi most minek drukoljak?egy csiknak vagy kettonek? :shock:

Kép
monyo83

monyo kettőnek, de amúgy már úgy vagyok vele hogy csak történne már valami, ma vagyok 38. napon

Kép

gabi1

oke gabi akkor nagyon drukkolok a ket csiknak:)reggel gyere a hirrel.

Kép
monyo83

monyo ok mindenképpen

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nagyon köszi a választ. Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok. Ha már sorstárs vagyok.

Panda: Igen a 10. napon nézett a doki. Nekem is csak most mondta, hogy a closty ilyet tud művelni, ezért akar leállni. Milyen szurit kaptál? Van pé érlelő szuri is?
Megnéztem a videódat. Végig potyogtak a könnyeim. Annyira megható az egész. Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! Nagyon megérdemlitek már a kis csöppséget! És kívánom, hogy pár nap múlva már a kezedbe tarthasd az egészséges kis drága tündérkédet! Drukk, hogy magától induljon. Szorítok!!!!!

Monyó: köszi, hogy biztatsz. Azt hiszem igazad van. Joghurt, ásványvíz jó tipp. Úgyis imádom mindkettőt. :)

Gabi: én is drukkolok a két csíknak! ;)

Vanda: neked boldog névnapot. Ma ünnepled? :)

Próbálok kicsit visszaolvasni, hogy képbe legyek.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág,
Köszönöm :D Igen van ilyen peteérlelő szuri is amit lombiknál szoktak használni, vagy inszemnél stb. Én a Puregont meg a Gonalt kaptam. Ezt pociba kell szúrni naponta, de jóval drágább mint a closti és erősebb is.
Vendég

pandácska, nekem elszámolták a terhességemet. Így a két hét valójában nem két hét volt :D :D :D Biztos írtad már, de elfelejtettem, hol is fogsz szülni? Hogy bírod ezeket az utolsó napokat?
Még nem tudom, ki lesz a dokim. Nem döntöttem el.

gabi, én is drukkolok a 2 csíknak. ++++++++++++++++

Melcsi, jelentkezz. Te is gyanús vagy nekem? Nincs véletlenül babóca?

Vanda, boldog névnapot kívánok én is. Mit mondott a dokid?

viri, üdv köztünk. Ha a lányok azt mondják, hogy jó a 7mm, akkor biztos jó. Ők nagyon profik. Akciózzatok a férjeddel, hátha.
krévi

Sziasztok

Köszi lányok,de nem hiszem hogy terhes vagyok. Egyébként most megint van véres barnás folyás. Talán most már meg fog jönni. Remélem.

Kép

gabi1

Krévi,
Máv kórházba vagyis már ÁEK a neve. Hogy bírom? Hát nehezen, minden perc egy órának tűnik folyamatosan szaladnék szülni :D Remélem hétvégén már megtörténik a csoda!! Te válaszhatsz dokit?
Vendég

Gyorsan válaszolok, mielőtt elszaladsz szülni. :D Igen, úgy tudom, a BMC-ben én választhatok orvost. Neked van választott orvosod?
krévi

Krévi,
De jó is lenne ha már szaladhatnék :wink: igen választottam dokit is meg szülésznőt is. Ha válaszhatsz én egy dokit nem ajánlok, megírom priviben hogy ki az.
Vendég

Krévi:
Hát ezt nem tudom. Elsősorban premenstruációs szindróma tüneteire való(testi és lelki is), de benne van a papírjában, hogy "a készítményt olyan nők is szedhetik, akik hormontartalmú fog.gátló tablettát szednek, ugyanakkor a menstruációval kapcsolatos panaszaik vannak". Hogy itt milyen panaszra gondolnak, jó kérdés. Nem tudom, interneten utána kéne nézni részletesebben.
Én több lánytól is olvastam különböző fórumokon, hogy segített "normalizálni" a ciklusaikat, én ezért kezdtem el szedni, mert amióta nem szedek fogamzásgátlót, gyakorlatilag semmilyen ciklusom nincs, csak ha meghozatom. :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok

Megcsináltama tesztet negatív, mondjuk nem is számítottam másra.

Viszont a hőm meg elindult felfelé, ki érti ezt, most lett volna ovu?
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 92000_.png

Kép

gabi1

Sziasztok!

Panda: köszi a szuri infót. Lehet majd azt fogok kapni? Majd meglátjuk mit mond a doki.
Te hogy vagy? Még nem bújt ki Dóri? Megkérdezhetem ki lesz a dokid? Én is a Mávba járok. ;)

Gabi: sajnálom a nega tesztet :( Miért gondolod, hogy most van ovud? Elég maratoni a ciklusod :( :(

Zazzy: én is szedtem 1 hónapig a premenst. Nekem abba a hóba is cikk-cakk lett a görbém és semmi javulás nem volt. És így abbahagytam. Lehet ha folytatom észlelek változást.

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?