Kihívtam az orvost, azt mondta, hogy piros a torka, és benyelt vmi vírusfertőzést. Most este tudtam csak belediktálni egy kis lefejt tejcit fecskendővel. Már 24 órája nem evett akkor…
Aztán vhogy rákaphatott az ízére, mert utána 2x is szopott egy keveset.
Próbáltam vele folyadékot itatni, de nem volt miből megitatni. Kanálból sűrűbb cuccot szokott kapni ugye, így rágni próbálta, pohárból szinte mind mellément, a cumisüveg volt a mentsvár, de azt csak harapdálta, mint egy játékot, majd elhajította. Ugyanúgy nem tudott inni belőle, mint a folyós csőrös pohárból.
Nem egyszerű!
Egyébként meg jókedvű, ha épp nem üvölt vmiért…
Bandika,
Ne is mondd, mi azt hittük, hogy „csak” 11 óra.
Nem számoltuk bele a 2 technikai leszállás időtartamát. Most nagyon gondolkodunk mi legyen…
Rám rámszólt ma az orvos, hogy ne ültessem, ha nem ül föl magától. Pedig tényleg nem sokszor, de néha azért már rövid időkre én is ültettem.
Gondoltam már elég erős a háta. De az orvos mondta, hogy meggörbül, majd ha már magától fel tud ülni, akkor a háta is elég erős lesz, hogy ne görbüljön meg!
A rucik megjöttek, épp néztem, hogy kicsit nagyok lettek.
Tök érdekes, inkább a pólók nagyobbak, a gatyák szinte pont jók. Eddig fordítva volt… De nem baj, ha így haladunk, tutira nem növi ki a nyárra!
Milyen húst adsz neki?
Pompi,
Én úgy tudom, a kukimatatásnál úgy kell csinálni, mintha nem vennéd észre. Mintha természetes lenne. Nemtom…
Nekünk még nincs ilyen. (Tudod, majd holnaptól…
)
Köszi az infókat, épp tegnap néztem át a paksamétát, és pont olvastam, amiket írtál. Hát, tényleg nem lehet túl sok mindent felvinni, azt nem tudom, hogy amelyik gyerek rendesen szik, az mit eszik.
Bár talán adnak a fedélzeten bébiételt…
Wish,
Tényleg annyi ilyen tökvakargatós proli van….
Zsuzsi,
Megkérdeztem az orvost, hogy mennyit kell inniuk, azt mondta hogy annyi grammot, amennyit normál esetben megenne kb. Ti jobban vagytok már? Állítólag ez a mostani járvány 72 órás lefolyású. Ha ez idő alatt elkezdődik a hányás, hasmenés, akkor viszont hosszabb.
Andi,
Szívesen veszek minden ötletet, mert hogy nem viszem ölbe szegény gyereket 17 órán keresztül, az biztos!
Mi az az állóka?
Tök jó a babakocsitok. Viszont nem is gondoltam volna, hogy egy PP ilyen nehéz. A chamomillát tényleg kipróbálhatnád, hátha segít. Az unokatesóm esküdött rá. Használni sajna nem tudom, hogy kell!
Zsebi,
A babakocsit gondoltuk felvinni, hogy abban lesz majd a gyerek, de kiderült, hogy kisgéppel megyünk, amin nincs annyi hely. Próbálnánk most már csereberélni, de nem tudom, hogy lesz!
Dentinox-szal kapcsolatban nem nyugtattál meg, nekünk is az van betárazva. Az orvos ma pedig még mondta is, hogy a foga miatt is lehet, hogy nem eszik, és hiába nem látszanak még, kenegessem csak nyugodtan…
Ugyan eszem ágában se volt mindig kenni, de így most nem is nagyon fogom merni egyszer se.
Milyen a gyógycipő, hogy néz ki? Miért kellet neki, furán ment, vagy miért? Szegény, remélem gyorsan eldobhatja!
Melcsi,
Nagyon állat lehet az új autótok!
Kipróbáltátok már úgy mindannyian? Luku jobban van?
Zsú,
Megjavult Borka alvásilag?
Bébibaba,
Én is szavaztam!
Anikó,
Ágostonnak mije fáj? Láza van? Megesz a kíváncsiság, hogy hová mentek, leírod?
Aztán nehogy úgy járjatok, mint mi!
Kérdezzétek meg, hogy használhatjátok-e a gépen a babakocsit!
Ez a leválasztás dolog nekem is eszembe jutott. Remélem, még nem! Meg nem ilyen hirtelen!
Csiperke,
Nagyon szép kislányod született!
Katyerina,
A vérzést a doki is felvetette, mielőtt megvizsgálta. Mondjuk már megjöhetne, de eddig semmi.
Meg azt mondta még, hogy már látja az apró piros pöttyöket a nyelvén, amik a vírus jelenlétére utalnak.
Remélem azért nem lesz igaza!
A csajok nagyon ügyesek, hogy így nyomják az almát! Te sima -, vagy üveg reszelővel reszeled?
Kölesgolyóból a sósat adod, vagy a natúrt?